Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

17-03-22

22:30
Γιατί;Καμία μα καμία σχέση δεν έχει το skinny με το fat shaming.
Διαφωνώ με τη δήλωση σου.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-03-22

22:36
Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι και στα δυο φυλαΈχουν περάσει κάποιοι μήνες αλλά μιας και έπεσα τυχαία στο θέμα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω ...
Καμία μα καμία σχέση δεν έχει το skinny με το fat shaming.
Και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο οποιαδήποτε είχε ή έχει (έστω και λίγα ) παραπάνω κιλά .
Φυσικά αναφέρομαι μόνο σε γυναίκες μιας και το προτυπο για τους άνδρες διαφέρει.
απλά μην λέτε ότι είναι το ίδιο ...(ή και χειρότερο, αν είναι δυνατόν )
Δεν πρεπει να γινει normalise κατι τετοιο, το παχυσαρκο.Αν γινει normalise τοτε θα εχει τρομερες επιπτωσεις και αλλαγες στην ανθρωποτητα.Μπορω να δεχτω τον αλλον ετσι οπως ειναι , με τα παραπανω κιλα κλπ αλλα σε καμια περιπτωσει δεν μπορω να το θεωρησω φυσιολογικο αυτο .Γνωμη μου ειναι ---> Ναι ατομα τετοια τα δεχομαστε ,δεν τους κρινουμε κλπ αλλα πρεπει να αλλαξουν για το καλο τους ,να προσπαθησουν εστω ,θα μεινω πολυ χαρουμενος
Αυτο πρεπει να γινει normalise η προσπαθεια
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-03-22

22:37
Ναι ...Σχέση έχουν μεταξύ τουςΑλλά συμφωνώ με το ότι δεν είναι ίδιο.
Γιατί καλή μου η αδύνατη κοπέλα δεν θα απορριφθεί σε κάποια θέση εργασίας, ούτε θα την κοιτάνε στραβά όταν τρώει , ούτε θα δυσκολεύεται να βρει νούμερα στα μαγαζιά , ούτε θα ακούσει το "ωραία είσαι αλλά χοντρή"(και άλλα πολύ χειρότερα) αυτο είναι ένα δείγμα της καθημερινότητας των γυναικών με παραπάνω κιλά οι άντρες αντιμετωπίζονται με σαφώς μεγαλύτερη επιείκεια στο θέμα αυτό .Γιατί;
Προσωπικά διαφωνώ με τη δήλωση σου.
Η αδύνατη θα ακούσει ότι είναι ωραία , μοντέλο, καλλονή , θα την ζηλέψουν που τρώει και δεν βάζει κιλά .. ε άντε θα βρεθεί και ένας βλάκας να την πει "στέκα" . Σιγά .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

17-03-22

22:41
Γιατί αρπαζεσαι; Απλα διαφωνώ ξερω γω...Ναι ...
Γιατί καλή μου η αδύνατη κοπέλα δεν θα απορριφθεί σε κάποια θέση εργασίας, ούτε θα την κοιτάνε στραβά όταν τρώει , ούτε θα δυσκολεύεται να βρει νούμερα στα μαγαζιά , ούτε θα ακούσει το "ωραία είσαι αλλά χοντρή"(και άλλα πολύ χειρότερα) αυτο είναι ένα δείγμα της καθημερινότητας των γυναικών με παραπάνω κιλά οι άντρες αντιμετωπίζονται με σαφώς μεγαλύτερη επιείκεια στο θέμα αυτό .
Η αδύνατη θα ακούσει ότι είναι ωραία , μοντέλο, καλλονή , θα την ζηλέψουν που τρώει και δεν βάζει κιλά .. ε άντε θα βρεθεί και ένας βλάκας να την πει "στέκα" . Σιγά .
Αλλα πέρα απο αυτό η αρχική σου δήλωση ηταν οτι δεν εχουν καμιά μα καμία σχέση
Body shaming είναι και τα δυο. Το αν το δεύτερο είναι πιο βαρύ ναι είναι η αλήθεια, αλλα και οι αδύνατοι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι απο πέτρα ώστε ο,τι ακούνε να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο.Καμία μα καμία σχέση δεν έχει το skinny με το fat shaming.
Guest 881237
Επισκέπτης

