Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-03-22

14:16
Πάλι καλά είμαστε και εμείς με τα hourglass bodies και δεν μας διαπερνάει τίποτα.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-03-22

14:23
Συμφωνώ .Πάλι καλά είμαστε και εμείς με τα hourglass bodies και δεν μας διαπερνάει τίποτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν υπήρχε έστω ένα άτομο με παραπάνω κιλά θα επιβεβαιώνε τα λεγόμενα μου .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

18-03-22

14:27
Δηλαδή θεωρείς πως αν κάποιος έχει σωματότυπο κλεψύδρα λύνονται όλα τα προβλήματα του και έχει μια καλοριζικη, ευτυχισμένη ζωη;Συμφωνώ .
Ας γελάσω καλύτερα.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-03-22

14:29
Δηλαδή θεωρείς πως αν κάποιος έχει σωματότυπο κλεψύδρα λύνονται όλα τα προβλήματα του και έχει μια καλοριζικη, ευτυχισμένη ζωη;
Ας γελάσω καλύτερα.
Αυτό εννοώ.Ναι ...
Γιατί καλή μου η αδύνατη κοπέλα δεν θα απορριφθεί σε κάποια θέση εργασίας, ούτε θα την κοιτάνε στραβά όταν τρώει , ούτε θα δυσκολεύεται να βρει νούμερα στα μαγαζιά , ούτε θα ακούσει το "ωραία είσαι αλλά χοντρή"(και άλλα πολύ χειρότερα) αυτο είναι ένα δείγμα της καθημερινότητας των γυναικών με παραπάνω κιλά οι άντρες αντιμετωπίζονται με σαφώς μεγαλύτερη επιείκεια στο θέμα αυτό .
Η αδύνατη θα ακούσει ότι είναι ωραία , μοντέλο, καλλονή , θα την ζηλέψουν που τρώει και δεν βάζει κιλά .. ε άντε θα βρεθεί και ένας βλάκας να την πει "στέκα" . Σιγά .
Όχι ότι δεν τα έχει προβλήματα γενικά . Μην παρερμηνευεις όσα λέω .
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-03-22

14:37
Έτσι είναι, συμφωνώ. You have it worse.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

18-03-22

14:39
Γνωρίζω οτι δεν κάνει να σχολιάζω τα reactions, αλλά θα το κάνω και θα δεχτώ την ποινή μου.Αυτό εννοώ.
Όχι ότι δεν τα έχει προβλήματα γενικά . Μην παρερμηνευεις όσα λέω .
Μόνο και μόνο που γελας οταν σου λεμε οτι και οι αδύνατοι δέχονται σχόλια και επηρεάζονται φανερώνει το ποσό μη καθαρή κρίση εχεις.
Γέλασες παραπάνω με το μήνυμα που έγραφα τα σχόλια που εχω ακουσει, δηλαδή είναι σα να μου λες οτι μονο μια μορφή body shaming υπάρχει και οι υπόλοιποι απλά δραματοποιουμε τις καταστάσεις που έχουμε βιώσει.
Ομως,εγω δε γέλασα με τα δικά σου βιώματα και κράτα το αυτό.
Σε εχω διαβάσει απο το πρώτο σου μήνυμα και αυτό που βλέπω να λες σε γενικές γραμμές είναι οτι οι ευσωμοι περνάνε τα πανδεινα και οι αδύνατοι τη βγάζουν μέλι γάλα.
Δε βλέπεις τη ρίζα του προβλήματος και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη στάση σου.

18-03-22

14:43
Μήπως δεν έχετε νιώσει ανεπαρκείς να αισθάνεστε άσχημα να φοβάστε ότι θα απορριφθείτε σε κάποια φάση της ζωής σας σε κάποιο τομέα και σας φαίνεται το ίδιο ;Εγω εχω δει πάντως.
Θα ξαναπώ αυτό που ειπα και παραπάνω κοιτάς το δέντρο και οχι το δάσος.
Τι θέλεις απο μένα; Να σου πω οτι είσαι ο πιο δυστυχής ανθρωπος του κόσμου;
Ειναι σαν αυτό να μου ζητάς εμμέσως.
Κανονικά θα έπρεπε να σε ενδιαφερει να μην υφίσταται κανένας άνθρωπος καμίας μορφής body shaming και οχι να κάθεσαι να ζυγίζεις ποιος πέρασε/περνάει χειρότερα.
Και στην τελική δεν μπορείς να κρίνεις ούτε εσύ ούτε εγω ποιος περασε/περνάει χειρότερα. Ο καθένας μας διαχειρίζεται τελείως διαφορετικά τα όποια εξωτερικά ερεθίσματα, σχόλια λαμβάνει.
Εγώ συμφωνώ με @Ioannidou , δεν ξέρω.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-03-22

