05-11-23
17:05
Λέτσος δεν σημαίνει βλαμμένος .Καποτε μια φίλη μου, μου είχε πει για το σύζυγό της ότι μάζευε ακαθαρσίες με τη σκουπα χωρίς φαράσι κι οπως τις μάζευε ετσι ξανασκόρπαγαν απο τον αέρα.
Ήμουν μικρό τότε, βαριά 25, δεν ειχα γλώσσα να της πω "καλα και εσυ που ήσουν όταν γνωριζόσασταν";
Αν ο άλλος ειναι βλαμμενος, ειναι επιλογή σας. Επιλογή σας και οταν του δινόσασταν με το συμπάθειο στα πρώτα ραντεβού, επιλογή σας κι όταν δεν ξερει να σφουγγαρίσει και το κανει με βρωμικη σφουγγαρίστρα μετα απο ενα χρόνο σχέσης.
Δεν καταλαβαίνω αυτό το χάχανο "ο άντρας μου ειναι μαλάκας χιχιχι δεν ξερει ουτε να σκουπίσει τον κώλο του".
Τον αντρα έθαψες ή τον εαυτό σου για τη γαμάτη επιλογή που πήγες και σπίτωσες μαζί σου;
Στην τελική, δίδαξέ τον ω Μίστρες Γιόντα.
Αλλα γλώσσα δεν ειχα στα 25 και έχω ευτυχώς στα 40.
Και δεν θα χωρίσεις επειδή ο άλλος δεν ξέρει να καθαρίζει.
Η προσπάθεια μετράει .
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.137 μηνύματα.
08-11-23
12:09
Επειδή αναφέρεσαι σ' εμένα: και το συναινετικό διαζύγιο δικηγόρο χρειάζεται, δεν πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μόνο του!Εγώ θα μείνω μόνο σε κάτι που ειπώθηκε κάτι σελίδες πιο πριν κ είναι πραγματικα τραγικό.
Να είσαι παντρεμενος κ να φτάνεις σε σημείο να μπλέκεις με δικηγόρους. Δεν λεω όλα τα ζευγάρια μπορεί να φτάσουν σε ένα τέλμα κάποια στιγμή και να χωρίσουν.
Μη μπλέκετε δικηγόρους. Αλοιμονο αν δεν μπορείς να συννενοηθείς με έναν άνθρωπο που μέχρι προτινος κάνατε σεξ κ ανταλλάσσετε όρκους αιώνιας αγάπης.
Είτε έμπλεξες με ένα άτομο που ήταν τελείως παραλογο και άρα φταις εσυ καθώς δεν είχες κριτήρια. Δεν ξεμπλεξες όταν έπρεπε για να μην βάρυνε τόσο το θέμα. Είτε είσαι και εσυ δυσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας. Όποτε πρεπει να σου λύσουν τις διαφορές τα δικαστήρια καθώς κ η άλλη πλευρα έφτασε στο αμην.
Ίσως είναι λίγο άσχετη η παρεμβαση αλλά δε μπορω να ακουω άλλο για δικαστήρια σε παντρεμενους ανθρώπους. Ο άλλος κατέληξε στα δικαστήρια επειδή λέει η γυναίκα του η πρωην τον κατηγόρησε ότι την έδειρε. Στο δικαστήριο συμφωνα με τα λεγόμενα του απεδείχθη ότι αυτή ήταν αλοπροσαλη κ ανισορροπη.
Δηλαδή έπρεπε να φτάσει στο δικαστήριο αυτός για να καταλάβει ότι η γυναίκα του ήταν αλοπροσαλη. Τόσα χρόνια γάμου δεν του το ειχε δείξει. Πέραν ότι δεν πιστευω ευκολα πως η κατηγορία της χειροδικία είναι ψέμματα.
Γιατί έμενε τότε ; μηπως βολευοταν τότε ;
Αυτά είναι αστεία πραγματα γενικότερα.
Ο κάθε χωρισμός έχει κάποιους κανόνες απεμπλοκής. Οχι βρισιές... Οχι χειροδικία κ οχι προβληματικα επακόλουθα. Δεν μπορεί ο άλλος άνθρωπος που σου προσεφερε τόσο καιρό όλα τα καλά μιας σχέσης εν μια νυκτί να έχει γίνει σκουπιδοτενεκες. Μαζευτειτε λίγο. Ειδικά όταν υπαρχουν παιδια.Το λέω καλοπροαιρετα.
Αλλά δυστυχώς αρκετοί κ αρκετές έχουν αλλά θέματα τα οποία ποτε δεν έκατσαν να λύσουν με τον εαυτό τους κ απλά τα κουβαλανε κ στις σχέσεις τους.
Μπορεί κάποια να είναι νευρική.
Άλλος να έχει θέματα με γονείς κ να μπλεκεται στις σχέσεις με τη δική σου μάνα καλά εκτός του ότι δεν του πεφτει κανένας λόγος αλλά στη περιπτωση που είναι θρασυς.
Άλλη μπορεί να θέλει να απαταει να ει αι συναισθηματικά ασταθής και να συμπεριφερεται άσχημα.
Ένα κάρο ψυχολογικές διαταραχές προσωπικοτητας ναρκισσισμός, επιθετικότητα, συναισθηματική αστάθεια, ανικανοτητα να συνδεθείς πραγματικα με έναν ανθρψπο λόγω τραυμάτων απο τους γονείς σου στη παιδικη ηλικία κτλ κτλ
Όλα αυτά αν υπαρχουν δεν θα σας τα λύσουν οι δικηγόροι. Θα συνεχίσουν να μεταφέρονται από σχέση σε σχέση.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας!!!
Αυτα. Συνεχίστε.![]()

Κι όσο για περιπτώσεις αντιδικίας, όταν μπαίνουν στη μέση λεφτά (σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν μετά το γάμο, όχι πενταροδεκάρες) κι επιμέλεια παιδιών οι αγάπες, τα λουλούδια, οι όρκοι κ.λπ. πάνε περίπατο και καλά κάνουν!
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.292 μηνύματα.
08-11-23
20:16
Για κάθε πράξη διακοπής γαμήλιας σχέσης ο δικηγόρος είναι απαραίτητος, στην περίπτωση συναινετικου και ο συμβολαιογράφος.
Στην δική μου περίπτωση, επειδή δεν υπήρχε από την άλλη πλευρά καμια διάθεση να απεμπλακούμε (διάθεση συνεργασίας) ,τα πλήρωσα όλα μόνη μου, τα διεκπεραίωσα και ο κύριος ήρθε μόνο να βάλει την υπογραφή του.
Στην δική μου περίπτωση, επειδή δεν υπήρχε από την άλλη πλευρά καμια διάθεση να απεμπλακούμε (διάθεση συνεργασίας) ,τα πλήρωσα όλα μόνη μου, τα διεκπεραίωσα και ο κύριος ήρθε μόνο να βάλει την υπογραφή του.
FrapeKaiTsigaro
Νεοφερμένο μέλος
Ο FrapeKaiTsigaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
09-04-24
04:59
Ναι, αλλά πάντα πέφτει πολύ ωραιοποίηση στις διαδικτυακές γνωριμίες και έρχεται συνήθως η ξενέρα όταν συνειδητοποιείς πως το άτομο με το οποίο μιλούσες τόσο καιρό δεν είναι ακριβώς έτσι όπως εκούσια θέλει ο/η ίδιος/α να αυτοπαρουσιαστεί/αυτοπρομοταριστεί.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 112 μηνύματα.
25-06-24
10:55
Για κάποιον λόγο μόνο τέτοιες έχω κάνει...χαχα...μάλλον επειδή ντρέπομαι πολύ και μου είναι πιο εύκολος ο γραπτός λόγος και να μη φαίνομαι...έχω κάνει δυο σχέσεις στη ζωή μου και οι δύο από το ίντερνετ και από το ίδιο σάιτ. Ο ένας είναι ο άντρας μου 

14-11-25
20:19
Οχι, το βρίσκω αφύσικο, και εκτός αυτού μετά από μια σειρά κακών εμπειριών δεν μπορώ παρά να είμαι καχύποπτη με τους πάντες αλλά και να φοβάμαι το catfishing. Αμα δεν δω τον άλλον από κοντά πρώτα ή έστω υπαρξει κάποια λαιβ επικοινωνία, από μένα είναι όχι.
Debugging_Demon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 145 μηνύματα.
14-11-25
22:49
Όταν τελείωσα το λύκειο αποφάσισα να φτιάξω badoo για να δω πως είναι η φάση, εν τέλει το έσβησα δυο εβδομάδες αργότερα γιατί ο αλγόριθμος όλη την ώρα μου πρότεινε (και με πρότεινε σε) κορίτσια από άλλες πόλεις.
Όταν τελείωσαν οι διακοπές του καλοκαιριού και ξεκίνησε το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, την δεύτερη κιόλας μέρα γνώρισα στην σχολή ένα κορίτσι με την οποία διανύουμε τώρα τον 4ο χρόνο της σχέσης μας και περνάμε πιο καλά από ποτέ.
Όταν τελείωσαν οι διακοπές του καλοκαιριού και ξεκίνησε το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, την δεύτερη κιόλας μέρα γνώρισα στην σχολή ένα κορίτσι με την οποία διανύουμε τώρα τον 4ο χρόνο της σχέσης μας και περνάμε πιο καλά από ποτέ.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.055 μηνύματα.
15-11-25
09:27
Οχι, το βρίσκω αφύσικο, και εκτός αυτού μετά από μια σειρά κακών εμπειριών δεν μπορώ παρά να είμαι καχύποπτη με τους πάντες αλλά και να φοβάμαι το catfishing. Αμα δεν δω τον άλλον από κοντά πρώτα ή έστω υπαρξει κάποια λαιβ επικοινωνία, από μένα είναι όχι.
Σίγουρα αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κυρίως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η άποψη της μόνιμης αρνητικότητας και καχυποψίας με τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή βλέπεις ατελείωτα προφίλ με Ελληνίδες να ψάχνουν κάτι στα κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών. Η απόλυτη αντίφαση..
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 109 μηνύματα.
15-11-25
09:46
Το είχα προσπαθήσει μια φορά (οχι μέσω dating app) άλλα δεν δούλεψε κυρίως μάλλον λόγω ηλικίας. Συμφωνώ οτι κάποια στιγμή το online dating πρέπει να μεταβεί σε "real life dating" γιατί αλλιώς δεν παίρνεις αυτα που χρειάζεσαι απο μια σχέση, μου φαίνεται δύσκολο μια σχέση να ξεκινάει και να παραμένει αποστάσεως.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.176 μηνύματα.
15-11-25
12:15
Σίγουρα αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κυρίως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η άποψη της μόνιμης αρνητικότητας και καχυποψίας με τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή βλέπεις ατελείωτα προφίλ με Ελληνίδες να ψάχνουν κάτι στα κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών. Η απόλυτη αντίφαση..
Να μη σ κάνει καμια εντυπωση. Αμα δε θέλει η άλλη κ το βλεπεις δε συνεχίζεις. Είτε προκειται για ερωτική προσεγγιση είτε προκειται για φιλική ( που τη νομίζουν ντε και καλά ερωτική).
Μην αναλωνεσαι φίλε με θεωρίες... Στροφή κ προχωράμε.
Γεμίζουμε τώρα ένα κάρο σελίδες με άσκοπες αναλυσεις γιατί δε θέλει η Χ και πως θα βρει το γκομενο η Ψ. Ας τον βρουν όπως θέλουν. Τι σε νοιάζει εσένα ;
15-11-25
12:49
Όταν λες ατελείωτα; Ποιο ποσοστό των Ελληνίδων;Σίγουρα αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κυρίως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η άποψη της μόνιμης αρνητικότητας και καχυποψίας με τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή βλέπεις ατελείωτα προφίλ με Ελληνίδες να ψάχνουν κάτι στα κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών. Η απόλυτη αντίφαση..
Όταν λες αρνητικότητα τί εννοείς; Να μην είμαστε προσεκτικοί;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.055 μηνύματα.
