Έκτρωση: Η γνώμη σας;

Θα κάνατε ποτέ έκτρωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 361)
  • Είμαι γυναίκα και κατά της έκτρωσης

    Ψήφοι: 93 25.8%
  • Είμαι γυναίκα και υπέρ της έκτρωσης

    Ψήφοι: 93 25.8%
  • Είμαι άντρας και κατά της έκτρωσης

    Ψήφοι: 60 16.6%
  • Είμαι άντρας και υπέρ της έκτρωσης

    Ψήφοι: 86 23.8%
  • Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά

    Ψήφοι: 29 8.0%

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,554 μηνύματα.
Αχ Fandago... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. :(
Κοινώς, το "ξέρει" (από πριν ότι ο σύντροφος της αν αυτή μείνει κατά λάθος έγκυος...) είναι πολύ σχετικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
μπορώ να υποψιαστώ ότι το "Τάδε Ταδόπουλος του ΑΓΝΩΣΤΟΣ" πρέπει να είναι πολύ σκληρό για το παιδί (πολύ σκληρότερο από το "τάδε ταδόπουλος του Φύτσουλα", ακόμα και αν ο Φύτσουλας που θα μπει ως πατέρας είναι ένα "ξερό" όνομα σε ένα δημόσιο έγγραφο)
Ναι απλά όπως φαίνεται, το να μπει ένα όνομα σε ένα δημόσιο έγγραφο έχει τόσα επακόλουθα, που δεν κάνουν τόσο απλή την απόφαση. Άλλωστε, για το παιδί, το να το έχει απαρνηθεί ο πατέρας του, το ίδιο του κάνει έτσι κι αλλιώς. Όπως είπα όμως, αυτά να τα σκέφτεται η μητέρα του, που πήρε την απόφαση στα χέρια της. Είναι και ΑΥΤΗ που έβαλε τον εγωισμό πάνω από το παιδί της και δεν πρέπει να κατηγορούμε μόνο τον πατέρα.
Aποκλήρωση ισχύει για συγκεκριμένους λόγους μόνο και γενικά είναι δύσκολη. Δεν ξέρω καλά το κληρονομικό, οπωσδήποτε θα υπάρχει κάποιος τρόπος όμως. Και επιπλέον.. ένα παιδί που δεν είχε ποτέ σχέση με τον πατέρα του δεν νομίζω πως εύκολα θα πάει να ζητήσει μερίδιο στην κληρονομιά μετά θάνατον.. και δεν ξέρω πόση ισχύ θα είχε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από την μητέρα που να λέει πως δεν θα υπάρχουν ποτέ οποιεσδήποτε απαιτήσεις εναντίον του.
Ίσα ίσα που το παιδί αυτό, πολύ πιο εύκολα θα ήθελε να ξεζουμίσει τον πατέρα που τον αρνήθηκε και τον οποίο με την συμβολή της μητέρας του, πιθανότατα να έχει μισήσει απίστευτα.

Οπότε καταλήγουμε ότι ξέρετε ότι με την αναγνώριση, δεν έχουμε απλά ένα όνομα σε ένα έγγραφο αλλά και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις για τον πατέρα που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ. :worry:
Ξέρω πως αυτό που θα πω είναι συναισθηματικό καθαρά, αλλά η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται πολύ μικρόψυχος ο άνθρωπος που δεν θα αναγνωρίσει ένα παιδί, για να μη του πάρει ΚΑΠΟΤΕ και ΙΣΩΣ ένα κομμάτι της περιουσίας του (αν αφήσει διαθήκη πχ το παιδί μπορεί δικαστικά να διεκδικήσει το μισό της νόμιμης μοίρας του, δλδ το μισό από αυτό που θα έπαιρνε κανονικά που με δεδομένο πως λογικά ο συγκεκριμένος άντρας θα κάνει κι άλλο παιδί και θα έχει και γυναίκα, στο σενάριο αυτό είναι το 0,1875 της περιουσίας του! Φοβερή κληρονομιά!)
πως προέκυψε το 0,1875; Δες και παρακάτω:
Τι να πω...εαν καποιος εχει ενα παιδι, κατω απο οποιες συνθηκες και να ηρθε, και αυτο που τον απασχολει ειναι πως θα διασφαλισει τα περιουσιακα του, τοτε καλυτερα να μη γινοταν ποτε πατερας. Ουτε καν στους τυπους...
Πλακα πλακα, απο εναν τετοιον ανδρα δε θα κρατουσα παιδι, εκτος εαν υπηρχε σοβαρη πιθανοτητα να μην καταφερω ξανα να μεινω εγκυος...
Μα αν είναι ένα παιδί που ΔΕΝ θέλει, σαφώς και ΔΕΝ θέλει να γίνει πατέρας και άρα και τον απασχολούν τα περιουσιακά του σε ένα παιδί που ΔΕΝ βλέπει ως δικό του. Ειδικά μάλιστα αν έχει αργότερα παιδιά τα οποία ήθελε, μεγάλωσε και στα οποία θέλει να μοιράσει την περιουσία του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

