Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet;

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 243)
  • Ναι, και θα το έκανα ξανά!

Ψήφοι: 98 40,3%
  • Μια φορά, αλλά δεν θα το έκανα ξανά!

Ψήφοι: 32 13,2%
  • Κάποτε το σκεφτόμουν, αλλά...

Ψήφοι: 21 8,6%
  • Όχι, ποτέ μου!

Ψήφοι: 85 35,0%
  • Δεν επιθυμώ να απαντήσω.

Ψήφοι: 7 2,9%

aLe3ouLa

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.357 μηνύματα.
Ναι γιατί λόγω δουλειάς μένω πολλές ώρες στο σπίτι, αλλά μου φαίνεται πολύ απρόσωπο το ονλαιν, προτιμώ να γνωρίζω κόσμο από hobby

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.775 μηνύματα.
Όταν λέμε από το internt, πιάνεται και το e-steki ?

1766257051662.png

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.141 μηνύματα.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.141 μηνύματα.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

adams33

Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω για θαύματα αλλά είναι ανόητο για εμένα να κάνεις σχέση από μια εικονική πραγματικότητα!

Στα σοσιαλ ΟΛΟΙ έχουν μια περσονα....

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω για θαύματα αλλά είναι ανόητο για εμένα να κάνεις σχέση από μια εικονική πραγματικότητα!

Στα σοσιαλ ΟΛΟΙ έχουν μια περσονα....
Βασικά εαν είναι να μείνει σχέση των pixels δεν έχει νόημα. Αυτό το πράγμα δεν θα φουντώσει ποτέ και δεν θα εξελιχθεί ποτέ.

Θα καταντήσει βασανιστικό μετά σπο ένα σημείο. Και υπάρχει και το κομμάτι της χημείας δια ζώσης. Τι νόημα έχει γενικά να έχεις το πιο ωραίο φαγητό σε φωτογραφία, εάν δεν μπορείς να το φας τελικά ; (no pun intended :bleh: ).

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.332 μηνύματα.
Το καλο με το ίντερνετ είναι πως έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που μπορείς όντως τα ταιριάξεις, να συζητήσεις κλπ κλπ.
Ωστόσο μου φαίνεται γελοίο να κάνεις σχέση με κάποιον από το διαδίκτυο χωρίς καν να έχετε βρεθεί. Πάντα μου φαινόταν χαζό και θα εξακολουθεί να μου φαίνεται.
Ας γίνουν πιο φυσιολογικά τα πράγματα. Να βρεθείτε από κοντά και βλέπετε στην πορεία.

adams33

Διάσημο μέλος

Τι νόημα έχει γενικά να έχεις το πιο ωραίο φαγητό σε φωτογραφία, εάν δεν μπορείς να το φας τελικά ; (no pun intended :bleh: ).
Όταν όμως το τρως μετά από αρκετό καιρό που το χαζεύεις στη "φωτο" ίσως και να είναι πολυ πολύ καλύτερο...Ακόμα καλύτερο όταν δεν υπάρχει η συχνή δια ζώσης....

Λέω εγώ τώρα...:whistle:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Όταν όμως το τρως μετά από αρκετό καιρό που το χαζεύεις στη "φωτο" ίσως και να είναι πολυ πολύ καλύτερο...Ακόμα καλύτερο όταν δεν υπάρχει η συχνή δια ζώσης....

Λέω εγώ τώρα...:whistle:
Χρυσή τομή !
Υπάρχει το χρονικό περιθώριο που ανοίγει παραπάνω την όρεξη, αλλά εαν ξεπέραστει πολύ, το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο.

Φυσικά αν τα πράγματα γίνονται πολύ γρήγορα πιεστικά, πάλι είναι risk για ξενέρωμα ή για να χάσεις ενδιαφέρον.

Υπάρχει ένας βέλτιστος ρυθμός. Ενδεχομένως διαφορετικός ανάλογα το κάθε ζευγάρι ανθρώπων και την ιδιοσυγκρασία τους. Το ταμπεραμέντο εκδηλώνεται όπως και να'χει στα πάντα. Είναι αυτό που λέμε η χημεία.

adams33

Διάσημο μέλος

Είναι αυτό που λέμε η χημεία.
Σωστό. Η ανάπτυξη εδώ είναι κυρίως εγκεφαλική.
Στην πράξη ο γυναικείος εγκεφαλος λειτουργεί διαφορετικά απο τον ανδρικο .
Αν ένας άνδρας θέλει πραγματικά να επενδύσει σε μια σχέση, χρειάζεται πρώτα να επενδυσει στην εγκεφαλικη συνδεση -διεγερση μια γυναικας και οχι στο fast food.

Δεν ειναι τυχαιο που ορισμενες γυναίκες επιλέγουν να μην προχωρουν απο τον πρωτο καιρο .Εκει ακριβός γίνεται η πρωτη "διαλογή " που λέμε .
Ο ανδρας που έρχεται με σκοπο την συναισθηματική επενδυση θα μεινει .Αυτος που σε πλησιάζει για το γρηγορο θα κανει το λεγόμενο love boombing και αν δεν πιασει θα φυγει .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια