Επειδή κι εγώ με τον Δάφνη ξεκίνησα (τώρα απλά παίρνω ο,τι να ναι γιατί είμαι μακριά από Ομόνοια) δεν θυμάμαι να ήταν τόσο φτηνά. Γύρω στο 2ευρο ήταν. Για αποφυγή ερεθισμών, δοκίμασε τα κεριά που είναι για ευαίσθητο δέρμα, συνήθως ροζ ή άνοιχτόχρωμα τέλος πάντων, όχι τα πράσινα/μπλε. Συμφέρει πολύ να πάρεις κεριέρα (με 15 ευρώ είχα πάρει εγώ) γιατί σε αισθητικό τόσα σου φεύγουν μόνο για μια φορά στο μισό πόδι. Δεν είναι τίποτα να μάθεις πως να το τραβάς, πιστεύω το κάνουν μεγάλο θέμα για να έχουν δουλειά και οι αισθητικοί (τόσα λεφτά χαλάσαν στα ΙΕΚ να "μάθουν").
Κερι στο μπικίνι έκανα παλιότερα, αλλά τώρα είμαι της άποψης ότι μόνο γύρω γύρω αξίζει να κάνεις. Εκεί μόνο βλέπεις διαφορά στην τριχοφυία σε σύγκριση με το ξύρισμα. Στο υπόλοιπο πονάει πολύ και κοκκινίζει/ερεθίζεται τόσο που δεν έχει νόημα. Στα χέρια και στο πρόσωπο επίσης θεωρώ ότι δεν είναι καλή ιδέα, γιατί μετά οι τρίχες βγαίνουν πολύ χειρότερα από ότι ήταν. Στις μασχάλες μόνο ξυράφι, το κερί είναι ο,τι χειρότερο εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.