Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

12-02-21

14:34
Ο φεμινισμός έχει ξεφύγει εντελώς. Μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού εχθρούς, σεξισμό, ρατσισμό και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο; Όλοι πλέον θίγονται με το παραμικρό. Το να μου ανοίξει κάποιος την πόρτα το θεωρώ ευγένεια και όχι ύπουλη συμπεριφορά. Άλλο ανισότητα και άλλο το κάθε φύλο να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και συμπεριφορά. Όπως και όλα τα ζώα στην φύση τους έχουν κάτι ξεχωριστό ή κάνουν κάτι ξεχωριστό για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο, έτσι και ο άνθρωπος κάνει διάφορα. Στο τέλος θα μας πουν να κόψουμε και το φλερτ για να μη θίγεται το αντίθετο φύλο.
Ακριβως αυτο ειναι το χειροτερο. Παλια νομιζα οτι εγω φταιω αμα κάποιος στραβωνε αλλα βλακειες..... οι περισσοτεροι κουβαλανε ενα καρο κομπλεξ κ με βαση αυτα κρινουν οτι πει ο αλλος πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι ή να κανουμε παρεα με συγκεκριμενα άτομα (οπως συνθως γινεται δηλαδη).
Επισης κατι πολυ σημαντικο... στη δουλεια ειδικα δεν πρεπει να ανοιγεσαι πολύ. Γιατι εκει να δεις τι παρεξηγηση παιζει. Το 70% των παρεξηγησεων απο μαλακιες ξεκινάνε.

12-02-21

15:04
Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας .Τέλος πάντων,πιστεύω ότι η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο φύλα είναι πολύ ηλίθιο επιχείρημα διότι από την φύση τους δεν είναι ίδια όπως λέει και η Neliel.
Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να παρερμηνευσουμε τα αρρενωπά και θηλυκα χαρακτηριστικά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

12-02-21

15:05
τι θέμα πάλι και αυτό...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

12-02-21

15:12
τι θέμα πάλι και αυτό...
Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

12-02-21

15:26
Ναι αλλά με την @Nelliel που συμφώνησες τα ζώα επικαλέστηκε , ο ιπποτισμός είναι φύση για έλξη του άλλου φύλου αλλά η βία δεν είναι γιατί δεν πάει με την ηθική μας .
Όταν λέω ζώα εννοώ με την έννοια του θηρίου(μεταφορικά). Προφανώς σαν άνθρωποι είμαστε και εμείς ζώα αλλά όχι με την έννοια του θηρίου, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός. Αυτό που εννοούσα είναι οτι υπάρχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αντίστοιχα ανδρικά που ελκύουν,και τα οποία δεν πρέπει να δαιμονοποιήσουμε.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

12-02-21

15:27
Με το συντηρητισμό που έχεις σε βλεπω καμια μερα σε καμια κρασοκατανυξη με φεμινίστριες κάτω στου Ψυρρή και μετά αντε να δικαιολογήσεις στον βασιλιά στη πρωινη αναφορά![]()
Τώρα αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής θα νευριάσεις ή όχι;

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

12-02-21

15:30
Παλιά οι άντρες παλαιάς κοπής αποτελούσαν πρότυπο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

16-02-21

21:30
100;
www.in.gr

100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr
Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία...
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

16-02-21

23:34
Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια;100;
![]()
100 γυναίκες καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - Ετοιμάζει την απολογία του | in.gr
Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout, φτάνουν σε αριθμό τις 100 και θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία...www.in.gr

16-02-21

23:50
Μα πάλι το θύμα κρίνεις .Πω πω, διαβασα την καταγγελια και εμεινα. Τουλαχιστον παραδεχεται οτι εκανε λαθος που μπηκε στο αυτοκινητο. Ωρες ωρες θα ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οταν κανουν τετοια τραγικα λαθη. Επισης μου κανει εντυπωση οτι δεχεται επιθεση και αντι να καλεσει την αστυνομια επι τοπου τον απειλει οτι θα τον βγαλει στα καναλια;
Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα ..
Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες .
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

17-02-21

00:02
Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει;Μα πάλι το θύμα κρίνεις .
Απλά βαριέμαι να το δικαιολογήσω τώρα ..
Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν τα λένε οι γυναίκες .
Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-02-21

00:16
Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων?

