Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Guest 881237: #441 30-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι, γίνεται. Επίσης είναι λογικό να μη νιώθεις καλά στο σώμα σου, όταν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως είναι ωραίο και δεν έχεις καμία εξωτερική επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ακουωι και θετικά σχόλια Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To BMI δεν είναι και τόσο αξιόπιστο και οι διατροφολόγοι θα έπρεπε να κάνουν λιπομετρηση. Κοιτάνε μόνο τον αριθμό στην ζυγαριά. Ναι θα αδυνατίσεις αλλά θα χάσεις μυϊκή μάζα και αν δεν κάνεις γυμναστική καταλήγεις με κανονικό βάρος αλλά πολύ περισσότερο λίπος από ότι θα έπρεπε να έχεις για αυτό και πολλοί φουσκώνουν πάλι εύκολα. Αλλά ρε κορίτσι μου έχεις πολλές ανασφάλειες. Θα συνιστούσα να δεις ειδικό. Οι άντρες δεν θέλουν υπερβολικα αδύνατες και έχεις εμμονές με τις αδύνατες και την εικόνα σου. Θα καταλήξεις με ανορεξία αν συνεχίσεις να δίνεις τοση σημάδια στην εικόνα σου. Click για ανάπτυξη... Όλα τα έχω κάνει . 6 χρόνια τα έχω μάθει όλα απ' έξω . Το υγιές δεν ταυτίζεται με τα πρότυπα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:26 Ο Guest 875331: #442 30-03-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ακουωι και θετικά σχόλια Click για ανάπτυξη... Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:32 Ο Guest 881237: #443 30-03-22 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:35 Η Pak έγραψε: #444 30-03-22 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Click για ανάπτυξη... Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:38 Ο Guest 881237: #445 30-03-22 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Click για ανάπτυξη... Ναι. Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που προαναφέρθηκε. Τόσες μέρες μου χάιδευατε τα αυτιά τώρα ακούστηκε η αλήθεια. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 00:46 Ο Guest 292010: #446 22-04-22 00:46 Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι, γίνεται. Επίσης είναι λογικό να μη νιώθεις καλά στο σώμα σου, όταν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως είναι ωραίο και δεν έχεις καμία εξωτερική επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ακουωι και θετικά σχόλια Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To BMI δεν είναι και τόσο αξιόπιστο και οι διατροφολόγοι θα έπρεπε να κάνουν λιπομετρηση. Κοιτάνε μόνο τον αριθμό στην ζυγαριά. Ναι θα αδυνατίσεις αλλά θα χάσεις μυϊκή μάζα και αν δεν κάνεις γυμναστική καταλήγεις με κανονικό βάρος αλλά πολύ περισσότερο λίπος από ότι θα έπρεπε να έχεις για αυτό και πολλοί φουσκώνουν πάλι εύκολα. Αλλά ρε κορίτσι μου έχεις πολλές ανασφάλειες. Θα συνιστούσα να δεις ειδικό. Οι άντρες δεν θέλουν υπερβολικα αδύνατες και έχεις εμμονές με τις αδύνατες και την εικόνα σου. Θα καταλήξεις με ανορεξία αν συνεχίσεις να δίνεις τοση σημάδια στην εικόνα σου. Click για ανάπτυξη... Όλα τα έχω κάνει . 6 χρόνια τα έχω μάθει όλα απ' έξω . Το υγιές δεν ταυτίζεται με τα πρότυπα
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:26 Ο Guest 875331: #442 30-03-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ακουωι και θετικά σχόλια Click για ανάπτυξη... Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:32 Ο Guest 881237: #443 30-03-22 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:35 Η Pak έγραψε: #444 30-03-22 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Click για ανάπτυξη... Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:38 Ο Guest 881237: #445 30-03-22 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Click για ανάπτυξη... Ναι. Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που προαναφέρθηκε. Τόσες μέρες μου χάιδευατε τα αυτιά τώρα ακούστηκε η αλήθεια. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 00:46 Ο Guest 292010: #446 22-04-22 00:46 Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ακουωι και θετικά σχόλια Click για ανάπτυξη... Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:32 Ο Guest 881237: #443 30-03-22 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:35 Η Pak έγραψε: #444 30-03-22 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Click για ανάπτυξη... Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:38 Ο Guest 881237: #445 30-03-22 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Click για ανάπτυξη... Ναι. Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που προαναφέρθηκε. Τόσες μέρες μου χάιδευατε τα αυτιά τώρα ακούστηκε η αλήθεια. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 00:46 Ο Guest 292010: #446 22-04-22 00:46 Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν το απάντησα σε σένα αυτό και αναφερόμουν γενικά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:35 Η Pak έγραψε: #444 30-03-22 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Click για ανάπτυξη... Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:38 Ο Guest 881237: #445 30-03-22 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Click για ανάπτυξη... Ναι. Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που προαναφέρθηκε. Τόσες μέρες μου χάιδευατε τα αυτιά τώρα ακούστηκε η αλήθεια. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 00:46 Ο Guest 292010: #446 22-04-22 00:46 Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρω πολύ καλά τι είπες και για ποιον. Δεν είπα ότι θέλω να αρέσω στους περισσότερους. Click για ανάπτυξη... Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Μαρτίου 2022 στις 20:38 Ο Guest 881237: #445 30-03-22 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Click για ανάπτυξη... Ναι. Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που προαναφέρθηκε. Τόσες μέρες μου χάιδευατε τα αυτιά τώρα ακούστηκε η αλήθεια. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 00:46 Ο Guest 292010: #446 22-04-22 00:46 Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πρώτον όντως δεν το είπε σε σένα. Σε μένα απάντησε και παρακαλώ μην ακούσω οτι κάνω τον συνήγορο του Φαστ. Και δεύτερον τι θες; Δεν ειρωνεύομαι, αλλά τόση ώρα νόμιζα οτι το θέμα σου είναι η μη αποδοχή απο μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Click για ανάπτυξη... Ναι. Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που προαναφέρθηκε. Τόσες μέρες μου χάιδευατε τα αυτιά τώρα ακούστηκε η αλήθεια.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 00:46 Ο Guest 292010: #446 22-04-22 00:46 Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαλουμε κάποιον για το βάρος του. Κρατήστε το άγχος για το σώμα σας για εσάς και μην το προβάλλετε στους άλλους.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:10 Η Εριφύλη έγραψε: #447 19-01-24 13:10 Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών..
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #448 19-01-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... "Ναι αλλά εμένα έχουν πέραση όλα μου τα κιλά" και καθάρισες.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:26 Η Wonderful: #449 19-01-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Όσο ζούσε η μάνα μου ήταν λες και ανέβαινα σε ζυγαριά, τι μάτι ήταν αυτό που είχε η άτιμη. Με κοιτούσε και ήξερε πόσα κιλά έχω βάλει ή έχω χάσει αντίστοιχα.. Είναι λυπηρό το ξέρω.. αλλά την προτιμούσα από τον σύζυγο που μου έλεγε μονίμως ότι ήμουν "Θεα" ενώ δεν ίσχυε.. Εγώ θέλω να μου λένε την αλήθεια.. για να βελτιώνομαι. Βέβαια δεν ισχύει σε όλους αυτό, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!! Εσύ προφανώς δεν έχεις πρόβλημα κιλών οπότε δεστο σαν μια απλή επισήμανση και μην νιώθεις άσχημα...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:35 Ο Guest 881237: #450 19-01-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο . glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Έκοψα κάθε επαφή με τοξικούς συγγενείς κ έχω ησυχάσει από αυτά . Κάνε το ίδιο .
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #451 19-01-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Χ ( το όνομα της) ,ο χρόνος υπήρξε αμείλικτος με σένα .. Οι ρυτίδες κάνουν πάρτυ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα δημοσίως... Η αδιακρισία γενικώς είναι μεγάλο ελάττωμα. Εγώ έχω πάψει να δίνω σημασία σε σχόλια ατόμων που βλέπω μια φορά στο τόσο τελείως τυπικά. Ηθικόν ακμαιοτατον. Γράψε τους όλους.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #452 19-01-24 15:27 είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο!
