Κοιτα φιλε... απλα και ωραια... Εγω δεν σου λεω να το κοψεις, αλλωστε και εγω που ειδα τον ευατο μου να αρχιζει να ξεφευγει δεν το εκοψα. Το θεμα ειναι να καταλαβεις, οτι δεν εχεις ουσιαστικο λογο να πιεις. Εκτος και αν υπαρχει κατι αλλο που δεν μας το λες, που και παλι το αλκοολ δεν ειναι λυση. Και ενα ποτο την ημερα να πεινεις δεν ειναι οτι θα παθεις κυρωση του υπατος, αλλα να πινεις 2-3 ποτα την ημερα, δεν ειναι καλο... και σιγα-σιγα τα 3 γινονται 4, τα 4 5 και παει λεγοντας...
Εκτος αυτου, με το να εχεις συνεχια το αλκοολ για χαλαρωση, καπια στιγμη δεν θα σε χαλαρωνει, και θα πινεις ολο και παραπανω για να πετυχεις τον στοχο, ο οπιος τελικα δεν θα επιτυγχανετε, οπως ακριβος με τα ναρκωτικα. Της εχουμε ακουσει πολλες φορες τις ιστοριες ρε φιλε... Ασε που ειναι μονοτονο να χαλαρωνεις συνεχος με τον ιδιο τροπο... δοκιμασε κατι αλλο... Ενα παιχνιδι στο pc, μια παρεα, λιγη μουσικη, καμια ταινια, κατι... Εγω μια χαρα χαλαρωνω και με ενα παιχνιδι στο pc η την μουσικη, η και με μια κοκα κολα. Την μονη φορα που ειπια για να χαλαρωσω ητανε μετα απο πολλες μερες που ειμουν χαλια και υπηρχε ενα προβλημα, και μετο που λυθικε ειπα "παμε για μια μπυρα".
και μονο το να ανειγεις ενα τετιο θεμα με τετιο υφος λεει πολλα... πολοι πινουν τετιες ποσοτιτες καθημερινα, αλλα εσυ εχεις καταλαβει οτι οδεβεις για αλλου, και εθελοτυφλεις ψαχνοντας ομως, χωρις ορεξη, για ενα τελευτεο κλαρακι να κρατιθεις. Ε λοιπον, η αποκτας ορεξη και θεληση, η σε περνει το ποταμι... Γιατι και κλαρι να μην βρεις, θα καταφερεις να κολιμπισεις μεχρι την οχθη.