katalinos
Δραστήριο μέλος

αλλα πρωτου με κρινεις πρωτα γνωρισε με καλυτερα. .
πάταξον μεν , ξυρίσου δε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Κε Κορωνευ...καποιος θα πρεπει να σας πει οτι ο ο ορος ''δεσπινις'' δεν χρησιμοποιηται....ολες οιγυναικες νυμφευμενες και ανυμφευτες αποκαλουνται εδω και χρονια κυριες διοτι ειναι κυριες του εαυτου τουςδεσποινης ροζα αζουλ .
το θεμα μας ειναι ειναι η περιποιηση της επιμαχης περιοχης ....
και οχι για τις σχεσεις μεταξυ των φυλων ..
απο το οτι αρπαχτηκες με την μια μου δειχνει οτι εχεις αρκετες κακες εμπειριες .
αλλα πρωτου με κρινεις πρωτα γνωρισε με καλυτερα. .
2.Azul(αθουλ...

3.Γνωριζω πολυ καλα ποιο ειναι το θεμα και αν ανατρεξετε παραπανω θα δειτε οτι εχω σαφως τοποθετηθει επ'αυτου....ωστοσο...δεν κρατηθηκα να μην σχολιασω τις αποψεις σας οι οποιες δυστυχως ενω αναφερονται στην περιποιηση της επιμαχης περιοχης ...με τον τροπο που παρουσιαζονται προκαλουν τον αναγνωστη να σχολιασει οχι την ουσια αλλα τα περιξ...

4.Θα σας απογοητευσω...δεν ειχα ποτε κακες εμπειριες...Στον τομεα των στενων διαπροσωπικων σχεσεων ειχα και εχω αριστες εμπειριες διοτι ειμαι ιδιαιτερα εκπιλεκτικη και εκλεκτικη και αποφευγω τα απολιτιστα γαιδουρια τυπου βλαχου ελληναρα πηδηχτουλα ξερωλα ....''εγω ειμαι και κανενας αλλος κλπ κλπ....''' Οι συναναστροφες μου γενικα αφορουν καλλιεργημενους και πολιτισμενους ανθρωπους με τους οποιους ειχα και εχω ευχαριστες και ενδιαφερουσες κοινωνικες και διαπροσωπικες εμπειριες

5.Πολυ ευχαριστως να σας γνωρισω καλυτερα ,αυτο δεν το εχω αρνηθει ποτε και σε κανεναν ανθρωπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: roza azul, you rock!! Μακάρι να μπορούσα να σου βάλω +10 σε αυτό το τελευταίο μήνυμα!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Α ρε Λια!!!!!!!!!!!!!!! ξυπνησα ορεξατη φαινεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!thnx!!!!!!!!!!!!!!!Συμφωνω με τους ορχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!Περιποιημένη γενικότερα, ξυρισμένη εντελώς στους όρχεις. Γιατί δεν υπάρχει επιλογή γι'αυτό;
ΥΓ: roza azul, you rock!! Μακάρι να μπορούσα να σου βάλω +10 σε αυτό το τελευταίο μήνυμα!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

χαλια δεν θα ειναι?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ έτσι πιστεύω. Εξ'ου και η άποψη μου παραπάνω.ενας τριχωτος σε ολο το σωμα ανδρας,,με αποτριχωμενα οργανα?
χαλια δεν θα ειναι?![]()

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

οντως....ενας τριχωτος σε ολο το σωμα ανδρας,,με αποτριχωμενα οργανα?
χαλια δεν θα ειναι?![]()

1.μενεις οπως εισαι και ψαχνεις για συντροφο που να της αρεσουν οι τριχωτοι

2.μπαινεις στο ειδικο πλυντηριο οπου μπαινεις τριχωτος και βγαινεις ατριχος..

3 κανεις λειζερ ριγε σε ολο σου το σωμα φροντιζοντας η μια ριγα να συμπεσει με την ευαισθητη περιοχη(τελειο)

4.ρωτας τον katalinos για αλλες πιθανες λυσεις...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

