ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική.![]()
Κι εμένα έτσι μου είπαν στο κατάστημα που το αγόρασα αλλά μετά κοίταξα στη συσκευασία και γράφει High Caffeine Content (18 mg per 100 ml).
Επίσης στην wikipedia γράφει το εξής: it (guarana) contains about twice the caffeine found in coffee beans.
Από ύπνο πως τα πας;![]()
Δεν τα πίνω όλα μαζί εννοείται! Μόνο χθες το έκανα αυτό...

Γενικά δεν με "πιάνει" πολύ ο καφές, η επίδραση του φεύγει γρήγορα. Εκτός αν κάνω το λάθος να πιω διπλό. Τότε γίνομαι πολύ νευρική και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το είχα κάνει στην προηγούμενη εξεταστική και δεν κατάφερα να διαβάσω επειδή ήμουν τελείως στην τσίτα, δεν μπορούσα καν να κάτσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κι εμένα έτσι μου είπαν στο κατάστημα που το αγόρασα αλλά μετά κοίταξα στη συσκευασία και γράφει High Caffeine Content (18 mg per 100 ml).
Επίσης στην wikipedia γράφει το εξής: it (guarana) contains about twice the caffeine found in coffee beans.

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Καλοκαίρι-->φραπέ γλυκό με γάλα
Χειμώνα-->καπουτσίνο(με γεύση λάκτα που βγήκε

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδια
Αχ... Αυτο ειναι καθαρα θεμα του χαρμανιου... Οποτε μπορεις να παραπονεθεις στις ελληνικες εταιρειες για τον καφε που πουλανε...
Πώς θα ξυπνήσεις το πρωί χωρίς ένα σκέτο φραπέ! Το χειμώνα νες είναι καλύτερος... ο capuccino δεν έχει πολλές θερμίδες??
Κι επισης... Πως θα καταστρεψεις το στομαχι σου χωρις εναν σκετο φραπε????
Ο caruccino εχει γαλα απλως... Οσες θερμιδες λοιπον εχει το γαλα που βαζουν... Και φυσικα η ζαχαρη...
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπα, πάντα σκέτο φραπέ πίνω χρόοονια τώρα, και μάλιστα δυνατό (1,5 κουταλιά μέσα) και δεν έχω πάθει τίποτα, εκτός από μερικές φορές στα νεύρα, αλλά ίσως να έχω γερό στομάχι !Κι επισης... Πως θα καταστρεψεις το στομαχι σου χωρις εναν σκετο φραπε????
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν υποκατάστατα που δεν περιέχουν guarana. Έχω δύο αυτή τη στιγμή. Το πρώτο περιέχει: ραδίκι, σίκαλη, κριθάρι, βύνη, σύκα και βελανίδια (αυτό είναι το πιο νόστιμο που έχω πιει). Το δεύτερο περιέχει: Κριθάρι, βύνη, Κιχόρι, Σίκαλη.είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική.![]()
Τα χρησιμοποιώ πλέον συστηματικά, αφού ο καφές με πειράζει πάρα πολύ στο στομάχι τα τελευταία χρόνια.
Μια εποχή είχα και στην τσάντα μου σε ένα μικρό βαζάκι και ζητούσα να μου φτιάξουν στην καφετέρια τον καφέ μου από εκεί.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν υποκατάστατα που δεν περιέχουν guarana. Έχω δύο αυτή τη στιγμή. Το πρώτο περιέχει: ραδίκι, σίκαλη, κριθάρι, βύνη, σύκα και βελανίδια (αυτό είναι το πιο νόστιμο που έχω πιει). Το δεύτερο περιέχει: Κριθάρι, βύνη, Κιχόρι, Σίκαλη.
Τα χρησιμοποιώ πλέον συστηματικά, αφού ο καφές με πειράζει πάρα πολύ στο στομάχι τα τελευταία χρόνια.
Μια εποχή είχα και στην τσάντα μου σε ένα μικρό βαζάκι και ζητούσα να μου φτιάξουν στην καφετέρια τον καφέ μου από εκεί.
μπορείς να μου πεις τις δυο μάρκες ;
Isiliel
Επιφανές μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Μάλλον και εγώ έχω γερό στομάχι δεν εξηγείται αλλιώςΜπα, πάντα σκέτο φραπέ πίνω χρόοονια τώρα, και μάλιστα δυνατό (1,5 κουταλιά μέσα) και δεν έχω πάθει τίποτα, εκτός από μερικές φορές στα νεύρα, αλλά ίσως να έχω γερό στομάχι !

Speedy
Δραστήριο μέλος

Τις καλημέρες μου..
Devina
Τιμώμενο Μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

ria17
Νεοφερμένο μέλος

φραπε γλυκο με γαλα!!!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

α καλα αυτη ειναι η κορυφη και με πολυ κανελα ειδικα!Freddo Cappuccino
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

α καλα αυτη ειναι η κορυφη και με πολυ κανελα ειδικα!
Μονο που... Κανονικα δεν βαζουν κανελα στον Capuccino Freddo...Δεν ειναι Capuccino caldo(Ζεστος παει να πει-απλως κανω φιγουρα)...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα μου αρεσει και στους δυο παντως!Μονο που... Κανονικα δεν βαζουν κανελα στον Capuccino Freddo...Δεν ειναι Capuccino caldo(Ζεστος παει να πει-απλως κανω φιγουρα)...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.