Άγιοι Ανάργυροι: 39χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι την 28χρονη σύντροφό του έξω από αστυνομικό τμήμα

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,592 μηνύματα.
Δεν έχουν υπάρξει δηλητηριασμοι ανδρών;
Εδω τραβαμε τα μαλλια μας..και γελαμε επισης.ΠΟΛΥ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Βασικα βαζουμε αυτο το εμοτικον..που το επιτρεπει το σαιτ για να μην βρισουμε ασυστολα. :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ναι οκ.


Πάμε τώρα στην αλήθεια:
Η γυναίκα ζήτησε περιπολικό και της είπαν να βγεί έξω και να πάρει το 100 καθώς δεν έχουν διαθέσιμο.
Την έσφαξε ακριβώς έξω απο το μπατσικό και οχι 50 μέτρα απόσταση όπως σπεύσαν να γράψουν τα χυδαία πλυντήρια/φυλλάδες.

Φαινεται οτι έκανες παράθεση εμενα... μου ηρθε ειδοποίηση.

Εμενα θες να απαντησω ή τον ακίκο ;

Νταξει η αντιμετωπιση του περιστατικου απο την ΕΛΑΣ ηταν τρα-γε-λα-φι-κη.

Δεν υπαρχει κατι αλλο να γράψουμε.
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,390 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,955 μηνύματα.
Επίσης, το συγκεκριμένο άτομο γιατί ήταν έξω ενώ από το 2020 έχει σοβαρό φάκελο στην αστυνομία, μάλιστα είχε τραυματίσει και αστυνομικό πριν 2 χρόνια όμως βγήκε έξω χωρίς καμία ποινή.
Ανάρχας ήταν όπως έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Περιμένουμε τους ίδιους που πανηγύριζαν όταν ένας γυναικοκτόνος ήταν χρυσαυγίτης να βγουν να μας εξηγήσουν τι παίχτηκε.

Τι ανάρχας τι εθνικιστής τι φιλελεύθερος ρε, άλλο ένα τομάρι είναι που στέρησε μια ανθρώπινη ζωή.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Σε θέμα γυναικοκτονίας (ήτοι αφαίρεσης ζωής από κάποιον παπάρα επειδή πιστεύει ότι ένας άλλος άνθρωπος που έτυχε να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον ίδιο έχει λιγότερα δικαιώματα σε πολλά πράγματα και κατ' επέκταση στην ίδια τη ζωή, ένα έγκλημα με λίγα λόγια που έχει τη βάση του στη διάκριση και είναι σαν αυτοδικία στο προσωπικό νομικό πλαίσιο που μπορεί να έχει ο θύτης στο κεφάλι του), δεν είναι λίγο οξύμωρο να λέμε ότι όποιος έχει φάτσα που δεν αρέσει στην αστυνομία πρέπει να προσάγεται κι ότι ο/η σκοπός έπρεπε να σκοτώσει τον θύτη;

Όχι, δε θα έπρεπε η αστυνομία να προσαγάγει όποια φάτσα δεν της φαίνεται καλή. Πέραν του ότι αυτό αποτελεί ευθεία διάκριση σε κάποιον που μπορεί να μην εντάσσεται στη x/y νόρμα, λίγο πολύ συμβαίνει χρόνια και το μόνο αποτέλεσμα που έχει σε κάποιον κόσμο είναι να φοβάται εντέλει, την ίδια την αστυνομία.
Και όχι, το να σκοτώνει οποιόνδηποτε σε μία πιθανή εμπλοκή, ακόμα και τον οσονούπω εγκληματία η αστυνομία πρέπει να 'ναι η απολύτως ύστατη λύση. Είναι σα να δίνουμε το ελεύθερο στον χ αστυνομικό μέσα σε κλάσματα/δευτερόλεπτα να δικάσει, αποφασίσει περί θανατικής ποινής και εντέλει να την εκτελέσει κιόλας. Μια δουλεία που είναι της δικαιοσύνης και όχι δικιά του με λίγα λόγια.

