Covenant
Δραστήριο μέλος

Ναι το παραδειγμα μου ηταν γενικευμενο καθως ο καθε λαος εχει τις ιδιαιτεροτητες του.Απλα αναφερα τους μαυρους για να δειξω την διαφορα,εξαιτιας της διαφορας κλιματος.Οι σουηδοι και νορβηγοι βεβαια εχουν αλλο προβλημα (6 μηνες μερα/νυχτα) με αποτελεσμα να μην μπορουν να συγκριθουν αμεσα με εμας τους ελληνες πχ.Αρχική Δημοσίευση από zxr:Δεν θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο φίλε μου. Σαν αντιπαράδειγμα σου λέω ότι ούτε οι πολύ βόρειοι λαοί (Σουηδοί, Νορβηγοί) έχουν έντονη τριχοφυΐα.
Συμφωνω απολυτα και σε αυτο.Τα αποτελεσματα τις υπερβολικης δοσης,εξου και ενας απο τους λογους που ξεκινα η καραφλα (περα της κληρονομικοτητας).Εξαιτιας της περισσιας ορμωνων τοτε αρχιζει η τριχοπτωση,ακομα και απο πολυ νεαρη ηλικια.Πολύ σωστό. Πρόσεξε όμως τι γίνεται. Αν η τεστοστερόνη υπερβεί μια τιμή και πάνω τότε έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα δηλαδή τριχόπτωση και αλωπεκία.
Πολλαπλο ρολο εχουν οι τριχες στο σωμα,απλα ο βασικοτερος ειναι για τον ελεγχο της θερμοκρασιας.Και κάτι τελευταίο. Στα πόστ σου αναφέρεις τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε σχέση με το κρύο. Σε σχέση με τη ζέστη όμως; Οι τρίχες βοηθάνε και σε αυτό.
Εδω ομως ομως εγκειται και κατι αλλο που δεν εχει σχεση τοσο με την ζεστη...οτι απο τις μασχαλες εκρινουμε τις φερεμονες,με αποτελεσμα οι τριχες να βοηθουν την γρηγοροτερη εξατμιση του ιδρωτα με αποτελεσμα να δουλευουν καλα τα ορμονικα αρωματα μαςΓια παράδειγμα οι τρίχες στη μασχάλη (που είναι μια απο τις δυο πιο ζεστές περιοχές του σωματός μας) κατακρατούν τον ιδρώτα προκειμένου αυτή η περιοχή να ψύχεται πιο αποτελεσματικά.

Και το αλλο,στην περιοχη των γεννετικων οργανων εχουμε τριχες στο τριγωνο αλλα πολυ λιγοτερες στους ορχεις,γιατι πρεπει να κρατηθει ισορροπια στην κατακρατηση ζεστης/γρηγορη εξατμιση ιδρωτα,για να κρατηθουν οσο πιο ψυχροι γινονται...οι τριχες δεν ειναι τυχαια τοποθετημενες

Το ξυραφι εκει που χρειαζεται ,οσο συχνα και αν χρειαζεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρτε για παραδειγμα τον Γκουσγκουνη!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Εδω ομως ομως εγκειται και κατι αλλο που δεν εχει σχεση τοσο με την ζεστη...οτι απο τις μασχαλες εκρινουμε τις φερεμονες,με αποτελεσμα οι τριχες να βοηθουν την γρηγοροτερη εξατμιση του ιδρωτα με αποτελεσμα να δουλευουν καλα τα ορμονικα αρωματα μας
Απλά να προσθέσω ότι η έκκριση των φερομόνων γίνεται και από το δέρμα σε σημεία που υπάρχουν οι κατάλληλοι αδένες, από τους όρχεις και από το όσχεο.
Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Και το αλλο,στην περιοχη των γεννετικων οργανων εχουμε τριχες στο τριγωνο αλλα πολυ λιγοτερες στους ορχεις,γιατι πρεπει να κρατηθει ισορροπια στην κατακρατηση ζεστης/γρηγορη εξατμιση ιδρωτα,για να κρατηθουν οσο πιο ψυχροι γινονται...οι τριχες δεν ειναι τυχαια τοποθετημενες
Για την ακρίβεια 4 βαθμούς Κελσίου κάτω από την θερμοκρασία του υπόλοιπου σώματος. Η παραγωγή σπέρματος είναι άμεση συνάρτηση της θερμοκρασίας των όρχεων.
Covenant
Δραστήριο μέλος

Σωστος για τις φερεμονες,αλλα αν καταφερεις να φτασεις την αλλη να οσμιστει τα αλλα 2 μερη που εκκρινονται επισης φερεμονες,τοτε σημαινει οτι επιασαν οι μασχαλικες !

