γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.049 μηνύματα.

12-06-22

21:15
με αμπουλες.Και αυτοί που κόλλησαν, πώς κόλλησαν ακριβώς?![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

12-06-22

21:15
Τι αμπούλες?με αμπουλες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.049 μηνύματα.

12-06-22

21:17
αμπουλες αμπουλενιες γυάλινες που σπανε και διαχέουν το περιεχόμενο τους.Τι αμπούλες?
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-06-22

21:20
Ποιοι το κάνουν αυτό ??αμπουλες αμπουλενιες γυάλινες που σπανε και διαχέουν το περιεχόμενο τους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

12-06-22

21:21
Δεν κατάλαβα:/αμπουλες αμπουλενιες γυάλινες που σπανε και διαχέουν το περιεχόμενο τους.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.090 μηνύματα.

12-06-22

21:22
Το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο αυτή την στιγμή: 

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

12-06-22

21:28
εγω στο εχω πει εδω και καιρο οτι τιποτα δεν εχεις και απλα εχεις αρρωστοφοβια.ε πλεον και με το τελευταιο σου μηνυμα το επιβεβαιωσες 110%.καταρχην το κουφο στην υποθεση λες μετρησα τη θερμοκρασια εχω δεκατα αλλα αισθανομαι καλα.δηλαδη εσυ καθε μερα μετριεσαι στα καλα καθουμενα?το 99.9% μετραει θερμοκρασια αν αισθανθει κατι.δηλαδη αν μεγαλωσεις και πας 40 χρονων τι θα κανεις?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

21:30
Βασικά ποιος σου είπε ότι θέλω να φτάσω τα 40?εγω στο εχω πει εδω και καιρο οτι τιποτα δεν εχεις και απλα εχεις αρρωστοφοβια.ε πλεον και με το τελευταιο σου μηνυμα το επιβεβαιωσες 110%.καταρχην το κουφο στην υποθεση λες μετρησα τη θερμοκρασια εχω δεκατα αλλα αισθανομαι καλα.δηλαδη εσυ καθε μερα μετριεσαι στα καλα καθουμενα?το 99.9% μετραει θερμοκρασια αν αισθανθει κατι.δηλαδη αν μεγαλωσεις και πας 40 χρονων τι θα κανεις?

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-06-22

21:31
Αυτές τις αμπούλες ποιος τις ρίχνει και που ?
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η AfroChem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 139 μηνύματα.

12-06-22

21:31
τωρα με τις αμπούλες μου θύμησες έναν συμμαθητή που κλείδωσε παράθυρα πόρτες και πέταξε μια αμπούλα βρώμας.. ούτε αντισφυξιογονα μάσκα δεν σε σώνειαμπουλες αμπουλενιες γυάλινες που σπανε και διαχέουν το περιεχόμενο τους.
Αλλά παρατραβηγμενο να σου ρίξουν τέτοια μωρε για να κολλήσεις
εσύ αν δεις μαϊμού δώστης μια μπανάνα να την καλοπιάσεις
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

21:32
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί αμπούλες? Είμαι και λίγο φυσική ξανθιά, θέλω την ώρα μου

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

12-06-22

21:33
ε τι να σου πω.κριμα ειναι παντως.δηλαδη αν αρρωστησεις πραγματικα τι θα κανεις?Βασικά ποιος σου είπε ότι θέλω να φτάσω τα 40?Το ξέρω ότι έχω αρρωστοφοβία και ναι, μετράω την θερμοκρασία μου κάθε μέρα
![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

21:34
Ευθανασία, πιθανόν.ε τι να σου πω.κριμα ειναι παντως.δηλαδη αν αρρωστησεις πραγματικα τι θα κανεις?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-06-22

21:34
δεν ξερωΠοιοι το κάνουν αυτό ??
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

12-06-22

21:35
τεσπα μικρη εισαι ακομα.σοβαρεψου γτ φανταζομαι οι γονεις σου πως θα αντιδρουν.θα χουν φρικαρει και θα χουν και δικιο.Ευθανασία, πιθανόν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-06-22

21:41
αφροδιτη οι μαιμουδες θελουν αγκαλιτσες και μπανανεςτωρα με τις αμπούλες μου θύμησες έναν συμμαθητή που κλείδωσε παράθυρα πόρτες και πέταξε μια αμπούλα βρώμας.. ούτε αντισφυξιογονα μάσκα δεν σε σώνει
Αλλά παρατραβηγμενο να σου ρίξουν τέτοια μωρε για να κολλήσεις
εσύ αν δεις μαϊμού δώστης μια μπανάνα να την καλοπιάσεις
ε αμα ερθει.. σημαινει οτι δεν ειναι αρωστη.. και θα την παρω αγκαλιτσα.
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος

12-06-22

21:53
κοίτα αν την δεις να μην στραβοπαταει και να μην πέφτει τεζα τότε ναι δεν είναι άρρωστηαφροδιτη οι μαιμουδες θελουν αγκαλιτσες και μπανανες
ε αμα ερθει.. σημαινει οτι δεν ειναι αρωστη.. και θα την παρω αγκαλιτσα.
την μαϊμού την ρώτησες άμα θέλει να την πάρεις αγκαλίτσα ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-06-22

21:57
πως την ρωτανε?κοίτα αν την δεις να μην στραβοπαταει και να μην πέφτει τεζα τότε ναι δεν είναι άρρωστη
την μαϊμού την ρώτησες άμα θέλει να την πάρεις αγκαλίτσα ;
ε ναι αμα θελει αγκαλια ..αμα δεν θελουν σου πετανε τα τσοφλια και σε φτυνουν.
Scarlett
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Scarlett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

12-06-22

22:04
Καλέ τι κουβέντες είναι αυτές είμαστε και σε κοντινές ηλικίες απ' ότι έχω καταλάβει χαχαχαΕυθανασία, πιθανόν.
Το καλύτερο πάντως θα ήταν να σταματήσεις να θερμομετριεσαι να μην το έχεις καν στο μυαλό σου
Μπορεί να φταίει μέχρι και η ώρα που μετρήθηκες ίσως μόλις είχες σηκωθεί από το κρεβάτι και ήσουν πιο ζεστή
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος

12-06-22

22:06
τα τσόφλια από που προκύπτουν; λίγο δύσκολο να σου τα πετάξει αυτά.. μπανανοφλουδα ναιπως την ρωτανε?
ε ναι αμα θελει αγκαλια ..αμα δεν θελουν σου πετανε τα τσοφλια και σε φτυνουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.