Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

13-06-24

14:20
Είμαι τόσο ήρεμος, που στο δεύτερο τίποτα θα φώναζα "Ε ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ Η ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ;"
θΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑΑΑΑΑ
(Ειμαι πάντα ηρεμος στις αντιδράσεις μου).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν γκρινιάζω ποτέ άσκοπα, οι υπόλοιπες δεν ξέρω τι κάνουν.![]()
Δε σε ξέρω αλλα κανεις δεν εχει πάντα δίκιο. Να το προσέξεις αυτό και εμένα έτσι μ έλεγε και δεν ειχε πάντα δίκιο.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.724 μηνύματα.

13-06-24

14:23
Μη ειρωνικά αυτός είμαι εγώθΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑΑΑΑΑ
(Ειμαι πάντα ηρεμος στις αντιδράσεις μου).
Ε νταξει, είμαι λίγο οξύθυμος παραπάνω (

Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-06-24

14:24
Καλά ναι, ας φορουσατε για λιγο τα δικά μας τα παπούτσια, να δούμε για πόσο θα άντεχατε να μη γκρινιάζετε...Δε σε ξέρω αλλα κανεις δεν εχει πάντα δίκιο. Να το προσέξεις αυτό και εμένα έτσι μ έλεγε και δεν ειχε πάντα δίκιο.

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.724 μηνύματα.

13-06-24

14:25
Όταν λέμε ναρκωτικά;Θα μεγαλώσεις λιγο και θα αρχίσεις να εκτιμάς τις γυναίκες, οχι για βυζιά ή κώλο, αλλα γιατί είναι ναρκωτικά. Είναι το κλειδί της ζωής... Σκοπός της ζωής είναι να γίνεις δον ζουαν
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

13-06-24

14:30
Λοιπόν, για να το κάνουμε «πενηνταράκια»:

Και κάπως έτσι ξέρει ότι κάθε φορά που θα θέλει κάτι από σένα all it takes είναι να σου κάνει μούτρα ή/και να σου γκρινιάξει (με puppy eyes ή όχι)...και μια μέρα που θα είσαι πια τόσο δεδομένος και θα 'χει ξενερώσει τόσο τη ζωή της μαζί σου και με το πόσο needy είσαι στο να την ικανοποιήσεις και θα βρεθεί κάποιος να την ιντριγκάρει, θα την ψάχνεις στα τηλέφωνα και στα social που θα σου 'χει ρίξει το ghosting της αρκούδας και θ' αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος!

Όλα καλά (σχετικά) μέχρι τις φωνές...άντρας που ανεβάζει τους τόνους και χάνει την ψυχραιμία του=άντρας χαμηλής αξίας (στα μάτια της γυναίκας)...- Τι εχεις αγάπη μου;
- Τίποτα
- Σίγουρα; Φαίνεσαι λυπημένη
- Ναι δεν εχω κάτι
- Καλα οκ (συνεχίζω το πράγμα μου)
- Τσάφ Τσούφ
- Δε θα με δουλεύεις, πες μου τι εχεις να σε βοηθήσω αμα μπορώ
-Τίποτα, απλα δε μου αρέσει που τα παράτησες τόσο γρήγορα
- Ε ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ
- Τώρα γιατι μου φωνάζεις;
Ούτε «αγαπουλίνι» ούτε τίποτε απ' όλες αυτές τις αηδίες και τα σάλια, «ή πες μου τι συμβαίνει ή άσε με ήσυχο να κάνω αυτό που μου αρέσει»...εκεί όμως, αν μουτρώσει και συνεχίσει να κάνει την πάπια, πρέπει να είσαι ανυποχώρητος και να τιμωρήσεις με κάποιο τρόπο αυτή τη συμπεριφορά (είτε φεύγοντας, είτε γράφοντάς τη στ' @@ σου για την υπόλοιπη μέρα κ.ο.κ.), όχι να πεις «εντάξει, μ' άφησε ήσυχο, όλα καλά» και να συνεχίσεις σα να μη συμβαίνει τίποτα!- Συγνώμη αγαπουλίνι. Πες μου τι εχεις να προσπαθήσω να βοηθήσω

Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα μας είναι 17 ή 97, αν μουτρώνει θυμώνει γκρινιάζει κ.λπ. για τέτοιες μ@λακίες T.Y.N. και πάμε παρακάτω...- Ε έκανες ριποστ ενα βίντεο που με ενόχλησε, δε πειράζει όμως
- Έτσι γουστάρω και το ανέβασα, άμα σ' αρέσει!- Ε πες το ρε άνθρωπε να το συζητήσουμε και να το βγάλω, ημαρτον δηλαδή
- Οκ.
Και σα να μην έφτανε η επιβράβευση της άσχημης συμπεριφοράς που της έδωσες, είπες να της δώσεις κι άλλη μια γιατί «είσαι ο άντρας ο σωστός», «γιατί εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους τους μ@λάκες που τις έχουν γραμμένες στα παλιά τους τα παπούτσια» κ.ο.κ.!- Θές να σου βάλω να φάς;
- Ναι![]()

Και κάπως έτσι ξέρει ότι κάθε φορά που θα θέλει κάτι από σένα all it takes είναι να σου κάνει μούτρα ή/και να σου γκρινιάξει (με puppy eyes ή όχι)...και μια μέρα που θα είσαι πια τόσο δεδομένος και θα 'χει ξενερώσει τόσο τη ζωή της μαζί σου και με το πόσο needy είσαι στο να την ικανοποιήσεις και θα βρεθεί κάποιος να την ιντριγκάρει, θα την ψάχνεις στα τηλέφωνα και στα social που θα σου 'χει ρίξει το ghosting της αρκούδας και θ' αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος!
Νομίζεις!καποια πραγματα δε λύνονται τοσο απλα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

13-06-24

14:33
Όταν λέμε ναρκωτικά;
Ειναι ζάλη - περνάς ωραία

Γυναικες το όπιο του λαού

Καλά ναι, ας φορουσατε για λιγο τα δικά μας τα παπούτσια, να δούμε για πόσο θα άντεχατε να μη γκρινιάζετε...![]()
Δε γίνεται φοράτε γόβες και θα με έκοβαν...

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.781 μηνύματα.

13-06-24

14:42
Δε θα με πείραζε/ενοχλούσε ενδεχόμενη διαφορά στο ύψος
Δε θα με πείραζε/ενοχλούσε να υπάρχει διαφορά (σημαντική) στην ερωτική εμπειρία και στις σχέσεις
Δε θα με πείραζε/ενοχλούσε να μην ήταν τόσο της γυμναστικής
αυτά, δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή
btw τώρα πρόσεξα ότι γράφει αρνητικά στο τίτλο, αυτά που έγραψα δεν είναι αρνητικά..
Δε θα με πείραζε/ενοχλούσε να υπάρχει διαφορά (σημαντική) στην ερωτική εμπειρία και στις σχέσεις
Δε θα με πείραζε/ενοχλούσε να μην ήταν τόσο της γυμναστικής

αυτά, δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή

btw τώρα πρόσεξα ότι γράφει αρνητικά στο τίτλο, αυτά που έγραψα δεν είναι αρνητικά..
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.129 μηνύματα.