15-11-25
12:54
Εννοώ ότι μόνο στην Ελλάδα, ο γυναικείος κόσμος (και ο ανδρικός κόσμος) παραδέχεται ότι δεν κάποιον μέσω διαδικτύου ενώ την ίδια στιγμή σε όλες τις εφαρμογές "κοινωνικής δικτύωσης" και γνωριμιών υπάρχουν χιλιάδες μέλη από Ελλάδα. Η αντίφαση είναι ότι την ίδια στιγμή ακούς να λένε ότι ποτέ δεν θα γνώριζαν κάποιον μέσω διαδικτύου. Τότε γιατί διατηρούν λογαριασμούς με πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ; 
Ε αυτή είναι η λογική τέτοιων εφαρμογών. Να γίνει η πρώτη γνωριμία που υπό φυσιολογικές συνθήκες κάποιες φορές δεν είναι και εύκολο. Αν για παράδειγμα κάποιος ή κάποια δεν έχουν κύκλο γνωριμιών, ή λόγω εργασίας ή συνθηκών ζωής δεν μπορούν να γνωρίσουν νέο κόσμο ή ο τρόπος που οι άνθρωποι γνωρίζονται σήμερα δεν είναι τόσο απλός, δεν έχουν δικαίωμα και αυτοί να μπορέσουν κάπως να κάνουν μια γνωριμία;
Γιατί όλα πρέπει να τα βλέπουμε τόσο "περίεργα" ή να λειτουργούμε με μια προκατάληψη επειδή 2-3 περιπτώσεις δεν ήταν καλές;
Σίγουρα εξ' αποστάσεως καμία γνωριμία δεν λειτουργεί. Η λογική λέει ότι πρέπει να υπάρχει άμεση επικοινωνία και ζωντανή για να μπορέσει να συνεχιστεί ως σχέση επικοινωνίας. Ειδάλλως είναι μια απρόσωπη επικοινωνία όπως εδώ στο φόρουμ, όπου μιλάμε, λέμε τα εσωψυχά μας, ξεκατινιαζόμαστε ενώ δεν γνωριζόμαστε (είναι κάπως ανατριχιαστικό βέβαια). 
Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν ξέρω αν έχει φυσιολογικό κόσμο για να σπαταλίσεις χρόνο και διάθεση για γνωριμία. Ακόμη και οι γυναίκες εκεί μέσα είναι ότι να 'ναι. Αμφιβάλλω αν είναι όντως γυναίκες ή αν χρησιμοποιούν ψεύτικες φωτογραφίες γυναικών.
Ναι απλά είναι υποκρισία να "γενικεύεται" ότι καμία δεν γουστάρει γνωριμία από τα κοινωνία δίκτυα ενώ την ίδια στιγμή οι περισσότερες πλέον γνωρίζονται εκεί μέσα. Πάντα στην αρνητική άποψη, υπάρχει και η κρυφή θετική άποψη που για λόγους εντυπώσεων δεν προβάλλεται.
Σίγουρα σε μια "διπρόσωπη" κοινωνία όπως η ελληνική με έντονο το στοιχείο του φαίνεσθαι, του ψέματος και της εικόνας (τι θα πει ο κόσμος) αυτό που σε άλλες κοινωνίες θεωρείται φυσιολογικό και πόσο μάλλον με την βοήθεια της τεχνολογίας, εμείς το έχουμε κάνει κυπριακό ζήτημα. Πολλά πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται απλά, δεν γίνονται. Ή γίνονται αλλά μας αρέσει να λέμε το αντίθετο.
Το 90 % των Ελλήνων δείχνουν να θέλουν το ΚΚΕ ως πρώτο κόμμα αλλά πάνε και ψηφίζουν άλλα κόμματα για να κράζουν μετά.
Επειδή έχω γνωρίσει κοπέλες από άλλες χώρες, μου κάνει τρομερή εντύπωση κουλτούρας που δεν υπάρχει αυτή η έντονη καχυποψία του γιατί μέσω διαδικτύου.

Το είχα προσπαθήσει μια φορά (οχι μέσω dating app) άλλα δεν δούλεψε κυρίως μάλλον λόγω ηλικίας. Συμφωνώ οτι κάποια στιγμή το online dating πρέπει να μεταβεί σε "real life dating" γιατί αλλιώς δεν παίρνεις αυτα που χρειάζεσαι απο μια σχέση, μου φαίνεται δύσκολο μια σχέση να ξεκινάει και να παραμένει αποστάσεως.
Ε αυτή είναι η λογική τέτοιων εφαρμογών. Να γίνει η πρώτη γνωριμία που υπό φυσιολογικές συνθήκες κάποιες φορές δεν είναι και εύκολο. Αν για παράδειγμα κάποιος ή κάποια δεν έχουν κύκλο γνωριμιών, ή λόγω εργασίας ή συνθηκών ζωής δεν μπορούν να γνωρίσουν νέο κόσμο ή ο τρόπος που οι άνθρωποι γνωρίζονται σήμερα δεν είναι τόσο απλός, δεν έχουν δικαίωμα και αυτοί να μπορέσουν κάπως να κάνουν μια γνωριμία;
Γιατί όλα πρέπει να τα βλέπουμε τόσο "περίεργα" ή να λειτουργούμε με μια προκατάληψη επειδή 2-3 περιπτώσεις δεν ήταν καλές;
Σίγουρα εξ' αποστάσεως καμία γνωριμία δεν λειτουργεί. Η λογική λέει ότι πρέπει να υπάρχει άμεση επικοινωνία και ζωντανή για να μπορέσει να συνεχιστεί ως σχέση επικοινωνίας. Ειδάλλως είναι μια απρόσωπη επικοινωνία όπως εδώ στο φόρουμ, όπου μιλάμε, λέμε τα εσωψυχά μας, ξεκατινιαζόμαστε ενώ δεν γνωριζόμαστε (είναι κάπως ανατριχιαστικό βέβαια). 
Όταν τελείωσα το λύκειο αποφάσισα να φτιάξω badoo για να δω πως είναι η φάση, εν τέλει το έσβησα δυο εβδομάδες αργότερα γιατί ο αλγόριθμος όλη την ώρα μου πρότεινε (και με πρότεινε σε) κορίτσια από άλλες πόλεις.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν ξέρω αν έχει φυσιολογικό κόσμο για να σπαταλίσεις χρόνο και διάθεση για γνωριμία. Ακόμη και οι γυναίκες εκεί μέσα είναι ότι να 'ναι. Αμφιβάλλω αν είναι όντως γυναίκες ή αν χρησιμοποιούν ψεύτικες φωτογραφίες γυναικών.

Να μη σ κάνει καμια εντυπωση. Αμα δε θέλει η άλλη κ το βλεπεις δε συνεχίζεις. Είτε προκειται για ερωτική προσεγγιση είτε προκειται για φιλική ( που τη νομίζουν ντε και καλά ερωτική).
Μην αναλωνεσαι φίλε με θεωρίες... Στροφή κ προχωράμε.
