Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.262 μηνύματα.

26-02-25

01:48
Ο νομικός πολιτισμός επιβάλει το δικαίωμα υπεράσπισης και στον χειρότερο εγκληματία.
Όποιος δεν έχει την ικανότητα να το αντιληφθεί ας επιστρέψει στην ζούγκλα να παλεύει με γορίλες.
Ακόμα και η ζούγκλα όμως είναι όαση μπροστά στην κόλαση μιζέριας που βρίσκεται η ψυχή αυτού που καταριέται έναν ετοιμοθάνατο.
Όποιος δεν έχει την ικανότητα να το αντιληφθεί ας επιστρέψει στην ζούγκλα να παλεύει με γορίλες.
Ακόμα και η ζούγκλα όμως είναι όαση μπροστά στην κόλαση μιζέριας που βρίσκεται η ψυχή αυτού που καταριέται έναν ετοιμοθάνατο.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-02-25

02:37
Αυτοδημιουργητοςθίξαμε το ίνδαλμα!
Εργατικος
Δεν μασαει τα λόγια του
Δεν κληρονομησε το ονομα-το εφτιαξε...τα υπόλοιπα για τις υποθέσεις του κλπ είναι να είχαμε να λέγαμε...
Απο άλλους που έγλυψαν τους πάντες για να γίνουν 1α ονόματα,κοιμήθηκαν με μεγαλοεπιχειρηματίες (μιλάω για γυναίκες και άντρες) και πολλά άλλα καλύτερος είναι ο Αλ6ς
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

26-02-25

02:51
Κι ο Al Capone τα είχε αυτά και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία πως ακόμη και γι' αυτόν αν ζούσε σήμερα και χαροπάλευε σε καμιά κλινική θα 'χαμε ένα αντίστοιχο thread εδώ μέσα να μας κουνάει το δάχτυλο ο κάθε covert narcissist και να διαβάζουμε σχόλια για «σεβασμό στο νικημένο» κ.λπ. και «βγάλτε τον απ' τη φυλακή τον άνθρωπο, μην τον βασανίζετε», «από κάτι πολιτικούς απατεώνες καλύτερος ήταν», «έκανε soup kitchens για τους άνεργους» κι όλα τα σχετικά!Αυτοδημιουργητος
Εργατικος
Δεν μασαει τα λόγια του

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.452 μηνύματα.

26-02-25

08:35
Το θέμα δεν είναι ο Κουγιας και οι αν ορθόδοξες μέθοδοι που χρησιμοποιούσε για να υπερασπιστεί τα αποβράσματα, ούτε το γιατί επέλεγε τέτοιες υποθέσεις ( ποιος ξέρει ;οικονομικοί λόγοι;διαστροφή; αίσθηση εξουσίας;φιλοδοξία ; το κυνήγι ματαιοδοξίας ;όλα τα παραπάνω και πολυ περισσότερα ) . Δεν είμαστε επίγειοι κριτές με ηθικομετρο, ας αντιμετωπίσει η ψυχή του το αποτέλεσμα των έργων και των ημερών του.
Το θέμα είναι πως για μια ακόμη φορά δε δεχόμαστε με διαλλακτικότητα πως κάποιοι άλλοι έχουν απέναντι στον παράγοντα άνθρωπο άλλη οπτική και και διαχωρίζουν την ηθική από την επαγγελματική ιδιότητα.
Αναρωτιέμαι αν θα ήταν δυνατό να υπερασπιστεί κανείς ποινικά κολάσιμα αδικήματα με το σταυρό στο χέρι .
Το θέμα είναι πως για μια ακόμη φορά δε δεχόμαστε με διαλλακτικότητα πως κάποιοι άλλοι έχουν απέναντι στον παράγοντα άνθρωπο άλλη οπτική και και διαχωρίζουν την ηθική από την επαγγελματική ιδιότητα.
Αναρωτιέμαι αν θα ήταν δυνατό να υπερασπιστεί κανείς ποινικά κολάσιμα αδικήματα με το σταυρό στο χέρι .
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

26-02-25

10:24
Μεγάλο μήνυμα φίλε.Ακόμα και η ζούγκλα όμως είναι όαση μπροστά στην κόλαση μιζέριας που βρίσκεται η ψυχή αυτού που καταριέται έναν ετοιμοθάνατο.
Και να φανταστείς πως, σε άλλα τόπικ, οι ίδιοι μάς κάνουν ηθικολογία.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

