palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

20-07-23

21:56
Αυτό.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν ταξίδια (για την ώρα) ή αγορές από έξω σε διαφορετικό νόμισμα, μην ασχοληθείς με revolut.
Αυτή τη στιγμή, και οι 4 τράπεζες πια (Εθνική/Πειραιώς/Eurobank/Alpha), περνάνε σε GPay. Πέρνα όποια κάρτα τράπεζας θες εκεί.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν ταξίδια (για την ώρα) ή αγορές από έξω σε διαφορετικό νόμισμα, μην ασχοληθείς με revolut.
Αυτή τη στιγμή, και οι 4 τράπεζες πια (Εθνική/Πειραιώς/Eurobank/Alpha), περνάνε σε GPay. Πέρνα όποια κάρτα τράπεζας θες εκεί.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-23

22:02
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Guest 881237
Επισκέπτης

24-07-23

18:18
Την Τετάρτη τα έβαλαν και ακόμα δεν μου έχουν έρθει ... Πόσες μέρες κάνει πια ? Να συννενόηθω με την Eurobank δεν μπορώ, τηλέφωνω κ να συνδεθώ με εκπρόσωπο δεν μπορώ .
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-07-23

19:17
Συνήθως θέλει 2 εργάσιμες. Ζήτα από τον εργοδότη ή το λογιστήριο την απόδειξη της πληρωμής να δεις αν τα στοιχεία σου είναι περασμένα σωστά. Αν είναι σωστά απλώς περίμενε. Οι τράπεζες σαν δημόσιο είναι. Αφορμή θέλουν να λουφάρουν και η εντολή της κυβέρνησης για την μη απασχόληση λόγω του καύσωνα είναι η τέλεια αφορμή.Την Τετάρτη τα έβαλαν και ακόμα δεν μου έχουν έρθει ... Πόσες μέρες κάνει πια ? Να συννενόηθω με την Eurobank δεν μπορώ, τηλέφωνω κ να συνδεθώ με εκπρόσωπο δεν μπορώ .
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-07-23

19:39
Αυτό δεν το ΄χω ξανακούσει...Την Τετάρτη τα έβαλαν και ακόμα δεν μου έχουν έρθει ... Πόσες μέρες κάνει πια ? Να συννενόηθω με την Eurobank δεν μπορώ, τηλέφωνω κ να συνδεθώ με εκπρόσωπο δεν μπορώ .
Σου έβαλαν, από τη δουλειά σου, τα χρήματα την Τετάρτη και ακόμα δεν έχουν "φανεί" ; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάτι άλλο συμβαίνει...
Βεβαιώσου ότι έγινε η κατάθεση. Αποδεικτικό κατάθεσης έχεις στα χέρια σου ;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

24-07-23

19:41
Το έχει εξηγήσει πιο πάνω. Το έμβασμα έγινε από διαφορετική τράπεζα.Αυτό δεν το έχω ξανακούσει...
Σου έβαλαν, από τη δουλειά σου, τα χρήματα την Τετάρτη και ακόμα δεν έχουν "φανεί" ; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάτι άλλο συμβαίνει...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

24-07-23

19:49
Eίδα ό,τι έγραψες...Το έχει εξηγήσει πιο πάνω. Το έμβασμα έγινε από διαφορετική τράπεζα.
Από Eurobank σε Εθνική θέλει 1 εργάσιμη, συνήθως. Δεν ξέρω βέβαια τί προτεραιότητα έδωσαν...
Άντε και να δεχθώ αυτό που λες (να το τραβήξουμε...). Και πάλι...δε βγαίνει. Θα έπρεπε από τις 11 ή 12 το μεσημέρι σήμερα να "έχουν φανεί", στην περίπτωση που η κατάθεση έγινε Τετάρτη πολύ αργά το βράδυ...(έχουμε και το ΣΚ, οπότε πάμε Δευτέρα...)...
Guest 881237
Επισκέπτης

24-07-23

21:44
Αν δεν έχουν φανεί αύριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο... Όχι αποδεικτικό δεν έχω , που να το βρω ;Αυτό δεν το ΄χω ξανακούσει...
Μου είπαν 3-4 εργάσιμες άρα Πέμπτη Παρασκευή Δευτέρα , ίσως αύριο Τρίτη . Αν τα έβαλαν την Τετάρτη δεν ξέρω αν πιάνεταιΆντε και να δεχθώ αυτό που λες (να το τραβήξουμε...). Και πάλι...δε βγαίνει. Θα έπρεπε από τις 11 ή 12 το μεσημέρι σήμερα να "έχουν φανεί", στην περίπτωση που η κατάθεση έγινε Τετάρτη πολύ αργά το βράδυ...(έχουμε και το ΣΚ, οπότε πάμε Δευτέρα...)...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

24-07-23

21:51
Πρώτη φορά το ακούω κάτι τέτοιο. Τί να σου πω...Μου είπαν 3-4 εργάσιμες άρα Πέμπτη Παρασκευή Δευτέρα , ίσως αύριο Τρίτη . Αν τα έβαλαν την Τετάρτη δεν ξέρω αν πιάνεται
Guest 881237
Επισκέπτης