14:44
Επιτέλους Παναγία μου ...Μήπως δεν έχετε νιώσει ανεπαρκείς να αισθάνεστε άσχημα να φοβάστε ότι θα απορριφθείτε σε κάποια φάση της ζωής σας σε κάποιο τομέα και σας φαίνεται το ίδιο ;
Κοίτα όσοι έχουν διαφωνήσει μέχρι στιγμής είναι αδύνατοι οπότε δεν έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, οκ το δέχομαι.
Στη μία περίπτωση είναι κάποια σχόλια. Στην άλλη είναι Και σχόλια ( περισσότερα και χειρότερα) και περιθωριοποίηση και άλλα πολλά που δεν έχετε νιώσει .
Pak
Επιφανές μέλος

18-03-22

14:51
Ναι, προσωπικά δεν εχω νιώσει απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Αλλα εχω αισθανθεί άσχημα με σχόλια που εχω ακούσει.Μήπως δεν έχετε νιώσει ανεπαρκείς να αισθάνεστε άσχημα να φοβάστε ότι θα απορριφθείτε σε κάποια φάση της ζωής σας σε κάποιο τομέα και σας φαίνεται το ίδιο ;
Ομως αυτό που λέω εξαρχής είναι οτι η σύγκριση είναι ανώφελη. Εχω πει χίλιες φορές τη φράση "κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος".
Για να γίνει πιο ξεκάθαρο θα θέσω ενα άλλο παράδειγμα. Είναι σα να φέρουμε δυο άτομα που έχουν ακούσει επικριτικά σχόλια για το υψος του και το ενα είναι 1.20 και το αλλο 2.50 και να καθόμαστε να μετράμε ποιος έχει ακούσει τα χειρότερα, αντί να κοιτάμε την ουσία.
Και ποια είναι η ουσία;
Το να μην υφίσταται κανένας άνθρωπος καμία μορφή κοροϊδίας και οχι το να καθομαστε να λεμε στον 1.20 "πωπω τι άσχημα πέρασες" και να γελάμε με τα βιώματα του 2.50 (ή το αντίστροφο).
* Τα ύψη είναι τραβηγμένα για ευνόητους λόγους.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-03-22

14:54
Ναι, προσωπικά δεν εχω νιώσει απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Αλλα εχω αισθανθεί άσχημα με σχόλια που εχω ακούσει.
Ομως αυτό που λέω εξαρχής είναι οτι η σύγκριση είναι ανώφελη. Εχω πει χίλιες φορές τη φράση "κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος".
Για να γίνει πιο ξεκάθαρο θα θέσω ενα άλλο παράδειγμα. Είναι σα να φέρουμε δυο άτομα που έχουν ακούσει επικριτικά σχόλια για το υψος του και το ενα είναι 1.20 και το αλλο 2.50 και να καθόμαστε να μετράμε ποιος έχει ακούσει τα χειρότερα, αντί να κοιτάμε την ουσία.
Και ποια είναι η ουσία;
Το να μην υφίσταται κανένας άνθρωπος καμία μορφή κοροϊδίας και οχι το να καθομαστε να λεμε π.χ στον 1.20 "πωπω τι άσχημα πέρασες" και να γελάμε με τα βιώματα του 2.50.
* Τα ύψη είναι τραβηγμένα για ευνόητους λόγους.
Καλά διαβασε λίγο για το skinny privilege και μετά έλα .
Pak
Επιφανές μέλος

18-03-22

14:55
Με τη στάση σου δείχνεις οτι εισαι μέρος του προβλήματος. Και εσύ η ίδια αντιμετωπίζεις τους αδύνατους διαφορετικά.Καλά διαβασε λίγο για το skinny privilege και μετά έλα .
Food for thought.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

18-03-22

14:56
Εγώ γιατί παντού βλέπω σερβιτόρες μοντέλα ? Αλήθεια, δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ παχουλή σε σέρβις , μόνο στο εξωτερικό.
Γιατί πηγαίνεις σε καγκουρομάγαζα μεγαλουπόλεων που δε σε απορρίπτουν μόνο όταν είσαι παχουλή, αλλά και όταν δεν έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο, όταν έχεις πολλά τατουάζ, εξτρίμ χρώμα μαλλιού, face piercings κ.ό.κ.
Εσύ δεν έχεις ιδέα γιατί δεν έχεις βιώσει ορισμένες καταστάσεις να δεις την γλύκα.
Δεν το συνεχίζω αλήθεια το προνόμιο σου είναι ξεκάθαρο
Μακάρι να με ενοχλούσαν μόνο κάτι τέτοια σχόλια .
Σόρρυ κιόλας αλλά δε νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να υπαγορεύουμε στον άλλον το πώς πρέπει να νιώθει, το ότι μπορεί να έχει ακούσει λιγότερα σχόλια από σένα και να έχει ζήσει πιο mild καταστάσεις (αν ισχύει κιόλας, γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ζήσει ο άλλος και το κρύβει), δε σημαίνει ότι πληγώνεται λιγότερο, ο πόνος είναι σχετικός και χτυπάει τον καθένα μας διαφορετικά.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-03-22

