Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

19-03-22

16:50
Οι μεγαλοι να κοιτανε τις μεγαλες ,να αφησουν και κατι για εμας τους μικρους .Αλλιως θα ξεκινησουμε πολεμο και εμεις να κοιταμε τις μεγαλυτερες

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

19-03-22

17:04
Ποιος σου είπε οτι δεν κοιτάτε/κοιτάνε ήδη και τις μεγαλύτερες;Οι μεγαλοι να κοιτανε τις μεγαλες ,να αφησουν και κατι για εμας τους μικρους .Αλλιως θα ξεκινησουμε πολεμο και εμεις να κοιταμε τις μεγαλυτερες![]()
Λύσε μου μια απορία. Πού ζεις;

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

19-03-22

17:40
Νικ άσε ήσυχα τα μιλφακιαΟι μεγαλοι να κοιτανε τις μεγαλες ,να αφησουν και κατι για εμας τους μικρους .Αλλιως θα ξεκινησουμε πολεμο και εμεις να κοιταμε τις μεγαλυτερες![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

19-03-22

19:57
Εύκολα πιστεύω. Ορισμένοι ειδικά. Γενικά στο σέξ αμα εχεις γράψει "χιλιομετρα" απο ενα σημειο κ μετά εστιάζεις αλλού.
Στο φλερτ με τη φυλακή;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

19-03-22

20:08
Στο φλερτ με τη φυλακή;
Προσωπικά δεν κοιτάζω καν μικρές , κάτω των 24-25 , αλλά μερικοί το κάνουν.
18 ειναι η κοπελα αρα ως προς αυτο δεν υπάρχει θέμα φυλακής με την νομική- τυπική έννοια.
Δεν εχει κανενα νοημα να κοιταξω τοσο μικρες στη ηλικια που ειμαι δεν ψάχνω να κανω τον δάσκαλο και επισης θέλω κάτι με προοπτικές.
Επισης οι μικροτερες επειδη δεν ειναι ακομη πολυ καλα εξοικειωμενες με το σώμα και το σέξ τα βλέπουν αλλιώς και υπάρχει χάσμα μεταξύ σας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Υπάρχει μεγάλο ρίσκο πλέον στη δική μας ηλικια @Agaphbou γιατι αν κάποιος σκοπευει να παντρευτει στην ηλικια των 35-40 δεν θα πάει να μπλεξει με 20χρονες - 22-23 , η άλλη μπορει να τον χωρισει μετά απο 3-4 χρόνια και μετά αυτος να ψάχνεται και ειναι πιθανο εφοσον δεν έχει διαμορφωσει ακόμη λογω μικρής εμπειριας τα θέλω κ οσα ψαχνει απο μια σ΄χεση. Δεν ειναι για πειραματισμούς. Δεν μπορεί να υπάρχει χάσμα γιατι καταρχας θέλεις κια μια γυναικα ώριμη και κατασταλαγμένη. Οχι γκρίνιες και χαζομαρίτσες.

19-03-22

23:36
Μαλακες συγνώμη για την έκφραση αλλά το θέμα για το φεμινισμό το έχετε γαμησει τελείως! Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι εκεί έξω που δεν σκέφτονται έτσι όπως σκέφτονται εσείς πραγματικά.Σκοπεύω να τα κόψω σιγά σιγά.
Πρώτον @Joji σε παρακαλώ πάρα πολύ δεν οφείλεις να υποσχεθεις σε κανέναν ότι θα κόψεις κάτι, δεν έχεις να απολογηθεις σε κανένας για ραγαδες, τρίχες, κυτταρίτιδα κλπ. Δε σου λέω να "αγαπήσεις τις ατέλειες σου, γιατί κάθε ατέλεια είναι όμορφη", αν μπορείς να το κάνεις καλώς, εμένα αυτά κατά βάση μου ακούγονται τοξικό body positivity.
@Nick890 το ιου να το πεις στον εαυτό σου. Μαλακα μου σπουδάζεις και νοσηλευτική τρομάρα σου, θα έχεις να κάνεις με ανθρώπινες ζωές και θα φροντίζεις ανθρώπινα σώματα, δε ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ
Γενικά ντροπή σε όλους σας, βάζετε τη @Joji στον τοίχο για κάτι που είναι τελείως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ. Άντε γιατί με αυτά που διαβάζω βραδιάτικα έξαλλη έχω γίνει.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-03-22