Καταλαβαίνω πόσο δελεαστικό είναι όταν αντικρύζουμε τέτοιες μαλακίες του σώματος αντανακλαστικά να ζήταμε να πληθύνει ή να πάρει περισσότερη δύναμη στα χέρια του αλλά προσωπικά, δε νομίζω ότι εκεί είναι που πάσχει η αστυνομία.
Όσο άμπαλος και να 'μαι, μου φαίνεται σέιφ να υποθέσω ότι η εκπαίδευση που (πρέπει να) περνάει ο οποιοσδήποτε στο σώμα καλύπτει ό,τι σενάριο μπορεί να βγει από το κεφάλι μας και αν εφαρμοζόταν, θα είμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα.
Η αστυνομία φαίνεται να πάσχει αφενός διοικητικά (και αστυνόμοι να βρίσκονται σε πόστα που μικρότερη χρησιμότητα έχουν στο κοινωνικό σύνολο), αφετέρου ποιοτικά (και να έχουμε αστυνόμους που σκοτώνουν γιατί ο άλλος δεν τους αρέσει ή αστυνόμους που εξισώνουν τη θέση τους με αυτή ενός έτερου δημόσιου υπάλληλου, όπως τη βιώνε το 2002 κιόλας).


Αυτό είναι το ένα μισό.
Το άλλο μισό είναι ότι έχουμε όλες τις προδιαγραφές ώστε το μισογύνικο σκουπίδι να δράσει και να γίνει εντέλει γυναικοκτόνος.
Θέλεις τη μη νομική αναγνώριση του όρου; Την έχουμε.
Θέλεις τα σεξιστικά σκεπτικά που ακόμα ζουνε και συνεχώς τα βλέπουμε σε οτιδήποτε; Τα έχουμε.
Θέλεις ένα σώμα το οποίο είτε δεν έχει καν συγκεκριμένες θεσπισμένες διαδικασίες για υποθέσεις τέτοιας φύσης είτε έχει μέλη που απλά δεν ψήνονται να τις εφαρμόσουν (ακριβώς επειδή τα σεξιστικά σκεπτικά ακόμα υπάρχουν ανάμεσά μας άρα κι ανάμεσά του); Τα έχουμε.
Θέλεις μία δικαιοσύνη (με την όποια υποκειμενική φύση τη χαρακτηρίζει, άρα και τα παραπάνω σκεπτικά) η οποία συνήθως απονέμεται και βραδέως; Την έχουμε.


Τα έχουμε πει και στο γενικό θέμα των γυναικοκτονίων, δε θα λύσουμε το πρόβλημα κάνοντας αυστηρότερο το μετά από την πράξη, στο πριν είναι το ζουμί.
Πριν θα ανατραφεί ο άλλος ώστε να πιστεύει ότι θα κάνει ό,τι θέλει σε μια γυναίκα, πριν θα πει η κακοποιήμενη σύζυγος στο περιβάλλον της "με βάρεσε χθες" κι εκείνο θα της πει "ντάξει, μην είσαι υπερβολική", πριν θα πάει στην αστυνόμια μια κοπέλα να πει ότι την απείλεί ο τάδε και μπορεί να της πουν "αν δε σου κάνει τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι", πριν η ήδη ξυλοδαρμένη σύντροφος θα προσπαθήσει να απευθυνθεί σε κάποια δομή μπας και τη φιλοξένησει να κρυφτεί εκεί από τον μαλάκα και θα της πουν "σόρρυ, έχουμε λίστα αναμονής".
Και eventually, πριν η διαρκώς κακοποιήμενη σύντροφος θα βλέπει τι παθαίνουν αυτές που βρήκαν το κουράγιο να κάνουν το έξτρα βήμα και πάτησαν πάνικ μπάτον/πήγαν στο τμήμα/έκαναν περιοριστικά μέτρα/άλλαξαν σπίτι και θα φοβούνται να το κάνουν και οι ίδιες.


Δυστυχώς είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο που δεδομένα θα πάρει χρόνια να σπάσει.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Η προσαγωγή αυτης της φάτσας στο αστυνομικό τμήμα δεν εχει να κάνει με διάκριση αλλα με την αναγκαια αστυνομική κρίση που πρέπει να υπάρχει ωστε να μπορούν γρηγορα οι αστυνομικοί να αντιλαμβάνονται τους εγκληματιες που κρύβονται και να τους πιάνουν ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ.... να έρθουν σε κατασταση εγκληματος.

