jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

09-08-23

01:16
Θυμάμαι ΤΟΟΟΣΟΥΣ πολλούς κωδικούς δικούς μου, συγγενών, πελατών, που ειλικρινά απορώ με τον εαυτό μου...τι να πω εγώ που θυμάμαι τα πιν και των γονιών μου![]()

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-08-23

13:27
Όσοι έχετε λογαριασμό eurobank, αυτός ο καθημερινός λογαριασμός plus που βγάζει τι είναι ? Θα με χρεώνει ??? Ή είναι ο κανονικός?
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

11-08-23

13:35
That’s a dangerous skill marikaΘυμάμαι ΤΟΟΟΣΟΥΣ πολλούς κωδικούς δικούς μου, συγγενών, πελατών, που ειλικρινά απορώ με τον εαυτό μου...
![]()

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

11-08-23

15:07
Απο το site γράφει ότι πριν λεγόταν λογαριασμός μισθοδοσίας και το άλλαξαν σε καθημερινό λογαριασμός plus και επειδή δουλεύεις και βαζουν μισθό εκεί στο λογαριασμό δεν θα σε χρεώνει και θα έχεις μερικά προνόμια.Όσοι έχετε λογαριασμό eurobank, αυτός ο καθημερινός λογαριασμός plus που βγάζει τι είναι ? Θα με χρεώνει ??? Ή είναι ο κανονικός?
Guest 881237
Επισκέπτης

14-08-23

23:28
Μήπως δεν το έχω ενεργοποιήσει ? Με το που μπήκα μου βγάζει αυτό
Guest 881237
Επισκέπτης

29-08-23

21:38
Μόλις έκανα μια παραγγελία από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο και επέλεξα καταθέση ως τρόπο πληρωμής. Δεν με αφήνει να βάλω το ακριβές ποσό όμως. Δηλαδή το σύνολο είναι 11,40 και δεν με αφήνει να βάλω το κόμμα μήπως να βάλω τέλεια???. Να γράψω 12?
Guest 881237
Επισκέπτης

02-09-23

16:27
Η eurobank χωρίς λόγο και αιτία αποφάσισε να με χρεώσει για ένα πρόγραμμα SILVER ADVANTAGE λέγεται το οποίο ποτέ δεν ζήτησα
μάλιστα όταν είχα πάει να ανοίξω τον λογαριασμό μου πρότειναν κάποια και είπα όχι , άρα από πού κι ως που με το έτσι θέλω με βάζουν σε αυτό το πρόγραμμα? Πήρα τηλέφωνο λένε πρέπει να πάτε σε φυσικό κατάστημα... έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή .... ολόκληρη ταλαιπωρία για κάτι που δεν ζήτησα ποτέ !!!!!!! Η εθνική ποτέ δεν μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο ένα χρόνο που είμαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- charmander
- back2967
- ggl
- marww
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- jj!
- Arianara S3
- fmarulezkd
- Maria_Xagorari