Πλακα πλακα, απο εναν τετοιον ανδρα δε θα κρατουσα παιδι, εκτος εαν υπηρχε σοβαρη πιθανοτητα να μην καταφερω ξανα να μεινω εγκυος...
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το νόημα τής φράσης "καταδικάζω σε θάνατο ένα παιδί επειδή δεν γουστάρω τον πατέρα".
Ελπίζω να μην το εννοοούσες έτσι, οπότε καλοδεχούμενη η απάντηση:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Βασικά μαθήματα κληρονομικού :P
Αν δεν υπάρχει διαθήκη, η γυναίκα κληρονομεί το 1/4 και τα παιδιά τα υπόλοιπα 3/4 (3/4 διά τον αριθμό των παιδιών). Αυτή είναι η εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.
Αν υπάρχει διαθήκη, αυτή μπορεί να προσβληθεί στο κομμάτι που προσβάλλει την νόμιμη μοίρα. Η νόμιμη μοίρα αντιστοιχεί στο μισό της εξ' αδιαθέτου. Δλδ στο παράδειγμα που παρέθεσα που υπήρχε το αναγνώρισμενο τέκνο και ένα ακόμα τέκνο από γάμο (και η μαμά του φυσικά), το αναγνωρισμένο τέκνο κληρονομεί (αν το επιδιώξει δικαστικά και μόνο) το 1/2 του 1/2 των 3/4 που αντιστοιχούν στο καθένα από τα δύο παιδιά. Δλδ το 0,1875, όπως έβγαλε το κομπιουτεράκι μου. Φυσικά αν έχει κάνει άλλα δύο παιδιά ο συγκεκριμένος, το ποσοστό αυτό είναι ακόμα μικρότερο.

:D

ΥΓ: Η μαμά που μόνη της κρατάει ένα παιδί και δεν ζητάει διατροφές ή κάτι άλλο, παρά μόνο αναγνώριση (ενώ μπορεί να ζητήσει και διατροφή) δεν νομίζω πως θα μεγαλώσει τελικά αυτό το παιδί με τέτοιο τρόπο που θα μισεί τον πατέρα του και θα θέλει μετά θάνατον να του τα πάρει όλα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8,253 μηνύματα.
Eσύ θα με τρελάνεις κι έχω να πάω και για ύπνο :P

Το ποσοι δεχονται να πληρωσουν την διατροφη ειναι ασχετο. Εδω λεμε αν πρεπει παντα να ζητειται. Και σιγα μην εχεις χιλιαδες παραδειγματα :P
Ρώτα την Prime που ξέρει καλύτερα τι γίνεται...
Εκτός αν εγώ ζω σε ένα άλλο κόσμο...
Τότε πάω πάσο....

Για να δίνεται όταν ζητείται τα παράπονα στην δικαιοσύνη....

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:
Και αφού αφήσω την διατροφή....(σοζ αλλά μου βάρεσε άσχημα)
Θα πιάσω το πόσο κακιές...πονηρές κλπ είμαστε που χρησιμοποιούμαι την εγκυμοσύνη εναντίον σας...όποια απόφαση κι αν πάρουμε που δεν συμφωνήσετε εμείς είμαστε οι κακιές.....δεν θέλετε το παιδί...σας εκδικούμαστε που το κρατάμε...θέλετε το παιδί δεν σας δίνουμε σημασία και το ρίχνουμε....

Παλι γενικευεις. Υπαρχει καποιος λογος που δεν τοποθετεισαι στο συγκεκριμενο που εθιξα ;
Να πω τι;
Ότι αν μείνω στα 30...35 φεύγα έγκυος μου είναι πιο δύσκολο να ρίξω ένα παιδί;
Ότι συνειδητά θα κάνω την επιλογή να το κρατήσω μιας και τα περιθώρια στενεύουν;

Κι αν μείνω έγκυος (ευτυχώς την πέρασα αυτή την ηλικία) στα 16 θα μου είναι πιο εύκολο να κάνω έκτρωση γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω και λογικά κι άλλες ευκαιρίες....

Είμαι 25 κι αν τώρα έμενα έγκυος δεν νομίζω ότι θα πήγαινα εύκολα σε έκτρωση...
Αλλά δεν θα το έκανα για να τρέχω τον άλλον....Δεν θα το έκανα (είτε έκτρωση-είτε μη) για να το εκδικηθώ...

Να σου δώσω να καταλάβεις τι;
Πως σκέφτομαι;
Και πόσο με θίγει να είμαι η πονηρή και η κακιά της υπόθεσης....
Λες και μία εγκυμοσύνη από ατύχημα ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ κρύβει ένα απώτερο σκοπό;
Τι ακριβώς να σου εξηγήσω;

Για τα υπολοιπα που λες Vkey, δλδ τα θελετε ολα. Απο τη μια οταν κατι ειναι υπερ σας "ε τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση", και απο την αλλη, "γιατι να μην εχω ταυτοχρονα και δουλεια και καριερα και και και "....
Δηλαδή σόρρυ βρε Λόρι..αλλά αν γίνω μάνα πρέπει να παρατήσω την δουλειά μου;
Και στην τελική προσωπικά μίλησα για δουλειά και για ιδιωτικό τομέα...ούτε για καριέρα ούτε φιλοδοξίες....
Και δεν νομίζω ότι η Lugar που περιέγραψε την κατάσταση μίλησε για τις γυναίκες καριέρας αλλά για τις απλές εργαζόμενες....
Και άντε βρες μου μία οικογένεια που μπορεί να ζήσει με ένα μισθό....
Μην τρελαθούμε κιόλας....