Σαν να λέμε.... οτι ενας ιατρος εξεταζει εναν ασθενη με πυρετο και τελικά του βρισκει και καρκίνο σε πρώιμο στάδιο. Προφανως δεν του άρεσαν κάποια πράγματα και τα εξέτασε.

Οποιοσδηποτε αστυνομικος βαση νομοθεσιας μπορεί ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ... και να σου ζητησει να ανοιξεις το αυτοκινητο... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ... που δεν τυο άρεσε και όλο αυτο είναι οκ. Αν δεν θές... πάμε αλλού.

Δε μπορει να βλέπεις ενα αυτοκινητο και μεσα ο οδηγός να ωρύεται να βριζει χριστους παναγιες ή να χαστουκιζει τη γυναικα του και να τον αφησεις να περάσει.... για κάνε λιγο στην ακρη εσυ του λές και ξεκινας έλεγχο.

Δεν θα μας πεί ο πολίτης πως θα κάνουμε τη δουλεια μας ως προς το ΠΟΙΟΝ θα ελέγξουμε... αυτα στη δική του δουλειά και το λέω ευγενικά. Αν δεν καταλαβαινει υπάρχει αυτοφωρο... περι απειθειας... αντιστασης κτλ κτλ. και συλληψεις.

Ολα οσα γραφω ειναι προβλεπόμενα και δεν γράφω τιποτα καταχρηστικό.

Πάμε τωρα και στο πυροβολισμό.

Λοιπον οσοι έχουν περάσει εκπαιδευση με όπλα και δεν ειναι αστυνομοι απο το .... φέησμπουκ.

Ξέρουν... πως αν υπάρχει ένοπλος... με μαχαιρι και έρχεται κατα πάνω σου. Τον πυροβολείς απευθειας.
Πορηγουμενως του εχεις φωνάξει να πετάξει το μαχαίρι μια φορά... δύο αν δεν το κάνει και συνεχιζει....

Καλό ειναι να εχεις ηδη γεμιστήρα μέσα.... οπλιζεις - κανονικα πρέπει να ξέρεις αν υπάρχει σφαιρα στη θαλάμη , απασφαλίζεις , σταθερες αναπνοές , κεντράρεις - πυροβολείς. Δεν υπαρχει καμία άλλη επιλογή. Και αυτα που γράφω προβλέπονται και στην νομοθεσία.

Θελετε να συζητησουμε τους λόγους ; nomizv εξυπνοι ανθρωποι ειστε τοιυς αντιλαμβανεστε και μόνοι σας. Δεν ξερω αν με πληξει στο κεφάλι και με αφησει παραλυτο ή στην μηριαια αρτηρια και δεν με προλαβει ουτε το ΕΚΑΒ.


Καλυτερα να μου ασκησει ο εισαγγελεας μια διωξη για ανθρωποκτονια... και με το δικηγορο να εκθεσω τα πραγματικα στοιχεια της στιγμης... οτι ειχα μπροστά μου εναν ένοπλο.... και θα με σκοτωνε εμενα ή κάποιον αλλον στη προκειμενη την ατυχη κοπελα καθως προβλέπεται αμυνα ΥΠΕΡ τριτων απο τον ποινικό κωδικα.

Τωρα τα αλλα... συγγνωμη αλλα ειναι φιλοσοφίες.

Η δουλεια του αστυνομου ειναι δυσκολη τα χουμε ξαναπει... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ με τη κλασσική έννοια απλά πληρώνεται απο το κράτος.

Ουτε η δουλεια του αστυνομου ουτε η δουλεια του Λιμενικού.
 
Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.