23:38
Για πλάκα το είπε ο συγκεκριμένος...Μαλακες συγνώμη για την έκφραση αλλά το θέμα για το φεμινισμό το έχετε γαμησει τελείως! Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι εκεί έξω που δεν σκέφτονται έτσι όπως σκέφτονται εσείς πραγματικά.
Πρώτον @Joji σε παρακαλώ πάρα πολύ δεν οφείλεις να υποσχεθεις σε κανέναν ότι θα κόψεις κάτι, δεν έχεις να απολογηθεις σε κανένας για ραγαδες, τρίχες, κυτταρίτιδα κλπ. Δε σου λέω να "αγαπήσεις τις ατέλειες σου, γιατί κάθε ατέλεια είναι όμορφη", αν μπορείς να το κάνεις καλώς, εμένα αυτά κατά βάση μου ακούγονται τοξικό body positivity.
@Nick890 το ιου να το πεις στον εαυτό σου. Μαλακα μου σπουδάζεις και νοσηλευτική τρομάρα σου, θα έχεις να κάνεις με ανθρώπινες ζωές και θα φροντίζεις ανθρώπινα σώματα, δε ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ
Γενικά ντροπή σε όλους σας, βάζετε τη @Joji στον τοίχο για κάτι που είναι τελείως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ. Άντε γιατί με αυτά που διαβάζω βραδιάτικα έξαλλη έχω γίνει.
Αν και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν

19-03-22

23:39
Εγώ βλέπω μία κοπέλα σε αμυντική στάση να προσπαθεί να απαντήσει σε κάποιους που ξαφνικά την έχουν δει ειδικοίΓια πλάκα το είπε ο συγκεκριμένος...
Αν και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν
Guest 881237
Επισκέπτης

19-03-22

23:40
Το πώς το πήρε η κοπέλα είναι άλλο θέμαΕγώ βλέπω μία κοπέλα σε αμυντική στάση να προσπαθεί να απαντήσει σε κάποιους που ξαφνικά την έχουν δει ειδικοί
Δεν αναιρεί ότι ο άλλος το είπε για πλάκα. Ήταν ξεκάθαρο βασικά .
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

19-03-22

23:45
Ε και ?σπουδάζεις και νοσηλευτική τρομάρα σου

19-03-22

23:47
ok σορρυυ σορρυ Νικο αλλα το ειδα και ημουν σε φαση ελεος. Αλλα το οτι στο θεμα εχουν γραφτει ενα καρορ βλακειες να το λεμεΤο πώς το πήρε η κοπέλα είναι άλλο θέμα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

19-03-22

23:47
Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα Εχέμυθή μου, ο Νίκος το είπε για πλάκα, το κατάλαβα βασικά, απλά του απάντησα ειλικρινά μετά. Γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, αν με ενδιέφερε το backlash δεν νομίζω να είχα αναφέρει τίποτα.Μαλακες συγνώμη για την έκφραση αλλά το θέμα για το φεμινισμό το έχετε γαμησει τελείως! Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι εκεί έξω που δεν σκέφτονται έτσι όπως σκέφτονται εσείς πραγματικά.
Ισχύει ότι το θέμα βγήκε εκτός ορίων, και για αυτό σταμάτησα να απαντάω αργότερα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

19-03-22

23:49
Ναι, αλλα εδω κολλαει αυτό που έλεγα παραπάνω με τη φάλαινα και τα σχετικά. Το οτι εσύ, εγω, ο καθένας μας λεει ενα αστείο (κατα αυτόν) δε σημαίνει οτι θα γελάσει και δε θα προσβληθεί, παρεξηγηθεί ο άλλος.Το πώς το πήρε η κοπέλα είναι άλλο θέμα
Για μένα μπορεί να είναι αστείο και για αυτόν που το ακούει και ολάκερη την κοινωνία χοντραδα, απρέπεια κλπ
Υ. Γ Αλλα ναι ο Νίκος έκανε πλακα. Το είπα και γω παραπάνω. Πως το πήρε η Τζοτζι δεν το γνωρίζω.
Guest 881237
Επισκέπτης