Αληθεια, αν τοσο πολυ σας φοβιζει η εκτρωση τοτε γιατι κανετε σεξ, αφου ασφαλης μεθοδος αντισυλληψης περαν της αποχης, δεν υπαρχει ; Καντε σεξ μονο με αυτον που θα παντρευτειτε ρε παιδια...:/:
Τώρα θα μου πεις ότι εσύ κάνεις σεξ μόνο για να γίνεις πατέρας;
Ή μόνο γι' αυτό πρέπει να κάνουμε;
Γιατί προσωπικά μου αρέσει..το θεωρώ σημαντική ανάγκη...είναι απόλαυση....
Και γουστάρω να το κάνω με το σύντροφό μου....
Δηλαδή πρέπει να αναλύσω τα αυτονόητα;:confused:

Καταλαβαινεις οτι ακριβως επειδη ειναι στο δικο σου σωμα οφειλεις να εισαι υπευθυνη και να μην μπεις σε τετοια κατασταση ποτε ; Και αν τυχει και μπεις, να κανεις εκτρωση με το χαπι μεσα στις πρωτες μερες και να μη φτασει σε χειρουργειο ;
Πόσες μα πόσες φορές είπα προσέχουμε για να έχουμε.....:hmm:
Πόσες φορές έχω μιλήσει για αντισύλληψη και για μέτρα προστασίας....:hmm:
Είπα ποτέ ότι το κάνουμε όπως λάχει;:confused:
'Η θεώρησα την έκτρωση ως μέσο αντισύλληψης...:/:
Και το εκτρωτικό χάπι είναι για σύντομο χρονικό διάστημα...:/:
Όταν μαθαίνεις τα μαντάτα...ε...έχει περάσει και κανένας μήνας νομίζω....

Και στην τελική επειδή είμαι υπεύθυνη τόσα χρόνια δεν χρειάστηκε να αγχωθώ ή να τρελαθώ με 2 μέρες καθυστέρηση στην τελική....

Κι αν θυμάμαι καλά ανέφερα για το πότε και πως θέλω να μείνω έγκυος ξεκάθαρα!

(το τελευταίο αναφερόταν στην kaj...αλλά μιας και το έγραψα ας μείνει :P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Δλδ το 0,1875, όπως έβγαλε το κομπιουτεράκι μου. Φυσικά αν έχει κάνει άλλα δύο παιδιά ο συγκεκριμένος, το ποσοστό αυτό είναι ακόμα μικρότερο.
Αυτό το 0,1875 δεν είναι του ευρώ. Είναι ποσοστιαίο, άρα για 100.000? πχ παίρνει 18.750? τα οποία ποιος σου είπε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει ο πατέρας που προτίμησε να μην έχει καμία σχέση με το παιδί του τόσα χρόνια και ουσιαστικά του είναι ένας άγνωστος; :worry:
ΥΓ: Η μαμά που μόνη της κρατάει ένα παιδί και δεν ζητάει διατροφές ή κάτι άλλο, παρά μόνο αναγνώριση (ενώ μπορεί να ζητήσει και διατροφή) δεν νομίζω πως θα μεγαλώσει τελικά αυτό το παιδί με τέτοιο τρόπο που θα μισεί τον πατέρα του και θα θέλει μετά θάνατον να του τα πάρει όλα!
όπως είπε και η roumana:
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. :(
Κοινώς, το "ξέρει" (από πριν ότι ο σύντροφος της αν αυτή μείνει κατά λάθος έγκυος...) είναι πολύ σχετικό.
όπου "ξέρει" βάλε "θα θέλει μετά θάνατον να του τα πάρει" :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το νόημα τής φράσης "καταδικάζω σε θάνατο ένα παιδί επειδή δεν γουστάρω τον πατέρα".
Ελπίζω να μην το εννοοούσες έτσι, οπότε καλοδεχούμενη η απάντηση:clapup:

Καταρχας, κανω εκτρωση για μενα δε σημαινει καταδικαζω καποιον σε θανατο. Ειμαι υπερ της εκτρωσης κατω απο προυποθεσεις και οχι ετσι για το "γουστο" μας και λογω ανευθυνοτητας μας.
Εν συνεχεια, οσον αφορα στο "δε θα ηθελα ενα παιδι απο εναν τετοιο ανθρωπο", θελω να πω πως ενας ανθρωπος που τα βλεπει ετσι τα πραγματα, δεν κανει για πατερας του δικου μου παιδιου. Δε θα ηθελα να κουβαλαει το παιδι μου γονιδια ενος τετοιου ανθρωπου. Σιμπλ ας δατ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Fantago τα 18.750 ευρώ μπορεί να είναι σχετικό ποσό αν το δεις μόνο του, αλλά αν το συγκρίνεις με τα 100.000 ευρώ είναι μια .. μη πω τι ε;