17-03-22

22:44
Κοίταξε Νίκο το ιδανικό βάρος για κάποιον δεν είναι συγκεκριμένο, και δεν είναι πάντα το αδύνατο. Ξέρω κοπέλες δεν είναι καθόλου "γεμάτες"απλά επειδή δεν είναι σκιννυ αντιμετωπίζονται ως "παχουλές".Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι και στα δυο φυλα
Δεν πρεπει να γινει normalise κατι τετοιο, το παχυσαρκο.Αν γινει normalise τοτε θα εχει τρομερες επιπτωσεις και αλλαγες στην ανθρωποτητα.Μπορω να δεχτω τον αλλον ετσι οπως ειναι , με τα παραπανω κιλα κλπ αλλα σε καμια περιπτωσει δεν μπορω να το θεωρησω φυσιολογικο αυτο .Γνωμη μου ειναι ---> Ναι ατομα τετοια τα δεχομαστε ,δεν τους κρινουμε κλπ αλλα πρεπει να αλλαξουν για το καλο τους ,να προσπαθησουν εστω ,θα μεινω πολυ χαρουμενος
Αυτο πρεπει να γινει normalise η προσπαθεια
Δεν υπάρχει δηλαδή μόνο η αδύνατη και η παχουλή ... Και άλλα στο ενδιάμεσο.
Δεν αρπάχτηκα και ποτέ δεν συμφώνησα στο να δέχονται σχόλια αυτά τα άτομα . Απλά όπως παραδέχτηκες και εσύ ναι είναι πολύ πιο βάρυΓιατί αρπαζεσαι; Απλα διαφωνώ ξερω γω...
Αλλα πέρα απο αυτό η αρχική σου δήλωση ηταν οτι δεν εχουν καμιά μα καμία σχέση
Body shaming είναι και τα δυο. Το αν το δεύτερο είναι πιο βαρύ ναι είναι η αλήθεια, αλλα και οι αδύνατοι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι απο πέτρα ώστε ο,τι ακούνε να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο.
Pak
Επιφανές μέλος

17-03-22

22:47
Το "καλή μου" μέχρι χθες δεν ηταν στο λεξιλόγιο σου, αλλα οκΔεν αρπάχτηκα
Ναι, αλλα εσύ δεν είπες αυτό στην αρχή και γι'αυτό σε παρέθεσα.και ποτέ δεν συμφώνησα στο να δέχονται σχόλια αυτά τα άτομα . Απλά όπως παραδέχτηκες και εσύ ναι είναι πολύ πιο βάρυ
Guest 881237
Επισκέπτης

17-03-22

22:49
Οκ αν σε πείραξε δεν το εννοούσα όπως νομίζεις.Το "καλή μου" μέχρι χθες δεν ηταν στο λεξιλόγιο σου, αλλα οκ
Ναι, αλλα εσύ δεν είπες αυτό στην αρχή και γι'αυτό σε παρέθεσα.
Ε αυτό εννοώ , δεν έχει καμία σχέση ,είναι πολύ πιο βάρυ . Μην το συγκρίνετε γιατί στη μία περίπτωση είναι μεμονωμένα σχόλια ενώ στην άλλη επηρεάζεται ολόκληρη η ζωή του ατόμου .
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.

