Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:42 Ο Πάνθηρας!: #821 22-04-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μπορώ να αρχίσω να αραδιάζω για τύπους με πολύ χειρότερες συμπεριφορές. Δεν θα το κάνω όμως, γιατί κινδυνεύουμε να πέσουμε σε συζήτηση οφ τόπικ. Click για ανάπτυξη... Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:44 Η Joji έγραψε: #822 22-04-22 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω γιατι δεν γνώρισα κάποια που είχε όπλο ή ηταν μπλεγμένη στα ναρκωτικά ; προφανως σε εχουν προσεγγισει κ σωστά άτομα κ τα χεις περιφρονήσει. Click για ανάπτυξη... Από κοινή παρέα ήταν. Συγγνώμη που δεν έχω μαντικές ικανότητες να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό αφού του είπα ότι δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του πλέον. Ο άνθρωπος ήταν εμμονικός. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:44 Ο Πάνθηρας!: #823 22-04-22 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κοίτα, εγώ πιστεύω πως όλοι, λίγο-πολύ την έχουμε φάει την "πετριά" μας. Το...πόιντ είναι να ταιριάζουν οι τρέλες, ανωμαλίες (όπως θες πες το). Click για ανάπτυξη... Α καλα εντάξει χαχα εγω τρωω συνεχως ας πουμε... γενικα οταν γνωριζεις κοσμο αγνωστο εισαι ετοιμος για όλα δεν με ενοχλει αυτο εφοσον ειμαι τύπος που θέλει να το αναλαμβάνει... απλα κάποιες συμπεριφορές που η άλλη δεν βλέπει τις βλέπω εγω... οταν κάποια πχ ελκεται απο ολους τους μαλακες... που ειναι παντρεμενοι που έχουν κ αλλη γκομενα... και θέλουν να μπουν σφήνα ε μετα μην παραπονιούνται ρε φιλε. οι παντρεμενοι και οι δεσμευμενοι που παιζουν δεν προκειται ΠΟΤΕ να αφησουν το σταθερο τους κ να μπλεξουν με σένα... μολις σε μια παρέα γνωριζεις κάποια ή καποιον κ σου πει ξέρεις ειμαι μεν αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει πες του φιλαράκο.. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ και εδω ειμαστε (αν ειμαστε) κ πας στον επομενο ελευθερο. Απλό. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:45 Η Joji έγραψε: #824 22-04-22 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι και εγω τις εχω εγω ομως τις δέχομαι κ προσπαθω να τις αλλαξω αυτο ειναι το θεμα δεν βγαινω κ λέω ολοι στο Ιντερνετ ειναι τρελοι. Εγω ειμαι ο γνωστικος κ ολοι ειναι οι τρελοι οκ το πηραμε το χρυσο χάπι κ για αποψε ! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:46 Ο Πάνθηρας!: #825 22-04-22 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Click για ανάπτυξη... Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Joji έγραψε: #826 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μπορώ να αρχίσω να αραδιάζω για τύπους με πολύ χειρότερες συμπεριφορές. Δεν θα το κάνω όμως, γιατί κινδυνεύουμε να πέσουμε σε συζήτηση οφ τόπικ. Click για ανάπτυξη... Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:44 Η Joji έγραψε: #822 22-04-22 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω γιατι δεν γνώρισα κάποια που είχε όπλο ή ηταν μπλεγμένη στα ναρκωτικά ; προφανως σε εχουν προσεγγισει κ σωστά άτομα κ τα χεις περιφρονήσει. Click για ανάπτυξη... Από κοινή παρέα ήταν. Συγγνώμη που δεν έχω μαντικές ικανότητες να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό αφού του είπα ότι δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του πλέον. Ο άνθρωπος ήταν εμμονικός. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:44 Ο Πάνθηρας!: #823 22-04-22 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κοίτα, εγώ πιστεύω πως όλοι, λίγο-πολύ την έχουμε φάει την "πετριά" μας. Το...