Και τεσπά, οκ, αν εσείς θεωρείτε ότι όλες οι γυναίκες έχουν τόσο ανάγκη έναν άντρα και την περιουσία του, τότε μάλλον συναναστρέφεστε λάθος γυναίκες. Γιατί εγώ προσωπικά τα 18.750 ευρώ τα έχω γραμμένα όπου μπορείς να φανταστείς και θα φροντίσω και το παιδί μου να τα έχει. Έχω και δική μου περιουσία ξέρεις, δεν περιμένω σε ποιον θα κολλήσω για να του τα φάω! Έλεος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Δηλαδή τι είναι αυτό που δεν ήθελε? Να υπάρχει κάπου εκεί έξω ένας άνθρωπος με το DNA του? Πραγματικά παίζει ένας άντρας να ενοχλείται επειδή εκεί έξω ζει το παιδί του (το παιδι που δεν ήθελε και κανείς δεν τον ανάγκασε να εχει καμία σχέση μαζί του πέρα από μια υπογραφη που λέει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας)? Αυτό είναι πραγματική απορία.
Ναι εγω δε θα θελα να εχω απογονο και να ειναι αλλουνου επειδη δε μπορω να τον εχω, δε τον ζητησα αυτη τη στιγμη στη ζωη μου, και η συντροφος αλλαξε γνωμη και το πηρε κι εφυγε. Σου φαινεται περιεργο ; Αν ναι, αντεστρεψε απλα τους ρολους. Δεν εχει σημασια που δεν ειναι ο αντρας το δοχειο.

Εγώ αν μείνω τώρα εγκυος και δεν το θέλω και υποχρεωθώ ας πούμε να το κρατήσω η ζωή μου θα ρθει τα πάνω κάτω ακόμα κι αν υποθέσουμε πχ ότι κανω συμφωνία με τον πατερα του παιδιου στυλ "οκ το γενναω γιατί έχεις κι εσύ λόγο σε αυτό αλλά μετά την έκανα και δεν έχω καμια σχεση". Γιατί για 9 μηνες θα είμαι έγκυος (με όλα τα καλά και τα κακά μιας εγκυμοσύνης) σε ενα παιδι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
Δλδ το ολο κολλημα ειναι το 9μηνο τωρα ; Μη τρελαθουμε. Παιδι κανουμε οχι αυτοκινητο σε γραμμη παραγωγης. Αν μπορεις χαλαρα να το αφησεις και να μη το ξαναδεις/ξανασκεφτεις μετα το 9μηνο, μαλλον θα εισαι τοσο σκληρη,ανθεκτικη,δε θα σε νοιαζει αρκετα, ωστε το 9μηνο να μην ειναι καμια Οδυσσεια. (θα πληρωνεσαι κιολας χωρις να δουλευεις). Και μιλας για πιο σπανιες περιπτωσεις. Να μην ηθελαν και οι 2 και στο ατυχημα να πορωθει ο αντρας και να αλλαξει γνωμη ξαφνικα και να θελει. Ποσο συχνα το ακους αυτο ; Αν αλλαζει καποιος γνωμη ειναι η γυναικα για τους λογους που ειπαμε.

Είμαι απλά κατά της έκτρωσης. Πιστεύω πως τα λάθη δεν "σβήνονται" με άλλα λάθη αλλά με την ανάληψη των ευθυνών μας αλλά και με υπεύθυνες - πλέον - επιλογές.
Κι εγω πιστευω πως τα λαθη δεν σβηνονται με άλλα λαθη. Το θεμα ειναι αν το 2ο ειναι λαθος...Οσο για την υπευθυνοτητα, ας την θυμομαστε εγκαιρως και οχι οταν φτανει ο κομπος στο χτενι. Με την ιδια λογικη να την θυμομαστε αφοτου γινει ενα τροχαιο, και οχι πριν..

Το μωρό που κυοφορείται στην κοιλιά ζεί από την πρώτη μέρα της σύλληψης του και έχει δικαίωμα στη ζωή.
Δεν ειναι μωρο, ειναι κυτταρα και οχι μονο την 1η μερα. Και θα ελεγα οτι περισσοτερο δικαιωμα στη ζωη εχει καποιος που ειναι ηδη ωριμο μελος που προσφερει στην κοινωνια.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ο Πατέρας & η Μητέρα του ώστε να μπορέσει να αποφασίσει μόνο του, μια μέρα, αν θέλει τη ζωή ή το θάνατο.
Λες να αποφασισει το παιδι στα 18 να αυτοκτονησει ; Και δλδ εγκρινεις αυτοκτονια, αλλα εισαι κατα της εκτρωσης ;

Κι αν οι ίδιοι δεν το θέλουν αυτο το παιδί, υπάρχουνε άνθρωποι στον κόσμο που ξοδεύουνε όλη τους την περιουσία αλλά και ψυχική υγεία προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί.
Αυτο ερχεται σε αντιθεση με το επομενο που λες. Να το δωσουν σε υοθεσια. Και αυτοι που δε μπορουν να κανουν γιατι δεν υοθετουν ενα ; Ενα σωρο ορφανα υπαρχουν.