17-03-22

22:55
Και στις δυο επηρεάζεται ολόκληρη η ζωή του ατόμου. Εκτός αν εσύ θεωρείς το «Κοκαλιάρα» και το «Φάε κάτι γιατί θα πεθάνεις», κοπλιμέντο.Μην το συγκρίνετε γιατί στη μία περίπτωση είναι μεμονωμένα σχόλια ενώ στην άλλη επηρεάζεται ολόκληρη η ζωή του ατόμου .
Guest 881237
Επισκέπτης

17-03-22

22:58
Όχι , δεν είναι κοπλιμεντο. Απλά .. δεν μπορώ να το εξηγήσω .... Το ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνετε δείχνει την προνομιακή σας θέση .Και στις δυο επηρεάζεται ολόκληρη η ζωή του ατόμου. Εκτός αν εσύ θεωρείς το «Κοκαλιάρα» και το «Φάε κάτι γιατί θα πεθάνεις», κοπλιμέντο.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

17-03-22

Ειναι συγκεκριμενο αναλογα το υψος του καθενος !Κοίταξε Νίκο το ιδανικό βάρος για κάποιον δεν είναι συγκεκριμένο,
Εγω λεω για το ατομα που λενε να γινει normalise το bodyshame
Guest 881237
Επισκέπτης

17-03-22

Δεν είναιΕιναι συγκεκριμενο αναλογα το υψος του καθενος !
Εγω λεω για το ατομα που λενε να γινει normalise το bodyshame

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Nick890
Έχει ξεπεραστεί αυτή η λανθασμένη άποψη ευτυχώς... Απορώ εσύ που ασχολείσαι με αυτά πως δεν το ήξερες . Το ύψος είναι μόνο ένας παράγοντας.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.

17-03-22

23:16
Είχα την ίδια άποψη με εσένα πριν αρκετό καιρό. Μετά αναθεώρησα.Όχι , δεν είναι κοπλιμεντο. Απλά .. δεν μπορώ να το εξηγήσω .... Το ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνετε δείχνει την προνομιακή σας θέση .
Αυτό που κάνεις αυτή την στιγμή είναι να ζητάς επαλήθευση από άτομα τα οποία σκέφτονται σαν εσένα, δηλαδή θα πουν «Αμάν, τι λέει εκείνος και ο άλλος, girl rights, stop fat shaming». Επί της ουσίας, δεν αλλάζει τίποτα, γιατί οι άνθρωποι που λένε άσχημα πράγματα θα συνεχίσουν να το κάνουν. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει, ναι; Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.
Έχεις κάθε δικαίωμα να στεναχωρηθείς, αλλά μην μείνεις στάσιμη στην στεναχώρια και στην διαμαρτυρία. Δεν αλλάζει κάτι.
Guest 875331
Επισκέπτης

17-03-22

23:18
Φυσιογνωμικά καταλαβαίνουμε πως δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Παρακάτω.Δεν είναι.
@Nick890Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει ξεπεραστεί αυτή η λανθασμένη άποψη ευτυχώς... Απορώ εσύ που ασχολείσαι με αυτά πως δεν το ήξερες . Το ύψος είναι μόνο ένας παράγοντας.
Nick890
Επιφανές μέλος

17-03-22

23:18
Ειναι συγκεκριμενος με την εννοια οτι ,πρεπει αν ειναι εκει οπου δεν προκαλει υπολειτουργιες στο σωμα .Δεν μπορει ας πουμε η πρωτη απ τα αριστερα να λεει οτι νιωθει καλα με το βαρος της και ολα κομπλε θα μεινω ετσιΔεν είναι.
@Nick890Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΥΓ:Για τετοια φαση εννοω εγω οταν λεω για παχυσαρκα ατομα
Guest 875331
Επισκέπτης

17-03-22

23:41
Καμία απ' αυτές δεν πρέπει να νιώθουν καλά για το σώμα τους ή να μη θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία τους.Ειναι συγκεκριμενος με την εννοια οτι ,πρεπει αν ειναι εκει οπου δεν προκαλει υπολειτουργιες στο σωμα .Δεν μπορει ας πουμε η πρωτη απ τα αριστερα να λεει οτι νιωθει καλα με το βαρος της και ολα κομπλε θα μεινω ετσι
ΥΓ:Για τετοια φαση εννοω εγω οταν λεω για παχυσαρκα ατομα
View attachment 99026