Γεμίζουμε τώρα ένα κάρο σελίδες με άσκοπες αναλυσεις γιατί δε θέλει η Χ και πως θα βρει το γκομενο η Ψ. Ας τον βρουν όπως θέλουν. Τι σε νοιάζει εσένα ;
Ναι απλά είναι υποκρισία να "γενικεύεται" ότι καμία δεν γουστάρει γνωριμία από τα κοινωνία δίκτυα ενώ την ίδια στιγμή οι περισσότερες πλέον γνωρίζονται εκεί μέσα. Πάντα στην αρνητική άποψη, υπάρχει και η κρυφή θετική άποψη που για λόγους εντυπώσεων δεν προβάλλεται.
Σίγουρα σε μια "διπρόσωπη" κοινωνία όπως η ελληνική με έντονο το στοιχείο του φαίνεσθαι, του ψέματος και της εικόνας (τι θα πει ο κόσμος) αυτό που σε άλλες κοινωνίες θεωρείται φυσιολογικό και πόσο μάλλον με την βοήθεια της τεχνολογίας, εμείς το έχουμε κάνει κυπριακό ζήτημα. Πολλά πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται απλά, δεν γίνονται. Ή γίνονται αλλά μας αρέσει να λέμε το αντίθετο.
Το 90 % των Ελλήνων δείχνουν να θέλουν το ΚΚΕ ως πρώτο κόμμα αλλά πάνε και ψηφίζουν άλλα κόμματα για να κράζουν μετά. Επειδή έχω γνωρίσει κοπέλες από άλλες χώρες, μου κάνει τρομερή εντύπωση κουλτούρας που δεν υπάρχει αυτή η έντονη καχυποψία του γιατί μέσω διαδικτύου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.176 μηνύματα.
15-11-25
13:07
Όλοι λένε για τους άλλους πάντα ότι " Δεν ειναι κατάλληλοι " Κανένας δε βλεπει τα δικά του στραβά όμως.
Και το χω ξαναπεί οι εφαρμογές σαν ιδέα δεν είναι κακή απλά όπως όλα τα πραγματα από τη θεωρία ως τη πράξη επειδή μπαίνουν μέσα κ ενα κάρο εμπλεκόμενοι δημιουργούνται θέματα...
Η εφαρμογή αμα ο κόσμος δεν είχε θέματα μια χαρά θα ήταν θα έμπαινες μέσα θα ερχοσουν σε επαφή με ανθρώπους π υπό άλλες συνθήκες δεν θα συναντιόμασταν κ μια χαρά.
Εγώ εδώ π είμαι δεν έχω δυνατότητα να γνωρίσω πολλές νέες γυναίκες κ όσες γνώρισα είχαν σχέσεις. Δεν είναι ότι δεν έχω το θάρρος αλλά δε μπορω να κάνω κάθε μέρα κ αυτή τη δουλειά... Οποτε Γιατί θα ήταν κακή η εφαρμογή ας πουμε ;
Απλά τώρα έχει βαλθεί ο κόσμος να αποδείξει ότι όλοι είναι τρελοί την ίδια στιγμή τα δικά του δεν τα κοιτάει ποτέ.
Και το παραμυθι συνεχίζεται....
Και το χω ξαναπεί οι εφαρμογές σαν ιδέα δεν είναι κακή απλά όπως όλα τα πραγματα από τη θεωρία ως τη πράξη επειδή μπαίνουν μέσα κ ενα κάρο εμπλεκόμενοι δημιουργούνται θέματα...
Η εφαρμογή αμα ο κόσμος δεν είχε θέματα μια χαρά θα ήταν θα έμπαινες μέσα θα ερχοσουν σε επαφή με ανθρώπους π υπό άλλες συνθήκες δεν θα συναντιόμασταν κ μια χαρά.
Εγώ εδώ π είμαι δεν έχω δυνατότητα να γνωρίσω πολλές νέες γυναίκες κ όσες γνώρισα είχαν σχέσεις. Δεν είναι ότι δεν έχω το θάρρος αλλά δε μπορω να κάνω κάθε μέρα κ αυτή τη δουλειά... Οποτε Γιατί θα ήταν κακή η εφαρμογή ας πουμε ;
Απλά τώρα έχει βαλθεί ο κόσμος να αποδείξει ότι όλοι είναι τρελοί την ίδια στιγμή τα δικά του δεν τα κοιτάει ποτέ.
Και το παραμυθι συνεχίζεται....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
15-11-25
13:53
Ναι απλά είναι υποκρισία να "γενικεύεται" ότι καμία δεν γουστάρει γνωριμία από τα κοινωνία δίκτυα ενώ την ίδια στιγμή οι περισσότερες πλέον γνωρίζονται εκεί μέσα. Πάντα στην αρνητική άποψη, υπάρχει και η κρυφή θετική άποψη που για λόγους εντυπώσεων δεν προβάλλεται.Σίγουρα σε μια "διπρόσωπη" κοινωνία όπως η ελληνική με έντονο το στοιχείο του φαίνεσθαι, του ψέματος και της εικόνας (τι θα πει ο κόσμος) αυτό που σε άλλες κοινωνίες θεωρείται φυσιολογικό και πόσο μάλλον με την βοήθεια της τεχνολογίας, εμείς το έχουμε κάνει κυπριακό ζήτημα. Πολλά πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται απλά, δεν γίνονται. Ή γίνονται αλλά μας αρέσει να λέμε το αντίθετο.
Το 90 % των Ελλήνων δείχνουν να θέλουν το ΚΚΕ ως πρώτο κόμμα αλλά πάνε και ψηφίζουν άλλα κόμματα για να κράζουν μετά.
Επειδή έχω γνωρίσει κοπέλες από άλλες χώρες, μου κάνει τρομερή εντύπωση κουλτούρας που δεν υπάρχει αυτή η έντονη καχυποψία του γιατί μέσω διαδικτύου.
Ε καλά τώρα εντάξει... Τι γνωριμία να κάνεις αν η άλλη είναι μέσα στα στερεότυπα το άγχος κ τη τέλειο μανία ;
Γ αυτό σ λέω μη μπαίνεις σε ένα τρυπάκι το οποίο δεν είναι δικό σου.