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:34 Η Wonderful: #453 19-01-24 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:37 Ο Valder έγραψε: #454 19-01-24 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έπεσες στην περίπτωση!! Σιγά τα κιλά.. κάτω του φυσιολογικού είσαι... Μπαινάκης-βγαινάκης , δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους έχε μια σοκολάτα από αυτες με τις πολλές θερμίδες τις μεγάλες και κάνε πως την ανοίγεις να την φας.. να πάθουνε Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω μαζι σου εδω. Ειναι οντως κατω του ιδανικού θα έλεγα εγω. Στο 1.70 μια φοβερή γυναικάρα, για το δικο μου γουστο πρέπει να χει 70 κιλά. Αλλά το καθε σωμα ανηκει σ εκεινον που το φέρει οπότε, η τελικη αποφαση ειναι δική τους.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:44 Η Εριφύλη έγραψε: #455 19-01-24 15:44 Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:51 Ο Valder έγραψε: #456 19-01-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.- Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Να πω κάπου εδώ, όπως οι περισσότεροι θυμάστε, ότι εγώ λατρεύω το curvy στις γυναίκες. Και μην σας πω ότι ήθελα κι άλλα κιλά για εμένα.. αλλά ακούγοντας τέτοια σχόλια και συγκρίσεις με την αδερφή μου που είναι 50 κιλά άνθρωπος, κάθομαι νηστική τις περισσότερες φορές της εβδομάδας για να σταματήσουν. Όντως είναι ψυχοφθόρο και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται εκείνοι που ακούν μονίμως τέτοια σχόλια! Δηλαδή ας σταματήσουν επιτέλους, δεν το καταλαβαίνουν; Click για ανάπτυξη... Ξέρω οτι δε μου πέφτει λόγος, σώμα σου ειναι οτι θελεις κάνεις, αλλά ως κι εγω λάτρης του curvy, θα σε παροτρυνω να φας. Γράψτους και φάε. Το εννοώ. Πρέπει να έχεις το σώμα που εσυ σαν Εριφύλη γουσταρεις να βλέπεις στον καθρέφτη. Κι αυτο ειναι το καμπυλωτό. Μονο τοτε θα βγαζεις ακομπλεξάριστο αέρα, όταν δε θα σε φθειρουν οι εξαναγκαστικές ανορεξίλες των γύρω σου. Φάε.-
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 15:58 Η Kate1914 έγραψε: #457 19-01-24 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν). Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: είναι πολύ εκνευριστικό.. και το κάνει και ο μπαμπάς μου: η αδερφή σου είναι πετσί και κόκκαλο, δεν είναι σαν εσένα. Εντάξει, όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όταν ακούς τέτοια σχόλια, το παίρνεις προσωπικά.. είμαι 60 με σχεδόν 1,70 ύψος, τι θέλουν δηλαδή; Και δεν το λέω μόνο για εμένα, αλλά το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια και εκτός από αγενές είναι και ψυχοφθόρο! Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα σόρι που θα το πω, αλλά μαλακίες. Και εμένα μου το έκαναν μια ζωή αυτό. Μια ζωή ρε φίλε και πλέον έχω κόμπλεξ με την εικόνα μου. Ε άι σιχτίρ. Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Οπότε γράψ' τους και μην τους ακούς. Άλλοι θα σε ζήλευαν για το πώς είσαι (μπορεί και αυτοί που στα λένε για αυτό να το κάνουν).
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #458 19-01-24 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Joji Μήτσος10 johnsala Requiem Wanda giannhs2001 charmander Kate1914 Scandal American Economist Memetchi Εριφύλη rafaela11 touvlo camil fourkaki taketrance ROM32 Wonderkid fmarulezkd Paragontas7000 suaimhneas Ilma User2350 Meow Stelios725 sunsetpp Mt73 Viedo back2967 skot snowy Kostis-Palamas kogba Βλα uni77 louminis Forgetit Εχέμυθη Μάρκος Βασίλης tsiobieman Ace of Spades Libertus NightOwl Κλημεντίνη orchidea edweimaste fretoe Γατόπαρδος. JohnGreek panagiotis econ gwgw_5 Μαυρίκιος Magdalik Jocaste harry akritas Vold Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ εσύ παίζει να θεωρείσαι κανονική προς αδύνατη, γιατί εγώ πχ είμαι η περίπτωση που περιέγραψε ο Βάλντερ, και μια χαρά φαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ!
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.492 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η Kate1914 έγραψε: #459 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήταν θανατηφόρο χτυπημα. Ε δεν πάει άλλο! ΦΕΥΓΩ! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν μπορούσα να μην το πω, ήταν λες και διάβαζα την περιγραφή μου
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 16:03 Η rafaela11: #460 19-01-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα κάποια κιλάκια παραπάνω, δηλαδή είμαι γύρω στα 60 κάτι τώρα και η αγενής συγγενής που έχει να με δει από τα 11 μου έρχεται και μου λέει κατάμουτρα ότι πάχυνα, μπροστά σε όλο το σόι Δηλαδή, πώς να νιώσω τώρα εγώ με αυτό; πόσο μάλλον πώς να νιώσει κάποιος που όντως έχει πρόβλημα κιλών.. Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day Εδώ η άλλη έκραξε αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ που είναι 3 μηνών ότι είναι χοντρό. Άστο, μη το ψάχνεις Απλά γράψτους στα @@@@@