Βασικά μαθήματα κληρονομικού :P
Αν δεν υπάρχει διαθήκη, η γυναίκα κληρονομεί το 1/4 και τα παιδιά τα υπόλοιπα 3/4 (3/4 διά τον αριθμό των παιδιών). Αυτή είναι η εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.
Αν υπάρχει διαθήκη, αυτή μπορεί να προσβληθεί στο κομμάτι που προσβάλλει την νόμιμη μοίρα. Η νόμιμη μοίρα αντιστοιχεί στο μισό της εξ' αδιαθέτου. Δλδ στο παράδειγμα που παρέθεσα που υπήρχε το αναγνώρισμενο τέκνο και ένα ακόμα τέκνο από γάμο (και η μαμά του φυσικά), το αναγνωρισμένο τέκνο κληρονομεί (αν το επιδιώξει δικαστικά και μόνο) το 1/2 του 1/2 των 3/4 που αντιστοιχούν στο καθένα από τα δύο παιδιά. Δλδ το 0,1875, όπως έβγαλε το κομπιουτεράκι μου. Φυσικά αν έχει κάνει άλλα δύο παιδιά ο συγκεκριμένος, το ποσοστό αυτό είναι ακόμα μικρότερο.
Νομιζω το 0.1875 αν το γραψεις 18.75% ακουγεται πιο σωστα ;) (1/5 σχεδον...αμα ο αλλος δεν ειναι φτωχουλης, δεν ειναι και λιγα...οχι οτι αυτο με νοιαζει τοσο, απλα επειδη αναλυθηκε..)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Δλδ το ολο κολλημα ειναι το 9μηνο τωρα ; Μη τρελαθουμε. Παιδι κανουμε οχι αυτοκινητο σε γραμμη παραγωγης. Αν μπορεις χαλαρα να το αφησεις και να μη το ξαναδεις/ξανασκεφτεις μετα το 9μηνο, μαλλον θα εισαι τοσο σκληρη,ανθεκτικη,δε θα σε νοιαζει αρκετα, ωστε το 9μηνο να μην ειναι καμια Οδυσσεια. (θα πληρωνεσαι κιολας χωρις να δουλευεις). Και μιλας για πιο σπανιες περιπτωσεις. Να μην ηθελαν και οι 2 και στο ατυχημα να πορωθει ο αντρας και να αλλαξει γνωμη ξαφνικα και να θελει. Ποσο συχνα το ακους αυτο ; Αν αλλαζει καποιος γνωμη ειναι η γυναικα για τους λογους που ειπαμε.
Lorien, το πρόβλημα δεν είναι ...9 μήνες. Ούτε είναι ότι θα πάρεις χ κιλά και θα χεις μια κοιλιά μέχρι το στόμα, ούτε ότι θα έχεις πρωινές ναυτιες, καούρες, συχνοουρία, υπνηλία, πρησμένα πόδια, πιθανά προβλήματα (βλεπε αποκολήσεις κλπ που μπορούν να σε καθηλώσουν στο κρεβάτι για πραγματικά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα) κλπ κλπ κλπ...
Το θέμα είναι ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ.
(διότι σε αυτή την περίπτωση είμαι βεβαιη ότι κάθε άλλο παρά ενοχλητικά θα είναι)

Ερώτηση προς τους άντρες. Ας υποθέσουμε ότι η σύντροφός σας ήθελε παιδί κι εσείς δεν το θέλατε. Ας υποθεσουμε επίσης ότι δεν μπορούσατε κιόλας (αυτή, εσείς δεν έχει σημασία). Θα μπαίνατε σε μια επώδυνη σωματικά και ψυχολογικά διαδικασία (πχ θεραπείες κλπ κλπ) προκειμένου να κάνετε ένα παιδί ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?

Εντιτ: μόλις θυμήθηκα ότι εσείς δεν έχετε περίοδο μια φορά το μήνα, δεν έρχεται το πάνω κάτω μεσα στο σώμα σας μια φορά το μήνα, δεν τρελαινεστε από τις ορμόνες μια φορά το μήνα και άρα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τι είναι μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Εσείς μόνο το αποτέλεσμα θα χαίρεστε)
I rest my case.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Για να δίνεται όταν ζητείται τα παράπονα στην δικαιοσύνη....
Ειμαστε εδω και συζηταμε ενα θεμα. Αποψεις, τι ειναι σωστο, τι οχι. Το τι ισχυει νομικα, ουτε ασχετο ειναι ουτε απαραιτητως ιδανικό. Δε καταλαβαινω που βοηθαει μια τετοια απαντηση...

