memento_mori
Νεοφερμένο μέλος

διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό?
Πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Για μασχάλες το λένε συχνά.

Στο μπικίνι,πάντως,μου έχει τύχει να βγει ένα καρουμπαλάκι,που κράτησε για μήνες. Είχα δοκιμάσει 2-3 αλοιφές,αλλά τίποτα. Εν τέλη εξαφανίστηκε μόνο του. O.o
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Συνήθως όμως τα μικρά εξογκώματα είναι αποτέλεσμα μολύνσεων από μικρόβια που βρίσκουν οδό μέσω αμυχών και που οφείλονται περισσότερο σε άλλες αιτίες και λιγώτερο στην αποτρίχωση με κερί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αλλά οι γιατροί λένε είναι λόγω του ξυραφιού, κι επειδή γυρνάνε οι τρίχες από μέσα, επειδή δεν αναπνέει η περιοχή, λόγω αποσμητικού και άλλα τέτοια.
Για μπικίνι πάλι άκουσα για εξογκωματάκια από κάποια και το'χει λέει από το Μάιο. Μπρρρ προσοχή θέλουν αυτά και μην τα αμελείται αν δείτε κάτι, κατευθείαν γιατρό. .

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα.![]()
ναι ρε φίλεε..εγώ αρνούμαι να κάνω ΚΑΙ στα χέρια αποτρίχωση..ναι έχω κάποιες τρίχες εκεί..και ΝΑΙ φαίνονται!

ουφ τα είπα και ξεθύμανα

Alma Libre
Επιφανές μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Παρ'όλα αυτά δεν σκοπεύω να τις πειράξω.Αν αρχίσω να αποτριχώνω και τις τρίχες στα χέρια, καήκαμε!Απλά είμαι λίγο τριχωτή γυναίκα.

intefina
Δραστήριο μέλος

Γιατί καήκαμε; σιγά...δεν είναι κακό να αποτριχωθείς στα χέρια...εγώ από τότε που ξεκίνησα βρήκα την υγειά μου...το δέρμα είναι τόσο απαλό και...άτριχο..Είμαι μελαχρινή και έχω αρκετές τρίχες στα χέρια, σε φάση που όταν με χάιδευε το boyfriend ένιωθα λίγο άσχημα!
Παρ'όλα αυτά δεν σκοπεύω να τις πειράξω.Αν αρχίσω να αποτριχώνω και τις τρίχες στα χέρια, καήκαμε!Απλά είμαι λίγο τριχωτή γυναίκα.![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν είναι κακό να κάνεις αποτρίχωση στα χέρια, σιγά. Αν δεν αρέσουν σε σένα δηλαδή όχι να στο πει κάποιος και να τρέξεις να το κάνεις. Εγω κάνω αποτρίχωση στα χέρια και έχουν μειωθεί σημαντικά. Αλλά ανά 2-3 μήνες δεν τρέχω με το που φυτρώσουν.Είμαι μελαχρινή και έχω αρκετές τρίχες στα χέρια, σε φάση που όταν με χάιδευε το boyfriend ένιωθα λίγο άσχημα!
Παρ'όλα αυτά δεν σκοπεύω να τις πειράξω.Αν αρχίσω να αποτριχώνω και τις τρίχες στα χέρια, καήκαμε!Απλά είμαι λίγο τριχωτή γυναίκα.![]()

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια!
Μη τα βάφεται ρε κορίτσια αμάν πια. Εσείς φταίτε για τα γούστα των αντρών όχι οι άντρες. Εμείς με τα πρότυπα που μεγαλώνουμε με αυτά πορευόμαστε. Λες και πριν 200 χρόνια που οι γυναίκες ούτε ξυρίζονταν ούτε βάφονταν δε βρίσκαν άντρες.
memento_mori
Νεοφερμένο μέλος

Κάποια καλή αποτριχωτική μηχανή έχετε να προτείνετε? Βρήκα διάφορες στο internet αλλά δεν καταλαβαίνω τις διαφορές τους...`
Silk-épil 7 Dual 7891
Έρωτας από την πρώτη βγαλμένη τρίχα.

Στις διαφορές να κοιτάς τις στροφές/λεπτό. Όσες περισσότερες,τόσο το καλύτερο
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silk-épil 7 Dual 7891
Έρωτας από την πρώτη βγαλμένη τρίχα.![]()
Στις διαφορές να κοιτάς τις στροφές/λεπτό. Όσες περισσότερες,τόσο το καλύτερο
Πω, πω απο τις πιο ακριβές..

Εσύ αυτήν έχεις?
Κάποια λίγο πιο οικονομική?

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.e-shop.gr/apotrixotiki-mixani-braun-5280-p-HAP.325705
Ποιά διαφορά έχουν αυτές οι 2 που δεν μπορώ να εντοπίσω?

Πως σας φαίνονται?

