Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

12-06-23

20:32
Το φέσι το θέλει στο μόριό του, γι αυτό το φώναζε Κεμαλ προχτές.Αποφάσισε όμως, χθες ήθελες φέσι!
Πάρτε του μια 12άδα total contact, σας το λέει διακριτικά ο άνθρωπος.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

12-06-23

20:34
Αν έχει να τα χρησιμοποιήσει να του πάρουμε. Άκου εκεί δωδεκάδα να λήξουν!Το φέσι το θέλει στο μόριό του, γι αυτό το φώναζε Κεμαλ προχτές.
Πάρτε του μια 12άδα total contact, σας το λέει διακριτικά ο άνθρωπος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

12-06-23

20:38
Παίζουν μπάλα και λίγο μετά την ημερομηνια λήξης αν τα φυλάς σε δροσερό και σκιερό μέρος.Αν έχει να τα χρησιμοποιήσει να του πάρουμε. Άκου εκεί δωδεκάδα να λήξουν!
Έχω 3 δωδεκάδες και λήγουν το 2026, σιγά μη τα καταναλώσω μέχρι τότε, αν τα θέλει ο Γιάννης του τα δίνω, ή τον γαμάω και με αυτά, ότι θέλει, είμαι πρόσχαρος άνθρωπος εγω δεν παρεξηγώ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

12-06-23

20:43
Τσιγκουνιές με τέτοια πράγματα δεν κάνουμε, ό,τι λήγει πετιέται!Παίζουν μπάλα και λίγο μετά την ημερομηνια λήξης αν τα φυλάς σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Έχω 3 δωδεκάδες και λήγουν το 2026, σιγά μη τα καταναλώσω μέχρι τότε, αν τα θέλει ο Γιάννης του τα δίνω, ή τον γαμάω και με αυτά, ότι θέλει, είμαι πρόσχαρος άνθρωπος εγω δεν παρεξηγώ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

12-06-23

20:45
Νταξει μωρέ, τι θα παθεις άμα σε ερωτευτούν με ληγμένο σκούφο; Θα κάτσει βαρύ στο στομάχι ή θα κάνει καμια γαστρεντερίτιδα σαν κομμένο γάλα;Τσιγκουνιές με τέτοια πράγματα δεν κάνουμε, ό,τι λήγει πετιέται!
...το πολύ πολύ να βγει κανα μπεμπέ, ψιλοπράγματα, πεχχχ... νεα γενιά, τελείως pussies
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

17-07-23

19:52
Το βρήκα σε καλή τιμή. Αξίζει;
kamekiwii23
Νεοφερμένο μέλος
Ο kamekiwii23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

28-07-23

17:47
Υπάρχει καμία καλή μηχανή για το μούσι; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε ως τώρα και επειδή έχω πολύ σκληρά γένια το ξύρισμα είναι πολύ μπελαλιδικο... αξίζει λετε;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

02-12-23

14:38
Παίζει να μπορείς έτσι σε συνδυασμό με παλτό και έτσι να φορέσεις καπέλλο καβουράκι (στυλ ρεπούμπλικα) ή παραείναι ρεζίλι;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

31-07-24

15:02
χρειαζομαι ψυχολογικη υποστήριξη γιατι περναω την αβολη φαση του μαλλιου τωρα και προκειται να τα ξυρισω συριζα
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

31-07-24

15:59
Καμία υποστήριξη, κόψε τα κοντά απλά. Πάει σε όλουςχρειαζομαι ψυχολογικη υποστήριξη γιατι περναω την αβολη φαση του μαλλιου τωρα και προκειται να τα ξυρισω συριζα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

31-07-24

16:00
Όχι.Καμία υποστήριξη, κόψε τα κοντά απλά. Πάει σε όλους
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

31-07-24

16:06
υπάρχει λόγος;χρειαζομαι ψυχολογικη υποστήριξη γιατι περναω την αβολη φαση του μαλλιου τωρα και προκειται να τα ξυρισω συριζα
nearos
Επιφανές μέλος

31-07-24

16:07
Aν υπαρχει λογος για τιυπάρχει λόγος;

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

31-07-24

16:10
για να κόψεις το μαλλί σύριζαAν υπαρχει λογος για τι![]()
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 213 μηνύματα.

