peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 01:29 Η peplin123: #341 12-12-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Κερί όχι;Πάλι εξαπλώνεται και αγριεύει η τρίχα; Το λέιζερ το φοβάμαι λίγο στο πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ιναι το λειζερ σιγουρα!!!...ωστοσο, υπαρχουν και οικρεμες αποτριχωσης τις αφηνεις ενα 10 και εχει φυγει..περιπου 2-3 βδομαδες κραταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2014 Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:09 Η Bethany έγραψε: #342 12-12-14 11:09 εγω που ειχα ελαφρυ μουστακι το εκανα με αποτριχωτικη κρεμα...δεν ποναει, δεν βρωμαει κλπ...λιγο καιει αλλα ειναι 5 λεπτα...χαλαλι...και το πολυ πολυ την κανεις καθε 2 βδομαδες πεντε λεπτα ζητημα ειναι// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:56 Η aye έγραψε: #343 12-12-14 14:56 κάπου είχα ακούσει πως οι αποτριχωτικές κρέμες είναι σαν το ξυράφι, δηλ. δεν αφαιρούν την τρίχα από την ρίζα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο άγριες μετά. ισχύει κάτι τέτοιο; επίσης με προβληματίζει τι σόι χημικά έχουν μέσα αυτές οι κρέμες για να μπορούν να "κόβουν" την τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:24 Η Bethany έγραψε: #344 12-12-14 15:24 εμενα βγαινουν πιο μαλακες απο παλια...παντως υπαρχουν φιλικες για το δερμα..γενικα τις χρησιμοποιω πολλα χρονια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:43 Η _fairygirl_: #345 12-12-14 18:43 Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Bethany έγραψε: #346 12-12-14 18:52 απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Κερί όχι;Πάλι εξαπλώνεται και αγριεύει η τρίχα; Το λέιζερ το φοβάμαι λίγο στο πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ιναι το λειζερ σιγουρα!!!...ωστοσο, υπαρχουν και οικρεμες αποτριχωσης τις αφηνεις ενα 10 και εχει φυγει..περιπου 2-3 βδομαδες κραταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:09 Η Bethany έγραψε: #342 12-12-14 11:09 εγω που ειχα ελαφρυ μουστακι το εκανα με αποτριχωτικη κρεμα...δεν ποναει, δεν βρωμαει κλπ...λιγο καιει αλλα ειναι 5 λεπτα...χαλαλι...και το πολυ πολυ την κανεις καθε 2 βδομαδες πεντε λεπτα ζητημα ειναι// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:56 Η aye έγραψε: #343 12-12-14 14:56 κάπου είχα ακούσει πως οι αποτριχωτικές κρέμες είναι σαν το ξυράφι, δηλ. δεν αφαιρούν την τρίχα από την ρίζα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο άγριες μετά. ισχύει κάτι τέτοιο; επίσης με προβληματίζει τι σόι χημικά έχουν μέσα αυτές οι κρέμες για να μπορούν να "κόβουν" την τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:24 Η Bethany έγραψε: #344 12-12-14 15:24 εμενα βγαινουν πιο μαλακες απο παλια...παντως υπαρχουν φιλικες για το δερμα..γενικα τις χρησιμοποιω πολλα χρονια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:43 Η _fairygirl_: #345 12-12-14 18:43 Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Bethany έγραψε: #346 12-12-14 18:52 απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω που ειχα ελαφρυ μουστακι το εκανα με αποτριχωτικη κρεμα...δεν ποναει, δεν βρωμαει κλπ...λιγο καιει αλλα ειναι 5 λεπτα...χαλαλι...και το πολυ πολυ την κανεις καθε 2 βδομαδες πεντε λεπτα ζητημα ειναι// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 14:56 Η aye έγραψε: #343 12-12-14 14:56 κάπου είχα ακούσει πως οι αποτριχωτικές κρέμες είναι σαν το ξυράφι, δηλ. δεν αφαιρούν την τρίχα από την ρίζα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο άγριες μετά. ισχύει κάτι τέτοιο; επίσης με προβληματίζει τι σόι χημικά έχουν μέσα αυτές οι κρέμες για να μπορούν να "κόβουν" την τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:24 Η Bethany έγραψε: #344 12-12-14 15:24 εμενα βγαινουν πιο μαλακες απο παλια...παντως υπαρχουν φιλικες για το δερμα..