American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ!Ωραια η επικοινωνία!
Η επικοινωνία προϋποθέτει να υπάρχει και ενδιαφερον από τις 2 πλευρές. Αν ο άλλος δε ενδιαφέρεται δε γίνεται να υπάρξει δέσιμο όσο και να ξέρει να μιλάει ο άλλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Επικοινωνία απλά .
Η επικοινωνία προϋποθέτει να υπάρχει και ενδιαφερον από τις 2 πλευρές. Αν ο άλλος δε ενδιαφέρεται δε γίνεται να υπάρξει δέσιμο όσο και να ξέρει να μιλάει ο άλλος
Αυτό εννοείται.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

την ιδια στιγμη που εγω εδω και 3 ωρες σκεφτομαι το τι θα φαω μετα και ακομα δεν εχω καταληξει
daddy issues?-Αν εχει διαφορα προβληματα στα οποια θελει να την στηριξω, ακομα καλυτερα
American Economist
Επιφανές μέλος

με τρομαζει το οτι ολοι το εχουν σκεφτει τοσο διεξοδικα και εχουν καταληξει με λεπτομερεια στο πως ακριβως θελουν το συντροφο τους
την ιδια στιγμη που εγω εδω και 3 ωρες σκεφτομαι το τι θα φαω μετα και ακομα δεν εχω καταληξει
daddy issues?
Αυτό ήθελα να πω αλλά θα με έλεγαν κακό πάλι.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό εννοείται.
Δεν εννοείται διότι αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει επικοινωνία duh

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Το thread μιλάει για το εάν έχουμε κάποιο τύπο και αν ναι τι...
Εγώ προσωπικά δε το θεωρώ κάτι κακό να έχεις ένα τύπο φτάνει να είναι σε λογικά πλαίσια..
Δλδ μια ψηλή γυναίκα δύσκολα θα μπορέσει να ειναι με εναν άντρα που είναι 15 εκατοστά πιο κοντός...δε λέω ότι δε γίνεται απλά είναι δύσκολο. κάποιος θα νιώθει άβολα από τους δύο...
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

με τρομαζει το οτι ολοι το εχουν σκεφτει τοσο διεξοδικα και εχουν καταληξει με λεπτομερεια στο πως ακριβως θελουν το συντροφο τους
daddy issues?
Κι αυτα τα διαχειριζομαι, δεν εχω θεμα. Το σημαντικο ειναι το κοκκινο μαλλι και τα ΕΑΑΚ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Να μην είναι: γυναικάς, τσιγκούνης, χαρτοπαίκτης, φλύαρος, κομματόσκυλο.
Ψηλότερος από μένα, ανοιχτόχρωμα μάτια, μαλλιά κι επιδερμίδα. Βάρος μέτριο (πάντως όχι αδύνατος- κοιλίτσα σε λογικά πλαίσια, δεκτή). Έξτρα προσόν, να φοράει γυαλιά.
Ευφυής, πνευματώδης με (σαρκαστικό) χιούμορ, σπιτόγατος.
Να αγαπάει: εμένα, τα βιβλία, τη θάλασσα (να μην τον πιάνει ναυτία σε ταξίδια με πλοίο)και τα ζώα- ιδιαίτερα τις γάτες.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά να είναι ορφανός.
Ψηλότερος από μένα, ανοιχτόχρωμα μάτια, μαλλιά κι επιδερμίδα. Βάρος μέτριο (πάντως όχι αδύνατος- κοιλίτσα σε λογικά πλαίσια, δεκτή). Έξτρα προσόν, να φοράει γυαλιά.
Να αγαπάει: εμένα, τα βιβλία, τη θάλασσα (να μην τον πιάνει ναυτία σε ταξίδια με πλοίο)και τα ζώα- ιδιαίτερα τις γάτες.
Αχ αυτό το κόλλημα με τα γυαλιά το έχω και εγώ. Αναλόγως τα γυαλιά πάντα και το γενικότερο στυλ του άλλου, αλλά μου φαίνεται ότι προσθέτουν μια έξτρα...γοητεία να το πω;

Εκτός από την επικοινωνία, θεωρώ πολύ σημαντικό το χιούμορ πάντως. Δεν θα μπορουσα να ειμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει χιούμορ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Αχ αυτό το κόλλημα με τα γυαλιά το έχω και εγώ. Αναλόγως τα γυαλιά πάντα και το γενικότερο στυλ του άλλου, αλλά μου φαίνεται ότι προσθέτουν μια έξτρα...γοητεία να το πω;Κάτι τέλος πάντων
![]()
Εκτός από την επικοινωνία, θεωρώ πολύ σημαντικό το χιούμορ πάντως. Δεν θα μπορουσα να ειμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει χιούμορ.
https://pasteboard.co/IgCkIYr.jpg
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αχ αυτό το κόλλημα με τα γυαλιά το έχω και εγώ. Αναλόγως τα γυαλιά πάντα και το γενικότερο στυλ του άλλου, αλλά μου φαίνεται ότι προσθέτουν μια έξτρα...γοητεία να το πω;Κάτι τέλος πάντων
![]()
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ιδιαίτερα για το χιούμορ (μιλάμε για το σωστό, ασφαλώς) που είναι από τα κορυφαία στοιχεία γοητείας και μέγα αφροδισιακό.
Και βέβαια τα γυαλιά, ως προέκταση του intellectuelle στιλ, που θεωρώ σέξι.
Guest 209912
Επισκέπτης

