«Τύμπανα πολέμου» μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Ναι 99% επειδη ειχε υποστηριξη.... και εστιασε. Αυτοι με το πληθος επιχειρησαν να κάνουν το ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ , απλά ηταν και οι ΗΠΑ με τη Μ.Βρετανια και κάλυπταν στην αναχαίτιση σημεία και διευκολυναν κατα πολύ το Ισραηλ απκλή λογική.
Ε, θα ήταν 98% τότε. Προφανώς αυτό ειδαν αγγλοαμερικανοι και δεν εμπλέκονται.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,955 μηνύματα.
Μιλάμε για τις πιο ισχυρές μυστικές υπηρεσίες του κόσμου σε συνάρτηση με την πιο ισχυρή συνοριακή οχύρωση του κόσμου (Γάζα-Ισραήλ). Δεν περνάει τίποτα από εκεί χωρίς να το ξέρουν ή χωρίς να θέλουν οι ισραηλινοί να περάσει.

Το ότι κατέληξε σε σφαγείο 1.600 ανθρώπων δεν σημαίνει πως δεν θα το άφηναν να συμβεί. Για τους μεγάλους του κόσμου αυτά είναι απλοί αριθμοί. Υποτίθεται αποδίδεται και στον Στάλιν η φράση «ο θάνατος του ενός είναι τραγωδία, των πολλών είναι στατιστική».
Και εμενα μου ειχε κανει εντυπωση πως ξεβρακωθηκαν ετσι.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,820 μηνύματα.
Κανεις δε χαιρεται με το σφαγιαζουν 1600 ατομα. Αλλα νταξει τωρα η Μοσαντ, οι 2ες καλυτερες μυστικες υπηρεσεις στον κοσμο "δεν ηξεραν"
Δεν σε ειδα να εκφρασεις ποτε λυπη ΟΥΤΕ να καταδικασεις την χαμας.ΠΟΤΕ.
Κια οχι μονο αυτο..αλλα εσυ με αυτα που λες βεβαια,,εισαι γνωστος αντισημιτης.ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ;
Κατα τα αλλα θα το πω.
ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ..ΓΕΝΙΚΑ.

Ενας λαος που οι ιδιοι οι αραβες τους φτυνουν και τους θεωρουν σκυλια..τους εχουν για την βρωμικη δουλεια..δεν τους θελει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΜΕ...εμεις οι μαλακες τους δεχομαστε..,και που οταν τους εδιναν κρατος τι εφτυσαν καθως ηθελαν πρωτευουσα την ιερουσαλημ...ημαρτον δηλαδη..και ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ σε μια χωρα και αν ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΜΟΤΩΝΟΥΝ ΜΩΡΑ...αυτο δεν ειναι αγωνας.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Για αυτο και κανενα αραβικο/μουσουλμανικο κρατος δεν τους θελει.
ΜΕ ΤΟΥς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ.
ΤΟΥς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕς ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Οταν τους εδιναν πατριδα..την πεταξαν.

ΨΗΦΙΣΑΝ ...οι ΙΔΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ..το ξεχνανε καποιοι...ΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗς ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΣΔΡΥΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...ειναι λογικο επομενο ολο αυτο.

ΞΥΔΙ σε οσους δεν βλεπουν την αληθεια.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.
Καποι να μαθουν να διαβαζουν εκτος απο το να πεταγονται και να λενε πραγματα που ουτε νηοια δεν θα τα ελεγαν.Γενικα μιλαω και οχι μονο σε αυτον που εκανα παραθεση.

Οι αραβικές χώρες δεν θέλουν τους Παλαιστινίους


Όσο κλιμακώνεται η στρατιωτική απάντηση του Ισραήλ απέναντι στους τρομοκράτες της Χαμάς, τα ερωτήματα σχετικά με την «επόμενη ημέρα» γίνονται ολοένα και πιο ουσιαστικά απαιτώντας καθαρές απαντήσεις. Πιο επιτακτικά είναι τα ερωτήματα σχετικά με την άρνηση του αραβικού κόσμου αφενός να υποδεχθεί παλαιστίνιους πρόσφυγες που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τη νότια πλευρά της Λωρίδας της Γάζας και αφετέρου να συμμετάσχει στις δυνάμεις ασφάλειας και ειρήνης, μετά το τέλος των εχθροπραξιών.

