Αν ήταν 299,90€ δε θα τα κυνηγούσες;
Φίλε πιάσε το νόημα ! Σου λεω οτι κατω απο ή μεχρι 300 ευρω δεν έχει αξία οντως να ασχοληθεις απλα αποδέχεσαι τη χασούρα.
Φαίνεται πως ο Devil δε βλέπει τα πράγματα απ' αυτή τη σκοπιά...αλλά στην πραγματική ζωή έτσι όπως τα περιγράφουμε εκτυλίσσονται τα πράγματα, καλώς ή κακώς!
Ειμαι αυθορμητος τύπος , εχει τυχει να πάω σε δικαστηριο ως εναγόμενος οταν με απειλουσε μια σατανική γριά και τελικά κέρδισα τη δίκη αλλα έχασα τα δικαστικά έξοδα οπως τα έχασε κ αυτη απλα αυτη έχασε και τη δίκη.
Πριν προχωρήσουμε στο δικαστηριο της προτεινα +20 ευρω αυξηση ενοικιου αλλα να μην ασχολειται με ποιον μένω μεσα στο σπιτι που μου μισθώνει και το οποιο οταν εφυγα ο ξαδερφος της ανεφερε πως το έδωσα καλυτερο απο οτι ηταν. Κανονικα έπρεπε να κοψω ενα penthouse απο τσοντες και να αφησω τις σελιδες σκορπιες μεσα στο σπιτι.
Να της πω , αυτο σου λειπει... το ΠΕΤΣΩΜΑ !@!!! βρες κανεναν καυλο γερο να στο προσφέρει να ηρεμησεις.
Καταλαβες σε τι τρελό κοσμο μπορεις να τυχεις , για αυτο σου λεω πριν ακουσεις τον ιδιοκτητη να λεει τις μαλακιες του ρώτα και την αλλη πλευρά.
Αυτη ειχε κολλημα αν ερχοταν κάποιος να μεινει στο σπιτι επρεπε να αναγραφεται στο συμβολαιο το οποιο συμβολαιο ειχε κενά εξαρχης τα ονοματα , και το δικαστηριο απεφάνθη οτι εφοσον η κυράτζα αυτη ηθελε να θεσει εξαρχής τέτοιους ορους θα έπρεπε να τους αναγράψει ! Δεν το έκανε άρα , αυτο δημιουργησε δικαιωματα υπερ του εναγόμενου όπως έγραφε η αποφαση δηλαδη εμένα.
Το κορυφαιο ηταν στο τέλος που δεν έπαιρνε τα κλειδια επειδη λέει υπηρχαν ανεξόφλητοι λογαριασμοί κοινοχρηστων ! Τα παρέδωσα τα ΚΛΕΙΔΙΑ με ένα εξώδικο - μεσω δικαστικού επιμελητή. Σιγα ενα 50άρι έδωσα.
Η κυρια ομως δεν ειπε οτι με χρεωνε κοινοχρηστα δια το πληθος των διαμερισματων και οχι οπως θα έπρεπε δηλαδη με βάση τα τετραγωνικα του καθε διαμερισματος. Ετσι πληρώνονται τα κοινοχρηστα οποτε της ζητουσα στο εξωδικο να μου στειλει νομιμες αποδειξεις στον πληρεξουσιο δικηγορο μου για τα περαιτερω.
Δεν μπορει το δυάρι να πληρωνει ιδια κοινοχρηστα με το τριάρι.
Τι καταφερε λοιπον ; Εχασε 800 ευρω σε δικαστήρια και θα με θυμάται. Επειδη δδεν ηθελε να συνενοηθει ηρεμα κ ωραια κ δεν δέχτηκε τη προταση μου να αυξησουμε το ενοικιο κατα 20 ευρω και να μη με ενοχλει γενικά.
ΟΠΟΙΟΣ δεν δέχεται να συνενοηθει και εχει άπλετο εγωισμο αυτα θα παθαινει στο μέλλον θα του τα τρωνε οι δικηγοροι κ τα δικαστηρια. Ηθικο διδαγμα.
Ενοικιο δεν έχασε απο μένα , ισα ισα τα έπαιρνε και προπληρωμένα αλλα ηταν παλιάνθρωπος. Ο μηχανικος του σπιτιου τον οποιο έριξε γιατι τα έμαθα την ετρεχε στα δικαστηρια επειδη του χρωσταγε λεφτά και κέρδισε το δικαστηριο κάπου 50.000 ευρώ.