ROM32

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 311 μηνύματα.
Εδω τραβαμε τα μαλλια μας..και γελαμε επισης.ΠΟΛΥ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Βασικα βαζουμε αυτο το εμοτικον..που το επιτρεπει το σαιτ για να μην βρισουμε ασυστολα. :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:

Ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσεις πολιτισμένα, αν έχεις επιχειρήματα σε αυτά που λέω ανέπτυξε τα, αλλοιως είναι περιττός ο χαρακτηρισμός των λεγομένων μου.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Πάμε λοιπόν να δούμε και απο την Νομοθεσία πως προβλέπονται όλα οσα ανέφερα προηγουμένως :

Ειδικότερα σχετικoί τυγχάνουν οι Ν. 3169/2003 και Ν. 4678/2020 όπως ισχύουν και συγκεκριμένα

Ν.4678/2020
Άρθρο 1 (Έννοιες).

Όπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για επίθεση, άμυνα ή ακινητοποίηση και ιδιαίτερα:

αβ. Μαχαίρια κάθε είδους, εκτός εκείνων που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση, τέχνη, θήρα, αλιεία ή άλλη συναφή χρήση.


Ν. 3169/2003
Αρθρο 3 Χρηση πυροβόλου όπλου και αρχές που την διέπουν

παρ. 2 εδάφιο (α)

2. Ο αστυνομικός επιτρέπεται να κάνει χρήση πυροβόλου όπλου, εφόσον αυτό απαιτείται για την εκπλήρωση του καθήκοντός του και συντρέχουν οι παρακάτω προυποθέσεις
α. Εχουν εξαντληθεί όλα τα ηπιότερα του πυροβολισμού μέσα, εκτός αν αυτά δεν είναι διαθέσιμα ή πρόσφορα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ηπιότερα μέσα είναι ιδίως παραινέσεις, προτροπές, χρήση εμποδίων, σωματικής βίας, αστυνομικής ράβδου, επιτρεπτών χημικών ουσιών ή άλλων ειδικών μέσων, προειδοποίηση για χρήση πυροβόλου όπλου και απειλή με πυροβόλο όπλο.


Τα ηπιότερα του πυροβολισμού μέσα δεν ηταν πρόσφορα για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σε συνδυασμό με παρ.6 εδάφιο (α) :

6.
Ο πυροβολισμός εξουδετέρωσης επιτρέπεται, αν αυτό απαιτείται:
α. για την απόκρουση επίθεσης ενωμένης με επικείμενο κίνδυνο θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης ανθρώπου,


Αυτα λέει η νομοθεσία.

Μετα την εξέταση όλων αυτών .... επειδή δεν θυμόμουν απέξω τα αρθρα φυσικά τα γνωριζω αλλα δεν ηξερα απεξω τους νόμους.... θεωρω πολυ πιθανό οι αστυνομικοι να έχουν ποινικές ευθύνες. Ο εισαγγελέας γράφουν τα δημοσιευματα πως περιμένει την ολοκληρωση της ΕΔΕ... Της ενορκης δηλαδη Διοικητικης εξετασης η οποια στο πόρισμα της πέραν των πειθαρχικών παραβάσεων διαβιβάζεται και στον εισαγγελέα για την διερεύνηση τυχόν ποινικών.

Με άλλα λόγια έμπλεξαν. Και ελέγχονται για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Δηλαδη για καθήκον το οποιο συμφωνα με τη νομοθεσια έχουν αλλα αποφεύγουν να το εκτελέσουν πχ τα προαναφερόμενα περι νομιμου πυροβολισμού και άλλων.

Εδω θα ειμαστε και θα το δείτε. Η δουλεια του αστυνομου δεν ειναι δημοσιο υπαλληλίκι ουτε τσάι και συμπάθειο. Εχει συγκεκριμένο νομικό και δεοντολογικό/ επαγγελματικό πλαίσιο...

ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ... όταν εισαι σπίτι σου μπορείς να φιλοσφήσεις ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ...

Οταν φοράς τη στολή ομως... τα πραγματα αλλάζουν. Τωρα αυτο αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν θα έχουν πολύ σύντομα προβλήματα με τη δουλειά τους.

Και επειδη κάποιοι φοβούνται και τη σκιά τους ολο το παραπάνω θα ηταν ενα ωραιότατο υπόμνημα στον εισαγγελέα εάν καλούσε τον αστυνόμο να δώσει εξηγήσεις για τους πυροβολισμούς που έπραξε.