Αυτή τη στιγμή στη Λωρίδα της Γάζας βρίσκονται περισσότεροι από 2 εκατ. άμαχοι Παλαιστίνιοι και περίπου 30.000 – 40.000 ένοπλοι τρομοκράτες που είναι ενταγμένοι σε διάφορες τρομοκρατικές ομάδες όπως είναι η Χαμάς, η Nasser Salah al-Din brigades, η Lion’s Den και η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ. Ομάδες οι οποίες τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με έρευνα της «The Washington Institute for Near East Policy» και του «Palestinian Center for Public Opinion» (PCPO) έχαιραν σε μεγάλο βαθμό της εμπιστοσύνης και της συμπαράταξης των Παλαιστινίων. Ένα γεγονός που είχαμε αναλύσει εδώ.
Και ενώ οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ κινούνται με αποτελεσματικότητα κατά των στόχων της Χαμάς, τι γίνεται με τους άμαχους; Γιατί καμία Αραβική χώρα δεν ανοίγει τις πύλες της να υποδεχθεί τους άμαχους πρόσφυγες; Γιατί σαν μοναδική διέξοδος για τους πρόσφυγες θεωρείται σύμφωνα με τις Αραβικές κυβερνήσεις η μεταφορά τους στις χώρες της Ευρώπης, που από τους ίδιους τους Παλαιστινίους αντιμετωπίζονται σαν εχθροί; Πού είναι το Κατάρ, που φιλοξενεί την ηγεσία της Χαμάς; Πού είναι ο Λίβανος, που αποτελεί ορμητήριο της Χεζμπολάχ;

Πού είναι η Ιορδανία, που έχει κοινά σύνορα με τη Δυτική Όχθη; Πού είναι η Αίγυπτος, που συνορεύει με τη Λωρίδα της Γάζας; Πού είναι η Συρία και ο Άσαντ, που επιτρέπει από το έδαφος του εκτόξευση ρουκετών εναντίον των πόλεων του Ισραήλ; Πού είναι η Τουρκία, που έχει συνταχθεί στο πλευρό της Χαμάς; Που είναι το Ιράν, που εξοπλίζει την τρομοκρατικές ομάδες της Λωρίδας της Γάζας; Πού είναι η Ρωσία, που καταγγέλλει νυχθημερόν το Ισραήλ;

Είναι φανερό πως καμία από τις χώρες που συντάσσονται στα λόγια με τα «δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού» και χαϊδεύουν τα αυτιά της Χαμάς, δεν είναι διατεθειμένη να φιλοξενήσει Παλαιστίνιους πρόσφυγες. Και αυτό διότι δεν θέλουν να ανοίξουν την πόρτα σε ένα νέο πρόβλημα, όπως είναι το ριζοσπαστικό και εξτρεμιστικό Ισλάμ που ανθίζει όλα αυτά τα χρόνια στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι περισσότερες Αραβικές χώρες βρίσκονται σε μια άλλη φάση της ιστορίας τους. Γεφυρώνουν τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους, αποκλιμακώνουν τις ιστορικές διαφορές που τους χώριζαν για δεκαετίες και αποκαθιστούν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ. Ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους ενεργειακούς, ψηφιακούς και εμπορικούς δρόμους και συνεργασίες. Έχοντας εντάξει την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία με άλλους πολιτισμούς, στον τρόπο αντίληψης τους.

Επομένως, αρνούνται να φιλοξενήσουν πυρήνες Παλαιστινίων που έχουν γαλουχηθεί στο να λατρεύουν το θάνατο και την τρομοκρατία, που έχουν σαν όνειρο τη θυσία στον Προφήτη μέσω βομβιστικών ενεργειών αυτοκτονίας και που περιφρονούν την αξία της ίδιας της ζωής. Παράλληλα αν υποδεχθούν στα εδάφη τους έστω και προσωρινά τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς θα έχει απωλέσει τις ανθρώπινες ασπίδες της και θα συντριβεί κατά κράτος.
Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας η σειρά των προβλημάτων που δημιούργησαν οι Παλαιστίνιοι, όπου και αν πήγαν. Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), υπό την προεδρία του Γιάσερ Αραφάτ, που είχε μεταφέρει μετά τον πόλεμο του 1967 τη βάση της στην Ιορδανία, είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει δυο φορές τον βασιλιά Χουσείν.
Σαν αποτέλεσμα η Ιορδανία ξεκίνησε μια στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της ΟΑΠ, και τον Ιούλιο του 1971 την εξανάγκασε να φύγει από την Ιορδανία αφού η ΟΑΠ είχε καταφέρει να δολοφονήσει τον Ιορδανό πρωθυπουργό. Η εκστρατεία ονομάστηκε «Μαύρος Σεπτέμβρης» και είχε σαν αποτέλεσμα τη μετεγκατάσταση της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, τότε στο Λίβανο. Η μετεγκατάσταση αυτή γέννησε ένα αιματηρό εμφύλιο πόλεμο για πολλά χρόνια στο εσωτερικό του Λιβάνου, ανατρέποντας τη χριστιανική κυβέρνηση και μετατρέποντας το λεγόμενο «Παρίσι της Ανατολής» σε ένα “failed state”.

