Όλες οι σχέσεις τοξικές πια, τεσπα μπορεί η δική σου να ειναι. Αμα μας πεις περισσοτερες λεπτομέρειες θα καταλάβουμε τι και γιατί.
Όλοι το σκεφτόμαστε αυτό στις χειρότερες στιγμές μας, δεν σημαίνει πως θα συμβεί απαραίτητα.
Δες τα υπογραμμισμένα και θα καταλάβεις. Μπορει αυτα που ζητας με πρώτη ανάγνωση να είναι σεβαστά και απαραιτητα μη σου πω για μια ευτυχισμένη σχέση, αλλα το κοιτας το θεμα απο το πως θα αντηχει ο άλλος τη συμπεριφορά του σε μια σχέση με βάση το τι θα νιώθεις εσυ.
Πχ δεν ακούσαμε τι είσαι ετοιμη να προσφέρεις εσυ σε έναν καλό άνθρωπο ή τι χαρίσματα θα ηθελες να εχει εγγενώς ο καλός άνθρωπος. Πχ να ειναι γυμνασμένος, χαρισματικός, έξυπνος, επιδέξιος, με ενσυναίσθηση, τι θα ήθελες να θαυμάζεις σε αυτόν κλπ.
Είσαι αντίθετα:
Εμένα να σέβεται
Εμένα να κανει πράγματα
Εμένα να βγάζει για φαγητό,
εμένα εμένα εμένα η κοινη λέξη σε όλα.
Και εχω μια ερωτηση πάντα σε κάθε γυναικα, γιατι με διάλεξες.
Αμα μου απαντησει γιατι εισαι γλυκος, έξυπνος, αισθηματικός, χοντρός, βλαμμένος οτιδήποτε που να σχετιζεται με μένα, green flag
Αμα αρχίσει τα "γιατι κανεις εμενα να νιωθω ευτυχισμενη" που ειναι πολύ καλό μεν αλλά συνεχίζει μονο με "εμενα εμένα εμένα" ώπα εκει χτυπανε καμπανακια οτι η άλλη βλέπει τον αντρα οχι γι αυτο που ειναι αλλά για το πως την κανει να νιωθει, με ενα εγωιστικο πρίσμα αναγκών. Η αλλη δηλαδή θέλει χρόνο ακόμα και δουλίτσα μέσα της όταν σκέφτεται έτσι, δεν ειναι έτοιμη.
Γιατι θα φας Χ; Τι πιστευεις ότι ειναι ενα μεγάλο αρνητικό επάνω σου;