Ουτε δικηγόρο δεν θα ήθελες αν ξέρεις τη δουλειά σου και δεν εισαι ότι να ναι. Διαβάζεις και ασχολείσαι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Ανάρχας ήταν όπως έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Περιμένουμε τους ίδιους που πανηγύριζαν όταν ένας γυναικοκτόνος ήταν χρυσαυγίτης να βγουν να μας εξηγήσουν τι παίχτηκε.

Τι ανάρχας τι εθνικιστής τι φιλελεύθερος ρε, άλλο ένα τομάρι είναι που στέρησε μια ανθρώπινη ζωή.
Σε ψυχιατρικες κληνικες μπαινοβγαινε. Τρελος ηταν.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,403 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,864 μηνύματα.
Ναι οκ.


Πάμε τώρα στην αλήθεια:
Η γυναίκα ζήτησε περιπολικό και της είπαν να βγεί έξω και να πάρει το 100 καθώς δεν έχουν διαθέσιμο.
Την έσφαξε ακριβώς έξω απο το μπατσικό και οχι 50 μέτρα απόσταση όπως σπεύσαν να γράψουν τα χυδαία πλυντήρια/φυλλάδες.
Τώρα μιλάνε οι δικηγόροι. O καθένας θα υπερασπιστεί το εαυτό του. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ξεπλυθεί, η αντιπολίτευση να κατηγορήσει η κυβέρνηση και οι αστυνομικοί να γλυτώσουν οποιαδήποτε ποινική ευθύνη. Παρόλα αυτά υπάρχουν ντουκουμέντα. Η κλήση στην άμεση δράση, η θέση του πτώματος και το ιστορικό.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Τώρα μιλάνε οι δικηγόροι. O καθένας θα υπερασπιστεί το εαυτό του. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ξεπλυθεί, η αντιπολίτευση να κατηγορήσει η κυβέρνηση και οι αστυνομικοί να γλυτώσουν οποιαδήποτε ποινική ευθύνη. Παρόλα αυτά υπάρχουν ντουκουμέντα. Η κλήση στην άμεση δράση, η θέση του πτώματος και το ιστορικό.

Δεν ειναι θέμα κυβέρνησης αυτο φίλε μη τρελαθούμε τωρα....

Άγιοι Ανάργυροι: Ο αρχιφύλακας που ήταν βάρδια είχε φυλακιστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - iefimerida.gr

Α καλά...

Μ αρεσει που μπαινω και γράφω και σοβαρά.

Αντι να τον έχουν σε κάνα πόστο να κολλάει σφραγίδες πηγαν και τον έβαλαν ΣΚΟΠΟ σε ενα αστυνομικο τμημα το οποίο έχει δυσκολες περιοχές πέριξ... Μενιδι - Ιλιον - Ζεφυρι κτλ

σε εναν δρομο... το ΑΤ ειναι ακριβως πανω στο δρομο παιδιά... σας το λεω επειδη το σπιτι μου απο εκει απέχει 10 χιλιόμετρα και επειδη στην Αθηνα οι αποστασεις των 10 χλμ δεν ειναι αποστασεις για εμας τους Αθηναιους περνάω συχνά απο εκει... μάλιστα απο την άλλη πλευρά του τετραγώνου εχει ενα μπάρ που πάμε που και που και πίνουμε το ποτό μας ειναι απο τις πιο πολυσυχναστες λεωοφορους η Λεωφορος Δημοκρατίας που ξεκινάει ψηλα απο το Μενίδι και τελειώνει στη πλατεία των Αγιων Αναργυρων.


Τρομερο να βαζεις σε ενα τέτοιο πόστο εναν τέτοιο τυπο ο οποιος ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ .... ακομη δεν ειχε εκδιωχθει απο την ΕΛΑΣ.

Ο Διοικητης εκει φανταζομαι πολύ μυαλό.... να ξέρουμε να τον εμπιστευομαστε.

Οτι να ναι ρε μλκ... ΟΟΟΟΟΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για αυτο τους βρίζουν και τους λ΄λενε μπάτσους και δημοσιους υπαλληλους.