31-07-24

16:11
καμε undercut και ασε το υπολοιπο μαλλι μακρυ για κουλ χιπστερ βαϊμπςχρειαζομαι ψυχολογικη υποστήριξη γιατι περναω την αβολη φαση του μαλλιου τωρα και προκειται να τα ξυρισω συριζα
nearos
Επιφανές μέλος

31-07-24

16:13
Επειδη το μαλλι μου πετάει λες και ειμαι ο αινσταιν στα παιδικα του χρόνιαγια να κόψεις το μαλλί σύριζα

Είχα undercut! Ακόμα έχω δηλαδή, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα το μαλλι στο σβερκο και στο αυτι ειναι πολύ κοντά.. Και θα είχα ακομα μακρύ μαλλι και θα το 'πιανα κοτσακι αλλα επρεπε να το κόψωκαμε undercut και αστα υπολοιπα μακρια για κουλ χιπστερ βαϊμπς

touvlo
Διάσημο μέλος

31-07-24

16:18
κοίτα, αν δε σ αρεσει ξυρισμένο, μπορείς να βρεις άλλες ιδέες ή και να κάνεις ένα αινστάιν/τζούνιορ στυλ. Τι επαναstάτης είσαι;Επειδη το μαλλι μου πετάει λες και ειμαι ο αινσταιν στα παιδικα του χρόνια![]()
Είμαι η πλέον ακατάλληλη για τιπς μαλλιών, αλλά υπάρχουν κομμωτηρια. Μην κάνεις κάτι που δε θα σ΄αρεσει. Βέβαια μακραίνουν, αλλά γιατί να είσαι το καλοκαίρι, πάνω στην καλύτερη καμακοεποχή, ανασφαλής; Βάλε κορδελάκι πχ
Συνημμένα
nearos
Επιφανές μέλος

31-07-24

16:20
Καμακοεποχή για μενα φέτος δεν είναι... Φρεσκοχειρουργημένος και σχέση, το'χασα το καλοκαίρι..κοίτα, αν δε σ αρεσει ξυρισμένο, μπορείς να βρεις άλλες ιδέες ή και να κάνεις ένα αινστάιν/τζούνιορ στυλ. Τι επαναstάτης είσαι;
Είμαι η πλέον ακατάλληλη για τιπς μαλλιών, αλλά υπάρχουν κομμωτηρια. Μην κάνεις κάτι που δε θα σ΄αρεσει. Βέβαια μακραίνουν, αλλά γιατί να είσαι το καλοκαίρι, πάνω στην καλύτερη καμακοεποχή, ανασφαλής; Βάλε κορδελάκι πχ
Ισως του χρόνου..
touvlo
Διάσημο μέλος

31-07-24

16:20
να και ένας με κορδελάκι στο μέτωπο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
διακοπές θα κάνεις; Εκεί όλα συμβαίνουνΚαμακοεποχή για μενα φέτος δεν είναι... Φρεσκοχειρουργημένος και σχέση, το'χασα το καλοκαίρι..
Ισως του χρόνου..
Συνημμένα
nearos
Επιφανές μέλος

31-07-24

16:22
Πανε οι διακοπές για μενα φέτος..διακοπές θα κάνεις; Εκεί όλα συμβαίνουν
Και ειναι κρίμα γιατι θα'τανε οι τελευταίες που θα έκανα σα παιδί.. Αλλα του χρονου θα ειναι καλύτερες.. Μετα πανελληνίων, σε νησί, με μπουζούκι και κιθάρα.. αχ ονειρεμενο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- AggelikiGr
- touvlo
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- iew
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- Giorgkalo
- American Economist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- despoina13
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- camil
- bruh_234
- Stelios725
- Sosstoss
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.