Αλλά και η εμπειρία από τις σχέσεις ανάμεσα στους Παλαιστινίους και το καθεστώς του Άσαντ στη Συρία βαραίνει αποτρεπτικά όσον αφορά την υποδοχή προσφύγων. Από τους περίπου 160 χιλιάδες Παλαιστίνιους που ζούσαν στον καταυλισμό του Γιαρμούκ το 2011, σήμερα ζουν εκεί λιγότεροι από 8 χιλιάδες. Οι Παλαιστίνιοι του συγκεκριμένου καταυλισμού είχαν συνταχθεί στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), στρεφόμενοι με αυτόν το τρόπο κατά της κυβέρνησης του κράτους που τους φιλοξενούσε. Ο καταυλισμός του Γιαρμούκ είχε δεχθεί ανηλεείς βομβαρδισμούς από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Δαμασκού, καθ’ όλη τη διάρκεια των εχθροπραξιών ανάμεσα στον ISIS και στα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας.

Αρκετά αργότερα, τον Αύγουστο 1990, οι Παλαιστίνιοι που ζούσαν από τη δεκαετία του ’80 στο Κουβέιτ, είχαν σταθεί στον πλευρό των τεσσάρων επίλεκτων μεραρχιών της φρουράς του Ιράκ, που είχαν εισβάλει στο χώρα που τους φιλοξενούσε, όντας οπαδοί του Μπααθισμού και του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν.
Με το ίδιο σκεπτικό οι χώρες του Αραβικού κόσμου αρνούνται να συμμετάσχουν στις δυνάμεις που θα επιβλέπουν και θα εξασφαλίζουν την ειρήνη και την ασφάλεια, στην περιοχή της Γάζας μετά το τέλος των επιχειρήσεων του Ισραηλινού στρατού κατά της Χαμάς και των υπολοίπων ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων. Και είναι λογικό από την πλευρά τους. Διότι αν απαιτηθεί αυτή η προτεινόμενη αραβική ειρηνευτική δύναμη να συγκρουστεί με τους τρομοκράτες της Χαμάς και των υπολοίπων πυρήνων, θα προκύψει μεγάλο πρόβλημα στο εσωτερικό αυτών των χωρών.

Μέχρι πρότινος οι Αραβικές χώρες χρησιμοποιούσαν το «Παλαιστινιακό πρόβλημα» σαν μοχλό πίεσης απέναντι στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Δεν επιθυμούσαν τη λύση του ζητήματος, αλλά αντιθέτως χρησιμοποιούσαν την ένταση για δικούς τους εσωτερικούς λόγους. Η στοχοποίηση της Δύσης και του Ισραήλ, αποτελούσε το Α και το Ω της εξωτερικής πολιτικής, των περισσοτέρων Αραβικών χωρών.
Σήμερα όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να ξεμπερδεύουν με το καρκίνωμα, που λέγεται Χαμάς. Θέλουν να περάσουν οι διεθνείς ισορροπίες σε μια επόμενη φάση. Δεν αρκεί όμως μόνο να το θέλουν. Πρέπει να το αποδείξουν και στην πράξη.
Ας μαθουν λοιπον οι υποστηρικτες της χαμας και του ΙΡΑΝ οτι υποστηριζουν ΙΣΙΣ και τρομοκρατες..ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,415 μηνύματα.
Μιλάμε για τον idf, Valder.
Και εμπιστεύομαι τις γνώσεις σου σε στρατιωτικά θέματα, πιστεύω γνωρίζεις πολύ καλά περί τίνος πρόκειται και για το τι quality μιλάμε καθαρά από άποψη οργάνωσης και εξοπλισμού.
Φτάναν στο Ισραήλ ανώνυμοι/ μη γνωστοί δημοσιογράφοι ανά τα χρόνια και στα σύνορα ήδη τους λέγαν ποιοί είναι, γιατί έχουν έρθει και τι ακριβώς θα κάνουν, ήξεραν τα πάντα.
Υπάρχουν απο χρόνια πριν αυτές οι μαρτυρίες τους, δεν βγήκαν τώρα στην φόρα.
Και θες να μου πείς πως δεν γνώριζαν/είχαν λάβει τα αντίστοιχα μέτρα για τον εχθρό κάτω απο τη μύτη τους;
Βασικά, μπορείς, και έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις, όπως είπες υποθέσεις κάνουμε αμφότεροι. Ωστόσο εγώ επιλέγω να πιστεύω πως η όλη φάση ήταν και είναι εργαλειοποίηση με θύματα αθώους ανθρώπους εκατερωθεν.
Κι αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πληρώσει ο Νετανιάχου, άλλος ενας λόγος που συνεχίζει και διατηρεί τον πόλεμο, γιατί μόλις πέσει τον περιμένει η στενή.