1.Κε Κορωνευ...καποιος θα πρεπει να σας πει οτι ο ο ορος ''δεσπινις'' δεν χρησιμοποιηται....ολες οιγυναικες νυμφευμενες και ανυμφευτες αποκαλουνται εδω και χρονια κυριες διοτι ειναι κυριες του εαυτου τους
Καλά, μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά. Υπάρχουν κι εκείνες που ακόμα άγονται και φέρονται αποκλειστικά από τις ορέξεις του αιδοίου τους. Πως λέμε για τους άντρες "Σαφώς και είναι άντρας. Είναι ο άντρας της γυναίκας του!"...ε κάνε την αναγωγή σε όρους αιδοίου.
ενας τριχωτος σε ολο το σωμα ανδρας,,με αποτριχωμενα οργανα?
χαλια δεν θα ειναι?![]()
Κοίτα, ναι, φαίνεται κάπως αλλά μεταξύ μας τώρα... Η εξωτερική εμφάνιση γενικά είναι για να τραβήξεις την κοπέλα στο να κάνει κάτι μαζί σου. Όταν η κοπέλα έχει έρθει σπίτι σου, σε γουστάρει, τα χει πετάξει όλα, μαζί κι εσύ τα δικά σου, τι άλλο να της τραβήξεις πια; Αφού είστε στο κρεβάτι!
Εντάξει μια ψιλοπλάκα μπορεί να την πάθει άμα δει αυτό που λες, αλλά εκείνη την ώρα πίστεψέ με, καμία δε μου χει κάνει ούτε ένα παράπονο. Σκοπός είναι να γίνει το πατιρντί. Τα υπόλοιπα είναι για να φιλοσοφούμε να χουμε να λέμε ότι είμαστε ριζοσπαστικοί αν θέλουμε το λιθρίνι μας με γεύση κανέλα και μια τρίχα στραβή στην κορφή... Ε βράσε με τώρα. Η προσέχεις την υγιεινή σου και τη σέβεσαι την άλλη και το ξυρίζεις για να μη τις καταπίνει τις τρίχες, ή κάτσε και κάνε τον καλλιτέχνη λες και το κάνεις με καμια κριτικό έργων τέχνης (όχι εσύ, γενικά μιλάω, μη θιχτείς).
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν δεν ειναι θεμα απολαυσης τοτε γιατι ξυριζομαστε?? ας ειμαστε σαν το αμαζονιο ολοι και να τελειωνει το θεμα. ..
η αποψη μου ειναι πως για τον αντρα απολαυση να ειναι 'φραπα' .. της γυναικας ( η τουλαχιστον περιποιημενο βρε κοριτσια )
οπως επισης απολαυση ειναι και για την γυναικα το να ειναι περιποιημενο του αντρα (συμφωνω με την αποψη οτι ειναι γελοιο να εισαι τριχωτος και να εχεις φραπα την περιοχη σου σαν αντρας )
αλλα και αντιστροφα .
οσο για την αναλυση που εκανες περι των σχεσεων σου - προφανως και δεν ενδιαφερει κανεναν τα προσωπικα σου
αφετερου για να το λες παει να πει πως οντως εχεις κακες εμπειριες ( η και καθολου )
βασικη αρχη της ψυχολογιας ( αν και ηλεκτρονικος κατι κατεχουμε απο αυτο )
χαλια δεν θα ειναι?![]()
ασχετο αγγελε σου εχω στειλει μια ερωτηση για το θεμα που μου ειχες πει για κατι φωτοκυτταρα...
σε παρακαλω επειδη ειχα γενικα προβληματα τωρα τελευταια και δεν εμπαινα στο φορουμ
αν εχεις κατι στο μυαλο σου πες μου να το κανουμε ....

ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

η χρηση της..nPb, τι πιο σημαντικό υπάρχει από την εμφάνιση της συγκεκριμένης περιοχής;![]()

marina289
Δραστήριο μέλος

Καραγκιόζης
Νεοφερμένο μέλος

Περιποιημένη γενικότερα, (φρεσκο)ξυρισμένη/αποτριχωμένη εντελώς στους όρχεις. Γιατί δεν υπάρχει επιλογή γι'αυτό;![]()
Επίτηδες το κάνουν, για να μην μπορώ να ψηφίσω. Είναι όλοι εναντίον μου!

χαλια δεν θα ειναι?![]()
Με την ίδια λογική θα έπρεπε να είναι χάλια και η πλειοψηφία των ανδρών - τριχωτοί σε όλο το σώμα με ξυρισμένο πρόσωπο, και όμως δεν είναι...
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

τι εννοει? (εστω και τοσα χρονια μεταΚαι καλά, κάντε ότι γουστάρετε, αλλά όχι laser!
TO LASER ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!![]()

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ελα ντε....τι εννοει? (εστω και τοσα χρονια μετα)

rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.