Το ίδιο ισχύει και για το τσιμπιδάκι. Άμα βγάλεις με αυτό μια τρίχα τότε καθώς το αίμα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων θα πηγαίνει να "θρέψει" την "πληγή" θα ενισχύσει και τις τρίχες τριγύρω. Έτσι φουντώνουν. Βέβαια όλα αυτά διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπου. Σε κάποιους μπορεί να γίνουν έτσι και σε άλλους όχι.
Το ξέρω δεν είναι ωραίο που οι άντρες λέμε μπορούν να έχουν τρίχες και οι γυναίκες πρέπει να είμαστε άτριχες. Αλλά εντάξει δεν είναι ωραίο σε μια γυναίκα να πετάγονται μαυρες χοντρές μακριές τρίχες στο πηγούνι.
Κάποτε είχα βρεθεί με μια φιλη καλοκαίρι και φορούσε κοντό σορτσάκι. Το ποδια της θα είχε καμιά 5 μέρες να τα ξυρίσει αλλά αυτή η κοπέλα είχε τόση αυτοπεποίθηση και χάρη που και που έβλεπα τις τρίχες δεν με ένοιαζε καν. Ήθελα να της πω κιόλας πολύ μου αρέσει που δεν ξυρίζεις τα πόδια σου και δεν ντρέπεσαι να βάλεις σορτσάκι.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ Κρατηστε τα σχόλια περι ανδρισμου για τον ευατο σας γιατι το μονο που καταφερνετε ειναι μου σπατε τα νευρα,αν ειχατε τετοιο προβλημα δεν θα κοροιδευατε..
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

anyway, on topic τώρα. πήγαινε σε κάποια αισθητικό να σου φτιάξει το σχήμα και να σου δώσει συμβουλές. δεν παίρνουν πολλά.οι κρέμες δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικές.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καλησπερα! Εδω και καιρο εχω γερο προβλημα με τις τριχες στο προσωπο.. Ξερετε ειμαι στην ηλικεια που δεν εχω καν γενια και βγαινουν κατι κολοτριχες κατω απο τις φαβοριτες αλλα αυτο παει στο διαολο τις ξυριζουμε. Το προβλημα μου ειναι οτι στην μεση των φρυδιων βγαζω υπερβολικα πολλες.. Προσπαθησα τσιμπιδακι τπτ ξανα βγαινουν ... Η ερωτηση μου ειναι λοιπον υπαρχει καμια κρεμα που να την βαζεις σε αυτο το σημειο και να σου αφαιρει τις τριχες? Η καποια αλλη μεθοδος να φυγουν ολες απο εκει και να μην ξαναβγουν τοσο γρηγορα? Αληθεια εχω κουραστει παρα πολυ γιατι η κατασταση ακραια!
Υ.Γ Κρατηστε τα σχόλια περι ανδρισμου για τον ευατο σας γιατι το μονο που καταφερνετε ειναι μου σπατε τα νευρα,αν ειχατε τετοιο προβλημα δεν θα κοροιδευατε..
Απλή απορία, απο πόσο χρόνων ξυρίζεσαι;

Αυτό με τα φρύδια είναι πρόβλημα όλων των ανθρώπων, ακόμη και γω που είμαι κορίτσι έχω πρόβλημα στη περιοχή. Δεν βγάζω τα φρύδια μου αλλά μόνο τη περιοχή στη μέση (ειδάλλως είμαι μονόφρυδη).

Πολλά αγόρια απ'ότι έχω καταλάβει τις ξυρίζουν - λάθος. Κρέμες αποτρίχωσης υπάρχουν πολλές αν ψάξεις ανάλογα με το δέρμα σου κοκ αλλά θεωρώ καλύτερη λύση το κερί. Δεν πονάει όσο λένε.

Είναι μικρές ταινίες για το πρόσωπο. Νομίζω έτσι θα ξενοιάσεις καθώς θα είναι άτριχη η περιοχή για κανα μήνα περίπου και μετά πάλι κερί και μετά πάλι το ίδιο.

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Απλή απορία, απο πόσο χρόνων ξυρίζεσαι;Συνήθως όσο περισσότερο ξυρίζεσαι τόσο πιο έντονα βγαίνουν, οπότε για το πρόσωπο συχνό ξύρισμα (αλλιώς άσε μουσάκι που είναι και της μοδός) και τις κάτω απο τις φαβορίτες (με τη φαβορίτα μαζί) συνιστώ να τις παίρνεις με τη μηχανή όποτε κουρεύεσαι.
Αυτό με τα φρύδια είναι πρόβλημα όλων των ανθρώπων, ακόμη και γω που είμαι κορίτσι έχω πρόβλημα στη περιοχή. Δεν βγάζω τα φρύδια μου αλλά μόνο τη περιοχή στη μέση (ειδάλλως είμαι μονόφρυδη).
Πολλά αγόρια απ'ότι έχω καταλάβει τις ξυρίζουν - λάθος. Κρέμες αποτρίχωσης υπάρχουν πολλές αν ψάξεις ανάλογα με το δέρμα σου κοκ αλλά θεωρώ καλύτερη λύση το κερί. Δεν πονάει όσο λένε.
Είναι μικρές ταινίες για το πρόσωπο. Νομίζω έτσι θα ξενοιάσεις καθώς θα είναι άτριχη η περιοχή για κανα μήνα περίπου και μετά πάλι κερί και μετά πάλι το ίδιο.![]()
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Αμα το πω στην μανα μου λες να μου καμια παπαρια τυπου "εισαι αντρας μην κανεις βλακειες"?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- Jack of Spades
- touvlo
- Reader
- rafaela11
- iew
- Εριφύλη
- louminis
- charmander
- Scandal
- Ωρορα
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- taketrance
- camil
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.