Γιατι σε μια εταιρεια δεν θα έβαζες τον ανικανο σε ενα ποστο που σε καιει... ενω εδω στα αρχιδια μας.

Ε ελα που τωρα σε εξεθεσε και δεν ειναι στα αρχιδια σου. ΞΥΠΝΑ

Το να σκεφτεσαι σαν παρτάκιας ειναι η ΕΠΙΤΟΜΗ της αποτυχιας τα χουμε πει πολλες φορές αλλα δεν ακουνε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,329 μηνύματα.
Λυπάμαι που αυτή η κοινωνία την απογοήτευσε.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ο πατερας του δραστη ζητησε συγγνωμη και δεν ηξερε λέει τίποτα.

Το αποκλείω. Να μην ηξερε. Το αποκλείω να μην ηξερε τι κουμάσι ηταν ο γιός του.

Δε γνωριζε δηλαδη για τις καταδικες και τις συλληψεις του ;
 

Kate1914

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,813 μηνύματα.
Ο πατερας του δραστη ζητησε συγγνωμη και δεν ηξερε λέει τίποτα.

Το αποκλείω. Να μην ηξερε. Το αποκλείω να μην ηξερε τι κουμάσι ηταν ο γιός του.

Δε γνωριζε δηλαδη για τις καταδικες και τις συλληψεις του ;
Και να ήξερε τι κουμάσι ήταν (για τις συλλήψεις αποκλείεται να μη γνώριζε, ποιον πάει να κοροϊδέψει τώρα), ποιος γονιός δίνει έτσι στεγνά το παιδί του;
Όπως και να έχει, σημασία έχει ότι άλλος ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε, και ο δολοφόνος σε λίγα χρόνια θα είναι πάλι έξω, όπως γίνεται πάντα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,592 μηνύματα.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσεις πολιτισμένα, αν έχεις επιχειρήματα σε αυτά που λέω ανέπτυξε τα, αλλοιως είναι περιττός ο χαρακτηρισμός των λεγομένων μου.
Σου εβαλα ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥς..οχι αποψεις ενος ασχετου σε ενα φορουμ..δεν τα δεχεσαι.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.Δυστυχως δεν μπορω να σε φτιαξω εγω,
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε ψυχιατρικες κληνικες μπαινοβγαινε. Τρελος ηταν.
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.Αυτι μετραει στα δικαστηριαΘα μαλλιασει η γλωσσα μου να λεεω οτι αλλο ψυχικη ασθενεια ή διαραταχη προσωπικοτητας και αλλο ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕς ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩς ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ που εχουν παραισθησεις και ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ//ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ/
Καληνυχτα.
ΣΤΑΝΑΤΗΣΕΤ ΝΑ ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
Τελικά μάλλον έπρεπε να απευθυνθεί στο αρμόδιο γραφείο και σαφώς να υποβάλλει μήνυση.
Το θέμα είναι πως ακόμη και αν είχαν γίνει αυτά ποιος εγγυάται την ασφάλεια σου;;;;
Screenshot_2024-04-03-07-22-47-218_com.mi.globalbrowser.jpg
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,592 μηνύματα.
Τελικά μάλλον έπρεπε να απευθυνθεί στο αρμόδιο γραφείο και σαφώς να υποβάλλει μήνυση.
Το θέμα είναι πως ακόμη και αν είχαν γίνει αυτά ποιος εγγυάται την ασφάλεια σου;;;;
View attachment 131313
Ειναι αλλο πραγμα η μηνυση και αλλο πραγμα η προστασια που ζητησε..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ,ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
Ειναι αλλο πραγμα η μηνυση και αλλο πραγμα η προστασια που ζητησε..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ,ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ
Το θέμα είναι πως δεν μπορεί κάποιος να έχει 24ωρη προστασία για να γλυτώσει από ένα αποφασισμένο να σκοτώσει. Άντε και τη συνόδευε το περιπολικό σε εκείνη τη φάση πιστεύεις οτι ο τύπος σε άλλη στιγμή δε θα κτυπούσε;
 
Top