26-02-25

13:32
Ο νομικός πολιτισμός επιβάλει το δικαίωμα υπεράσπισης και στον χειρότερο εγκληματία.
Ακόμα και η ζούγκλα όμως είναι όαση μπροστά στην κόλαση μιζέριας που βρίσκεται η ψυχή αυτού που
Κι ο Al Capone τα είχε αυτά και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία πως ακόμη και γι' αυτόν αν ζούσε σήμερα και χαροπάλευε σε καμιά κλινική θα 'χαμε ένα αντίστοιχο thread εδώ μέσα να μας κουνάει το δάχτυλο ο κάθε covert narcissist και να διαβάζουμε σχόλια για «σεβασμό στο νικημένο» κ.λπ. και «βγάλτε τον απ' τη φυλακή τον άνθρωπο, μην τον βασανίζετε», «από κάτι πολιτικούς απατεώνες καλύτερος ήταν», «έκανε soup kitchens για τους άνεργους» κι όλα τα σχετικά!![]()
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα σε νομική εκπροσώπηση. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να περνάει η ώρα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

26-02-25

14:51
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα σε νομική εκπροσώπηση. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να περνάει η ώρα.
Φώτη μου, αρκετοί δεν καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες ενός επαγγέλματος. Δεν είναι όλα τα επαγγέλματα με βάση την χριστιανική ηθική γιατί πρωτίστως η κοινωνία που ζούμε έχει πολλά άλυτα προβλήματα μακρυά από την έννοια της ηθικής. Κάποιος πρέπει να ανακατέψει και τα σκατά σε αυτή την κοινωνία. Οι δικηγόροι αποτελούν ένα δημοκρατικό λειτούργημα μεσολαβητή κράτους (δικαστικής εξουσίας) και πολίτη. Ειδικά για πολίτες που έχουν προβληματική συμπεριφορά και δεν κατανοούν τις δημοκρατικές έννοιες. Ο δικηγόρος ζει από αυτό.
Υπάρχει η γνώμη του κάθε Κούγια ως δικηγόρος που είναι η επαγγελματική γνώμη, η γνώμη στα ΜΜΕ. Η γνώμη του Κούγια ως ανθρώπου σίγουρα είναι άλλη. Είναι ο άνθρωπος Κούγιας πίσω από την ιδιότητά του. Αν η Πισπιρίγκα είναι ένοχος, χέστηκε ο κάθε δικηγόρος. Ο δικηγόρος απλά θα αναλάβει να υπερασπιστεί την Πισπιρίγκα ως ένοχη βάση του νόμου και όχι τι ορίζει ως ενοχή η κοινωνία του όχλου. Ο νόμος ορίζει τι θεωρείται έγκλημα σε μια κοινωνία και όχι οι άνθρωποι ή τα πολιτιστικά ήθη μιας κοινωνίας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.486 μηνύματα.

26-02-25

23:34
Σε ανθρώπινο επίπεδο, ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτά που περνάει ο Κούγιας. Κάθε μα κάθε άνθρωπος να ΜΗΝ υποφέρει στην υγεία του.
Ασχέτως με το τι έκανε στην εργασία του, μιλάω ανθρώπινα και μόνο, περαστικά του αν και ειναι δύσκολη η κατάσταση.
Το πιο απαίσιο απο όλα είναι οι δημοσιογράφοι που τη στήνουν έξω απο το νοσοκομείο ή παίρνουν τηλέφωνο τους δικούς του ξημερώματα ή μετά τα μεσάνυχτα , φαντάσου να είχες το πατέρα σου με καρκίνο (κτύπα ξύλο) και να είχες και αυτούς τους μαλάκες να σε ενοχλούν. Επάγγελμα και αυτό.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

27-02-25

06:30
Οταν υπαρχουν ΠΑΙΔΙΑ που υποφερουν και πεθαινουν απο καρκινο..δεν βρισκω τον λογο να μιλαω για ανθρωπινο επιπεδο για εναν αλητη ,που εμπλεκοταν σε διαφορες ποδοσφαιρικες και ΜΗ βρωμιες,και οχι μονο υποστηριζε εγκληματιες που η κουτση μαρια ηξερε οτι ηταν εγκληματιες,βλεπε Πισμπιριγκου.,οκ αυτο θα το δεχομουν..ναι πραγματι θα εκανε απλα την δουλεια του τοτε...αλλα ΚΥΡΙΩΣ εβγαζε τρελλους και ΣΠΙΛΩΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν υπερασπιστικη γραμμη για να αθωονει τους ενοχους πελατες του.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΜΑ συν πολλα αλλα.
Καμια λυπη.
Εδω πεθαινουν και υποφερουν παιδια και εντιμοι ανθρωποι.Γιατι να λυπηθω για αυτον;
Καμια λυπη.
Εδω πεθαινουν και υποφερουν παιδια και εντιμοι ανθρωποι.Γιατι να λυπηθω για αυτον;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.486 μηνύματα.

27-02-25

10:54
Οταν υπαρχουν ΠΑΙΔΙΑ που υποφερουν και πεθαινουν απο καρκινο..δεν βρισκω τον λογο να μιλαω για ανθρωπινο επιπεδο για εναν αλητη ,που εμπλεκοταν σε διαφορες ποδοσφαιρικες και ΜΗ βρωμιες,και οχι μονο υποστηριζε εγκληματιες που η κουτση μαρια ηξερε οτι ηταν εγκληματιες,βλεπε Πισμπιριγκου.,οκ αυτο θα το δεχομουν..ναι πραγματι θα εκανε απλα την δουλεια του τοτε...αλλα ΚΥΡΙΩΣ εβγαζε τρελλους και ΣΠΙΛΩΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν υπερασπιστικη γραμμη για να αθωονει τους ενοχους πελατες του.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΜΑ συν πολλα αλλα.
Καμια λυπη.
Βέβαια η δουλειά του δικηγόρου αυτή είναι. Και στο λέω που σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μια σοβαρή υπόθεση ο συνήγορος κάποιου άρχισε να με ειρωνεύεται και να κάνει υπόνοιες με πολύ έμμεσο και ύπουλο τρόπο οτι εγώ δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου. Απο πού και ως πού αυτός και χωρίς να με ξέρει έκρινε τη δική μου δουλειά.... δεν ήξερε τίποτα και οι κρίσεις του ήταν αυθαίρετες , έωλες και πυροτεχνήματα του αέρα...ήταν όλα προσχεδιασμένα.
Στο τέλος βέβαια τον έτσουξε που καταδικάστηκε ο πελάτης του,γιατί την είχαμε δέσει την υπόθεση. Όπως επίσης του έκανα ευθεία προτροπή να προσέχει πως μιλάει σε μένα και ΟΧΙ ασεβώς σε μένα δεν με γνωρίζει. Παρενέβη η πρόεδρος να μου την πεί.... αλλά την είπε και σε αυτόν.... οπότε σε μεγαλύτερα και ακόμη σοβαρότερα δικαστήρια καταλαβαίνεις τι γίνεται...
Άλλο όμως το "σόου" μέσα σε ένα δικαστήριο που δίνει και το πάτημα σε έναν δικηγόρο να πεί μετά στο πελάτη του "τον στρίμωξα όσο μπορούσα" οι δικηγόροι αυτό προσπαθούν να κάνουν.... εδω γίνεται και εδω μέσα... να σε κάνουν να χάσεις τη ψυχραιμία σου ... και να σε επηρεάσουν ψυχολογικά για να κάμψεις και να κάνεις λάθη που θα πατήσουν πάνω σε αυτά.... άλλα όλα αυτά όμως
και άλλο το να εύχεσαι καρκίνους και κακούς ψόφους και σκατά σε τάφους σε έναν άνθρωπο που χαροπαλεύει στην εντατική το οποίο εκτός από απαίσιο κατά τη προσωπική μου άποψη δείχνει και κακό χαρακτήρα ανθρώπου. Επίσης ειναι και ηλιθιότητα γιατι μπροστά του δεν θα είχες ευκολα τα κότσια να το κάνεις.... θα σε μαζεύανε στο αυτόφωρο(όχι εσένα γενικά).
ήθελα να γράψω οτι όλα αυτά ειναι δουλειά των δικηγόρων ειδικά αυτο που ανέφερα..... το κανουν ΟΛΟΙ. Δεν βγάζει και πολύ νόημα να κράζετε τον Κούγια... απλα ο Κουγιας επειδή ήθελε να φτάσει ψηλά αναλάμβανε ριψοκίνδυνες υποθέσεις με σκοπό να φτιάξει και όνομα αλλα να πάρει και εμπειρία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

27-02-25

12:41
Εγω παντως δεν εγραψα ΠΟΤΕ για κακο ψοφο κ καλα να παθει ετσι? Ελπιζω οτι δεν εννοεις εμεναΒέβαια η δουλειά του δικηγόρου αυτή είναι. Και στο λέω που σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μια σοβαρή υπόθεση ο συνήγορος κάποιου άρχισε να με ειρωνεύεται και να κάνει υπόνοιες με πολύ έμμεσο και ύπουλο τρόπο οτι εγώ δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου. Απο πού και ως πού αυτός και χωρίς να με ξέρει έκρινε τη δική μου δουλειά.... δεν ήξερε τίποτα και οι κρίσεις του ήταν αυθαίρετες , έωλες και πυροτεχνήματα του αέρα...ήταν όλα προσχεδιασμένα.
Στο τέλος βέβαια τον έτσουξε που καταδικάστηκε ο πελάτης του,γιατί την είχαμε δέσει την υπόθεση. Όπως επίσης του έκανα ευθεία προτροπή να προσέχει πως μιλάει σε μένα και ΟΧΙ ασεβώς σε μένα δεν με γνωρίζει. Παρενέβη η πρόεδρος να μου την πεί.... αλλά την είπε και σε αυτόν.... οπότε σε μεγαλύτερα και ακόμη σοβαρότερα δικαστήρια καταλαβαίνεις τι γίνεται...
Άλλο όμως το "σόου" μέσα σε ένα δικαστήριο που δίνει και το πάτημα σε έναν δικηγόρο να πεί μετά στο πελάτη του "τον στρίμωξα όσο μπορούσα" οι δικηγόροι αυτό προσπαθούν να κάνουν.... εδω γίνεται και εδω μέσα... να σε κάνουν να χάσεις τη ψυχραιμία σου ... και να σε επηρεάσουν ψυχολογικά για να κάμψεις και να κάνεις λάθη που θα πατήσουν πάνω σε αυτά.... άλλα όλα αυτά όμως
και άλλο το να εύχεσαι καρκίνους και κακούς ψόφους και σκατά σε τάφους σε έναν άνθρωπο που χαροπαλεύει στην εντατική το οποίο εκτός από απαίσιο κατά τη προσωπική μου άποψη δείχνει και κακό χαρακτήρα ανθρώπου. Επίσης ειναι και ηλιθιότητα γιατι μπροστά του δεν θα είχες ευκολα τα κότσια να το κάνεις.... θα σε μαζεύανε στο αυτόφωρο(όχι εσένα γενικά).
ήθελα να γράψω οτι όλα αυτά ειναι δουλειά των δικηγόρων ειδικά αυτο που ανέφερα..... το κανουν ΟΛΟΙ. Δεν βγάζει και πολύ νόημα να κράζετε τον Κούγια... απλα ο Κουγιας επειδή ήθελε να φτάσει ψηλά αναλάμβανε ριψοκίνδυνες υποθέσεις με σκοπό να φτιάξει και όνομα αλλα να πάρει και εμπειρία.
Εγω απλα ειπα οτι δεν θα πω οτι στεναχωριεμαι οταν παιδια υποφερουν.Κατα τα αλλα θα ξσναπω..αλλο η δουλεια..κ αλλο να συκοφαντεις τους μαρτυρες που ειναι εναντια σε στον πελατη σου κ να τους βγαζεις τρελους ή ψευτες..υπαρχουν καποια ορια ποθ ο κουγιας ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΤΣ ΠΟΛΥ κ για αυτο τον λεω καθικι κ αλητη.Αλλο η αντιδικια στα πλαισια τα σωστα κ αλλο αυτα που εκανε το ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΓΙΑΣ..να λεμε αληθειες
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-02-25

15:00
Εγω παντως δεν εγραψα ΠΟΤΕ για κακο ψοφο κ καλα να παθει ετσι? Ελπιζω οτι δεν εννοεις εμενα
Εγω απλα ειπα οτι δεν θα πω οτι στεναχωριεμαι οταν παιδια υποφερουν.Κατα τα αλλα θα ξσναπω..αλλο η δουλεια..κ αλλο να συκοφαντεις τους μαρτυρες που ειναι εναντια σε στον πελατη σου κ να τους βγαζεις τρελους ή ψευτες..υπαρχουν καποια ορια ποθ ο κουγιας ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΤΣ ΠΟΛΥ κ για αυτο τον λεω καθικι κ αλητη.Αλλο η αντιδικια στα πλαισια τα σωστα κ αλλο αυτα που εκανε το ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΓΙΑΣ..να λεμε αληθειες
Ε βέβαια δεν διαφωνούμε καθόλου σε αυτά. Απλά έτσι είναι η δουλειά των δικηγόρων.
Έχουν έτοιμες ατάκες και την ώρα της δίκης για να σε επηρεάσουν και συναισθηματικά. Απλά δεν τσιμπάς και αποδομείς τα ψέμματα που λένε(όταν λένε). Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας.
Είναι σπάνιο να πάς σε μια δίκη και ο συνήγορος της άλλης πλευράς να μην έχει γράψει ψέμματα μέσα στο δικόγραφο , να μην σου εξαπολύσει προσωπικές επιθέσεις (την ωρα που σε εξετάζει) και γενικά να μην ειναι θρασύς και ετοιμόλογος σε βαθμό κυνισμού.
Εκτός απο τις περιπτώσεις που αφορά θύματα που ΟΝΤΩΣ ήταν θύματα.
Τωρα τα υπόλοιπα που σου έγραψα που διάβασα απο άλλα πόστ δεν θα μπώ στο κόπο να τα σχολιάσω περαιτέρω και δε πιστεύω κιόλας οτι κάποιος έκανε μαγκιές στον Κούγια από κοντά τύπου να του πετάξει ενα αβγό και να τον πετύχει ή κάτι που ήταν όντως στο στενό πεδίο του και να τον άφηνε έτσι να φύγει. Θα λούφαζε στο αυτόφωρο και θα είχε μπλεξίματα.
Αυτά είναι όλα πυροτεχνήματα και σαν τα κέικ με τη φαρίνα που φουσκώνουνε. Ανάξια περαιτέρω σχολιασμού και προσοχής.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.

27-02-25

18:15
Για κάποιον λόγο όλοι έχετε εστιάσει στο ποιους αναλάμβανε (τόσο αυτοί που τον καταριέστε όσο και αυτοί που τον υπερασπίζεστε). Για εμένα αυτό είναι το λιγότερο και προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Κούγιας είναι ένα από τα κατ' εξοχήν πρόσωπα που σκέφτεται η πλειοψηφία όταν λέει ότι δεν εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη και πολύ παραπάνω ότι διαχρονικά τα έχει τακιμιάσει με μαφιόζους, ναρκέμπορες και το παρακράτος. Και επαναλαμβάνω, δεν εννοώ μόνο στο να τους αναλαμβάνει, αλλά και διάφορες «δουλειές» που έκανε μαζί τους. Μόνο από τα περάσματα που έκανε σε διάφορες ομάδες, οι πόλεις από τις οποίες πέρασε ξέρουν πολύ καλά με τι ασχολείτο.
Κατά τα άλλα, κατάρες δεν ρίχνω σε κανέναν άνθρωπο, αλλά δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας. Είπαμε...
Κατά τα άλλα, κατάρες δεν ρίχνω σε κανέναν άνθρωπο, αλλά δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας. Είπαμε...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-02-25

18:18
Ε αυτό λέμε ναί... τα άλλα προφανώς και παίζουν. Ολοι οι δικηγόροι τα ίδια είναι οταν αναλαμβάνουν υποθέσεις μην ανησυχείς.
Απλά πάνε να σε ψαρώσουν με τη γραφή τους και το στύλ - παράστημα στο δικαστήριο. Σου λέει για να είναι αυτος τόσο σίγουρος και με αυτοπεποίθηση θα έχει δικιο σε όσα λέει ενω μπορεί να ειναι παραφουσκωμένες μαλακίες και ψέμματα.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

28-02-25

06:50
Όλοι αν είχαμε λεφτά και είχαμε μια σημαντική δική τον Κούγια θα επιλέγαμε ΣΑΝ δικηγόρο.
Αυτή είναι η δουλειά του !
Τώρα ότι ένας άνθρωπος είναι στην εντατική και χαροπαλευει είναι ένα γεγονός που μας υπενθυμίζει ότι όλα εδώ μένουν και όσα λεφτά και να έχεις σε τέτοιες στιγμής μόνος με την δύναμη της πίστης σου μένεις!
Το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης από τη στιγμή που δεν είναι δικός μου άνθρωπος μόνο σκέψεις περί ψυχής και υστεροφημίας μου φέρνουν στο μυαλό.
Όλοι θα πεθάνουμε αυτός είναι ο κύκλος και ο συγκεκριμένος φεύγει γεμάτος, όλα τα έκανε τα έζησε τα απόλαυσέ.
Μακάρι να φεύγουμε όρθιοι και παραγωγικοί σε μεγάλη ηλικία,το καλύτερο !!!
Αυτή είναι η δουλειά του !
Τώρα ότι ένας άνθρωπος είναι στην εντατική και χαροπαλευει είναι ένα γεγονός που μας υπενθυμίζει ότι όλα εδώ μένουν και όσα λεφτά και να έχεις σε τέτοιες στιγμής μόνος με την δύναμη της πίστης σου μένεις!
Το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης από τη στιγμή που δεν είναι δικός μου άνθρωπος μόνο σκέψεις περί ψυχής και υστεροφημίας μου φέρνουν στο μυαλό.
Όλοι θα πεθάνουμε αυτός είναι ο κύκλος και ο συγκεκριμένος φεύγει γεμάτος, όλα τα έκανε τα έζησε τα απόλαυσέ.
Μακάρι να φεύγουμε όρθιοι και παραγωγικοί σε μεγάλη ηλικία,το καλύτερο !!!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

28-02-25

12:12

Πέθανε ο Αλέξης Κούγιας σε ηλικία 74 ετών
Ο γνωστός ποινικολόγος τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη για τη ζωή του - Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

28-02-25

12:18
![]()
Πέθανε ο Αλέξης Κούγιας σε ηλικία 74 ετών
Ο γνωστός ποινικολόγος τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη για τη ζωή του - Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείουwww.protothema.gr
Πολύ κρίμα. Καλή δύναμη στα παιδιά και στους συγγενείς του που μένουν πίσω.
Ας αναπαυθεί η ψυχή του. Ένας από τους μεγαλύτερους δικηγόρους που πέρασαν στην Ελληνική Ιστορία.
nPb
Επιφανές μέλος

28-02-25

12:18
Ήθελα να ξέρω πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι τώρα που έλεγαν μια λεξούλα από ψ, ενώ αυτός ο άνθρωπος πέθανε. 

American Economist
Επιφανές μέλος

28-02-25

12:22
Ήθελα να ξέρω πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι τώρα που έλεγαν μια λεξούλα από ψ, ενώ αυτός ο άνθρωπος πέθανε.![]()
Θα χαίρονται ρε. Αφού εκπληρώθηκε η επιθυμία τους.
nPb
Επιφανές μέλος

28-02-25

12:27
Θα χαίρονται ρε. Αφού εκπληρώθηκε η επιθυμία τους.
Γι' αυτό ο τόπος αυτός θα βουλιάζει συνεχώς στη λάσπη. Κρίμα. Ότι και να έκανε επαγγελματικά ο Κούγιας, όπου ο άνθρωπος αυτός μόνο επαγγελματικά εκφραζόταν στο δημόσιο λόγο, ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Η ζωή του ήταν ένα πρότυπο επαγγελματισμού για τον κλάδο της νομικής και πόσο μάλλον στην Ελλάδα των ιδιαιτεροτήτων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- tsiobieman
- Scandal
- Paragontas7000
- fockos
- Reader
- gaidouri
- Debugging_Demon
- Joji
- taketrance
- Memetchi
- camil
- Libertus
- Jack of Spades
- Wonderkid
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- charmander
- American Economist
- chester20080
- J.Cameron
- A350
- userguest
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- Polymnia
- Unboxholics
- bibliofagos
- Kate1914
- Varus
- Μήτσος10
- Koukos
- Ilma
- AggelikiGr
- vasilis123321
- jj!
- pinkheart
- back2967
- touvlo
- Hased Babis
- iew
- xrhstmar
- rafaela11
- Εριφύλη
- louminis
- thenutritionist
- Ωρορα
- despoina13
- DimitraA.
- stee
- kalhkardia
- giorgos5002
- physicscrazy
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.