ets32katerina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

απλα δεν ειναι το παν (πολλες φορες δεν ειναι και τιποτα). εξαλλου η ομορφια οχι μονο ειναι υποκειμενικη αλλα και αλλαζει-φθινει με τον καιρο.
Ο χαρακτηρας του αλλου σε μεγαλο βαθμο και αν δεν ερθουν τραγικες αλλαγες μενει ο ιδιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλεν Τσέρι
Νεοφερμένο μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

Θα ήθελα τόσο πολύ να δω αν ο Γιώργος έχει την ίδια άποψη με αυτά που έλεγε παλιότερα για το θέμα. Αν τον έχω ψυχολογήσει καλά, μάλλον θα κατάλαβε οτι όλα αυτά που έλεγε τότε είναι εγωκεντρικές μπούρδες.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αυτα ισχυουν ομως αναποδα για τους ανδρες οπως τους βλεπουν οι γυναικες?Ξέρω μια παροιμία που λέει "μίλα με κώλους να ακούς πορδές" (σόρρυ για την έκφραση αλλά κολλάει). Οι άντρες που κοιτάνε πρώτα την εξωτερική εμφάνιση δε με αφορούν και ευτυχώς με βοηθάνε να τους καταλαβαίνω νωρίς (παλιά, τώρα πια παντρεμένη γυναίκα...). Οπότε οι άντρες που θέλουν τις φαμφατάλ που λες άστους να κοιτάνε αυτές. Αυτός που θα σε πλησιάσει γιατί είσαι εσύ είναι κι αυτός που θα αξίζει.
δηλαδη οι επιφανειακες γυναικες τι βλεπουν,,εκτος της προσωπικοτητας?

αυτα ισχυουν ομως αναποδα για τους ανδρες οπως τους βλεπουν οι γυναικες?
δηλαδη οι επιφανειακες γυναικες τι βλεπουν,,εκτος της προσωπικοτητας?
Έλα και σε είχα για ξύπνιο!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

πιο πρακτικες οι γυναικεςΈλα και σε είχα για ξύπνιο!![]()

εμεις βλεπουμε εμφανιση,,αυτες λεφτααα..-υλικα αγαθα βασικα-..

MaroSter
Νεοφερμένο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εξωτερικα δινω μεγαλητερη σημασια στο στυλ και στη φινετσα σε μια γυναικα παρα στην ομορφια κατα την γενικη εννοια.
Παρα πολλες κατα γενικη ομολογια ομορφες ειναι μονιμα κακοντυμενες αυτο για μενα ειναι κοκκινη γραμμη η κακογουστια.

Η ομορφιά είναι σημαντική μόνο για τις συστάσεις.
Μετά πιστεύω πως μετράνε άλλα πράγματα..
Κάποιος είχε πει "Για κάθε πανέμοφη γυναίκα εκεί έξω, υπάρχει και ένας άντρας που έχει βαρεθεί να την π...".
Joaquín
Διάσημο μέλος

Δεν είναι αυτό το επίσημο, αλλά θα το πιάσουν το νόημαΚάποιος είχε πει "Για κάθε πανέμοφη γυναίκα εκεί έξω, υπάρχει και ένας άντρας που έχει βαρεθεί να την π...".

Όχι.
Δεν είναι αυτό το επίσημο, αλλά θα το πιάσουν το νόημα![]()
Ποιο ειναι το επίσημο??????

aggeloydi ghino
Νεοφερμένο μέλος

Ακαδημαϊκό δίλημμα:
Βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι με 2 άντρες. Ο ένας είναι κούκλος, νεαρούλης με δέρμα βούτυρο στο πρόσωπο και απίστευτα μάτια, αλλά έχει μέτριο μυαλό. Ικανοποιητικό μεν, αλλά όχι πυρηνικός φυσικός. Ο άλλος είναι σα μπουλντόζα Caterpillar, αξύριστος, ρυτιδιασμένος στα 40 του, αλλά σου λύνει τα μυστήρια του σύμπαντος ενόσω σου απαγγέλει Καβάφη.
Γιατί εγώ υποθέτω (υποθέτω, γιατί μπορεί να κάνω και λάθος ο άνθρωπος) ότι θα διαλέξεις τον νεαρό κούκλο;
Εγώ πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση με γυναίκες θα διάλεγα σαφώς την κούκλα γιατί πλησιάζει πιό πολύ στο πακέτο και πες με ματαιόδοξο, πες με ότι θέλεις.
Εκείνο που ξέρω είναι ότι όσο με παραγκώνιζαν στα 15 μου, γκρίνιαζα γιατί δεν προσέχουν την εσωτερική ομορφιά και άλλα τέτοια ευσεβή. Όταν στα 21 μου άρχισα να ανακαινίζομαι απ' έξω και τράβαγα κάτι μοντέλα, τότε κατάλαβα τι ήθελα. Το πακέτο. Και το είχα στερηθεί μόνο και μόνο επειδή αρνιόμουν να διορθώσω τα δικά μου "λάθη". Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να ανεχτεί την εξωτερική υστέρηση χάριν της εσωτερικής μας ομορφιάς. Είμαστε υποχρεωμένοι προς τους εαυτούς μας (και οχι προς τους άλλους), να βελτιωνόμαστε τόσο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Αν δεν το κάνουμε αυτό και βαυκαλιζόμαστε για τα μισά προτερήματα που έχουμε, τότε απλά ρίχνουμε στάχτη στα μάτια μας.
κατ αρχάς η πρώτη επιλογή είναι αποδεχτεί γιατι είναι ισσοροπιμένη χαχαχα. αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι ωρεο ειναι να ελκομαστε σε βελτιωση της ψυχης και του σωματος μας. και το κανουμε για μας πρωτ απ ολα. σε ολλα πρεπει να υπαρχει ισσοροπια, και φυσικα να μην δυνουμε πολυ βαση, σε οτιδιποτε. αγαπα, φροντισε, και

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Είναι σαν να βλέπεις μια πανάκριβη μερσεντες και η οδηγός της να είναι μεθυσμένη.Το πακέτο; Ιου, τι υποβιβασμός της ανθρώπινης προσωπικότητας... Μην το πάρεις προσωπικά, μη θυμώσεις, απλά εγώ δε δίνω αξία σε αυτούς που θεωρούν απαραίτητο το πακέτο για να νιώσουν συναισθήματα.
Δε δίνω μικρή σημασία στην εξωτερική ομορφιά από μόνη της αλλά σε σύγκριση με την εσωτερική ομορφιά της δίνω μηδενική αξία.![]()

Είναι σαν να βλέπεις μια πανάκριβη μερσεντες και η οδηγός της να είναι μεθυσμένη.
Καταρχάς καλώς τον, χάρηκα που γύρισες. Ελπίζω να είσαι καλά.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με το σχόλιό σου, μπορείς να το εξηγήσεις;

souzana
Δραστήριο μέλος

Εγώ ξέρω ότι τα καλά παιδιά δν έχουν πέραση ΤΕΛΟΣ
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- rafaela11
- camil
- Luludaki
- taketrance
- charmander
- paolo1
- American Economist
- ROM32
- Maraki_lar_1980
- lugar
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Abiogenesis
- Memetchi
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Scandal
- Esperos1
- Δροσουλίτης
- jj!
- AggelikiGr
- Shadowban
- iew
- tsiobieman
- Libertus
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Athens2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.