Είναι αυτονόητο πως υπάρχουν τόσα ζευγάρια γυρω μας τα οποία παντρευτηκαν χώρισαν είχαν γνωριστει από κοινές παρεες... Από κοντά... Από δίπλα... Από κάτω από πανω κ γενικά από την ενδεικνυομενη πεπατημενη που χαρίζει το αίσθημα ασφάλειας ότι " Αααα ωραία δεν είναι ο παρακατιανος της εφαρμογής και ο άκυρος από το δρόμο που μου μίλησε ωραία... "
Και μετά βλέπεις διαζυγιο... Δικαστήρια... Σκότωμα τα και μπλα μπλα μπλα.
Προφανώς κ από το Ιντερνετ θα μπορουσες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο αξιόλογο κ σωστό αλλά θέλει να μην έχεις στερεότυπα στο μυαλουδάκι σου μέσω των οποίων τον φίλτρα ρεις αναποφευχθα κ κατά δευτερο να είσαι κ εσυ ένα άτομο συνενοησιμο κ έτοιμο να κανεις κάποιους λογικούς συμβιβασμους. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το κόσμο ουτε σημασία έχουν μόνο οι δικές μας ανάγκες.
Εξ ορισμού κάποιος π έχει τέτοια στερεότυπα δεν θα έλεγα ότι είναι και πολυ συνενοησιμος απλά σε μια γνωριμία εκτός από μια κοινή παρεα αυτά μπορεί να τα από κρυψει τουλάχιστον δε μέχρι να παντρευτει να κανει παιδια να πετυχει το σκοπό του κ μετα ας χωρίσει κιόλας.
Δεν είναι έτσι. Γιατί μετά καλείστε και οι δυο να διαχειριστειτε ένα πολυ βαρυ φορτίο δηλαδή να διασφαλίσετε την ομαλή κοινωνική ψυχική συναισθηματική αλλά και ατομική ανάπτυξη του παιδιου η των παιδιών σας με τη λαίλαπα που εσείς δημιουργήσατε.
Για αυτό λεω απο πολλα αξιόλογεις κάποια γυναίκα. Αν είναι κακομαθημένη Θεωρει ότι μόνο οι δικές της ανάγκες κ τα στερεοτυπα έχουν σημασία δε θα πάει μακρυά να ξέρεις.
Τουλάχιστον με άντρες σαν κ μένα που έχουν μάθει από τη μεριά τους να κάνουν συμβιβασμους κ υποχωρήσεις κ φυσικά εφόσον το πρατουν στα έργα κ οχι στα λόγια έχουν μια μικρή προσδοκια κ η άλλη πλευρά να ειναι έτσι. Γιατί έτσι θα μάθεις κ στα παιδια σ αυριο μεθαυριο
Όποτε καλυτερα μόνος φίλε. Μη βιάζεσαι. Γιατί ; για να καταληξεις στα διαζύγια ; έλα σε παρακαλω.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
15-11-25
14:15
Η ελληνική κοινωνία, αν και βιαστηκε να σοσιαλοποιηθεί επι ΠΑΣΟΚ, για τους λάθους λόγους (μάσα, διορισμοί, διαφθορά κλπ), βαθιά μέσα της παραμένει ιδιαίτερα συντηρητική, πάλι για τους λάθος λόγους και με την αρνητική έννοια (τι θα πει ο κόσμος, ευπρέπεια καθωσπρεπισμός δουλίτσα γυναικούλα παιδάκια σπιτάκι η οικογενειακή εστία)Σίγουρα αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κυρίως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η άποψη της μόνιμης αρνητικότητας και καχυποψίας με τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή βλέπεις ατελείωτα προφίλ με Ελληνίδες να ψάχνουν κάτι στα κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών. Η απόλυτη αντίφαση..
Ο Έλληνας θα έπρεπε κατα τη δική μου ηθική πυξίδα και αρέσκεια, να έχει κρατήσει αλλού τις συντηρήσεις (συντηρώ πχ τον πατριωτισμό, την αγάπη για το εθνος, τις αξίες, τα ήθη και έθιμα) και να ήταν ειλικρινής αναφορικά με την αποδοχή των θέλω του.
Φερ ειπείν, εχω δει LGBT εθνικίσταρους, τρανσέξουαλ ορθόδοξες θρήσκες και πάει λέγοντας. Αυτοί οι άνθρωποι γιατί δεν κωλώνουν να έχουν τη σωστή συντήρηση στο μυαλό;
Θα μου πεις γιατί έχουν πάθη, αποκλίσεις απο τη νόρμα. Ναι αλλά και το οτι η Μαρία θέλει να κάνει άναλ, ειναι μια παρέκκλιση απο τη νόρμα. Κι όμως στα 3 πρωτα ραντεβου όλες ειναι σεμνομαρίες και σεμνομπάμπηδες, και στο 4ο αρχίζουν τα "πέγκαρέ με γυναικάρα μου" και "σκίσε με αντρα μου". Που δεν τα θεωρώ κακά ξαναλέω ως αρέσκειες. Κι εμένα μ αρέσει να κάνω απίστευτα ανώμαλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης ούτε θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Άντε να το πω όμως παραέξω.
Αυτο το πράγμα δεν μπορείς να βγεις να το πεις εξω. Ούτε καν εδω στο στέκι. Γι αυτο και στα λεω ετσι ωμά. Οι μισές που θα διαβάσουν αυτο το ποστ θα σκεφτουν "α τον αισχρό, πως μιλάει έτσι".
Είναι είδος κοινωνικής προσαρμογής, κοινωνικής πίεσης εως και πολυετούς κατήχησης αυτή η αντίληψη.
Και ετσι καταλήγουμε στις λάθος αντιλήψεις των κάτωθι τύπων:
α) Που θα πω οτι τον γνώρισα; Στο Ίντερνετ; Τι θα πει η μάνα μου κι ο πατέρας μου; Τι θα πει ο περίγυρος;
Απάντηση: Κάτσε να σου βρει ο κόσμος σύζυγο τότε. Οπως έλεγε και το γνωστό άσμα "στα χέρια του κόσμου να βάλεις τη βέρα" αν θυμάμαι καλά.
Συνέπεια: Καταπιεσμένες γυναίκες, μέχρι και παντρεμένες που αρχικά συμμορφώνονται και παντρεύονται και γεννοβολάνε "γιατί έτσι πρέπει" που στο τέλος γαμιουνται με οποιον βρουν για αντιδραση στον καθωσπρεπισμό.
