io-io
Διάσημο μέλος

Οχι και αρκουδα βεβαια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

danaoula8
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

Τι τραβάμε οι γυναίκες!!!!! Εγώ πάντως ντρέπομαι να πάω σε αισθητικό και να της πω ότι θέλω να κάνω αποτρίχωση στον ποπο .... Γι΄αυτό κάνω μόνη μου! Ότι μπορώ βεβαια!
Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις καθρεφτάκι? Για να είσαι πιο άνετη βρε παιδί μου!
Εγώ όταν κάνω μπικίνι βάζω ένα καθρέφτη στο γραφείο και με βολεύει.. γιατί σε αισθητικό φοβάμαι μη με τραυματίσει :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

ξερω τι λες... και γω το χω παθει...ξερω οτι το θεμα ειναι αρκετα παλιο αλλα εχω σοβαρο προβλημα....εκανα βλακεια και χρησιμοποιησα αποτριχωτικη μηχανη και τωρα τα ποδια μου εχουν γινει χαλια...παλιοτερα χρησιμοποιουσα μονο κερι...δεν ξερω τι να κανω...![]()
μονη λυση να μην ξαναχρησιμοποιησεις μηχανη..
αυτα φευγουν μονο με το χρονο..
(με το κερι ηταν ολα καλα δηλαδη?)
Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

ξερω οτι το θεμα ειναι αρκετα παλιο αλλα εχω σοβαρο προβλημα....εκανα βλακεια και χρησιμοποιησα αποτριχωτικη μηχανη και τωρα τα ποδια μου εχουν γινει χαλια...παλιοτερα χρησιμοποιουσα μονο κερι...δεν ξερω τι να κανω...![]()
ο Δάφνης στην Ομόνοια έχει κεριά που βγάζουν τις τρίχες και μετά από συχνό ξύρισμα. Και, εμένα τουλάχιστον, δεν με ερεθίζουν
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Seniorita.Irene
Νεοφερμένο μέλος

(άμα έχεις καμιά σχέση με το χώρο της αισθητικής, τηλεόρασης, μόδας κλπ. σου κάνουν επιπλέον έκπτωση.)
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Κερι στο μπικίνι έκανα παλιότερα, αλλά τώρα είμαι της άποψης ότι μόνο γύρω γύρω αξίζει να κάνεις. Εκεί μόνο βλέπεις διαφορά στην τριχοφυία σε σύγκριση με το ξύρισμα. Στο υπόλοιπο πονάει πολύ και κοκκινίζει/ερεθίζεται τόσο που δεν έχει νόημα. Στα χέρια και στο πρόσωπο επίσης θεωρώ ότι δεν είναι καλή ιδέα, γιατί μετά οι τρίχες βγαίνουν πολύ χειρότερα από ότι ήταν. Στις μασχάλες μόνο ξυράφι, το κερί είναι ο,τι χειρότερο εκεί.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

τι ειναι η καραμελα? τη χρησιμοποιεις με ρολετα οπως το κερι? την πουλανε στα μεγαλα καταστηματα οπως πχ χοντο?Το κερί δημιουργεί πάντα έντονους ερεθισμούς γιατι δεν είναι φυσικό προϊόν. Δοκιμάστε καραμέλα και θα με θυμηθείτε!![]()
δεν την εχω προσεξει ποτε..
μηπως η καραμελα ειναι αυτο που λεμε χαλαουα?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

(στο κατω κατω μεχρι να μαθω κ το κερι καηκα κυριολεκτικα κ μεταφορικα)
Rempeskes
Επιφανές μέλος

δεν έχει μείνει τρίχα στο κεφάλι μ

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Oralee που λέει ότι μπορείς να φτιάξεις μόνη σου σίγουρα δεν έχει δοκιμάσει! Είναι πανδύσκολο και πανάκριβο να την φτιάξεις σπίτι και ζήτημα αν θα σου πετύχει. Εδώ έτοιμη την παίρνεις και σου βγαίνει η πίστη να την δουλέψεις. Αμα στο κάνει άλλη βέβαια αλλάζει το πράγμα γιατί κάθεσαι και το "απολαμβάνεις".
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

εκανα πιο μικρη χαλαουα με αυτο τον τροπο στο ανω χειλος και χαλια με εκανε. ερεθισμοι, αγριευε τις τριχες κλπ. και νομιζω τη ζαχαρη ειχε σαν βαση κ αυτο ή κατι τετοιο εγραφε στη συσκευασια.
επισης υποθετω πως θα ειναι ακομα πιο δυσκολο στα ποδια γιατί εκει μπορει οι τριχες να κοπουν αντι να βγουν ολοκληρες (ωντας πιο χοντρες και δυνατες, και σε μεγαλυτερη επιφανεια)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 193 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Εριφύλη
- iew
- charmander
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- Natsuko
- taketrance
- camil
- rafaela11
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Scandal
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- touvlo
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- louminis
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.