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Σωστος για τις φερεμονες,αλλα αν καταφερεις να φτασεις την αλλη να οσμιστει τα αλλα 2 μερη που εκκρινονται επισης φερεμονες,τοτε σημαινει οτι επιασαν οι μασχαλικες !![]()
Ε, δεν νομίζω ότι συνηθίζεται να πιάνεις τις κοπέλες και να τις βάζεις κάτω από τις μασχάλες σου για να οσμιστεί τις φερομόνες.

Covenant
Δραστήριο μέλος

Aν καταφερεις να μυρισει και απο τα αλλα δυο,τοτε αυτοματως εχουν αχρηστευτει,καθως το ενα φρουριο εκανε την δουλεια για ολα τα αλλα 2

dooo
Διακεκριμένο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Προτείνω,για να είναι κοινό σε όλους,να βάλετε 4 επιλογές που σε κάθε ζεύγος να γράφεις αν αρέσει ή όχι.Παράδειγμα:
"Είμαι γυναίκα και μου αρέσει το αποτριχωμένο σώμα στην επίμαχη περιοχή"
και ούτω καθεξής.
Προτείνω ένα Ναι ή Όχι μόνο ,δηλαδή μόνο 4 επιλογές,για να μην αρχίσει να λεει ο καθένας ότι του αρέσουν σχηματάκια ή όχι.Θα είναι γυαλί ή όχι,μέση λύση δεν υπάρχει

Εγώ είμαι πάντως περίεργος να μάθω τι αρέσει τελικά στις γυναίκες,ασχέτως που δεν θα αλλάξω συνήθεια όποια κ να είναι η έκβαση του γκάλοπ

Scandal
Διαχειριστής

Άμα είναι ας τη ξανα βάλουν.

Covenant
Δραστήριο μέλος

έχεις δίκιο Petro καθώς κάτι θυμόμουν αλλά τελικά νόμιζα ότι δεν υπήρχε εξαρχήςΑρχική Δημοσίευση από Petros:Υπήρχε δημοσκόπηση, αλλά μετά τη μετάβαση στο VB, οι δημοσκοπήσεις των Fora χάθηκαν -μαζί και αυτή-.
Άμα είναι ας τη ξανα βάλουν.![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Εγώ είμαι πάντως περίεργος να μάθω τι αρέσει τελικά στις γυναίκες,ασχέτως που δεν θα αλλάξω συνήθεια όποια κ να είναι η έκβαση του γκάλοπ![]()
Τι να πω και γω που άλλαξα συνήθεια! Αν δεις, τα πόστ μου στις πρώτες σελίδες έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την παρούσα κατάσταση του πέους μου! ΓΥΑΛΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!

Ας παω να κάνω το μπανάκι μου τώρα να του ξανατραβήξω και μια ξούρα του παργαλάτσου!

Τελεία και παύλα...ξυρισμένο πουλί ίσον υγεία και κ@ύλα!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Covenant πως θυμάσαι κάτι; Αφού γράφτηκες πολύ μετά τη μετάβαση σε vBulletin!

Covenant
Δραστήριο μέλος

Ιδέα μου τότε,γράψε λάθος!
Ευχαριστώ και πάλι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

τι σχέση έχει αν είναι κάποιος στρέιτ με το αποτριχωμένο ΑΝΔΡΙΚΟΟΟΟΟΟΟ σώμα?
το τόνισα το ανδρικό στο τίτλο??? νι

για κάντε μια αλλαγή στον τίτλο σε "Διαλέχτε αποτρίχωση ανάλογα με τις σεχουαλικές σας προτιμήσεις"

Subject to change
e-steki.gr Founder

(χαχα έτσι για να σου τη σπάσω!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Λίγο περίεργο αυτό το.... ξαφνικό κύμα ομοφυλοφιλοφιλίας "Άλλαξα αυτό για να ταιριάζει στους ομοφυλόφιλους".![]()
+1.
Η γη δεν περιστρέφεται γύρω από τους απανταχού ομοφυλόφιλους (να'ναι 2% του συνολικού πληθυσμού άραγες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.