13-06-24

14:47
Κοίτα, δε μας λες και τους πιο ωριμους, προς θεου, 17 και 16 είμαστε, αλλα το "αγαπουλίνι" είναι πραγμα που το εχουμε και οι δυο, οχι μονο εγω και οχι μονο αυτή. Οσο για το ανυποχώρητο μέρος συμφωνώ, υπήρξε περίοδος που ητανε όλο φωνές και απαιτήσεις και εγώ ζήταγα πρώτος συγνώμη, και εκανε και εκανα σα να μην εγινε τιποτα, πραγμα το οποιο έκοψα και τώρα της λέω "αμα είναι να μου φωνάζεις κάτσε ξεκουράσου και έλα να μου μιλήσεις ήρεμα" και την αφήνω, δε πρόκειται να γράψω ανθρωπο που αγαπώ στα αρχιδια μου για την υπόλοιπη μέρα.Ούτε «αγαπουλίνι» ούτε τίποτε απ' όλες αυτές τις αηδίες και τα σάλια, «ή πες μου τι συμβαίνει ή άσε με ήσυχο να κάνω αυτό που μου αρέσει»...εκεί όμως, αν μουτρώσει και συνεχίσει να κάνει την πάπια, πρέπει να είσαι ανυποχώρητος και να τιμωρήσεις με κάποιο τρόπο αυτή τη συμπεριφορά (είτε φεύγοντας, είτε γράφοντάς τη στ' @@ σου για την υπόλοιπη μέρα κ.ο.κ.), όχι να πεις «εντάξει, μ' άφησε ήσυχο, όλα καλά» και να συνεχίσεις σα να μη συμβαίνει τίποτα!![]()
Τι να σε πώ ρε φίλε, και δεν ήτανε τίποτα το βίντεο ηταν κυριολεκτικά ενας καταρράκτης και έλεγε "φαντάσου να σε κακοποιεί ψυχολογικά μια φασαία εδώ"Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα μας είναι 17 ή 97, αν μουτρώνει θυμώνει γκρινιάζει κ.λπ. για τέτοιες μ@λακίες T.Y.N. και πάμε παρακάτω...
Σωστός, έπρεπε να απαντήσω έτσι, δεν απάντησα, ήθελα να είμαι ήρεμος και να μην τα βγάνω παραπέρα, εφαγα και κράξιμο απο τους δικούς μου για αυτό.- Έτσι γουστάρω και το ανέβασα, άμα σ' αρέσει!
Φυσικά και όχι για όνομα του θεού, την είχα καλέσει σπίτι μου, ούτως η άλλως θα τρώγαμε και θα της έφτιαχνα τραπέζι. Δε τάζω κάτι και μετα να μη το κάνω, προσβάλλει την δική μου συνείδηση παραπάνω απο των άλλων!Και σα να μην έφτανε η επιβράβευση της άσχημης συμπεριφοράς που της έδωσες, είπες να της δώσεις κι άλλη μια γιατί «είσαι ο άντρας ο σωστός», «γιατί εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους τους μ@λάκες που τις έχουν γραμμένες στα παλιά τους τα παπούτσια» κ.ο.κ.!![]()
Ας το κάνει. Αναγνωρίζει οτι δε θα βρεί αλλον σαν εμένα για πολλούς και διάφορους λόγους! Ας πεσει σε κανα κάγκουρα, εγώ δον ζουαν θα γίνω.Και κάπως έτσι ξέρει ότι κάθε φορά που θα θέλει κάτι από σένα all it takes είναι να σου κάνει μούτρα ή/και να σου γκρινιάξει (με puppy eyes ή όχι)...και μια μέρα που θα είσαι πια τόσο δεδομένος και θα 'χει ξενερώσει τόσο τη ζωή της μαζί σου και με το πόσο needy είσαι στο να την ικανοποιήσεις και θα βρεθεί κάποιος να την ιντριγκάρει, θα την ψάχνεις στα τηλέφωνα και στα social που θα σου 'χει ρίξει το ghosting της αρκούδας και θ' αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