Αυτό απο μένα και πείτε με συνωμοσιολόγο, δεν θα το πάρω προσωπικά.
Οχι, δεν εχω λογο να σε χαρακτηρίσω συνωμοσιολόγα. Ειναι η εκτίμησή σου. Δεν την αποκλείω όπως σου είπα. Τίποτα δεν αποκλείω, δόξα τω Θεω, το μυαλο μου δεν το χω σε κουτάκια κουτάκια.

Αλλά δεν ξερω κι όλας τι ακριβως εχει συμβεί.

Σε όλο τον κόσμο φάνηκε περίεργο πως την "πάτησαν" έτσι, αλλά δεν ειναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει, δυναμεις, οντότητες με ικανότητες οι υπηρεσίες πληροφοριων (αυτο περισσοτερο και όχι τοσο facts on the ground που ειναι ο IDF - τακτικο επίπεδο), να την πατάνε απο "κατσαπλιάδες" για να το πω λαικά.

Θες παράδειγμα; Βιετναμ. Δεν ειχαν καν καταλαβει γιατι έχασαν.


Κάποιες ιστοριες μαθαινονται μετα απο χρόνια, καποιες ποτε. Ο μπίμπι ειναι στην εξουσία τώρα, μην περιμενεις να βγει μυρωδια αν εχει παιξει κατι. Μονο αν χαλάσει η σούπα στο μέλλον θα μαθευτούν πράγματα (ΑΝ έχουν συμβει).
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Αυτό το ότι η Μοσάντ το ήξερε το έλεγε και ο ιδιοκτητης στο γυμναστηριο που πάω θυμαμαι το συζητούσαμε μήνες πρίν... ασε ρε Κωστα μου λεει που δεν ηξεραν τωρα... οι Ισραηλινοι πλάκα μας κάνουνε.

Ένας έξυπνος άνθρωπος γενικά ο συγκεκριμένος δεν τον λες συνομωσιολόγο με τίποτα.
Ήταν τεράστιο πλήγμα για την οικονομία του Ισραήλ. Μην σκέφτεστε συνομωσιολογικα ακριβως όπως οι ισλαμιστές.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,913 μηνύματα.
Προσοχή άρχισε ο βομβαρδίσμος απο την πουπι τωρα....

ηχησαν οι σειρήνες όλοι στα καταφύγια του στεκιού. ;D
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,820 μηνύματα.
Προσοχή άρχισε ο βομβαρδίσμος απο την πουπι τωρα....

ηχησαν οι σειρήνες όλοι στα καταφύγια του στεκιού. ;D
Δεν χρεαιζεται να πω κατι εγω.
ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΜΕ.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,102 μηνύματα.
Δεν σε ειδα να εκφρασεις ποτε λυπη ΟΥΤΕ να καταδικασεις την χαμας.
Τι εμμονή είναι αυτή με το να καταδικάζουμε; Δελτίο τύπου από υπουργείο εξωτερικών είμαστε να καταδικάσουμε; Σας έμαθαν εκεί μια φράση την επαναλαμβάνετε συνέχεια.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Oι Ιρανοί πολίτες είναι κατά των Μουλαδων. Στην Ελλάδα όμως έχουμε άτομα που είναι υπέρ των ισλαμιστών τρομοκρατών.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,955 μηνύματα.
Oι Ιρανοί πολίτες είναι κατά των Μουλαδων. Στην Ελλάδα όμως έχουμε άτομα που είναι υπέρ των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Καλα και οι ελληνες ειναι κατα της κυβερνησης αλλα 41% παιρνει .
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,712 μηνύματα.
Φώτη θα τα δείς με το καιρό.... είσαι μέσα στις τράπεζες και τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Οι ιδιώτες δεν αστειεύονται το κέρδος κοιτάνε και μόνο.