Βασικά να είναι ορφανός.
Aleksa τα καλύπτω όλα εκτός από τα κωλόγατα. Θα συμβιβαστείς?
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά να είναι ορφανός.
literally every D&D player on earth
(easy-peasy)
Guest 186240
Επισκέπτης

Guest 874453
Επισκέπτης

Οπου επικοινωνία εννοώ θέματα επί πάντως του επιστητού. Να μπορείς να συζητήσεις εξίσου ένα σοβαρό θέμα όσο κ μία χαζομάρα.
Αλήθεια εσείς με τα εμφανισιακά σας κριτήρια σε θέματα τύπου "εμφάνιση η προσωπικότητα "τι απαντάτε?
Scandal
Διαχειριστής

Το πρώτο post του θέματος είναι σαφές, και κατά την άποψή μου πολύ λογικόΝομίζω ο samael, έχει δίκιο. Αν δεν έχεις επικοινωνία,τι να τον-την κάνεις?
Οπου επικοινωνία εννοώ θέματα επί πάντως του επιστητού. Να μπορείς να συζητήσεις εξίσου ένα πο

Υπάρχουν στάνταρ στην εμφάνιση που αν κάποιος δεν τα έχει δεν παίζει να τον δείτε ερωτικά;
Μιλάμε για εμφάνιση και για ερωτική / σεξουαλική επιθυμία.
Δεν ξέρω αν είναι κάποιου είδους γυναικεία προσέγγιση το "να υπάρχει επικοινωνία", αλλά εδώ νομίζω μιλάμε για σεξουαλική επιθυμία και όχι για τα υπόλοιπα διαδικαστικά μιας ερωτικής σχέσης. Όταν κάνεις (ωμό ή όχι) σεξ με τον άλλον κοιτάς το σώμα του και τα παράγωγά του, όχι τα ψυχικά - πνευματικά του χαρίσματα.

Guest 874453
Επισκέπτης

Ισως τότε φταίει που ωμό η κ όχι σεξ επιλέγω να κάνω με τη σχέση μου κ όχι τύπου ανοίξαμε κ σας περιμένουμε.Το πρώτο post του θέματος είναι σαφές, και κατά την άποψή μου πολύ λογικό
Μιλάμε για εμφάνιση και για ερωτική / σεξουαλική επιθυμία.
Δεν ξέρω αν είναι κάποιου είδους γυναικεία προσέγγιση το "να υπάρχει επικοινωνία", αλλά εδώ νομίζω μιλάμε γιπουα σεξουαλική επιθυμία και όχι για τα υπόλοιπα διαδικαστικά μιας ερωτικής σχέσης. Όταν κάνεις (ωμό ή όχι) σεξ με τον άλλον κοιτάς το σώμα του και τα παράγωγά του, όχι τα ψυχικά - πνευματικά του χαρίσματα.![]()
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa τα καλύπτω όλα εκτός από τα κωλόγατα. Θα συμβιβαστείς?

American Economist
Επιφανές μέλος

Νομίζω ο samael, έχει δίκιο. Αν δεν έχεις επικοινωνία,τι να τον-την κάνεις?
Οπου επικοινωνία εννοώ θέματα επί πάντως του επιστητού. Να μπορείς να συζητήσεις εξίσου ένα σοβαρό θέμα όσο κ μία χαζομάρα.
Αλήθεια εσείς με τα εμφανισιακά σας κριτήρια σε θέματα τύπου "εμφάνιση η προσωπικότητα "τι απαντάτε?
Προσωπικότητα εγώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Phantomas
- P.Dam.
- marww
- Ilma
- J.Cameron
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Idontknoww
- Wonderkid
- Μαρια43
- GoddamnRight
- Karim10
- SlimShady
- nikos1
- spring day
- Mhtrogoal
- charmander
- vick44
- Αλκης Κ.
- jj!
- anastasiakan
- maraki_lar
- Johnny15
- Scandal
- JohnGreek
- Zilda
- panagiotis econ
- Στωικος
- edweimaste
- Libertus
- orchidea
- Εχέμυθη
- harry akritas
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- MadameBovary13
- CiNeFiL
- Μαριλένα__
- Trolling Stones
- rootbreaker
- Κλημεντίνη
- American Economist
- Maraki4you
- fmarulezkd
- Jocaste
- naihou
- Memetchi
- Akalyptos
- me lene
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.