13-06-24

14:48
@Jack of Spades δε χρειάζεται να τη κοντ΄ραρεις την άλλη αν δεν το θέλεις.
Στη τελικη όπως έγραψες και εσυ σηκώνεσαι και φευγεις και άστην να βρει έναν καλύτερο (αν τον βρεί).
Είναι ο άντρας που θέλει να φέρεται με γλυκήτητα.
Αμα θέλει να φυγει ας φυγει... δεν κρατάμε καμια με το ζόρι. Ας πάει αλλου να καλοπεράσει αμα δεν της αρέσει. Κανενα θέμα.
Στη τελικη όπως έγραψες και εσυ σηκώνεσαι και φευγεις και άστην να βρει έναν καλύτερο (αν τον βρεί).
Και σα να μην έφτανε η επιβράβευση της άσχημης συμπεριφοράς που της έδωσες, είπες να της δώσεις κι άλλη μια γιατί «είσαι ο άντρας ο σωστός», «γιατί εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους τους μ@λάκες που τις έχουν γραμμένες στα παλιά τους τα παπούτσια» κ.ο.κ.!
Είναι ο άντρας που θέλει να φέρεται με γλυκήτητα.
Αμα θέλει να φυγει ας φυγει... δεν κρατάμε καμια με το ζόρι. Ας πάει αλλου να καλοπεράσει αμα δεν της αρέσει. Κανενα θέμα.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

13-06-24

15:05
α)Δεν έχουν ηλικία όλες αυτές οι γυναικείες κωλοσυμπεριφορές, τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι 30+ γαϊδουρομουλάρες που 'χουν δεκάδες άντρες bodycount (και κάποιοι απ' αυτούς τις έβαλαν στη θέση τους κάποτε, αλλά αν είναι «τέτοιες» πάντα θα βρίσκουν και θα κάνουν)...α)Κοίτα, δε μας λες και τους πιο ωριμους, προς θεου, 17 και 16 είμαστε, αλλα το "αγαπουλίνι" είναι πραγμα που το εχουμε και οι δυο, οχι μονο εγω και οχι μονο αυτή.
β)Οσο για το ανυποχώρητο μέρος συμφωνώ, υπήρξε περίοδος που ητανε όλο φωνές και απαιτήσεις και εγώ ζήταγα πρώτος συγνώμη, και εκανε και εκανα σα να μην εγινε τιποτα, πραγμα το οποιο έκοψα και τώρα της λέω "αμα είναι να μου φωνάζεις κάτσε ξεκουράσου και έλα να μου μιλήσεις ήρεμα" και την αφήνω,
γ)δε πρόκειται να γράψω ανθρωπο που αγαπώ στα αρχιδια μου για την υπόλοιπη μέρα.
δ)Τι να σε πώ ρε φίλε, και δεν ήτανε τίποτα το βίντεο ηταν κυριολεκτικά ενας καταρράκτης και έλεγε "φαντάσου να σε κακοποιεί ψυχολογικά μια φασαία εδώ"
ε)Σωστός, έπρεπε να απαντήσω έτσι, δεν απάντησα, ήθελα να είμαι ήρεμος και να μην τα βγάνω παραπέρα, εφαγα και κράξιμο απο τους δικούς μου για αυτό.
στ)Φυσικά και όχι για όνομα του θεού, την είχα καλέσει σπίτι μου, ούτως η άλλως θα τρώγαμε και θα της έφτιαχνα τραπέζι. Δε τάζω κάτι και μετα να μη το κάνω, προσβάλλει την δική μου συνείδηση παραπάνω απο των άλλων!
ζ)Ας το κάνει. Αναγνωρίζει οτι δε θα βρεί αλλον σαν εμένα για πολλούς και διάφορους λόγους! Ας πεσει σε κανα κάγκουρα, εγώ δον ζουαν θα γίνω.
β)Αυτό που περιγράφεις δε δουλεύει γιατί το εκλαμβάνει ως «μου μίλησες με ασέβεια φωνάζοντας κ.λπ. αλλά δεν πειράζει, αν ηρεμήσεις κι έρθεις και μου μιλήσεις όμορφα θα κάτσω και θα δώσω προσοχή στη μ@λακία που έχεις να μου πεις και την επόμενη φορά πάλι θα μου ξαναφωνάξεις και πάλι θα σε στείλω να ηρεμήσεις κι όλα καλά» κι είναι σχεδόν το ίδιο αδύναμη συμπεριφορά με το «τι θες μωρό μου, τι θες μπουρμπουτσουλούκι μου εγώ είμαι εδώ κ.λπ.»!
γ)Δε μιλάμε για ανθρώπους (γενικά), για γυναίκες με τις οποίες συνάπτουμε ερωτικές σχέσεις μιλάμε...τους γονείς σου, τ' αδέρφια σου, τους φίλους σου, τους συμμαθητές σου κ.λπ. εννοείται πως δε θα τους γράψεις ποτέ ΑΛΛΑ οι γυναίκες που συμπεριφέρονται έτσι (και με άλλους χειριστικούς τρόπους) σε μια σχέση ΜΟΝΟ έτσι θα σε σεβαστούν και (ίσως) θα καταλάβουν ότι κάνουν λάθη και θα τα διορθώσουν...
δ)Δε χρειάζεται να είναι κάτι, μια γυναίκα μπορεί να ενοχληθεί (ή να κάνει ότι ενοχλήθηκε για να σε τεστάρει) για το πιο ασήμαντο πράγμα στον κόσμο!
ε)Μια χαρά ήρεμος μπορείς να είσαι λέγοντας κάτι τέτοιο...
στ)Δε θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου γιατί έχω και τα διπλά σας χρόνια...το δέχομαι και πάω παρακάτω!