Να πω τι; Ότι αν μείνω στα 30...35 φεύγα έγκυος μου είναι πιο δύσκολο να ρίξω ένα παιδί; Ότι συνειδητά θα κάνω την επιλογή να το κρατήσω μιας και τα περιθώρια στενεύουν;
Να μου πεις τι κανεις στο σεναριο που ειπα. Δεν θελουν και οι 2, δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις, και η γυναικα σκεπτεται πως αν τυχον γινει ατυχημα θα το κρατησει.

Δηλαδή σόρρυ βρε Λόρι..αλλά αν γίνω μάνα πρέπει να παρατήσω την δουλειά μου;
Εαν πρεπει να κανεις ενα απο τα 2 τι θα κανεις δλδ ; :confused: Ποιο εχει μεγαλυτερη σημασια;

Και στην τελική προσωπικά μίλησα για δουλειά και για ιδιωτικό τομέα...ούτε για καριέρα ούτε φιλοδοξίες....
Γιατι η καριερα που γινεται ; Στο δημοσιο μονο ; :rolleyes: Τι λες βρε Βικυ ;

Και δεν νομίζω ότι η Lugar που περιέγραψε την κατάσταση μίλησε για τις γυναίκες καριέρας αλλά για τις απλές εργαζόμενες....Και άντε βρες μου μία οικογένεια που μπορεί να ζήσει με ένα μισθό....Μην τρελαθούμε κιόλας....
Εμεις μη τρελαθουμε κιολας. Αμα δεν εχεις προυποθεσεις να κανεις οικογενεια, δεν κανεις οικογενεια εκεινη την περιοδο ! Ειναι εγκληματικο να την κανεις ενω δεν εχεις καλες προυποθεσεις ! Και δε καταλαβα γιατι το πας μονο σε ζευγαρια με οικονομικες δυσκολιες. Γενικα μιλαμε.

Τώρα θα μου πεις ότι εσύ κάνεις σεξ μόνο για να γίνεις πατέρας;
Ή μόνο γι' αυτό πρέπει να κάνουμε; Γιατί προσωπικά μου αρέσει..το θεωρώ σημαντική ανάγκη...είναι απόλαυση....Και γουστάρω να το κάνω με το σύντροφό μου....
Δηλαδή πρέπει να αναλύσω τα αυτονόητα;:confused:
Μαλλον δε καταλαβες τι ειπα. Οτι ειναι απολαυση χαιρω πολυ το γνωριζω κι εγω. Αρα κατι άλλο λεω. Και ειναι αυτο : εαν για εσας η εκτρωση ειναι τοσο πολυ out of the question, και αφου δεν υπαρχει σιγουριά στο θεμα "αντισυλληψη", τοτε αφενος θα περιμενε κανείς να ειστε πολυ αγχωμενες, και αφεταιρου, γιατι να αγχνωνετε και τον αλλον ; Για να συμβαινει λοιπον, προφανως ΔΕΝ σας αγχωνει σε τετοιο βαθμο, αρα ισως υπερθεματιζετε εδω στο τοπικ ; :worry:

Και το εκτρωτικό χάπι είναι για σύντομο χρονικό διάστημα...:/:
Όταν μαθαίνεις τα μαντάτα...ε...έχει περάσει και κανένας μήνας νομίζω....
Τα τελευταια που ανακαλυφθηκαν , ειναι για μεχρι και 2 μηνες απο την τελευταια περιοδο. Και οχι , τα μαντατα μπορεις, αν εχεις την παραμικρη υποψια, να τα μαθεις μεσα σε μερικες ημερες.

Και για να μην τρομοκρατουμαστε κιολας :

"According to studies of the FDA (Food and Drug Administration) and the National Abortion Federation, there are no known long term risks associated with using mifepristone and misoprostol. Therefore, women may pursue another pregnancy whenever they feel the time is right after having a Medical Abortion." (οκ το fda δεν ειναι και το πιο εγκυρο, αλλά τελοσπαντων).

Η ελειπης ενημερωση ειναι ενδειξη ανεπαρκους υπευθυνοτητας σε τοσο σημαντικο θεμα, δε συμφωνεις ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Lorien, το πρόβλημα δεν είναι ...9 μήνες. Ούτε είναι ότι θα πάρεις χ κιλά και θα χεις μια κοιλιά μέχρι το στόμα, ούτε ότι θα έχεις πρωινές ναυτιες, καούρες, συχνοουρία, υπνηλία, πρησμένα πόδια, πιθανά προβλήματα (βλεπε αποκολήσεις κλπ που μπορούν να σε καθηλώσουν στο κρεβάτι για πραγματικά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα) κλπ κλπ κλπ...
Το θέμα είναι ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ.
(διότι σε αυτή την περίπτωση είμαι βεβαιη ότι κάθε άλλο παρά ενοχλητικά θα είναι)
Μα και ο αντρας στην αντιστοιχη περιπτωση ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. Αρα ποια η διαφορά ; το 9μηνο ταλαιπωριας ! Αυτο δεν ειπα ; :worry:

Ερώτηση προς τους άντρες. Ας υποθέσουμε ότι η σύντροφός σας ήθελε παιδί κι εσείς δεν το θέλατε. Ας υποθεσουμε επίσης ότι δεν μπορούσατε κιόλας (αυτή, εσείς δεν έχει σημασία). Θα μπαίνατε σε μια επώδυνη σωματικά και ψυχολογικά διαδικασία (πχ θεραπείες κλπ κλπ) προκειμένου να κάνετε ένα παιδί ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?
Αν εξαρχης ο ενας θελει και ο αλλος δε θελει, εχουν προβλημα και πρεπει να μην κανουν καν σεξ μεχρι να το ξεκαθαρισουν, αν θες να το πω ετσι. Εδω μιλαμε και οι 2 να μη θελουν και εκ των υστερων η γυναικα (γιατι πολυ σπανιο να το κανει ο αντρας) να αλλαξει γνωμη.