Πόσο μάλλον σε επίπεδο κρατών που είναι x 1000000 όλο αυτό.

ΥΓ Το τελευταιο περι κέρδους δεν το διαβάζαμε μονο στα βιβλία των πανεπιστημίων αλλα το έχουμε δει αρκετές φορές και στη πράξη πχ και η τελευταια μου περιπέτεια με το αυτοκίνητο.

Ναι το ξέρω αυτό που λες όμως και η Ελλάδα έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια σε πολεμικούς εξοπλισμούς προς τις ΗΠΑ, αρα σε περίπτωση που χρειαστεί σίγουρα το ΝΑΤΟ θα σταθεί δίπλα μας καθώς έχουν συμφέροντα και στην Ελλάδα, βέβαια η Ελλάδα αντιμετωπίζει λιγότερους κινδύνους σε σχέση με το Ισραήλ καθώς η Τουρκία μπροστά στο Ιράν, Χαμάς κτλ είναι πιο δυτικών συμφερόντων. Δεν νομίζω ότι ανέφερα ποτέ ότι οι ΗΠΑ είναι δίπλα στην Ελλάδα από την καλή τους καρδιά ούτε είπα ότι μας στηρίζουν χωρίς να έχουν κέρδος από εμάς. Όμως αυτό είναι εντελώς άσχετο με το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία δουλειά να στηρίζει το Ιράν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οι συμφωνίες δεν υπάρχουν μεταξύ ισχυρών. Μόνο η πυγμή υπάρχει, οι ΗΠΑ έχουν συμφέροντα από το ισραήλ και καθοδηγούνται από το εβραϊκό λόμπυ. Το ISIS δεν το χρηματοδοτεί το Ιράν, οι δυτικοί το εξόπλιζαν στις αρχές του.

Τα muslim states τα υποστηρίζουμε γιατί αν δεν θέλουμε τον αφανισμό της Ευρώπης πρέπει επί τέλους να αφήσουμε τους ανθρώπους να ζούνε ειρηνικά στα σπίτια τους, δεν γίνεται και να θες να μην αφανιστείς και να βομβαρδίζεις τα σπίτια των άλλων.

Πως θέλεις τα Muslims states όταν προκαλούν τόσο κακό στην Ευρώπη;;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Κανένας δε θα έπρεπε να στηρίζει ισλαμιστές μουλάδες τρομοκράτες που δεν σέβονται τα στοιχειώδη δικαιώματα για τις γυναίκες.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,175 μηνύματα.
Πως θέλεις τα Muslims states όταν προκαλούν τόσο κακό στην Ευρώπη;;
Δυστυχώς πρώτα η Δύση προκάλεσε τόσο κακό στις χώρες τους. Ακόμα και η ενίσχυση των Ισλαμιστών σε πολλές χώρες έγινε από τους δυτικούς εντός του ψυχροπολεμικού ανταγωνισμού με την ΕΣΣΔ στην περιοχή.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Oταν η Ρωσία έμπαινε στο Αφγανιστάν, για τους αριστερούς οι ισλαμιστές ήταν κακοί... Όταν μπήκαν Αμερικανοί, έγιναν οι ίδιοι αριστεροί ισλαμολαγνοι.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
έλα αγάπη μου τόση ώρα και νόμιζα σε χάκαραν
Τι έγινε; Συμπαθείς Ιρανούς, Ρώσους και Ισλαμιστές τρομοκράτες έναντι των Ισραηλινών; Που ιστορικά έχουν υποστεί ένα σωρό γενοκτονίες και έχουνε μείνει ελάχιστοι;
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,561 μηνύματα.
Τι έγινε; Συμπαθείς Ιρανούς, Ρώσους και Ισλαμιστές τρομοκράτες έναντι των Ισραηλινών; Που ιστορικά έχουν υποστεί ένα σωρό γενοκτονίες;
Πως με ξεπρόστιασες έτσι, να πάρει.
Κάνω αναπάντητη στον Βλάντ να με πάρει πίσω να του πω άκυρη η μυστική επίθεση που σχεδιάζαμε
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,913 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Πως με ξεπρόστιασες έτσι, να πάρει.
Κάνω αναπάντητη στον Βλάντ να με πάρει πίσω να του πω άκυρη η μυστική επίθεση που σχεδιάζαμε
Δε χρειάζεται. Η Πουπουλινα μια χαρά τα λέει μέχρι τώρα. Ξαναδιάβασε την αν θες.
 
Top