14:57
Εγώ δεν έχω προσβάλλει κανέναν για τα κιλά του.Με τη στάση σου δείχνεις οτι εισαι μέρος του προβλήματος. Και εσύ η ίδια αντιμετωπίζεις τους αδύνατους διαφορετικά.
Food for thought.
Δεν είπα αυτό.Γιατί πηγαίνεις σε καγκουρομάγαζα μεγαλουπόλεων που δε σε απορρίπτουν μόνο όταν είσαι παχουλή, αλλά και όταν δεν έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο, όταν έχεις πολλά τατουάζ, εξτρίμ χρώμα μαλλιού, face piercings κ.ό.κ.
Σόρρυ κιόλας αλλά δε νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να υπαγορεύουμε στον άλλον το πώς πρέπει να νιώθει, το ότι μπορεί να έχει ακούσει λιγότερα σχόλια από σένα και να έχει ζήσει πιο mild καταστάσεις (αν ισχύει κιόλας, γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ζήσει ο άλλος και το κρύβει), δε σημαίνει ότι πληγώνεται λιγότερο, ο πόνος είναι σχετικός και χτυπάει τον καθένα μας διαφορετικά.
Θα το πω μια τελευταία φορά.
Είναι το ίδιο άσχημο να πεις μια "φάλαινα" και την άλλη "ξυλαγγουρο" αλλά
Δεν συγκρίνεται το πώς αντιμετωπίζεται ΓΕΝΙΚΆ μια αδύνατη από μια παχουλή . ΤΕΛΟΣ .
Pak
Επιφανές μέλος

18-03-22

15:03
Λύσε μου μια εύλογη απορία.Εγώ δεν έχω προσβάλλει κανέναν για τα κιλά του.
Δεν είπα αυτό.
Θα το πω μια τελευταία φορά.
Είναι το ίδιο άσχημο να πεις μια "φάλαινα" και την άλλη "ξυλαγγουρο" αλλά
Δεν συγκρίνεται το πώς αντιμετωπίζεται ΓΕΝΙΚΆ μια αδύνατη από μια παχουλή . ΤΕΛΟΣ .
Γιατί πρέπει να γίνεται σύγκριση;
Αν δε με απατά η μνήμη μου εσύ ξεκίνησες να συγκρίνεις και συγκεκριμένα ειπες οτι το skinny shaming δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το fat shaming.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-03-22

15:04
Γιατί κάποιοι είπαν ότι είναι το ίδιο χειροτερ-αχαχαχαχα .Λύσε μου μια ευλογη απορία.
Αν δε με απατά η μνήμη μου εσύ ξεκίνησες να συγκρίνεις και συγκεκριμένα ειπες οτι το skinny shaming δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το fat shaming.
No it's not
Pak
Επιφανές μέλος

18-03-22

15:09
Δεν απάντησες στο ερώτημα μου.Γιατί κάποιοι είπαν ότι είναι το ίδιο χειροτερ-αχαχαχαχα .
No it's not
Joji
Επιφανές μέλος

18-03-22

15:10
Εγώ δεν έχω καταλάβει το point της συζήτησης.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

18-03-22

15:12
Μα δεν υπάρχει ποιντ συζητησης... απλα η Ιοαννίδου ανακάλυψε ξαφνικά οτι στον κοσμο μας ο ένας κράζει τον άλλον. Ειτε για τα κιλά του ειτε για οτιδήποτε. Απλα οι έξυπνοι δεν κάθονται να χάνουν χρονο να ασχολουνται με τον καθε .... κοιτανε τι θα κάνουν να βελτι'ωσουν τη ζωη τους σε κάθε επιπεδο.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

18-03-22

15:14
Όχι δεν λύνονται..... hourglass εδώΔηλαδή θεωρείς πως αν κάποιος έχει σωματότυπο κλεψύδρα λύνονται όλα τα προβλήματα του και έχει μια καλοριζικη, ευτυχισμένη ζωη;
Ας γελάσω καλύτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Μήτσος10
- johnsala
- Requiem
- Wanda
- giannhs2001
- charmander
- Kate1914
- Scandal
- American Economist
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- touvlo
- camil
- fourkaki
- taketrance
- ROM32
- Wonderkid
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- suaimhneas
- Ilma
- User2350
- Meow
- Stelios725
- sunsetpp
- Mt73
- Viedo
- back2967
- skot
- snowy
- Kostis-Palamas
- kogba
- Βλα
- uni77
- louminis
- Forgetit
- Εχέμυθη
- Μάρκος Βασίλης
- tsiobieman
- Ace of Spades
- Libertus
- NightOwl
- Κλημεντίνη
- orchidea
- edweimaste
- fretoe
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- panagiotis econ
- gwgw_5
- Μαυρίκιος
- Magdalik
- Jocaste
- harry akritas
- Vold
- Jack of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.