*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ε προφανώς για να λέει στη συσκευασία "βάλτε το σε καυτό νερό μέχρι να μαλακώσει" θα ήθελε και άλλο μαλάκωμα.
Να δοκιμάσω και με τη δεύτερη συσκευασία ή να πάρω κερί;![]()
Γιατί καλέ αχρηστεύτηκε αυτό?

Να δοκιμάσεις και με τη δεύτερη. Είναι το καλύτερο και πιο φυσικό πράγμα που κάνει αποτρίχωση. Κάνει και ταυτόχρονα απολέπιση και από οσο θυμάμαι είναι φτηνό. Αν αντέχεις τον πόνο αξίζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Johnny15:Παιδιά έχετε αντιμετωπίσει ποτέ τριχούλες... πάνω στην μύτη? Δεν λέω μέσα αλλά πάνω. Πως τις βγάζετε αυτές? Έχω κανά δυο δεν ξέρω από που ξεφύτρωσαν αλλά φοβάμαι μήπως το ξύρισμα τις κάνει πιο έντονες και πολλές.
Το ξύρισμα τις δυναμώνει πραγματικά όλες τις τρίχες, αν δεν έχεις όρεξη να τις ξυρίζεις τακτικά θα πρέπει να επισκεφτείς δερματολόγο να σε συμβουλέψει πως θα τις καταστρέψεις για κανα δυο τρίχες πιθανώς θα είναι πολύ μικρό το κόστος.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γιατί καλέ αχρηστεύτηκε αυτό?αν το αφήσεις λίγο δεν στερεοποιείται κάπως?
Να δοκιμάσεις και με τη δεύτερη. Είναι το καλύτερο και πιο φυσικό πράγμα που κάνει αποτρίχωση. Κάνει και ταυτόχρονα απολέπιση και από οσο θυμάμαι είναι φτηνό. Αν αντέχεις τον πόνο αξίζει.![]()
Ναι, είναι φτηνό. Η αλήθεια είναι πως το ξέπλυνα απο τα χέρια μου με βραστό νερό αμέσως.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, είναι φτηνό. Η αλήθεια είναι πως το ξέπλυνα απο τα χέρια μου με βραστό νερό αμέσως.![]()
Κατάλαβα. Τη δεύτερη απλά μην την ζεστάνεις τόσο. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι αν ήταν κερί παίζει να σε είχε κάψει ενώ η καραμέλα φεύγει άνετα.

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Παιδιά έχετε αντιμετωπίσει ποτέ τριχούλες... πάνω στην μύτη? Δεν λέω μέσα αλλά πάνω. Πως τις βγάζετε αυτές? Έχω κανά δυο δεν ξέρω από που ξεφύτρωσαν αλλά φοβάμαι μήπως το ξύρισμα τις κάνει πιο έντονες και πολλές.
θα πάρεις το τσιμπιδάκι που έχουν οι κοπέλες για τα φρύδια και θα τις βγάλεις.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κατάλαβα. Τη δεύτερη απλά μην την ζεστάνεις τόσο. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι αν ήταν κερί παίζει να σε είχε κάψει ενώ η καραμέλα φεύγει άνετα.![]()
Το κερί το κάνω αποκλειστικά κρύο, η αλήθεια είναι. Ζεστό δε μπορώωωω.

Τη δεύτερη λέω να το χρονομετρήσω.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Το κερί το κάνω αποκλειστικά κρύο, η αλήθεια είναι. Ζεστό δε μπορώωωω.
Τη δεύτερη λέω να το χρονομετρήσω.![]()
Και γω μόνο με κρύο έχω κάνει. Διστάζω που διστάζω να τραβήξω άμα είναι και ζεστό θα πάθω έγκαυμα νομίζω.

Do it.

Πόπη Μ
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά έχετε αντιμετωπίσει ποτέ τριχούλες... πάνω στην μύτη? Δεν λέω μέσα αλλά πάνω. Πως τις βγάζετε αυτές? Έχω κανά δυο δεν ξέρω από που ξεφύτρωσαν αλλά φοβάμαι μήπως το ξύρισμα τις κάνει πιο έντονες και πολλές.
υπαρχει η αποτριχωση με βελονα και ειναι οτι πρεπει για λιγες τριχες και εχει μονιμο αποτελεσμα με μερικες επισκεψεις πρεπει ομως να βρεις καποιον ειδικο που να γνωριζει για να στο κανει ειναι σχετικα οικονομικο αν σκεφτεις οτι ειναι μονιμο..ειναι βεβαια επιπονο αλλα αντεχεται και αξιζει το κοπο.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

