ο καλυτερος τροπος να νικησεις την καταθλιψη,την κοπωση και οτιδηποτε ειναι η διατροφη,ολα ξεκινουν απο το τι τρως,αν τρως μπριζολες στα καρβουνα ειναι σαν να καπνιζεις κουτες τσιγαρα και ας μην εισαι καπνιστης,αν καπνιζεις η πινεις βοηθουν αυτα την καταθλιψη,ολα αυτα τα προβληματα που συζητησατε τα ξεπερασα πολυ ευκολα με μια αυστηρη διατροφη,αμεσως παρατηρησα οτι το κασερι που ετρωγα με το σαλαμακι δεν ηταν και τσο αθωα,ειδικα αυτα που διαφημιζουν με 0% λιπαρα εχουν 100% χημικα,εχω κανει μονος μου μελετες πανω σε ολες τις τροφες,παραδειγμα ενα πιατο αρακα με πατατες βραστες χωρις σαλτσες και καυτερα ειναι το καλυτερο αντικαταθλιπτικο!Πολλους σας πειραζει η ζαχαρη,το αλατι,το σκορδο η το κρεμυδι και ακομη δεν το εχετε καταλαβει,ακομη και το ψωμι που τρωτε φερνει καταθλιψη,ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΨΩΜΙ ΕΥΚΟΛΑ,βαζουν μεσα χημικα,τι γινεται ομως οταν το σωμα δεν μπορει να χωνεψει τις τροφες;το εχεται ψαξει;πιστευω καταστρεφονται μεχρι και κυταρα στον εγκεφαλο μας απο την κακη διατροφη,κανει υστερα παλινδρομηση το στομαχι και ερχονται αυπνιες που προκαλουν φυσικα καταθλιψη,πολυ λογικο αν δεν εχεις εναν 8ωρο σερι υπνο να αρχισει το σωμα να πεφτει σε αποδοση.Για να βοηθησω λοιπον,τρωτε καθημερινα ταχινη,μελι,αποξηραμενα δαμασκηνα,αμυγδαλα,καρυδια,φρουτα εποχης φρεσκα οπως και λαχανικα,κοψτε τα τηγανητα οσο μπορειται,τρωτε ρυζι καστανο στον ατμο,ψαρι βραστο,καστανη ζαχαρη,η καστανη ζαχαρη για καποιους εξυπνους μπορει να χει ιδιες θερμιδες με την ασπρη ομως δεν ειναι εθιστικη!εχω φτασει σε σημειο να μην τρωω καν ζαχαρη γιατι η καστανη δεν ειναι εθιστικη,η ασπρη η ζαχαρη ειναι ιδια με την ηρωινη και υπευθυνη για εκατομυρια θανατους καθε χρονο τα οποια κρυβουν οι μεγαλες εταιριες γιατι πολυ λογικα τα παντα μεσα εχουν ζαχαρη και θα επεφταν οι πωλησεις.Οποιος η οποια θελει συζηταμε,στειλτε ελευθερα προσωπικο μηνυμα για συνταγες γλυκων χωρις ζαχαρη και να ρωτησετε να βοηθησω αν μπορω.Με την διατροφη αυτην εδω και 4 χρονια δεν καπνιζω,ουτε πινω αλκοολ και νιωθω αισιοδοξος να παλεψω την καθε δυσκολια.