γενικα τις χρησιμοποιω πολλα χρονια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:43 Η _fairygirl_: #345 12-12-14 18:43 Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Bethany έγραψε: #346 12-12-14 18:52 απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κάπου είχα ακούσει πως οι αποτριχωτικές κρέμες είναι σαν το ξυράφι, δηλ. δεν αφαιρούν την τρίχα από την ρίζα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πιο άγριες μετά. ισχύει κάτι τέτοιο; επίσης με προβληματίζει τι σόι χημικά έχουν μέσα αυτές οι κρέμες για να μπορούν να "κόβουν" την τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:24 Η Bethany έγραψε: #344 12-12-14 15:24 εμενα βγαινουν πιο μαλακες απο παλια...παντως υπαρχουν φιλικες για το δερμα..γενικα τις χρησιμοποιω πολλα χρονια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:43 Η _fairygirl_: #345 12-12-14 18:43 Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Bethany έγραψε: #346 12-12-14 18:52 απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα βγαινουν πιο μαλακες απο παλια...παντως υπαρχουν φιλικες για το δερμα..γενικα τις χρησιμοποιω πολλα χρονια τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:43 Η _fairygirl_: #345 12-12-14 18:43 Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Bethany έγραψε: #346 12-12-14 18:52 απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bethany Νεοφερμένο μέλος Η Bethany αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:52 Η Bethany έγραψε: #346 12-12-14 18:52 απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 00:58 Η _fairygirl_: #347 13-12-14 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bethany: απλα ειπα την εμπειρια μου...γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ανωδυνο απο αλλες μεθοδους ...ειδικα αν εχεις λιγες τριχες Click για ανάπτυξη... Μα δεν είπα κάτι. Ίσα-ίσα που είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλάει γιατί χρησιμοποιώ ξυράφι και μόνο στα πόδια και στις μασχάλες που κάνω αποτρίχωση. Αν είχα μουστάκι,κερί θα προτιμούσα,αν και με το βάλε-τράβα θα το μαμήσει κανείς εκεί το δέρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oneiroitan Νεοφερμένο μέλος Η oneiroitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:37 Η oneiroitan: #348 14-12-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι,αλλά με απλή λογική αν το πάρεις μία κρέμα η οποία μπορεί να καταστρέφει την τρίχα και άρα να την εξαφανίζει,δεν μπορεί να μην περιέχει κάτι χημικό. Ό,τι και να είναι,για να καταστρέφει την τρίχα,πάει να πει ότι έχει το κάτι τις της μέσα. Οπότε,ας είμαστε και λιγάκι πιο λογικές ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:58 Η _fairygirl_: #349 14-12-14 23:58 Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από oneiroitan: Αν ψάξουμε το θέμα χημικό..τότε άστο καλύτερα. Από κρέμες σώματος μέχρι είδη μακιγιάζ όλα φουλ χημικά δεν είναι? Ακόμα κι αυτό το αθώο baby oil μόνο αθώο δεν είναι. Click για ανάπτυξη... Ειδικά το baby oil και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει πολύς κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:27 Η L0uk0umas: #350 19-12-14 13:27 Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαμιά καλή αισθητικό στα Νότια Προάστια κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:15 Η Mάιρα έγραψε: #351 21-12-14 22:15 Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Δεκεμβρίου 2014 memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:14 Η memento_mori: #352 21-12-14 23:14 Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:20 Η Mάιρα έγραψε: #353 21-12-14 23:20 Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από memento_mori: Να'ταν το θέμα μόνο στα χέρια. Βγαίνει ο άλλος σαν Homo habilis και όλα καλά και όλα ωραία. Αλλά αν τύχει και δεν ξυρίσεις εσύ την γάμπα σου για δυο μέρες,τρως λιθοβολισμό. Click για ανάπτυξη... Πες τα, όχι πες τα! Λες και το σώμα είναι του άλλου και έχει και άποψη για το αν θα ξυρίσεις την γάμπα ή όχι. Ο,τι θέλουμε θα κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:59 Η Tabby έγραψε: #354 22-12-14 21:59 ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 02:24 Η Gate4 έγραψε: #355 23-12-14 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Μου δημιουργηθηκε μια απορια και ειπα να την εκφρασω. Ξυριξετε και τα χερια σας;! Υποθετω πως αν ξυρισεις και τα χερια μετα θα σαι σαν αρκουδα. Δεν ξερω, παντως για μενα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικο. Σιγα λιγες τριχες ειναι αλλωστε. Δεν γινεται να εχουμε στο μυαλο μας αν θα φαινεται καποια τριχουλα αμαν πια δηλαδη ειναι κουραστικο. Στους αντρες ειναι οκ αλλα στις γυναικες οχι τοσο ε; Τι στερεοτυπα. Click για ανάπτυξη... Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:23 Η Mάιρα έγραψε: #356 23-12-14 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tabby: ούτε εγώ πειράζω χέρια.. βέβαια είμαι προς το ανοιχτόχρωμο. σε κάποιες κοπέλες που είναι πολύ σκούρη η τρίχα κ φαίνεται έντονα νομίζω το κερί είναι καλή επιλογή. αν δεν έχεις θέμα πάντως μην τα πειράζεις.. και ναι συμφωνώ .. έλεος πια με αυτήν την καταπίεση. λες κι άλλα προβλήματα δεν έχουμε οι γυναίκες από το να αποτριχωνόμαστε κ να βάφουμε νύχια! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχω και οι τρίχες δυστυχώς δεν είναι ξανθιές, έτσι δεν θα φαινόταν σχεδόν καθόλου. Ντάξει τώρα φαίνονται αλλά μετά θα πρέπει με το που βγαίνει μια τρίχα να τα ξυρίζω αμέσως τα χέρια εφόσον το υπόλοιπο χέρι θα ναι καθαρό από τρίχες. Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, αργότερα θα δω. Και μετά λένε οι άντρες γιατί αργούμε να ετοιμαστούμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όχι το ξύρισμα δεν είναι καλό ούτε για το πόδια άσχετα αν έχει γίνει συνήθεια. Εγώ στα χέρια κάνω κερί όχι γιατί με το επέβαλε κανείς αλλά σαν μελαχρινή που είμαι με σκούρη τρίχα (και είμαι τίγκα στα χέρια) δεν με άρεσε το θέαμα. Από τότε που άρχισα έχουν μειωθεί συμαντικά κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσουν να βγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #357 23-12-14 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jordana.: Τότε να μην ξυριζόμαστε καθόλου, θα καταλήξουμε να είμαστε άντρες χαχαχα. πάντως για τα πόδια εμένα μαρέσει να είναι λεία. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα ότι δεν είναι καλό το ξυράφι γιατί αγριεύει η τρίχα. Χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις κερί στα πόδια γιατί με τον καιρό μειόνονται οι τρίχες και βγαίνουν πιο αργά. Εγώ έχω αυτό το θέμα και με τα χέρια δεν μπορώ να τα βλέπω τίγκα στην τρίχα, εκνευρίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:04 Η Alma Libre: #358 25-12-14 17:04 Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia American Economist AggelikiGr Natsuko Jack of Spades touvlo rafaela11 iew Εριφύλη louminis charmander Scandal Ωρορα iiTzArismaltor_ marww taketrance camil Antonia Alexandra Lathy Memetchi Alessandra Eliza Unboxholics fourkaki thenutritionist giapar chester20080 Fernando_A Στεφανος56 jj! nemii_nemo dikigorina Ariana2018 Mexicanos Stelios725 tslef8 ZoeNyx epan Wonderkid Μαυρίκιος Meow Εχέμυθη Idontknoww Appolon Viedo constansn maroulaki sofoula2430 Mt73 snowy fockos Jocaste VasoGrimes gwgw_5 giannhs2001 barkos Luke. iminspain το κοριτσι του μαη orchidea Nickx Johnman97 Tzav desna Slytherin SlimShady ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος KaterinaL me lene panagiotis econ kauphy Αλκης Κ. Rene2004 Unseen skygge semi Danaoula2020 Alma Libre Κλημεντίνη Stefanosxios fmarulezkd Glykoula mina_18 npc.69 hirasawayui don_vito Libertus Konstantinos_m mar82 JohnGreek grtt Forgetit whitelioness Εβανζελί harry akritas naihou Maraki4you Panos_02 Μαριλένα__ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα με ρώτησε μια φίλη μου προχτές γιατί δεν αποτριχώνω τα χέρια μου, πάντως. Εδώ με το ζόρι κάνω τα πόδια και τις μασχάλες, τα χέρια με μάραναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:36 Η Gate4 έγραψε: #359 25-12-14 17:36 Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν πονάει η αποτρίχωση στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 03:46 Η meetmeinmontauk: #360 31-12-14 03:46 διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
διάβασα ότι η αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και καλοήθεις όγκους ο.Ο παίζει να ισχύει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.