Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:34 Ο Πάνθηρας!: #101 12-02-21 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο φεμινισμός έχει ξεφύγει εντελώς. Μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού εχθρούς, σεξισμό, ρατσισμό και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο; Όλοι πλέον θίγονται με το παραμικρό. Το να μου ανοίξει κάποιος την πόρτα το θεωρώ ευγένεια και όχι ύπουλη συμπεριφορά. Άλλο ανισότητα και άλλο το κάθε φύλο να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και συμπεριφορά. Όπως και όλα τα ζώα στην φύση τους έχουν κάτι ξεχωριστό ή κάνουν κάτι ξεχωριστό για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο, έτσι και ο άνθρωπος κάνει διάφορα. Στο τέλος θα μας πουν να κόψουμε και το φλερτ για να μη θίγεται το αντίθετο φύλο. Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο ειναι το χειροτερο. Παλια νομιζα οτι εγω φταιω αμα κάποιος στραβωνε αλλα βλακειες..... οι περισσοτεροι κουβαλανε ενα καρο κομπλεξ κ με βαση αυτα κρινουν οτι πει ο αλλος πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι ή να κανουμε παρεα με συγκεκριμενα άτομα (οπως συνθως γινεται δηλαδη). Επισης κατι πολυ σημαντικο... στη δουλεια ειδικα δεν πρεπει να ανοιγεσαι πολύ. Γιατι εκει να δεις τι παρεξηγηση παιζει. Το 70% των παρεξηγησεων απο μαλακιες ξεκινάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:04 Η Aura έγραψε: #102 12-02-21 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Τέλος πάντων,πιστεύω ότι η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο φύλα είναι πολύ ηλίθιο επιχείρημα διότι από την φύση τους δεν είναι ίδια όπως λέει και η Neliel. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να παρερμηνευσουμε τα αρρενωπά και θηλυκα χαρακτηριστικά. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:05 Ο giannhs2001: #103 12-02-21 15:05 τι θέμα πάλι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:12 Ο Πάνθηρας!: #104 12-02-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: τι θέμα πάλι και αυτό... Click για ανάπτυξη... Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.269 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Samael έγραψε: #105 12-02-21 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:27 Ο giannhs2001: #106 12-02-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο φεμινισμός έχει ξεφύγει εντελώς. Μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού εχθρούς, σεξισμό, ρατσισμό και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο; Όλοι πλέον θίγονται με το παραμικρό. Το να μου ανοίξει κάποιος την πόρτα το θεωρώ ευγένεια και όχι ύπουλη συμπεριφορά. Άλλο ανισότητα και άλλο το κάθε φύλο να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και συμπεριφορά. Όπως και όλα τα ζώα στην φύση τους έχουν κάτι ξεχωριστό ή κάνουν κάτι ξεχωριστό για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο, έτσι και ο άνθρωπος κάνει διάφορα. Στο τέλος θα μας πουν να κόψουμε και το φλερτ για να μη θίγεται το αντίθετο φύλο. Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο ειναι το χειροτερο. Παλια νομιζα οτι εγω φταιω αμα κάποιος στραβωνε αλλα βλακειες..... οι περισσοτεροι κουβαλανε ενα καρο κομπλεξ κ με βαση αυτα κρινουν οτι πει ο αλλος πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι ή να κανουμε παρεα με συγκεκριμενα άτομα (οπως συνθως γινεται δηλαδη). Επισης κατι πολυ σημαντικο... στη δουλεια ειδικα δεν πρεπει να ανοιγεσαι πολύ. Γιατι εκει να δεις τι παρεξηγηση παιζει. Το 70% των παρεξηγησεων απο μαλακιες ξεκινάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:04 Η Aura έγραψε: #102 12-02-21 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Τέλος πάντων,πιστεύω ότι η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο φύλα είναι πολύ ηλίθιο επιχείρημα διότι από την φύση τους δεν είναι ίδια όπως λέει και η Neliel. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να παρερμηνευσουμε τα αρρενωπά και θηλυκα χαρακτηριστικά. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:05 Ο giannhs2001: #103 12-02-21 15:05 τι θέμα πάλι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:12 Ο Πάνθηρας!: #104 12-02-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: τι θέμα πάλι και αυτό... Click για ανάπτυξη... Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.269 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Samael έγραψε: #105 12-02-21 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:27 Ο giannhs2001: #106 12-02-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Τέλος πάντων,πιστεύω ότι η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο φύλα είναι πολύ ηλίθιο επιχείρημα διότι από την φύση τους δεν είναι ίδια όπως λέει και η Neliel. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να παρερμηνευσουμε τα αρρενωπά και θηλυκα χαρακτηριστικά. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:05 Ο giannhs2001: #103 12-02-21 15:05 τι θέμα πάλι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:12 Ο Πάνθηρας!: #104 12-02-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: τι θέμα πάλι και αυτό... Click για ανάπτυξη... Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.269 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Samael έγραψε: #105 12-02-21 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:27 Ο giannhs2001: #106 12-02-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θέμα πάλι και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:12 Ο Πάνθηρας!: #104 12-02-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: τι θέμα πάλι και αυτό... Click για ανάπτυξη... Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.269 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Samael έγραψε: #105 12-02-21 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:27 Ο giannhs2001: #106 12-02-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: τι θέμα πάλι και αυτό... Click για ανάπτυξη... Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.269 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Samael έγραψε: #105 12-02-21 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:27 Ο giannhs2001: #106 12-02-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας . Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.448 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:27 Ο giannhs2001: #106 12-02-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:30 Ο akikos έγραψε: #107 12-02-21 15:30 Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:30 Ο juste un instant: #108 16-02-21 21:30 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:34 Η Nelliel έγραψε: #109 16-02-21 23:34 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 100; 100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία... www.in.gr Click για ανάπτυξη... Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:50 Η Aura έγραψε: #110 16-02-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια; Click για ανάπτυξη... Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:02 Η Nelliel έγραψε: #111 17-02-21 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μα πάλι το θύμα κρίνεις . Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα .. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες . Click για ανάπτυξη... Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:16 Ο Nick890 έγραψε: #112 17-02-21 00:16 Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 00:24 Η Aura έγραψε: #113 17-02-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει; Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω. Click για ανάπτυξη... Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:28 Ο American Economist: #114 17-02-21 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων? Click για ανάπτυξη... Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:37 Ο Nick890 έγραψε: #115 17-02-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε. Click για ανάπτυξη... Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:45 Ο juste un instant: #116 17-02-21 10:45 Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:06 Η meetmeinmontauk: #117 18-02-21 08:06 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο Click για ανάπτυξη... ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:07 Ο juste un instant: #118 20-02-21 18:07 Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim vas 78 tilavgi giorgos5002 MarcoReus Fernando_A Jim2004 ESTELLA User2350 giannhs2001 Εριφύλη camil fourkaki Memetchi American Economist charmander Scandal taketrance Wonderkid πεταλουδα001 Sevasti Red Metalhead_4_life Loozen Cookie_Monster Lathy globglogabgalab ΘανάσοςG4 jj! Libertus harry akritas Mhtrogoal orchidea Ace of Spades Fin4 igeorgeoikonomo johnsala Johnny15 Αλκης Κ. kapa1405 ag97 Ryuzaki Μάρκος Βασίλης Cupid Αντικειμενικός CiNeFiL tsiobieman fmarulezkd Εχέμυθη Georgia110 Giii iminspain fretoe nucomer SlimShady Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr "Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας. www.in.gr Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr «Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια www.in.gr Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους... www.in.gr Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr «Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη www.in.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosM.5 Νεοφερμένο μέλος Ο NikosM.5 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:12 Ο NikosM.5 έγραψε: #119 23-02-21 20:12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 434210 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 434210: #120 06-07-21 20:09 Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ
Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι: α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα στ Καλοντυμένος κλπ