Covenant
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

έλα έλα, μη ντρέπεσαι

οι λεσβίες το κάνουν και μεταξύ τους στον καθαρό αέρα, χωρίς να χρειάζονται μπαταρίες

Kόβικόβι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:+1.
Η γη δεν περιστρέφεται γύρω από τους απανταχού ομοφυλόφιλους (να'ναι 2% του συνολικού πληθυσμού άραγες?)
10% αγαπητή doo! Μη μειώνεις τα ποσοστά. Θα πεταχτούν οι οπαδοί του Κόκκινου Φασισμού και θα σε αποκαλέσουν ομόφοβη

Θα σου πω κάτι σε ΠΜ γιατί εδω θα μας πάρουν με το σφυροδρέπανο αν συνεχίσουμε τα off topic.

Covenant
Δραστήριο μέλος

Αν αυτό ικανοποιεί μερικές δεν με ενοχλεί,το θέμα είναι ότι μάλλων ξέχασαν πως όρισε η φύση την ποιότητα και τα πράγματα as meant to be....ή ακόμα καλύτερα ....ποτέ δεν μάθαν την ποιότητα σωστά

Mε πιάααανιιιιιιιιις τώβρα ντρουβλινιλιθρίνιον;

dooo
Διακεκριμένο μέλος

για να είναι as meant to be, βέβαια, δεν χρειάζονται μόνο μπαταρίες...πρέπει ο εξομοιωτής να εκσπερματώνει κιόλας

ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ
Μονο στο κεφαλι μου και το κεφαλι της, τις θελω!
Πιστευω οτι υπαρχει πολυ μεγαλυτερη απολαυση απουσια τους!

Τουλαχιστον σε μενα ισχυει οποτε...μιαααα χαρουλα!!!)
(τωρα και να σχεδιακι να εχει η κοπελα τυπου Brasileiras...δεν με ενοχλει, αλλα κατεξοχην θελω "babystyle"...ΟΕΟ! )
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

ψ. Sorry δεν άντεξα

Valder 2 είναι μέχρι στιγμής. Επίσης μπορεί να υπάρχουν και πολλοί που δεν το παραδέχονται

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μάριε δηλαδή μουστάκι θες να χει;
ψ. Sorry δεν άντεξα![]()

Ουτε μουστακι να εχει γιατι θα με τσιμπαει!!!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μόνο γιατί θα σε τσιμπάει καλέ?? Αμα δηλαδή του έβαζε conditioner και κρέμα μαλλιών μετά και κάθε εβδομάδα του έκανε και μια μάσκα δεν θα είχες πρόβλημα??![]()
![]()
Last off topic μην αυτομπαναριστω...

Νταξ' αν τα κανει ολα υατα θα παραγινει μαλακο και μετα θα με γαργαλαει...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αντε να σου πω και οτι ειναι καρα-αντιαισθητικο κτλ κτλ κτλ!

(Στο επομενο off topic παρακαλω τον κυριο αντρα της michelle να την μπαναρι για μια εβδομαδα!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:E τα μαλλιά σου πως και δεν μυρίζουν? (Ελπίζω...) Καθαριζε καλα και αυτή την περιοχή.
ʼλλωστε αν τις κόψεις λίγο θα είναι πιο ευκολο αυτό.
Τώρα αν θα κάνεις αποψίλωση και στο bikini αυτό εξαρτάται απο σένα. Αν σου φαίνεται εσένα ωραίο κάνε.

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Giovanna
Επιφανές μέλος

μαρεσουν οι θαμνοι,οπως χαρακτηριστικα τους λετε, η οι ψαλιδισμενοι..
ουτε εγω ξυριζομαι συχνα και παντου, ειμαι ξαν8ια αλλωστε και δεν εχω γενικα πολλη τριχοφυια..
valder γιατι δε μπορω να δω το λινκ που ποσταρες?? γμτ
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:ΔΕ μαρεσουν οι ξυρισμενοι, μου μοιαζει καπως!
μαρεσουν οι θαμνοι,οπως χαρακτηριστικα τους λετε, η οι ψαλιδισμενοι..
ουτε εγω ξυριζομαι συχνα και παντου, ειμαι ξαν8ια αλλωστε και δεν εχω γενικα πολλη τριχοφυια..
valder γιατι δε μπορω να δω το λινκ που ποσταρες?? γμτ
Δεν εχεις και πολυ τριχοφυια...ακομα και "εκει";

Γενικα (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα) η τελειως αποτριχωμενη περιοχη, ή με καποιο σχεδιακι εξιταρει σχεδον ολους τους αντρες. Ειτε απλως ειναι πιο ευχαριστο στο ματι, ειτε το βρισκουν πιο προστυχο, ειτε απλα για λογους υγιεινης. Δεν ειναι δηλαδη το θεμα των πολλων ή λιγων τριχων συνηθως, αλλα η "περιποιηση" τους.
Οσον αφορα οχι το σχεδιο της περιοχης, αλλα

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Δεν εχεις και πολυ τριχοφυια...ακομα και "εκει";![]()
Γενικα (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα) η τελειως αποτριχωμενη περιοχη, ή με καποιο σχεδιακι εξιταρει σχεδον ολους τους αντρες. Ειτε απλως ειναι πιο ευχαριστο στο ματι, ειτε το βρισκουν πιο προστυχο, ειτε απλα για λογους υγιεινης. Δεν ειναι δηλαδη το θεμα των πολλων ή λιγων τριχων συνηθως, αλλα η "περιποιηση" τους.
δεν εχω διαθεση για σχεδιακια γενικα, αν και θα μου αρεσε σαν ιδεα. απλα να, δεν υπαρχει λογος να ποναω και να ξοδευω χρονο με αποτριχωσεις αφου ετσι κι αλλιως η τριχοφυια ειναι μετρια εως ελαχιστη εκει..
με βρίσκεις Α Π Ο ΛΥ Τ Α συμφωνηΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Οσον αφορα οχι το σχεδιο της περιοχης, αλλα, εκει ,προσωπικα, θετω βετο, καθοτι δεν μπορω καθολου να υπαρχουν εκει τριχες. Το βρισκω αντιιαισθητικο και μη "πρακτικο"τα χειλη![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.