πόιντ είναι να ταιριάζουν οι τρέλες, ανωμαλίες (όπως θες πες το). Click για ανάπτυξη... Α καλα εντάξει χαχα εγω τρωω συνεχως ας πουμε... γενικα οταν γνωριζεις κοσμο αγνωστο εισαι ετοιμος για όλα δεν με ενοχλει αυτο εφοσον ειμαι τύπος που θέλει να το αναλαμβάνει... απλα κάποιες συμπεριφορές που η άλλη δεν βλέπει τις βλέπω εγω... οταν κάποια πχ ελκεται απο ολους τους μαλακες... που ειναι παντρεμενοι που έχουν κ αλλη γκομενα... και θέλουν να μπουν σφήνα ε μετα μην παραπονιούνται ρε φιλε. οι παντρεμενοι και οι δεσμευμενοι που παιζουν δεν προκειται ΠΟΤΕ να αφησουν το σταθερο τους κ να μπλεξουν με σένα... μολις σε μια παρέα γνωριζεις κάποια ή καποιον κ σου πει ξέρεις ειμαι μεν αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει πες του φιλαράκο.. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ και εδω ειμαστε (αν ειμαστε) κ πας στον επομενο ελευθερο. Απλό. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:45 Η Joji έγραψε: #824 22-04-22 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι και εγω τις εχω εγω ομως τις δέχομαι κ προσπαθω να τις αλλαξω αυτο ειναι το θεμα δεν βγαινω κ λέω ολοι στο Ιντερνετ ειναι τρελοι. Εγω ειμαι ο γνωστικος κ ολοι ειναι οι τρελοι οκ το πηραμε το χρυσο χάπι κ για αποψε ! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:46 Ο Πάνθηρας!: #825 22-04-22 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Click για ανάπτυξη... Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Joji έγραψε: #826 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω γιατι δεν γνώρισα κάποια που είχε όπλο ή ηταν μπλεγμένη στα ναρκωτικά ; προφανως σε εχουν προσεγγισει κ σωστά άτομα κ τα χεις περιφρονήσει. Click για ανάπτυξη... Από κοινή παρέα ήταν. Συγγνώμη που δεν έχω μαντικές ικανότητες να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό αφού του είπα ότι δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του πλέον. Ο άνθρωπος ήταν εμμονικός.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:44 Ο Πάνθηρας!: #823 22-04-22 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κοίτα, εγώ πιστεύω πως όλοι, λίγο-πολύ την έχουμε φάει την "πετριά" μας. Το...πόιντ είναι να ταιριάζουν οι τρέλες, ανωμαλίες (όπως θες πες το). Click για ανάπτυξη... Α καλα εντάξει χαχα εγω τρωω συνεχως ας πουμε... γενικα οταν γνωριζεις κοσμο αγνωστο εισαι ετοιμος για όλα δεν με ενοχλει αυτο εφοσον ειμαι τύπος που θέλει να το αναλαμβάνει... απλα κάποιες συμπεριφορές που η άλλη δεν βλέπει τις βλέπω εγω... οταν κάποια πχ ελκεται απο ολους τους μαλακες... που ειναι παντρεμενοι που έχουν κ αλλη γκομενα... και θέλουν να μπουν σφήνα ε μετα μην παραπονιούνται ρε φιλε. οι παντρεμενοι και οι δεσμευμενοι που παιζουν δεν προκειται ΠΟΤΕ να αφησουν το σταθερο τους κ να μπλεξουν με σένα... μολις σε μια παρέα γνωριζεις κάποια ή καποιον κ σου πει ξέρεις ειμαι μεν αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει πες του φιλαράκο.. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ και εδω ειμαστε (αν ειμαστε) κ πας στον επομενο ελευθερο. Απλό. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:45 Η Joji έγραψε: #824 22-04-22 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι και εγω τις εχω εγω ομως τις δέχομαι κ προσπαθω να τις αλλαξω αυτο ειναι το θεμα δεν βγαινω κ λέω ολοι στο Ιντερνετ ειναι τρελοι. Εγω ειμαι ο γνωστικος κ ολοι ειναι οι τρελοι οκ το πηραμε το χρυσο χάπι κ για αποψε ! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:46 Ο Πάνθηρας!: #825 22-04-22 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Click για ανάπτυξη... Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Joji έγραψε: #826 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κοίτα, εγώ πιστεύω πως όλοι, λίγο-πολύ την έχουμε φάει την "πετριά" μας. Το...πόιντ είναι να ταιριάζουν οι τρέλες, ανωμαλίες (όπως θες πες το). Click για ανάπτυξη... Α καλα εντάξει χαχα εγω τρωω συνεχως ας πουμε... γενικα οταν γνωριζεις κοσμο αγνωστο εισαι ετοιμος για όλα δεν με ενοχλει αυτο εφοσον ειμαι τύπος που θέλει να το αναλαμβάνει... απλα κάποιες συμπεριφορές που η άλλη δεν βλέπει τις βλέπω εγω... οταν κάποια πχ ελκεται απο ολους τους μαλακες... που ειναι παντρεμενοι που έχουν κ αλλη γκομενα... και θέλουν να μπουν σφήνα ε μετα μην παραπονιούνται ρε φιλε. οι παντρεμενοι και οι δεσμευμενοι που παιζουν δεν προκειται ΠΟΤΕ να αφησουν το σταθερο τους κ να μπλεξουν με σένα... μολις σε μια παρέα γνωριζεις κάποια ή καποιον κ σου πει ξέρεις ειμαι μεν αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει πες του φιλαράκο.. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑ και εδω ειμαστε (αν ειμαστε) κ πας στον επομενο ελευθερο. Απλό.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:45 Η Joji έγραψε: #824 22-04-22 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι και εγω τις εχω εγω ομως τις δέχομαι κ προσπαθω να τις αλλαξω αυτο ειναι το θεμα δεν βγαινω κ λέω ολοι στο Ιντερνετ ειναι τρελοι. Εγω ειμαι ο γνωστικος κ ολοι ειναι οι τρελοι οκ το πηραμε το χρυσο χάπι κ για αποψε ! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:46 Ο Πάνθηρας!: #825 22-04-22 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Click για ανάπτυξη... Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Joji έγραψε: #826 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι και εγω τις εχω εγω ομως τις δέχομαι κ προσπαθω να τις αλλαξω αυτο ειναι το θεμα δεν βγαινω κ λέω ολοι στο Ιντερνετ ειναι τρελοι. Εγω ειμαι ο γνωστικος κ ολοι ειναι οι τρελοι οκ το πηραμε το χρυσο χάπι κ για αποψε ! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:46 Ο Πάνθηρας!: #825 22-04-22 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Click για ανάπτυξη... Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Joji έγραψε: #826 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Έλα Χριστέ και Παναγία. Click για ανάπτυξη... Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Joji έγραψε: #826 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δνε ειπα οτι το ειπες εσυ γενικα το λέω. Click για ανάπτυξη... Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:47 Η Aleksa έγραψε: #827 22-04-22 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι σαφώς και υπάρχουν αλλα και αυτη η κατηγορια που είπα ειναι ανέντιμη. Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κάνεις κ΄τι με κάποιον ή να γνωριστειτε πές του το εξαρχής να μη χανει το χρονο του ο άνθρωπος. Με τις δικές σου τις τρολιές ! Προσεξε δεν λέω... να εχεις στο μυαλο σου να κανεις κάτι αλλα... να μην σε εμπνευσει τελικα αυτο ειναι δικαιωμα σου εννοειται αλλα λεω εξαρχης να εισαι του στυλ οχι εγω μπηκα να κοροιδεψω. Και να φυγω... απλα σκοτωνω το χρονο μ στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ναι υπάρχουν. Με τη διαφορά οτι αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να το λέει ξεκάθαρα και να μην δημιουργεί στην άλλη πλευρά προσδοκίες.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:26 Ο Πάνθηρας!: #828 22-04-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα είχες παραθέσει. Εντάξει. Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες έτσι και έκανες προσωπική επίθεση. Click για ανάπτυξη... Sorry αν φάνηκε σαν προσωπική επίθεση. Ηθελα απλα να σου πω πιο σοβαρά οτι δεν φταινε μονίμως οι άλλοι αυτο ειναι μια υπερβολή που την επινοει ο καθενας μας για να ριξει το φταιξιμο αλλού. Εσυ πχ να σου πω επελεξες τη κοινη παρέα για να γνωρισεις κάποιον ενω μπορει κ απο το Ιντερνετ κάποιος αλλος να ηταν αξιολογος. Ε! Τον απερριψες επειδη "ελα μωρε σιγα το Ιντερνετ τωρα.... εγω μπαινω πχ μονο για να σπαω πλακα" αλλα μπορει αυτος απο το Ιντερνετ να ηταν καλυτερος απο αυτον που σου έφερε η παρέα. Και μενα τις προαλλες μου γνωρισαν κάποια η οποια ηταν ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη που εχω γνωρισει τα τελευταια 10 χρονια. Μιλαμε για μια τυπισα -> Κομπλεξικια - κακιασμένη - αγενής - χειριστική και διπρόσωπη. Δεν εχω ξαναβρει τοσα πολλα αρνητικά σε εναν χαρακτηρα... εγω βαζω στοιχημα οτι αυτη η κοπελα δεν προκειται να βρει και αν βρει θα χωρισει συντομα ή θα βρει κάποιον που θα ειναι τέρμα υποτακτικός και θα τον δέρνει. Και ομως... αν ακουγες συστασεις θα έλεγες εδω ειμαστε μαλιστα ηταν η ξαδερφη της γυναικας ενος παλιου μου συμμαθητη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντησεις μια καλή περιπτωση , δεν πρέπει να φοράμε παρωπιδες οχι εδω ειναι Ιντερνετ οτι εκει ειναι παρέα.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 22:50 Η Pak έγραψε: #829 22-04-22 22:50 Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 22:59 Ο Guest 292010: #830 22-04-22 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι ερωτική που ρωτάει ο τίτλος, όμως έχω κάνει φιλική. Ανάμεσα στον μίνι καβγά που προηγήθηκε διαπίστωσα το βασικό θέμα και θέλω να τοποθετηθώ και γω. Προσωπικά όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει λαιβ ήταν πολύ αξιόλογα, εκτός και αν δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω την άλλη τους πλευρά όσα είχαν τέλος πάντων. Τώρα όσον αφορά τις γνωριμίες από το ιντερνετ γενικά είμαι φουλ καχύποπτη και τρομοκρατημένη εξαιτίας των ενδεχόμενων κινδύνων με αποτέλεσμα δύσκολα να ανοίγομαι σε κάποιον ακόμα και αν τελικά το αξίζει. Αλλά ναι μου έχει τύχει δύο τρείς φορές να "συναντήσω" άτομα που χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Click για ανάπτυξη... Τώρα που ανέφερες το ενδεχόμενο φιλικής σχέσης, έχω κι εγώ έναν κολλητουλη από εδώ μέσα μάλιστα Γνωριστήκαμε εδώ το 2009 κι έκτοτε είμαστε κολληταρια
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:05 Ο Guest 881237: #831 22-04-22 23:05 Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει στο διαδίκτυο...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:09 Η Pak έγραψε: #832 22-04-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εντάξει νομίζω εν έτει 2022 μπορείς πολύ εύκολα αν έχεις λίγο μυαλό να καταλάβεις πότε ο άλλος δεν είναι αυτό που δηλώνει ... Click για ανάπτυξη... Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:14 Ο Guest 292010: #833 22-04-22 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Θεωρώ ότι δεν είναι πάντα εύκολο, εκτός φυσικά από τις περιπτώσεις που βγάζουν μάτι. Βέβαια ναι σε βάθος χρόνου δεν μπορεί εύκολα να σε κοροϊδέψει κάποιος. Εγώ πάντως γενικά πάω λίγο με το ένστικτο μου και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές μου είπε "μη, μη" και δεν το άκουσα τελικά είχε δίκιο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:17 Η Pak έγραψε: #834 22-04-22 23:17 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Συμφωνώ, το ένστικτο μας ξέρει καλύτερα. Κάτι βλέπει το υποσυνείδητο που δεν το βλέπουμε με το συνειδητό. Σε πιο μικρές ηλικίες που δεν υπάρχει η εμπειρία είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά".