β) Κι αμα ειναι επικίνδυνος αν τον γνωρίσω στο Ίντερνετ;
Απάντηση: Ναι γιατί αν τον γνωρίσεις στα μαθήματα χορού ή στην εργασία σου, δεν θα σε κερατώσει, δε θα σε ξυλοφορτώσει, δε θα είναι μαλάκας ιδιότροπος τσιγκούνης ή απλυσιάς βρωμιάρης. Ολως τυχαίως ο κόσμος εξω απο το Ίντερνετ είναι λαμπεροί και θαυμάσιοι μονόκεροι που όλα τα κάνουν σωστά, ενώ μέσα στο ίντερνετ είναι όλοι οι ανώμαλοι που θέλουν να γαμήσουν το ανέγγιχτο νουφαράκι σου που στο χει πάρει η σάρα και η μάρα, ΚΑΙ να σου κλέψουν και το νεφρό να το πουλήσουν στη μαύρη αγορά ΑΦΟΥ σε γαμήσουν χωρίς να σε αγαπούν, άρα να μην έχουν οι αλήτες συναισθήματα για σένα.
Συνέπεια: Κοσκινίζουν υπερ του δέοντος για τα λάθος πράγματα, είναι πυραυλοι διανοητικά, δεν ξερουν συνήθως να μοιράσουν δυο γαιδάρων άχυρα και κάνουν τις έξυπνες ενω κατα βαθος ειναι πάνχαζες, και στο τέλος καταλήγουν να παντρεύονται δια ζώσης εναν Βρούτο που τις μαθαίνει στη λογική "Σπέρμα και αίμα".
Τι μπορείς να κάνεις γι αυτό; Όπου ακούς μουρμούρα τύπου "Μμμμ εγω δεν απο το νετ γιατί όλοι ειναι επικινδυνοι" να της λες "να σαι καλά, καλά να περνάς, γειά σου" και να προχωράς στην επόμενη.
Δεν θα κάτσεις να λύσεις τα ψυχολογικά του καθενός και να βρεις την απάντηση στο γιατί σκέφτεται οπως σκέφτεται. ΕΤΣΙ σκέφτονται πολλές. Δεν σου κάνουν. Βρες μια που να σκέφτεται οπως εσύ, μια που να σου κάνει.
Η γνωριμία, δε θέλει προκαταλήψεις (βασικό) και υπερπροσπάθεια.
Αμα ειναι να ξεκινήσει η άλλη προκατειλημμένη οτι απέναντί της έχει τον διάβολο τον ίδιο, πριν καν σε γνωρίσει, είναι ένας άνθρωπος κατα πάσα πιθανότητα κλειστομυαλος, ανόητος, που ευδοκιμεί στο δράμα. Κι αν δημιουργεί μέσω των προκαταλήψεων και της ανάγκης για υπερπροσπάθεια απο την αρχή, κλίμα λες και κολυμπάς σε πηλό όταν της μιλάς, δεν είναι η πόρτα την οποία πρέπει να ανοίξει το κλειδί σου.
Τουλάχιστον για τη δική μου λογική, οι σχέσεις πρέπει να ειναι effortless που λένε και στο χωριό μου στην ορεινή Πελοπόννησο. Αμα είναι να το ζαλίσουμε και να πρέπει να με κανεις αδίκως χωρίς να με ξέρεις να κάνω άλματα μέσα απο φλογισμένα δαχτυλίδια για να κερδίσω τι, έναν άνθρωπο με προκαταλήψεις ή με αδύναμη ψυχολογία που επηρεάζεται, τότε άστο κούκλα μου.
Είμαι 42 χρονών. Δεν έχω χρόνο για δράματα. Για ευτυχία και ηρεμία ναι. Για επικοινωνία, εννοείται! Για δράματα όμως όχι.
Διευκρίνιση: Αυτά δεν τα λεω για να επιτεθώ στις Ελληνίδες. Και ξενες έχουν δράματα. Το λεω για να καταλάβουμε οτι πρώτον η μουρμουρα αυτο το μιχ-μιχ υπάρχει για καποιους λόγους, υπάρχει σε πολλους ανθρωπους και δευτερον για να καταλάβουμε οτι μπορούμε πάντα (και πρέπει) να το προσπεράσουμε. Υπάρχουν και φυσιολογικές, δεν είναι όλες έτσι. Τις φυσιολογικές θέλουμε. Τα δεμάτια άχυρα ας τα παντρέψουν οι πατεράδες τους με κανένα pre-curated καλό παιδι απο το σόι μέσα μη χαθεί και το DNA.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.292 μηνύματα.
15-11-25
14:43
Γιατί θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για τις γνωριμίες μέσω εφαρμογών ( συγκεκριμένα) : δε θα κάνω λόγο για τα αυτονόητα πχ άνθρωποι που συχνάζουν εκεί και πλασάρουν ψευδές ωραιοποιημενο προφίλ ,είτε άνθρωποι που αποκρύπτουν το ότι επί της ουσίας είναι δεσμευμένοι, είτε άνθρωποι δυνητικά επικίνδυνοι, είτε άνθρωποι που θέλουν εφήμερο σεξ
Θα εστιάσω στο ότι πολυ συχνά υπάρχουν άνθρωποι εθισμένοι στην αναζήτηση επιβεβαίωσης και που ακόμα και αν αρχίσεις σχέση μαζί τους και όλα δείχνουν ότι υπάρχει συμβατότητα , θα συνεχίσουν την εν λόγω αναζήτηση εμμονικα.
Θα εστιάσω στο ότι πολυ συχνά υπάρχουν άνθρωποι εθισμένοι στην αναζήτηση επιβεβαίωσης και που ακόμα και αν αρχίσεις σχέση μαζί τους και όλα δείχνουν ότι υπάρχει συμβατότητα , θα συνεχίσουν την εν λόγω αναζήτηση εμμονικα.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
15-11-25
16:35
Όλοι αυτοί που κράζουν τις εφαρμογές ειναι γιατί κάποτε υπήρξαν και έφαγαν και από εκεί πόρταΕννοώ ότι μόνο στην Ελλάδα, ο γυναικείος κόσμος (και ο ανδρικός κόσμος) παραδέχεται ότι δεν κάποιον μέσω διαδικτύου ενώ την ίδια στιγμή σε όλες τις εφαρμογές "κοινωνικής δικτύωσης" και γνωριμιών υπάρχουν χιλιάδες μέλη από Ελλάδα. Η αντίφαση είναι ότι την ίδια στιγμή ακούς να λένε ότι ποτέ δεν θα γνώριζαν κάποιον μέσω διαδικτύου. Τότε γιατί διατηρούν λογαριασμούς με πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ;![]()

Οι εφαρμογές το πρώτο καιρό είχαν ποιοτικό κόσμο ειδικά τη περίοδο του κοβιντ που ήταν το μοναδικό μέσο αναζήτησης!