17-02-21

00:24
Και που να ξέρω..απλά λέω να μη συμβάλλουμε σε σε όλο αυτό να ακούμε για παρενοχλήσεις και βιασμούς και να κρίνουμε μόνο τα θύματα και πως μπήκαν στα αυτοκίνητα και γιατί δεν το είπαν και γιατί αντέδρασαν έτσι και γιατί είναι αδύναμες και γιατί το ένα γιατί το άλλο .Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου. Αμεσως να τρεξεις να φωναξεις οτι κρινω το θυμα. Ο λογος που δεν καλεσε αστυνομια ηταν επειδη φοβηθηκε οτι θα κριθει;
Ο ενας ειναι τερας και η αλλη ηλιθια. Τωρα κρινω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

17-02-21

10:28
Ολοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε.Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που ξαφνικά έχουμε γεμίσει καταγγελίες διάσημων?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-02-21

10:37
Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνοΟλοι οι λογικοι ανθρωποι το ιδιο σκεφτόμαστε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-02-21

10:45
Η πρωτη καταγγελία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Πολύ απλό.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

18-02-21

08:06
ναι, έκαναν πλάνο όλοι μαζί να ρισκάρουν το όνομα, την καριέρα τους και τα χρήματά τους (όσοι έκαναν και μηνύσεις)Κοίτα όχι ότι συμφωνώ με ότι έχουν κάνει κάποιοι .Απλά συνήθως νομίζω όταν γίνεται κάτι μαθαίνετε κατευθείαν.Απλα τώρα το φως μου έχει γεμίσει μόνο καταγγελίες και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάτι με πλάνο
juste un instant
Επιφανές μέλος

20-02-21

18:07

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ είχε αποβάλει τον Γιώργο Κιμούλη διά βίου το 1998» | in.gr
"Το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά", αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη | in.gr
«Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια

Η μεγαλομανία του Πέτρου Φιλιππίδη - Οταν έλεγε: «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω» | in.gr
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «Χάι Ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό που κατά την άποψή του δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να αγνοήσει το ταλέντο του και που ο ίδιος δοθείσης ευκαιρίας έχριζε τον εαυτό του ως έναν από τους...

Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω στην παράσταση καθαρό οινόπνευμα | in.gr
«Έχω περάσει άπειρα βράδια κλαίγοντας γιατί κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν διαχειρίστηκα σωστά την κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου μου», αναφέρει η Άριελ Κωνσταντινίδη

Guest 434210
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-07-21

20:09
Από ότι μπορώ να καταλάβω ο άντρας παλιάς κοπής με θετικό πρόσημο είναι:
α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος
β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του
γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος
δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί
ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα
στ Καλοντυμένος κλπ
α Ο ρομαντικός τρυφερός σύντροφος
β Ο άντρας που θα πέσει στη φωτιά για την οικογένεια του
γ Ο ευγενικός, διακριτικός και ήπιων τόνων ανθρωπος
δ. Ο λόγος του μετράει γιατί τον τηρεί
ε Φλερτ που εξιταρει μια γυναίκα
στ Καλοντυμένος κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarcoReus
- Fernando_A
- Jim2004
- ESTELLA
- User2350
- giannhs2001
- Εριφύλη
- camil
- fourkaki
- Memetchi
- American Economist
- Joji
- charmander
- Scandal
- taketrance
- Wonderkid
- πεταλουδα001
- Sevasti
- Red
- Metalhead_4_life
- Loozen
- Cookie_Monster
- Athens2002
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- jj!
- Libertus
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Ace of Spades
- Fin4
- igeorgeoikonomo
- johnsala
- Johnny15
- Αλκης Κ.
- kapa1405
- ag97
- Ryuzaki
- Μάρκος Βασίλης
- Cupid
- Αντικειμενικός
- CiNeFiL
- tsiobieman
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- Georgia110
- Giii
- iminspain
- fretoe
- nucomer
- SlimShady
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.