Εντιτ: μόλις θυμήθηκα ότι εσείς δεν έχετε περίοδο μια φορά το μήνα, δεν έρχεται το πάνω κάτω μεσα στο σώμα σας μια φορά το μήνα, δεν τρελαινεστε από τις ορμόνες μια φορά το μήνα και άρα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τι είναι μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Εσείς μόνο το αποτέλεσμα θα χαίρεστε)
I rest my case.
Αρα επανερχομαστε στο : οταν η φυση ειναι εναντιον του αντρα "ε τι να κανουμε, ετσι ειναι". Οταν η φυση ειναι εναντιον της γυναικας : γκρινια , αδικια, αποζημειωση :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Αρα επανερχομαστε στο : οταν η φυση ειναι εναντιον του αντρα "ε τι να κανουμε, ετσι ειναι". Οταν η φυση ειναι εναντιον της γυναικας : γκρινια , αδικια, αποζημειωση :/:

Ρε συ Λορυ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, η φυση καποιες φορες ειναι "εναντιον" της γυναικας και καποιες "εναντιον" του ανδρα. Αυτο ειναι φακτ και δεν αλλαζει ειτε γκρινιαζουμε ειτε οχι. Οι γυναικες φαινονται να το αποδεχονται, ενω οι ανδρες απο την αλλη πλευρα δε βλεπω να κανουν το ιδιο. Αντε εαν ειναι να αρχισουμε να διαμαρτυρομεθα για τα "αδικα" και γιατι να μην μπορει να τεκνοποιησει και μια 70αρα, οπως μπορει αντιστοιχα ο ανδρας στα 70 του κ.ο.κ.
Ας συνειδητοποιησουμε καποια πραγματα και ας μαθουμε να ζουμε με αυτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Εμεις δε το δεχομαστε ; Και εσεις το δεχεστε ; Μα αν το δεχοσασταν δε θα λεγατε μερικα απο αυτα που λετε. Εμεις δε το δεχομαστε γιατι δε το λετε για ολα αλλα οπου σας συμφερει. (παροντες εξαιρουνται :P )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Από τη στιγμή που η επιστήμη πολλάκις έχει διορθώσει αδικίες της φύσης, δεν βρίσκω λόγο να τις αποδεχόμαστε. Η αποδοχή ενός fact οδηγεί στη διαιώνιση του.

Όσο για την 70άρα που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει Νεραίδα, η επιστήμη έχει κάνει αρκετή πρόοδο ώστε να μπορεί μια 45άρα να τεκνοποιήσει. Στο μέλλον πιθανόν να μπορεί και μια 70άρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Εμεις δε το δεχομαστε ; Και εσεις το δεχεστε ; Μα αν το δεχοσασταν δε θα λεγατε μερικα απο αυτα που λετε. Εμεις δε το δεχομαστε γιατι δε το λετε για ολα αλλα οπου σας συμφερει. (παροντες εξαιρουνται :P )

Σορρυ, αλλα ανταγωνιστικη διαθεση σε ενα τετοιο ζητημα αδυνατω και να την κατανοησω, αλλα και να τη δεχτω...

Από τη στιγμή που η επιστήμη πολλάκις έχει διορθώσει αδικίες της φύσης, δεν βρίσκω λόγο να τις αποδεχόμαστε. Η αποδοχή ενός fact οδηγεί στη διαιώνιση του.

Όσο για την 70άρα που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει Νεραίδα, η επιστήμη έχει κάνει αρκετή πρόοδο ώστε να μπορεί μια 45άρα να τεκνοποιήσει. Στο μέλλον πιθανόν να μπορεί και μια 70άρα.

Βρισκομαστε στο 2009, αυτα ισχυουν σημερα και με το να ειμαστε ρεαλιστες και να αποδεχομαστε αυτο που συμβαινει, δε σημαινει οτι δε αναγνωριζουμε ειτε τις οποιες αδικιες, ειτε οτι μελλοντικα μπορουν καποιες ή ολες να "διορθωθουν".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Δεν ειναι θεμα ανταγωνισμου. Ειναι θεμα να βρεθει δικαιη λυση. Και ειναι δυσκολο, δεκτο. Αλλά σιγουρα δεν προκειται να βρεθει, αν οταν εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Να ρωτήσω κάτι απλό, επειδή βλέπω εδώ αριθμούς, ποσοστά και δε συμμαζεύεται...
Λόριεν και φαντάγκο και δεν θυμάμαι ποιος άλλος- έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να είστε στη θέση των γυναικών; :)
Δεν το λέω καθόλου με διάθεση να σας κριτικάρω ή να υπερασπιστώ το φύλο μου- δεν έχω περάσει από τέτοια κατάσταση που περιγράφετε και ελπίζω ποτέ να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσω μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (ανεπιθύμητη από εμένα, τον σύντροφό μου, το περιβάλλον μου ή όποιον άλλο). Αλλά πραγματικά το θέμα δεν το βλέπετε και πολύ ρεαλιστικά- το κοιτάζετε μόνο επιφανειακά και μέσα από την ασφάλεια που σας προσφέρει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να το βιώσετε.
Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο πέρα από αυτό