έκλεισα το σάβατο να πάω σε αισθητικό με μια φίλη μου για άνω χείλος αλλά με προβλημάτισε η αδερφή μου λέγοντας μου πως θα αρχίσουν να βγαίνουν πιο έντονες μετά οι τρίχες. η αλήθεια είναι πως γενικά δεν έχω έντονη τριχοφυία αρά ούτε εκεί αλλά σκέφτηκα πως δεν θα πείραζε να δοκιμάσω. τι πιστεύετε;
Με τι θα στις βγάλει; Κερί, χαλάουα, laser, κλωστή;
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Αν δεν έχεις πρόβλημα έντονης τριχοφυίας δεν βλέπω τον λόγο να το δοκιμάσεις. Βέβαια αν θέλεις, να ξέρεις πως όχι μόνο δεν βγαίνουν πιο έντονες οι τρίχες αλλά αντίθετα αποδυναμώνονται κιόλας. ΄Εχω φίλες που έχουν σταματήσει να κάνουν γιατί δεν βγαίνουν πια τρίχες. Να ξέρεις όμως πως πονάει αρκετά και καλό είναι να έχεις μια αλοιφούλα πρόχειρη γιατί κάποια δέρματα είναι ευαίσθητα και το μουστάκι από τρίχες μπορεί να αντικατασταθεί από ένα μουστάκι από σπυράκια...έκλεισα το σάβατο να πάω σε αισθητικό με μια φίλη μου για άνω χείλος αλλά με προβλημάτισε η αδερφή μου λέγοντας μου πως θα αρχίσουν να βγαίνουν πιο έντονες μετά οι τρίχες. η αλήθεια είναι πως γενικά δεν έχω έντονη τριχοφυία αρά ούτε εκεί αλλά σκέφτηκα πως δεν θα πείραζε να δοκιμάσω. τι πιστεύετε;
Θυλακίτιδα λέγεται αυτό και επίσης να προσέχεις μετά να μην πάει για κάποιες ώρες επάνω ούτε νερό.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire αυτό για τα σπυράκια και την θυλακίτιδα μπορεί να συμβεί μόνο από το κερί;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κερί χρησιμοποιώ κρύο σε ταινίες (για περιοχές πιο ευαίσθητες) και μετά βάζω και ένα λάδι argan που ενδείκνυται προκειμένου να καταπραϋνει την κοκκινίλα που παρουσιάζει μετά η περιοχή.
Gate4
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Στα πολύ ευαίσθητα δέρματα μπορεί να συμβεί ακόμα και με το ξυράφι, όπως λέει η alcyone. Βέβαια χειρότερα είναι το κερί, η χαλάουα αλλά και η βελόνα που κάνουν την ριζική αποτρίχωση. Lazer δεν έχω κάνει και δεν ξέρω αν δημιουργεί κι αυτό πρόβλημα...Claire αυτό για τα σπυράκια και την θυλακίτιδα μπορεί να συμβεί μόνο από το κερί;

Εγώ στο παρελθόν είχα θέμα και δεν τολμούσα να κάνω τίποτα μέχρι που μια αισθητικός μου έβαλε μια αλοιφή, που σημειωτέον εγώ την έχω πάντα και την θεωρώ πανάκεια, αλλά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως θα βοηθούσε και από τότε βρήκα την υγειά μου.

Τώρα πια την χρησιμοποιώ ακόμα και μετά το ξύρισμα των ποδιών και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Gate4
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Αν υπάρχει τρόπος εγώ δεν τον έχω ανακαλύψει ακόμα...Claire εκτός από σπυράκια που μπορεί πχ με το σιλκ επιλ να βγαίνουν οι τρίχες μετά ανάποδα (γυρισμένες) διορθώνεται κάπως με κρέμα και αυτό ?![]()
΄Εχω τεράστιο πρόβλημα μ' αυτό.

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εγώ κυρίως για τα πόδια που αν κάνω κερί το χειμώνα 3 μήνες με σιλκ επίλ δεν μπορώ γιατί έχω αυτό το πρόβλημα και καταλήγω να γεμίζω πληγές. Οπότε μένω στο ξυράφι που δευστυχώς δεν είναι καλό. :/Αν υπάρχει τρόπος εγώ δεν τον έχω ανακαλύψει ακόμα...
΄Εχω τεράστιο πρόβλημα μ' αυτό.![]()
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Πάντως κάπου είχα διαβάσει πως η λύση σ' αυτό είναι η καλή απολέπιση του δέρματος πριν την αποτρίχωση. Δεν θυμάμαι αν έπρεπε να γίνεται ακριβώς πριν ή έστω μια μέρα πριν. Στο πρόσωπο πιάνει αλλά στα πόδια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- Jack of Spades
- touvlo
- Reader
- rafaela11
- iew
- Εριφύλη
- louminis
- charmander
- Scandal
- Ωρορα
- iiTzArismaltor_
- marww
- Joji
- taketrance
- camil
- Antonia Alexandra
- AggelikiGr
- Athens2002
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Unboxholics
- fourkaki
- thenutritionist
- giapar
- chester20080
- Fernando_A
- Στεφανος56
- jj!
- nemii_nemo
- dikigorina
- Ariana2018
- Mexicanos
- Stelios725
- tslef8
- ZoeNyx
- epan
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- Meow
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- Appolon
- Viedo
- constansn
- maroulaki
- sofoula2430
- Mt73
- snowy
- fockos
- Jocaste
- VasoGrimes
- gwgw_5
- giannhs2001
- barkos
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- orchidea
- Nickx
- Johnman97
- Tzav
- desna
- Slytherin
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Νηματολάγνος
- KaterinaL
- me lene
- panagiotis econ
- kauphy
- Αλκης Κ.
- Rene2004
- Unseen skygge
- semi
- Danaoula2020
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- fmarulezkd
- Glykoula
- mina_18
- npc.69
- hirasawayui
- don_vito
- Libertus
- Konstantinos_m
- mar82
- JohnGreek
- grtt
- Forgetit
- whitelioness
- Εβανζελί
- harry akritas
- naihou
- Maraki4you
- Panos_02
- Μαριλένα__
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.