Μαρτυρίες ουκ ολίγες όπως και περιστατικά που είχαμε και μακροχρόνιες σχέσεις από εκεί μέσα...
Τώρα πλέον οι εφαρμογές ειναι για ξεκαθαρο κοινό. Ζητούν κάτι αρκετά συγκεκριμένο οπότε αν ψάχνεις αυτό το βρίσκεις!
Έπειτα οι άνθρωποι που είχαν γνωριμίες-ευκαιρίες από τον κύκλο τους δεν μπήκαν ποτε στην διαδικασία να μπουν σε αυτές τις εφαρμογές εφόσον δεν έμειναν μόνοι...
Το πρόβλημα δεν είναι οι εφαρμογές ειναι η ίδια η κοινωνίας μας ...Ότι κυκλοφορεί εκεί μέσα είναι και αυτό που απέμεινε εκεί έξω..
Είπαμε ανελέητος μισογυνισμος και μισανδρισμός...Δεν γνωρίζουν τι θα πει έρωτας σχέση συντροφικοτητα και το κυριότερο δεν υπάρχει ενσυναισθηση !
Μια μαγική λέξη αλλά δύσκολη στην πράξη εφόσον είναι βιωματικό ζήτημα..
Αν δεν το μάθεις από τη μανούλα σου όσο και να το δουλεύεις δύσκολα θα φτάσεις στο σημείο ώστε να μην έχεις άσχημη κατάληξη στη σχέση σου ή στο γάμο σου ..
Το θέμα δεν είναι ότι χωρίζουν, χωριζαν και παλιότερα...
Πλέον το θέμα ειναι οτι χωρίζουν και προσβάλουν με τον χειρότερο τρόπο το άνθρωπο που επέλεξαν να μοιραστούν την ζωή τους ...
nPb
Επιφανές μέλος
15-11-25
18:28
Έχετε δει γυναικεία προφίλ λίγο;
Η μέση Ελληνίδα τουλάχιστον νομίζει ότι είναι μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs και ρεμβάζει σε κάποιον ανεμόμυλο ζητώντας "δεν καπνίζει, μάλλον θα ήθελε παιδιά, ψάχνει δεν ξέρει τι ακριβώς, μιλάει Ελληνικά-Γαλλικά-Αγγλικά, είναι χριστιανή ορθόδοξος (άθεη)". Η πρώτη ερώτηση είναι "τι δουλειά κάνεις;"
Τα έχω δει όλα και την ίδια στιγμή σου λέμε «εμείς δεν ψάχνουμε από το διαδίκτυο».
Η μέση Ελληνίδα τουλάχιστον νομίζει ότι είναι μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs και ρεμβάζει σε κάποιον ανεμόμυλο ζητώντας "δεν καπνίζει, μάλλον θα ήθελε παιδιά, ψάχνει δεν ξέρει τι ακριβώς, μιλάει Ελληνικά-Γαλλικά-Αγγλικά, είναι χριστιανή ορθόδοξος (άθεη)". Η πρώτη ερώτηση είναι "τι δουλειά κάνεις;"
Τα έχω δει όλα και την ίδια στιγμή σου λέμε «εμείς δεν ψάχνουμε από το διαδίκτυο».

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
15-11-25
18:43
Έχετε δει γυναικεία προφίλ λίγο;
Τα έχω δει όλα και την ίδια στιγμή σου λέμε «εμείς δεν ψάχνουμε από το διαδίκτυο».![]()
Μάλλον θα ήθελε παιδια δεν ξέρει ακόμη... Και βλέπεις ηλικία 42 !
Η ανισοροπια παει συννεφο.
Εμένα μ έστειλε μια στα 40 άκου εδώ... Δεν της έστειλα εγώ αυτή έστειλε. Πιάσαμε κουβέντα... Εκανα το ματς εγώ. Ρώταγε για μένα... Κουβέντα αρκετή... Οχι μονολεκτικα κ λεω κ εγώ τι πιο λογικό... Αν θέλει να τα πουμε κ τηλεφωνικά λέει ναι αμε γιατί όχι ; δώσε μ το κινητό σ.
Και της το δίνω. Κ έκανε unmatch και δε με πηρε ποτε.
Ανισορροπη. Θα μ πεις 40αρα να ψάχνει εκεί μέσα.... Εμφανισιακά δεν ήταν κάτι τρελό αλλά είχε κάτι σέξι.
Αλλά αυτή πρεπει να ήταν για δεσιμο. Κανονικότατα.
Το καλοκαίρι αυτό τον αυγουστο.
nPb
Επιφανές μέλος
Θυμάμαι που είχα διαβάσει ένα άρθρο το 2009 και έλεγε για την καταστροφική πορεία των δυτικών κοινωνιών μέσω της απραξίας στην κοινωνικοποίηση. Η Ελλάδα κατέχει μια ειδική κατηγορία καθώς οτιδήποτε υιοθετούμε από το εξωτερικό, το φτάνουμε στα άκρα και φυσικά με άσχημο τρόπο και συνέπειες.
Μάλιστα, το άρθρο τόνιζε ότι η κοινωνικοποίηση δεν είναι αυτό που "νομίζουμε" ότι κάνουμε ως άνθρωποι πλέον εφόσον οι ίδιοι θέτουμε πολλά εμπόδια, κλισέ και διάφορες ηλιθιότητες ώστε να αποφύγουμε μια γνωριμία που θα μπορούσε να έχει ένα όμορφο υπόβαθρο. Γιατί ακριβώς οι οικονομικές και πολιτικές συνθήκες διαμορφώνουν μια τοξική πραγματικότητα με έντονη την καχυποψία ώστε ακόμη και οι φυσιολογικοί άνθρωποι να καίγονται μέσω της μαζικής απόρριψης αφού όλα κρίνονται με ένα κλικ.