ζ)Αν φτάσεις ποτέ ως εκεί με γυναίκα, στο υπογράφω αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο 1.000.000 να πει ποτέ «τον nearos τον αδίκησα, τελικά είχε αξία, κακώς τον άφησα κ.λπ.» ακόμη κι αν ΟΛΟΙ της οι επόμενοι είναι οι τελευταίοι πεταμένοι χλέμπουρες της κοινωνίας...που να γίνεις ο Θεός ο ίδιος, στο δικό της το μυαλό θα είσαι για πάντα ο τελευταίος της γης!

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω κάτι τέτοιο, όταν λέω «τιμωρία» μπορεί να είναι απλώς το ν' αδιαφορήσεις για τις γκρίνιες της ή να σηκωθείς και να πας μια βόλτα (αν δεις π.χ. ότι κλιμακώνει και δεν παίρνει από λόγια)......δε χρειάζεται να τη κοντ΄ραρεις την άλλη αν δεν το θέλεις...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

13-06-24

15:05
Λοιπόν, για να το κάνουμε «πενηνταράκια»:
Όλα καλά (σχετικά) μέχρι τις φωνές...άντρας που ανεβάζει τους τόνους και χάνει την ψυχραιμία του=άντρας χαμηλής αξίας (στα μάτια της γυναίκας)...
Ούτε «αγαπουλίνι» ούτε τίποτε απ' όλες αυτές τις αηδίες και τα σάλια, «ή πες μου τι συμβαίνει ή άσε με ήσυχο να κάνω αυτό που μου αρέσει»...εκεί όμως, αν μουτρώσει και συνεχίσει να κάνει την πάπια, πρέπει να είσαι ανυποχώρητος και να τιμωρήσεις με κάποιο τρόπο αυτή τη συμπεριφορά (είτε φεύγοντας, είτε γράφοντάς τη στ' @@ σου για την υπόλοιπη μέρα κ.ο.κ.), όχι να πεις «εντάξει, μ' άφησε ήσυχο, όλα καλά» και να συνεχίσεις σα να μη συμβαίνει τίποτα!
Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα μας είναι 17 ή 97, αν μουτρώνει θυμώνει γκρινιάζει κ.λπ. για τέτοιες μ@λακίες T.Y.N. και πάμε παρακάτω...
- Έτσι γουστάρω και το ανέβασα, άμα σ' αρέσει!
Και σα να μην έφτανε η επιβράβευση της άσχημης συμπεριφοράς που της έδωσες, είπες να της δώσεις κι άλλη μια γιατί «είσαι ο άντρας ο σωστός», «γιατί εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους τους μ@λάκες που τις έχουν γραμμένες στα παλιά τους τα παπούτσια» κ.ο.κ.!
Νομίζεις!![]()
φΊΛΕ όλα αυτα δημιουργούν ενα τοξικό περιβάλλον.... αν κάτι λύνεται και δεν ειναι παράλογη η άλλη οκ θα κανουμε μια υποχωρηση και θα λυθεί. Απο εκει και πέρα... δεν σου μιλάω δεν μου μιλάς... σε γράφω με γράφεις δεν νομίζω οτι θα καταλήξουν κάπου. Και αυτα θα ταιριάξουν σε γυναικα που ετσι και αλλιως δεν θα δημιουργουσε θέματα αν η αλλη ειναι επισης πολυ πεισματάρα θα συνεχισει και θα στο κρατάει.
Ετσι δουλειά δεν γινεται... αν νομιζει οτι δε μπορεί να συνυπάρξει μαζί σου επειδη είσαι ηρεμος και κάποια πράγματα τα αφηνεις να πέφτουν κάτω και θεωρεί οτι αδιαφορείς ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...
Ας πάει να βρεί κάποιον άλλον να ταιριάξουνε. Φυσικα αυτο δεν θα της το πείς αλλα θα δειξεις με το τροπο σου και τα δικά σου όρια.