24-07-23

22:17
Εγώ το είδα στο σάιτ της εθνικής! Αν γίνει η μεταφορά μέσω e banking κάνει 1 μέρα όπως λες , αλλά τηλεφωνικώς μπορεί κ 3-4 !!Πρώτη φορά το ακούω κάτι τέτοιο. Τί να σου πω...
Guest 881237
Επισκέπτης

25-07-23

13:50
Μπήκαν 

Guest 881237
Επισκέπτης

25-07-23

18:15
Μου έβαλαν το ποσό και λέει από κάτω -3€ προμήθεια . Το θέμα είναι ότι από το συνολικό ποσό λείπουν 5€ και μου είπαν ότι είναι έξτρα προμήθεια !!! Ισχύει κάτι τέτοιο???? Συνολικά δηλαδή 8€ κράτησαν (??)
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-07-23

18:17
Αν δεν κάνω λάθος, κρατάει ένα μικρό ποσό η τράπεζα.Μου έβαλαν το ποσό και λέει από κάτω -3€ προμήθεια . Το θέμα είναι ότι από το συνολικό ποσό λείπουν 5€ και μου είπαν ότι είναι έξτρα προμήθεια !!! Ισχύει κάτι τέτοιο????
Guest 881237
Επισκέπτης

25-07-23

18:19
Ναι τα 3€ τα οποία τα φαίνονται και στο e banking !!! Εκτός από αυτά όμως είναι κι άλλα 5€ που δεν τα βλέπω στις συναλλαγές !!! Κι αυτά τα 5€ η τράπεζα τα κράτησε????Αν δεν κάνω λάθος, κρατάει ένα μικρό ποσό η τράπεζα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-07-23

18:24
Δεν το γνωρίζωΝαι τα 3€ τα οποία τα φαίνονται και στο e banking !!! Εκτός από αυτά όμως είναι κι άλλα 5€ που δεν τα βλέπω στις συναλλαγές !!! Κι αυτά τα 5€ η τράπεζα τα κράτησε????

Guest 881237
Επισκέπτης

26-07-23

11:11
Πήρα τηλέφωνο την Eurobank και άκρη δεν έβγαλα ... Λένε ότι αυτό που ρωτάω δεν με απασχολεί !!!! Ουσιαστικά λείπουν 5€ από τον μισθό μου κ θέλω να μάθω αν είναι η προμήθεια που τράβηξαν στην εταιρεία κ την χρεώθηκα εγώ .Ρωτάω στο τηλέφωνο ποιο είναι το ποσο της προμήθειας και μου λένε δεν ξέρουμε !!!!! Η εθνική με χρέωσε 3 ευρώ κ το βλέπω στο e banking μου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

26-07-23

11:11
Δεν έμεινες στην Εθνική;;Πήρα τηλέφωνο την Eurobank και άκρη δεν έβγαλα ... Λένε ότι αυτό που ρωτάω δεν με απασχολεί !!!! Ουσιαστικά λείπουν 5€ από τον μισθό μου κ θέλω να μάθω αν είναι η προμήθεια που τράβηξαν στην εταιρεία κ την χρεώθηκα εγώ .Ρωτάω στο τηλέφωνο ποιο είναι το ποσο της προμήθειας και μου λένε δεν ξέρουμε !!!!! Η εθνική με χρέωσε 3 ευρώ κ το βλέπω στο e banking μου
Guest 881237
Επισκέπτης

26-07-23

11:12
Ναι !!!!!!!!!!! Όπως και αυτοί παρέμειναν στη Eurobank . Αλλο ρωτάω Φώτη.Δεν έμεινες στην Εθνική;;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

26-07-23

11:16
Οι χρεώσεις για την μεταφορά είναι αυτές που αναγράφουν οι τράπεζες, αν σου τράβηξαν παραπάνω δεν είναι από την τράπεζα αλλά λάθος του εργοδότη.Ναι !!!!!!!!!!! Όπως και αυτοί παρέμειναν στη Eurobank . Αλλο ρωτάω Φώτη.
Guest 881237
Επισκέπτης

26-07-23

11:17
Μου στέλνεις το λινκ από αυτό ?Οι χρεώσεις για την μεταφορά είναι αυτές που αναγράφουν οι τράπεζες, αν σου τράβηξαν παραπάνω δεν είναι από την τράπεζα αλλά λάθος του εργοδότη.
View attachment 119007
View attachment 119008
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- charmander
- back2967
- ggl
- marww
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- jj!
- Arianara S3
- fmarulezkd
- Maria_Xagorari
- Fernando_A
- Ilma
- marina00
- kalhkardia
- User2350
- Libertus
- Kostas_Athens
- eukleidhs1821
- touvlo
- giannhs2001
- Wonderkid
- ΘανάσοςG4
- johnsala
- nucomer
- taketrance
- iew
- Δροσουλίτης
- rafaela11
- Panagiotis849
- fockos
- pink_panther
- Έμμα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.