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Nick890 έγραψε: #835 22-04-22 23:19 Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Guest 292010: #836 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και γι'αυτό καταλήγουμε, τουλάχιστον εγώ, πολλές φορές να είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι με όλους. Είμαι σίγουρη ότι έχω κατηγορήσει αδίκως πολλά άτομα και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που βιώνει κανείς σ'αυτήν τη θέση, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά". Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο κάνω. Έστω κι ένα πράγματακι να μη μου κάθεται καλά και να νιώθω ανασφάλεια, πάω με την καχυποψία μου. Στην καλύτερη έχω γλιτώσει μια κακοτοπιά. Στη χειρότερη δεν έχω γνωρίσει ένα αξιόλογο άτομο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτήν την απώλεια. Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:19 Ο Πάνθηρας!: #837 22-04-22 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Ναι ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight ,μου έκανε αντίδραση σε στορι .....ε πήρα το οκ και έστειλα μήνυμα Αχχχ little nick αχχχ Click για ανάπτυξη... Ζαλιστηκα μονο που το διαβασα. Σου ειπα να χώνεσαι απευθειας κ να ζητάς εξοδο. Δεν ακούς. Πες της γουστάρω να βγουμε.... μ αρεσεις εισαι φινετσάτη.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Η Pak έγραψε: #838 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα! Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 michaela888 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Memetchi GeorgePap2003 taketrance Ωρορα fmarulezkd Scandal Drscientist rafaela11 American Economist Libertus Joji AggelikiGr iew ghоul Jack of Spades camil giannhs2001 fortheloveofshizaya charmander chicane gademis Debugging_Daemon Εριφύλη Entropy24 Varus Wonderkid fourkaki chester20080 IOLI capten Pamela bboys DieM J.Cameron Requiem dreamer!! iren Locomodo Wanda Amorfati Aponos teacher_40 mixaelaaa neraida24 thequickbrownfox jj! Πουπουλίνα Luludaki Taethien Oneira96 FrapeKaiTsigaro Esperos1 paolo1 Sophieex Maraki_lar_1980 afantos Kely1234567 christos_glts milsa marww Janne 007 lakosbil papadocGR Re_Alexis kamekiwii23 Evelynne New member Arianara S3 Fernando_A mourinho776 Steliosgkougkou χημεια4λαιφ stupid bitch Innocent touvlo maria89 thenutritionist Ilma _pathfinder_ Anastasia_01 Galini66 Eliza xifomaxos Sevasti Ιωάννηςκαρ ]ifrit[ User2350 Ria99 aladdin Stelios725 Idontknoww sunsetpp Appolon epan Εχέμυθη korlef Hell Bell L0st Λουίζα86 Johnny15 Lokeshtaneja90 Αλκίμαχος ggl Γλυκα Vivians me lene Galaxiarch Ολλανδός Cookie_Monster notis_19 Καμικάζι_αγαπη_μου Jocaste Forgetit Στελλα00 Έμμα panagiotis econ Akalyptos edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Έτσι κι αλλιώς δε μου λείπει κάτι που δεν είχα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Τα είπες όλα τώρα!
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:21 Ο Nick890 έγραψε: #839 22-04-22 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα λαικ ,μου έκανε λαικ ,έκανα αντίδραση σε highlight Click για ανάπτυξη... Trannos ,snik και βλακείες ....εδώ έχουμε Νικ
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.826 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 23:22 Ο Πάνθηρας!: #840 22-04-22 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Τα είπες όλα τώρα! Click για ανάπτυξη... Καλά... αμα ειστε τόσο άτολμες και ιδιοτροπες. Καλό ράφι. Σορρυ.