Την ίδια στιγμή τα θέλω του μέσου ανθρώπου δεν έχουν κάνουν με την ψυχική ισορροπία, την αυθόρμητη χαρά της στιγμής, την έμφυτη περιέργεια να γνωρίσουμε έναν νέο άνθρωπο αλλά με μια συλλογή από απελπισμένους άντρες ή γυναίκες για να τονώνει ο καθένας την ματαιοδοξία του και να νομίζει ότι κάτι είναι. Αυτό βέβαια έχει έναν ύπουλο εχθρό, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί: ο εχθρός αυτός είναι ο χρόνος και η σταδιακή μοναξιά μέσω της μοναχικότητας της ηλικίας άνω των 45 ετών όπου αρχίζει σταδιακά η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή. Θα έχει ενδιαφέρον μέσα στην επόμενη 10ετία να δούμε πως θα αρχίσουν πολλοί και πολλές (σημερινοί καβαλημένοι νέοι) να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη της επιλογής τους όταν θα πέσουν απότομα από το βάθρο της υψηλής αυτοεκτίμησης και της ψεύτικης εικόνας που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Ειλικρινά όσο και αν φαίνεται παράξενο, ποτέ δεν έχω γνωρίσει μια φυσιολογική Ελληνίδα στα κοινωνικά δίκτυα σε αντίθεση με μια ξένη που απλά για άλλους εφικτούς λόγους δεν συνεχίσαμε. Και όταν λέω φυσιολογική, δεν αντιστοιχούσε η εικόνα με τον τρόπο έκφρασης, λέγονταν ασυνάρτητα πράγματα, υπήρχε ανωριμότητα σκέψης και επιθετικότητα με άβολες ερωτήσεις (π.χ. τι δουλειά κάνεις ως πρώτη ερώτηση, μένεις με τους γονείς σου; κτλ) που δεν οδηγούν σε μια φυσιολογική γνωριμία. Επίσης υπήρχε και υπάρχει μια μόνιμη αφασία και βλακεία με απόψεις που δεν ταιριάζουν για δύο νέους ανθρώπους αν θέλουν να κάνουν μια σωστή γνωριμία. Λυπάμαι πολύ που το λέω επειδή ως άτομο δεν μου αρέσουν οι τελικές κουβέντες. Λόγω πολλών περιπτώσεων με το ίδιο προφίλ έκφρασης, δεν θα ήθελα να καταλήξω σε ρατσιστική γενικότητα για τη φυλή μου. Είμαι βαθύτατα ρατσιστής με την αγένεια, την ψεύτικη ωραιοπάθεια που βγάζουν και νομίζουν ότι "εκδικούνται" έτσι τα καλά παιδιά ή ότι για κάποιο τρόπο έχουν βαθιά ψυχοσωματικά ακαταλαβίστικα ενώ την ίδια στιγμή μιλάνε με άλλους 10 στο ίδιο κανάλι.
Μάλιστα, το άρθρο τόνιζε ότι η κοινωνικοποίηση δεν είναι αυτό που "νομίζουμε" ότι κάνουμε ως άνθρωποι πλέον εφόσον οι ίδιοι θέτουμε πολλά εμπόδια, κλισέ και διάφορες ηλιθιότητες ώστε να αποφύγουμε μια γνωριμία που θα μπορούσε να έχει ένα όμορφο υπόβαθρο. Γιατί ακριβώς οι οικονομικές και πολιτικές συνθήκες διαμορφώνουν μια τοξική πραγματικότητα με έντονη την καχυποψία ώστε ακόμη και οι φυσιολογικοί άνθρωποι να καίγονται μέσω της μαζικής απόρριψης αφού όλα κρίνονται με ένα κλικ.
Την ίδια στιγμή τα θέλω του μέσου ανθρώπου δεν έχουν κάνουν με την ψυχική ισορροπία, την αυθόρμητη χαρά της στιγμής, την έμφυτη περιέργεια να γνωρίσουμε έναν νέο άνθρωπο αλλά με μια συλλογή από απελπισμένους άντρες ή γυναίκες για να τονώνει ο καθένας την ματαιοδοξία του και να νομίζει ότι κάτι είναι. Αυτό βέβαια έχει έναν ύπουλο εχθρό, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί: ο εχθρός αυτός είναι ο χρόνος και η σταδιακή μοναξιά μέσω της μοναχικότητας της ηλικίας άνω των 45 ετών όπου αρχίζει σταδιακά η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή. Θα έχει ενδιαφέρον μέσα στην επόμενη 10ετία να δούμε πως θα αρχίσουν πολλοί και πολλές (σημερινοί καβαλημένοι νέοι) να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη της επιλογής τους όταν θα πέσουν απότομα από το βάθρο της υψηλής αυτοεκτίμησης και της ψεύτικης εικόνας που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Ειλικρινά όσο και αν φαίνεται παράξενο, ποτέ δεν έχω γνωρίσει μια φυσιολογική Ελληνίδα στα κοινωνικά δίκτυα σε αντίθεση με μια ξένη που απλά για άλλους εφικτούς λόγους δεν συνεχίσαμε. Και όταν λέω φυσιολογική, δεν αντιστοιχούσε η εικόνα με τον τρόπο έκφρασης, λέγονταν ασυνάρτητα πράγματα, υπήρχε ανωριμότητα σκέψης και επιθετικότητα με άβολες ερωτήσεις (π.χ. τι δουλειά κάνεις ως πρώτη ερώτηση, μένεις με τους γονείς σου; κτλ) που δεν οδηγούν σε μια φυσιολογική γνωριμία. Επίσης υπήρχε και υπάρχει μια μόνιμη αφασία και βλακεία με απόψεις που δεν ταιριάζουν για δύο νέους ανθρώπους αν θέλουν να κάνουν μια σωστή γνωριμία. Λυπάμαι πολύ που το λέω επειδή ως άτομο δεν μου αρέσουν οι τελικές κουβέντες. Λόγω πολλών περιπτώσεων με το ίδιο προφίλ έκφρασης, δεν θα ήθελα να καταλήξω σε ρατσιστική γενικότητα για τη φυλή μου. Είμαι βαθύτατα ρατσιστής με την αγένεια, την ψεύτικη ωραιοπάθεια που βγάζουν και νομίζουν ότι "εκδικούνται" έτσι τα καλά παιδιά ή ότι για κάποιο τρόπο έχουν βαθιά ψυχοσωματικά ακαταλαβίστικα ενώ την ίδια στιγμή μιλάνε με άλλους 10 στο ίδιο κανάλι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 203 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fortheloveofshizaya
- vas 78
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- camil
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Kate1914
- rafaela11
- Libertus
- Scandal
- Entropy24
- iew
- American Economist
- taketrance
- Ωρορα
- Varus
- Wonderkid
- fourkaki
- chester20080
- gademis
- IOLI
- capten
- Pamela
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- Esperos1
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- Joji
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool