*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τι εννοείς;
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σε τι πράγμα αναφέρεσαι δεν έπιασα.Τι δεν καταλαβαίνεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σε τι πράγμα αναφέρεσαι δεν έπιασα.
Για φρύδια δεν ομιλούμε? Λέω ότι την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια την κάνω με κερί και παλεύεται. Οι τριχούλες που περισσεύουν απο τα φρύδια με καίνε. Γκεγκε?
Gate4
Επιφανές μέλος
Γιατί σε καίνε καλέ; Εμένα με τα βγάζει η αισθητικός με κερί (δεν πονάω) και αν μείνουν 2-3 τριχούλες κοντές που δεν βγήκαν με το κερί τις βγάζει με τσιμπιδάκι αλλά δεν με πονάει αυτό. Αν αρχίζει να με βγάζει τα φρύδια από την αρχή με τσιμπιδάκι δεν αντέχω τον πόνο με την καμία.Για φρύδια δεν ομιλούμε? Λέω ότι την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια την κάνω με κερί και παλεύεται. Οι τριχούλες που περισσεύουν απο τα φρύδια με καίνε. Γκεγκε?
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Κατά προτίμηση φθηνή γιατί εδώ που είμαι το 30άρι το δίνεις άνετα...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί σε καίνε καλέ; Εμένα με τα βγάζει η αισθητικός με κερί (δεν πονάω) και αν μείνουν 2-3 τριχούλες κοντές που δεν βγήκαν με το κερί τις βγάζει με τσιμπιδάκι αλλά δεν με πονάει αυτό. Αν αρχίζει να με βγάζει τα φρύδια από την αρχή με τσιμπιδάκι δεν αντέχω τον πόνο με την καμία.
Μεταφορικά το είπα ρε. Εννοώ ότι μόνη μου δεν μπορώ να τις βγάλω με κερί αυτές και σε αισθητικό δεν έχω επιχειρήσει να πάω για αυτό οπότε υποφέρω με την μίνι τανάλια μου.
Gate4
Επιφανές μέλος
Πάνε σε αισθητικό ρε τόσο δύσκολο είναι;Μεταφορικά το είπα ρε. Εννοώ ότι μόνη μου δεν μπορώ να τις βγάλω με κερί αυτές και σε αισθητικό δεν έχω επιχειρήσει να πάω για αυτό οπότε υποφέρω με την μίνι τανάλια μου.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Πάνε σε αισθητικό ρε τόσο δύσκολο είναι;
Θα το κοιτάξω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Πάλι καλά.Θα το κοιτάξω.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εάν λες για αυτές που είναι πάνω από το φρύδι τις κανονικές τις βγάζεις με τον ίδιο τρόπο --> τσιμπιδάκι/κερί αλλά εγώ ποτέ δεν τις πειράζω γιατί φοβάμαι.Για φρύδια δεν ομιλούμε? Λέω ότι την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια την κάνω με κερί και παλεύεται. Οι τριχούλες που περισσεύουν απο τα φρύδια με καίνε. Γκεγκε?
Το κερί είναι ωραίο αλλά όχι για λεπτομέρειες και αν θέλεις να κάνεις λιγάκι πιο χοντρό περίγραμμα από το συνηθισμένο όπως εγώ.
Τώρα αν μιλάς για αυτές που προεξέχουν τις ψαλιδίζεις.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος
δυστυχως εγω πρεπει να τα βγαζω 1 φορα τη βδομαδα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ με τσιμπιδάκι τα βγάζω τα φρύδια, μόνο αυτά στη μέση όμως γιατί είναι ανομοιόμορφο το δικό μου σχήμα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Αρα, δεν μπορω να υπολογισω καθε ποτε τα βγαζω
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάω και μου το βγάζουν και κάνω αυτό που λες,οπότε τα διατηρώ 2-3 εβδομάδες.Εγω παλι εχω το τσιμπιδακι μονιμα στο μπανιο- εκει που βαζουμε την οδοντοκρεμα- κι οποτε ξεφυτρωνει μια τριχιτσα, τσουπ, δινω μια!
Αρα, δεν μπορω να υπολογισω καθε ποτε τα βγαζω
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορει να σου αγριέψει η τρίχα κ να ψάχνεσαι μετά.
Θα σου πρότεινα το λειζερ αλεξανδριτη, το οποίο το χρησιμοποιώ χρόνια σε αυτήν την περιοχή. Δεν είναι ακριβό. Εγώ δίνω 10 ευρώ σε δερματολόγο κ το κάνω κάθε δίμηνο.
Απλώς να ξέρεις πως το λέιζερ έχει καλύτερο αποτέλεσμα στη σκούρη τρίχα. Τις πιο ανοιχτόχρωμες δεν τις εξουδετερώνει πάντα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
το οποίο το χρησιμοποιώ χρόνια σε αυτήν την περιοχή
Καθαρά από περιέργεια πόσα χρόνια κάνεις? Είχα την εντύπωση ότι με το λέιζερ κάνεις 5-10 συνεδρίες και τέρμα. Αν δεν ισχύει αυτό μήπως είναι καλύτερη λύση το κερί ή ακόμα καλύτερα η κλωστή?
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος
βέβαια δεν έχω την αρκετά σκουρόχρωμη τρίχα που καταστρέφει καλά το λέιζερ. πάντως έχω δει αραίωση της τριχοφυίας, αλλά όχι εξάλειψη.
Δεν έχω δοκιμάσει τις άλλες δύο μεθόδους για να σου πω. Είχα δοκιμάσει τη βελόνα κάποτε κυρίως για κάποιες τρίχες που είχαν εμφανιστεί στο πηγούνι και δεν βοήθησε καθόλου. Επίπονη, ακριβή μέθοδος και χωρίς αποτέλεσμα. Άσε που μου είχε αφήσει και σημάδια στο δέρμα τα οποία ευτυχώς έφυγαν σχετικά σύντομα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.