Γενικα εγω θα ηθελα μια γυναικα να συγχωρει όπως και εγώ , να μην αντιδρά συνεχως και να ειναι μεσα στα νευρα (οπως εγω) και γενικά να δειχνει μια διαλλακτικότητα και να μην ειναι ψυχρή και χειριστική ας πούμε. Δε θα κατσω να αλλαξω την αλλη αν εχει εναν Χ τρόπο σκέψης απλα δεν θα προχωρήσουμε.
δε θελω μπελάδες στο κεφάλι μου , ευχαριστώ.
Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω κάτι τέτοιο, όταν λέω «τιμωρία» μπορεί να είναι απλώς το ν' αδιαφορήσεις για τις γκρίνιες της ή να σηκωθείς και να πας μια βόλτα (αν δεις π.χ. ότι κλιμακώνει και δεν παίρνει από λόγια)...
Ναι και μετά θα σε περιμένει για να μιλήσετε...... τα χω ζήσει

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

13-06-24

15:15
Όταν η γυναίκα όχι απλά δεν κάνει κάτι για να την κερδίσει αλλά πάει και γυρεύοντας τότε δε μιλάμε για «γλυκύτητα» αλλά για αντρικήΕίναι ο άντρας που θέλει να φέρεται με γλυκήτητα.

α)Προφανώς αυτό που περιγράφω δε θα γίνεται συνέχεια σε μια σχέση, θα γίνει ΜΙΑ φορά κι αν ο άντρας δε δει συμμόρφωση την επόμενη φορά απλά θα (πρέπει να) τερματίσει τη σχέση...αν κι ο ίδιος ο άντρας όμως δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη σχέση (κάτι το οποίο το καταλαβαίνουν κι οι γυναίκες κι είναι ένας από τους λόγους που ξεκινούν να συμπεριφέρονται έτσι) ανά πάσα στιγμή φυσικά και θα μιλάμε για μια απολύτως τοξική σχέση...α)φΊΛΕ όλα αυτα δημιουργούν ενα τοξικό περιβάλλον.... αν κάτι λύνεται και δεν ειναι παράλογη η άλλη οκ θα κανουμε μια υποχωρηση και θα λυθεί. Απο εκει και πέρα... δεν σου μιλάω δεν μου μιλάς... σε γράφω με γράφεις δεν νομίζω οτι θα καταλήξουν κάπου. Και αυτα θα ταιριάξουν σε γυναικα που ετσι και αλλιως δεν θα δημιουργουσε θέματα αν η αλλη ειναι επισης πολυ πεισματάρα θα συνεχισει και θα στο κρατάει.
β)Ετσι δουλειά δεν γινεται... αν νομιζει οτι δε μπορεί να συνυπάρξει μαζί σου επειδη είσαι ηρεμος και κάποια πράγματα τα αφηνεις να πέφτουν κάτω και θεωρεί οτι αδιαφορείς ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...
γ)Γενικα εγω θα ηθελα μια γυναικα να συγχωρει όπως και εγώ , να μην αντιδρά συνεχως και να ειναι μεσα στα νευρα (οπως εγω) και γενικά να δειχνει μια διαλλακτικότητα και να μην ειναι ψυχρή και χειριστική ας πούμε. Δε θα κατσω να αλλαξω την αλλη αν εχει εναν Χ τρόπο σκέψης απλα δεν θα προχωρήσουμε.
δ)Ναι και μετά θα σε περιμένει για να μιλήσετε...... τα χω ζήσει![]()
β)Αν αυτό κατάλαβες τότε κατάλαβες λάθος...δεν «αφήνουμε να πέσει κάτω» κάτι επειδή το χειριζόμαστε έτσι όπως περιγράφω!
γ)Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να γίνεις gay και να βρεις ένα καλό και λογικό παλικάρι να τα λέτε ντόμπρα και στα ίσα και να τα βρίσκετε άμεσα κι εύκολα, γιατί γυναίκα μ' αυτές τις προδιαγραφές φίλε δύσκολο!

δ)Αυτό είναι το ζητούμενο, να μιλήσουμε, να λύσουμε το πρόβλημα ΑΛΛΑ με το σωστό τρόπο, την κατάλληλη στιγμή και, το κυριότερο, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.215 μηνύματα.

13-06-24

15:15
Σιγά βε αλέν ντελόνκαι άστην να βρει έναν καλύτερο (αν τον βρεί).
Για όλους υπάρχει ο κατάλληλος για αυτούς, συγκρίσεις τύπου καλύτερος χειρότερος απο μένα είναι παιδιάστικα νάζια και εγωισμοί
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.038 μηνύματα.

13-06-24

15:20
Αγάπες, πίσω από το "Τίποτα" που απαντάμε, κρύβονται όλες οι μαλακίες που έχετε κάνει, ακόμα και πριν 10 χρόνια.. 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.129 μηνύματα.

13-06-24

15:21
oυτε κρητικοί με τις βεντέτες σας να μην ήσασταν εσεις οι κοπέλες, αμααανακόμα και πριν 10 χρόνια..![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.038 μηνύματα.

13-06-24

15:22
Το χω πει

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.215 μηνύματα.

13-06-24

15:27
Πάντως δεν είναι προνόμιο των γυναικών αυτό.
Μου έχει τύχει άντρας που έκανε τι έχεις τίποτα όπως και άντρας να μην ξεχνάει με τίποτα ασήμαντα πράγματα και ενώ φαινομενικά λύνονταν θέματα πάντα περίμενε την στιγμή να τα πετάξει ή να θιχτεί ξανά.
Γενικά αυτό το πράγμα δεν παλεύεται στον άνθρωπο ακόμα και σε φιλικό επίπεδο είναι ψυχολογικός πόλεμος ειδικά για ανθρώπους όπως εγώ που είμαι τέρμα ευθύς σε όσα λέω δεν υπάρχει κρυμμένο κείμενο και δεύτερες σκέψεις
Μου έχει τύχει άντρας που έκανε τι έχεις τίποτα όπως και άντρας να μην ξεχνάει με τίποτα ασήμαντα πράγματα και ενώ φαινομενικά λύνονταν θέματα πάντα περίμενε την στιγμή να τα πετάξει ή να θιχτεί ξανά.
Γενικά αυτό το πράγμα δεν παλεύεται στον άνθρωπο ακόμα και σε φιλικό επίπεδο είναι ψυχολογικός πόλεμος ειδικά για ανθρώπους όπως εγώ που είμαι τέρμα ευθύς σε όσα λέω δεν υπάρχει κρυμμένο κείμενο και δεύτερες σκέψεις
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

13-06-24

15:35
Σιγά βε αλέν ντελόν
Για όλους υπάρχει ο κατάλληλος για αυτούς, συγκρίσεις τύπου καλύτερος χειρότερος απο μένα είναι παιδιάστικα νάζια και εγωισμοί
Ποιος Άλεν αυτός είναι γατουλης εγώ είμαι Πάνθηρας χρρρρρρ