19-03-22

23:52
Τώρα φαινόταν ότι ήταν αστείο. Αν είχε ειπωθεί αλλιώς ναι θα μπορέσουσε να ήταν σοβαρό .Ναι, αλλα εδω κολλαει αυτό που έλεγα παραπάνω με τη φάλαινα και τα σχετικά. Το οτι εσύ, εγω, ο καθένας μας λεει ενα αστείο (κατα αυτόν) δε σημαίνει οτι θα γελάσει και δε θα προσβληθεί, παρεξηγηθεί ο άλλος.
Για μένα μπορεί να είναι αστείο και για αυτόν που το ακούει και ολάκερη την κοινωνία χοντραδα, απρέπεια κλπ
Υ. Γ Αλλα ναι ο Νίκος έκανε πλακα. Το είπα και γω παραπάνω. Πως το πήρε η Τζοτζι δεν το γνωρίζω.
Nick890
Επιφανές μέλος

19-03-22

23:53
ΕΛπιζω να με ειδε με καλο ματιΠως το πήρε η Τζοτζι δεν το γνωρίζω.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

19-03-22

Παιδιά... Get a Life 

Pak
Επιφανές μέλος

19-03-22

Πάντως σε πρόσεξε κάτι είναι και αυτό.ΕΛπιζω να με ειδε με καλο ματι![]()

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

19-03-22

23:54
Για να σταματήσει η συζήτηση για το πως το πήρα, δεν το θεώρησα αστείο, αλλά δεν σημαίνει ότι παρεξηγήθηκα. Απάντησα και με ένα gif ειρωνικό back αλλά ήταν πιο πολύ στην πλάκα και αυτό.
Nick890
Επιφανές μέλος

19-03-22

23:54

19-03-22

23:55
Εκνευριζομαι παρα πολυ οταν βλεπω ατομα να το παιζουν ειδικοι και εχουν ξαφνικα γνωμη για το τι πρεπει να κανουμε ετσι ωστε να μειωσουμε την κυτταριτιδα, να χασουμε κιλα κλπ ΅για το καλο μας΅, οι οποιες συμβουλες δεν ειναι κατι τρομερο και φοβερο να πω ΅ψψψψψ τι σκεφτηκε το ατομο, μπραβο του΅. Τη γυμναστικη και τη διατροφη τη ξερουμε ολοι μας, δεν ειπατε κατι σπεσιαλ χελλοουυυ. Το οτι αναγκαζεται ενα ατομο να απολογηθει για συνηθειες που εχουμε οι περισσοτεροι, για πραγματα στο σωμα μας που εχουμε επισης οι περισσοτεροι πχ ραγαδες ε το λες και απαραδεκτο ποσο μαλλον οταν ειμαστε στο θεμα του φεμινισμου τρομαρα σας. Γινομαι πραγματικα εξαλλη οταν διαπιστωνω για αλλη μια φορα ποσο πισω ειναι καποια ατομα σε κατι τετοια θεματα και θα επρεπε να ντρεπεστε που βαλατε ενα ατομο σε τετοια θεσηΣε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα Εχέμυθή μου, ο Νίκος το είπε για πλάκα, το κατάλαβα βασικά, απλά του απάντησα ειλικρινά μετά. Γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, αν με ενδιέφερε το backlash δεν νομίζω να είχα αναφέρει τίποτα.
Ισχύει ότι το θέμα βγήκε εκτός ορίων, και για αυτό σταμάτησα να απαντάω αργότερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Μήτσος10
- johnsala
- Requiem
- Wanda
- giannhs2001
- charmander
- Kate1914
- Scandal
- American Economist
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- touvlo
- camil
- fourkaki
- taketrance
- ROM32
- Wonderkid
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- suaimhneas
- Ilma
- User2350
- Meow
- Stelios725
- sunsetpp
- Mt73
- Viedo
- back2967
- skot
- snowy
- Kostis-Palamas
- kogba
- Βλα
- uni77
- louminis
- Forgetit
- Εχέμυθη
- Μάρκος Βασίλης
- tsiobieman
- Ace of Spades
- Libertus
- NightOwl
- Κλημεντίνη
- orchidea
- edweimaste
- fretoe
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- panagiotis econ
- gwgw_5
- Μαυρίκιος
- Magdalik
- Jocaste
- harry akritas
- Vold
- Jack of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.