Eσύ θα με τρελάνεις κι έχω να πάω και για ύπνο
Το ποσοι δεχονται να πληρωσουν την διατροφη ειναι ασχετο. Εδω λεμε αν πρεπει παντα να ζητειται. Και σιγα μην εχεις χιλιαδες παραδειγματα
Ρώτα την Prime που ξέρει καλύτερα τι γίνεται...
Εκτός αν εγώ ζω σε ένα άλλο κόσμο...
Τότε πάω πάσο....
Για να δίνεται όταν ζητείται τα παράπονα στην δικαιοσύνη....
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:
Και αφού αφήσω την διατροφή....(σοζ αλλά μου βάρεσε άσχημα)
Θα πιάσω το πόσο κακιές...πονηρές κλπ είμαστε που χρησιμοποιούμαι την εγκυμοσύνη εναντίον σας...όποια απόφαση κι αν πάρουμε που δεν συμφωνήσετε εμείς είμαστε οι κακιές.....δεν θέλετε το παιδί...σας εκδικούμαστε που το κρατάμε...θέλετε το παιδί δεν σας δίνουμε σημασία και το ρίχνουμε....
Παλι γενικευεις. Υπαρχει καποιος λογος που δεν τοποθετεισαι στο συγκεκριμενο που εθιξα ;
Να πω τι;
Ότι αν μείνω στα 30...35 φεύγα έγκυος μου είναι πιο δύσκολο να ρίξω ένα παιδί;
Ότι συνειδητά θα κάνω την επιλογή να το κρατήσω μιας και τα περιθώρια στενεύουν;
Κι αν μείνω έγκυος (ευτυχώς την πέρασα αυτή την ηλικία) στα 16 θα μου είναι πιο εύκολο να κάνω έκτρωση γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω και λογικά κι άλλες ευκαιρίες....
Είμαι 25 κι αν τώρα έμενα έγκυος δεν νομίζω ότι θα πήγαινα εύκολα σε έκτρωση...
Αλλά δεν θα το έκανα για να τρέχω τον άλλον....Δεν θα το έκανα (είτε έκτρωση-είτε μη) για να το εκδικηθώ...
Να σου δώσω να καταλάβεις τι;
Πως σκέφτομαι;
Και πόσο με θίγει να είμαι η πονηρή και η κακιά της υπόθεσης....
Λες και μία εγκυμοσύνη από ατύχημα ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ κρύβει ένα απώτερο σκοπό;
Τι ακριβώς να σου εξηγήσω;
Για τα υπολοιπα που λες Vkey, δλδ τα θελετε ολα. Απο τη μια οταν κατι ειναι υπερ σας "ε τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση", και απο την αλλη, "γιατι να μην εχω ταυτοχρονα και δουλεια και καριερα και και και "....
Δηλαδή σόρρυ βρε Λόρι..αλλά αν γίνω μάνα πρέπει να παρατήσω την δουλειά μου;
Και στην τελική προσωπικά μίλησα για δουλειά και για ιδιωτικό τομέα...ούτε για καριέρα ούτε φιλοδοξίες....
Και δεν νομίζω ότι η Lugar που περιέγραψε την κατάσταση μίλησε για τις γυναίκες καριέρας αλλά για τις απλές εργαζόμενες....
Και άντε βρες μου μία οικογένεια που μπορεί να ζήσει με ένα μισθό....
Μην τρελαθούμε κιόλας....
Αληθεια, αν τοσο πολυ σας φοβιζει η εκτρωση τοτε γιατι κανετε σεξ, αφου ασφαλης μεθοδος αντισυλληψης περαν της αποχης, δεν υπαρχει ; Καντε σεξ μονο με αυτον που θα παντρευτειτε ρε παιδια...
Τώρα θα μου πεις ότι εσύ κάνεις σεξ μόνο για να γίνεις πατέρας;
Ή μόνο γι' αυτό πρέπει να κάνουμε;
Γιατί προσωπικά μου αρέσει..το θεωρώ σημαντική ανάγκη...είναι απόλαυση....
Και γουστάρω να το κάνω με το σύντροφό μου....
Δηλαδή πρέπει να αναλύσω τα αυτονόητα;
Καταλαβαινεις οτι ακριβως επειδη ειναι στο δικο σου σωμα οφειλεις να εισαι υπευθυνη και να μην μπεις σε τετοια κατασταση ποτε ; Και αν τυχει και μπεις, να κανεις εκτρωση με το χαπι μεσα στις πρωτες μερες και να μη φτασει σε χειρουργειο ;
Πόσες μα πόσες φορές είπα προσέχουμε για να έχουμε.....

Πόσες φορές έχω μιλήσει για αντισύλληψη και για μέτρα προστασίας....

Είπα ποτέ ότι το κάνουμε όπως λάχει;

'Η θεώρησα την έκτρωση ως μέσο αντισύλληψης...

Και το εκτρωτικό χάπι είναι για σύντομο χρονικό διάστημα...

Όταν μαθαίνεις τα μαντάτα...ε...έχει περάσει και κανένας μήνας νομίζω....
Και στην τελική επειδή είμαι υπεύθυνη τόσα χρόνια δεν χρειάστηκε να αγχωθώ ή να τρελαθώ με 2 μέρες καθυστέρηση στην τελική....
Κι αν θυμάμαι καλά ανέφερα για το πότε και πως θέλω να μείνω έγκυος ξεκάθαρα!
(το τελευταίο αναφερόταν στην kaj...αλλά μιας και το έγραψα ας μείνει

)