giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

25-08-21

12:12
Εγώ απλά έκανα αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειαςΜπαίνει ο Γιάννης και πολιτικοποιείται και ο καφές.

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

25-08-21

12:17
Freddo Espresso και Freddo Capuchino μέτριοι με με μαύρη ζάχαρη, αλλά και το γαλατάκι το σκέτο δε θαμε χάλαγε 

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

25-08-21

15:00
Αυτό το καλοκαίρι αφαιρέθηκε η ζάχαρη (μισή ή μια μαύρη έμπαινε ούτως ή άλλως) από freddo espresso και freddo φίλτρου.
Σε freddo azera και φραπέ είναι πιο εμφανής η έλλειψη της. Ειδικά στο φραπέ, αλλά φραπέ δεν ψήνω να πίνω ούτως ή άλλως.
Θα δούμε πως θα πάει και στους ζεστούς η αλλαγή.
Σε freddo azera και φραπέ είναι πιο εμφανής η έλλειψη της. Ειδικά στο φραπέ, αλλά φραπέ δεν ψήνω να πίνω ούτως ή άλλως.

25-08-21

23:56
Ελληνικός σκέτος!
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-08-21

12:17
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-08-21

12:21
Σου αρεσε το καφεδακι ομως ετσι ?
Γι αυτο ξαναπηγες ,ελα πες δεν ειναι κακο μην φοβασαι δεν θα εκτεθεις

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και όποιος θέλει βρίσκει τρόπους να μην γκρινιάζει !
Άντε στην υγεία μας

Συνημμένα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

26-08-21

14:34
Στην υγεια μας!Σου αρεσε το καφεδακι ομως ετσι ?
Γι αυτο ξαναπηγες ,ελα πες δεν ειναι κακο μην φοβασαι δεν θα εκτεθεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και όποιος θέλει βρίσκει τρόπους να μην γκρινιάζει !
Άντε στην υγεία μας![]()

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

19-11-21

01:17
Εγω πίνω όλα τα είδη καφέδων από ελληνικό μερακλίδικο μέχρι και λάττε. Αλλα αυτό που τιμάω καθε μερα είναι cappucino μέτριο. 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

19-11-21

13:16
Freddo Espresso μέτριο απο caffee Island και Starbucks.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

19-11-21

14:00
Ελληνικός διπλός σκέτος μην σου πω και τριπλός ανάλογα το τι θα περάσω στην δουλειά..
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

20-11-21

11:43
Starbucks Fudge Brownie cold Chocolate!!
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

20-11-21

13:52
Αυτό το καλοκαίρι αφαιρέθηκε η ζάχαρη (μισή ή μια μαύρη έμπαινε ούτως ή άλλως) από freddo espresso και freddo φίλτρου.
Τελικά καλά πάει, πλέον στο μυαλό μου ο καφές έχει ουδέτερη προς πικρή και όχι ελαφρώς γλυκιά γεύση.
(Αυτή η έλλειψη βέβαια μ' έχει κάνει να θέλω γλυκό που και που ενώ δεν είχα τέτοια ανάγκη αλλά τι να κάνεις.

Φίλτρου και διπλό macchiato lungo απ' έξω.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

20-11-21

14:00
Δεν πίνω καφέ για να μην μου κιτρινίσουν τα δόντια
Και για το κάποιο λόγο μου προκαλούσε υπνηλία
Και για το κάποιο λόγο μου προκαλούσε υπνηλία
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

20-11-21

14:48
Γενικά δεν πίνω γιατι τις περισσότερες φορες μου προκαλεί ταχυκαρδία .
Αλλα αμα τύχει πινω freddo cappuccino σκετο με γαλα αμυγδάλου και κανέλα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

20-11-21

15:04
και εμενα μ΄αρεσει το ρυζογαλοΓενικά δεν πίνω γιατι τις περισσότερες φορες μου προκαλεί ταχυκαρδία .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

20-11-21

15:14
Εισαι "κακός"και εμενα μ΄αρεσει το ρυζογαλο

Ειμαι βιγκαν γι'αυτο...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

20-11-21

15:18
Δεν ειμαι κακος ,αντιπειραγμα ειμαι.Εισαι "κακός"
Ειμαι βιγκαν γι'αυτο...
Κοιτα πακ ή θεικη κανελα ειναι σαν την θεικη κοπελα , τα σκεπαζει ολα στο περασμα της.
Αυτο το βιγκαν θεραπευεται?
American Economist
Επιφανές μέλος

20-11-21

15:32
Παλια έπινα φραπε ομως το εκοψα επειδη με πειράζε στην κοιλια και στο στομαχι. Τωρα πινω freddo espresso και Γαλλικο με διαφορες γευσεις!!
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένο μέλος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

21-11-21

12:44
Εσυ είσαι δικιά μου βέβαια εγώ πίνω Freddο cappuccino ειδικότερα καλοκαίρι αλλά γαλλικός το χειμώνα και με γεύση καραμέλα δεν ξεπερνιέταιΠαλια έπινα φραπε ομως το εκοψα επειδη με πειράζε στην κοιλια και στο στομαχι. Τωρα πινω freddo espresso και Γαλλικο με διαφορες γευσεις!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.