Αρχική Δημοσίευση από Lorien:
Δεν εχει σημασια που δεν ειναι ο αντρας το δοχειο.

Λόριεν, μόνο με αυτή σου τη φράση τα είπες όλα...

Αν ήσουν εσύ το "δοχείο", ίσως να σκεφτόσουν διαφορετικά. Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Ξέρω πως αυτό που θα πω είναι συναισθηματικό καθαρά, αλλά η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται πολύ μικρόψυχος ο άνθρωπος που δεν θα αναγνωρίσει ένα παιδί, για να μη του πάρει ΚΑΠΟΤΕ και ΙΣΩΣ ένα κομμάτι της περιουσίας του (αν αφήσει διαθήκη πχ το παιδί μπορεί δικαστικά να διεκδικήσει το μισό της νόμιμης μοίρας του, δλδ το μισό από αυτό που θα έπαιρνε κανονικά που με δεδομένο πως λογικά ο συγκεκριμένος άντρας θα κάνει κι άλλο παιδί και θα έχει και γυναίκα, στο σενάριο αυτό είναι το 0,1875 της περιουσίας του! Φοβερή κληρονομιά!)

Τι να πω...εαν καποιος εχει ενα παιδι, κατω απο οποιες συνθηκες και να ηρθε, και αυτο που τον απασχολει ειναι πως θα διασφαλισει τα περιουσιακα του, τοτε καλυτερα να μη γινοταν ποτε πατερας. Ουτε καν στους τυπους...
Mα ρε κορίτσια το θέμα δεν είναι ΑΝ θα το κάνουν ή όχι η μητέρα ή το παιδί.
Το θέμα είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να το κάνουν.

Μετά την αναγνώριση ένα παιδί ΝΑΙ μπορεί να προσβάλλει τη διαθήκη ακόμα κι αν ο πατέρας δεν το έχει δει ποτέ.. δε θα μελετήσουμε τώρα αν θα το κάνει εν τέλει ή όχι.

Και Neraida μη χαρακτηρίζεις μόνο τη μία πλευρά για μικροψυχισμό, γιατί μπορώ κι εγώ να σου δώσω ένα παράδειγμα στο οποίο και η γυναίκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με κάτι αντίστοιχο και χειρότερο.
Έχουμε ένα ζευγάρι στο οποίο ο άντρας έχει πολλά λεφτά, η γυναίκα μένει έγγυος, εκείνος για χ,ψ λόγους δεν το θέλει, εκείνη αποφασίζει να το κρατήσει και ζητάει από αυτόν την αναγνώριση για τον λόγο ακριβώς που λέμε παραπάνω, το βρίσκεις αυτό απίθανο;
Σου δίνω τις ίδιες πιθανότητες να ισχύει με αυτό που ανέφερες κι εσύ, δηλαδή έναν άντρα να τον απασχολήσει αν θα δώσει και στο παιδί που έχει αποκτήσει εκτός γάμου κληρονομιά.
Μην κοιτάμε μόνο τη μία πλευρά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Να ρωτήσω κάτι απλό, επειδή βλέπω εδώ αριθμούς, ποσοστά και δε συμμαζεύεται...
Λόριεν και φαντάγκο και δεν θυμάμαι ποιος άλλος- έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να είστε στη θέση των γυναικών; :)
Δεν το λέω καθόλου με διάθεση να σας κριτικάρω ή να υπερασπιστώ το φύλο μου- δεν έχω περάσει από τέτοια κατάσταση που περιγράφετε και ελπίζω ποτέ να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσω μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (ανεπιθύμητη από εμένα, τον σύντροφό μου, το περιβάλλον μου ή όποιον άλλο). Αλλά πραγματικά το θέμα δεν το βλέπετε και πολύ ρεαλιστικά- το κοιτάζετε μόνο επιφανειακά και μέσα από την ασφάλεια που σας προσφέρει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να το βιώσετε.
Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο πέρα από αυτό


Να με συγχωρείς Καλυψώ αλλά εγώ σε πάρα πολλά μέχρι στιγμής συμφωνώ με τον fandago και τον Lorien (με τον Lorien ίσως όχι σε τόσα γιατί έχει μια τεράστια εμμονή με διάφορα στερεότυπα) και last time I checked ούτε άνδρας ήμουν, ούτε στείρα, ώστε να σκέφτομαι εξ του ασφαλούς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top