18-03-22

00:06
Η πιο αδύνατη μπορεί να θεωρείται και υγιής γιατί υποτίθεται το λίπος στη μέση είναι επικίνδυνο για καρδιά, διαβήτη παρά τα μπούτια.Καμία απ' αυτές δεν πρέπει να νιώθουν καλά για το σώμα τους ή να μη θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία τους.
Nick890
Επιφανές μέλος

18-03-22

00:08
Με λεει μικιο το γιουτιουμπΚαμία απ' αυτές δεν πρέπει να νιώθουν καλά για το σώμα τους ή να μη θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία τους.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-03-22

00:08
Ε αφού δεν είναι 90 60 90 δεν είναι υγιής τι θες εσύ τώρα ???Η πιο αδύνατη μπορεί να θεωρείται και υγιής γιατί υποτίθεται το λίπος στη μέση είναι επικίνδυνο για καρδιά, διαβήτη παρά τα μπούτια.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

18-03-22

00:20
Κάποτε στις διαφημίσεις βλέπαμε γυμνασμένα ιδεατά σώματα, που φτιάχτηκαν με σκληρή δουλειά και πειθαρχία.
Ενα ιδεατό πρότυπο που ήταν έμπνευση και μάθημα για τον μέσο άνθρωπο οτι τα αγαθά κόποις κτώνται και πόνοις κατορθούνται
Η εποχή της Πολιτικής ορθότητας μας έδωσε αυτό
Ενα ιδεατό πρότυπο που ήταν έμπνευση και μάθημα για τον μέσο άνθρωπο οτι τα αγαθά κόποις κτώνται και πόνοις κατορθούνται
Η εποχή της Πολιτικής ορθότητας μας έδωσε αυτό

18-03-22

00:39
Εγώ τώρα αναρωτιέμαι, είναι η πολιτική ορθότητα που μας έδωσε διαφημίσεις που να συμπεριλαμβάνουν διαφορετικές, υγιή σωματότυπα ή το γεγονός ότι τα κλασικά "πρότυπα" των διαφημίσεων είναι μη ρεαλιστικά για τη μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού; Και θέλω να μου πείτε πραγματικά κατά πόσο νομίζετε ότι η ανασφάλεια που ενδεχομένως είχατε καί ίσως έχετε οφείλεται σε όλα τα μη ρεαλιστικά πρότυπα που προβάλλονται παντού. Τώρα, οι επιχειρήσεις κέρδος προσπαθούν να βγάλουν, ας πουλάει τουλάχιστον ο ρεαλισμός χωρίς εννοείται αυτό νά σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκλείονται τα σώματα που θεωρούνταν ιδανικά. Και ως άτομο που φοράει small πιο πολύ medium, ας αρχίσουν να προβάλλονται καί τέτοιου είδους σώματα. Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, δε μπορεί να ταυτιστεί ούτε Με το extra small ούτε με το extra large .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Μήτσος10
- johnsala
- Requiem
- Wanda
- giannhs2001
- charmander
- Kate1914
- Scandal
- American Economist
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- touvlo
- camil
- fourkaki
- taketrance
- ROM32
- Wonderkid
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- suaimhneas
- Ilma
- User2350
- Meow
- Stelios725
- sunsetpp
- Mt73
- Viedo
- back2967
- skot
- snowy
- Kostis-Palamas
- kogba
- Βλα
- uni77
- louminis
- Forgetit
- Εχέμυθη
- Μάρκος Βασίλης
- tsiobieman
- Ace of Spades
- Libertus
- NightOwl
- Κλημεντίνη
- orchidea
- edweimaste
- fretoe
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- panagiotis econ
- gwgw_5
- Μαυρίκιος
- Magdalik
- Jocaste
- harry akritas
- Vold
- Jack of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.