Δεν αντιλεγω για όλες υπάρχει ο κατάλληλος απλά για κάποιες είναι μέσα στη φαντασία τους

Όταν η γυναίκα όχι απλά δεν κάνει κάτι για να την κερδίσει αλλά πάει και γυρεύοντας τότε δε μιλάμε για «γλυκύτητα» αλλά για αντρικήμε δύο χέρια!
α)Προφανώς αυτό που περιγράφω δε θα γίνεται συνέχεια σε μια σχέση, θα γίνει ΜΙΑ φορά κι αν ο άντρας δε δει συμμόρφωση την επόμενη φορά απλά θα (πρέπει να) τερματίσει τη σχέση...αν κι ο ίδιος ο άντρας όμως δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη σχέση (κάτι το οποίο το καταλαβαίνουν κι οι γυναίκες κι είναι ένας από τους λόγους που ξεκινούν να συμπεριφέρονται έτσι) ανά πάσα στιγμή φυσικά και θα μιλάμε για μια απολύτως τοξική σχέση...
β)Αν αυτό κατάλαβες τότε κατάλαβες λάθος...δεν «αφήνουμε να πέσει κάτω» κάτι επειδή το χειριζόμαστε έτσι όπως περιγράφω!
γ)Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να γίνεις gay και να βρεις ένα καλό και λογικό παλικάρι να τα λέτε ντόμπρα και στα ίσα και να τα βρίσκετε άμεσα κι εύκολα, γιατί γυναίκα μ' αυτές τις προδιαγραφές φίλε δύσκολο!
δ)Αυτό είναι το ζητούμενο, να μιλήσουμε, να λύσουμε το πρόβλημα ΑΛΛΑ με το σωστό τρόπο, την κατάλληλη στιγμή και, το κυριότερο, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο!
Προφανώς ο άντρας δεν φευγει γιατί ειναι πιο διαλακτικος και αναμένει ότι κάτι θα αλλάξει η δεν θα είναι αυτό αιτία χωρισμου. Τέλειες σχέσεις δεν υπάρχουν λες και εσυ εισαι κάθε μέρα στα κέφια σου ας πουμε.
Τώρα αν η άλλη συνεχίζει προφανως κάποια στιγμή θα χωρίσουν οκ.
Αν όμως βρει αυτόν που λες εσυ μετά αυτός δεν θα έχει την υπομονή και τη διαλακτικοτητα του πρωτου.
Αν γουστάρει τέτοια τελικά και δεν το ήξερα και γίνει γατουλα ουτε εγώ θα τη γουσταρα.
Γιατί είχα στο μυαλο μου κάτι άλλο που θαυμάζω κ οχι μια να της τρίζει τα δόντια ο άλλος αμέσως να χαλαρώνει.
Όταν η γυναίκα όχι απλά δεν κάνει κάτι για να την κερδίσει αλλά πάει και γυρεύοντας τότε δε μιλάμε για «γλυκύτητα» αλλά για αντρικήμε δύο χέρια.
γ)Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να γίνεις gay και να βρεις ένα καλό και λογικό παλικάρι να τα λέτε ντόμπρα και στα ίσα και να τα βρίσκετε άμεσα κι εύκολα, γιατί γυναίκα μ' αυτές τις προδιαγραφές φίλε δύσκολο!![]()
Ατυχησα ασε δεν μ αρέσουν οι άντρες

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.592 μηνύματα.

13-06-24

16:53
Το θέμα δεν είναι μα σηκωθεί μα φύγει μα να σηκωθει να σταματήσει να αδιαφορεί και να κάνει κάτιΚαι σ' αυτή την περίπτωση ο άντρας φταίει (κατά μια έννοια) που δεν το τελειώνει και δε σηκώνεται να φύγει...ξέρεις πόσες γυναίκες ξέρω που με τον Χ άντρα ήταν μέσα στην γκρίνια ενώ με τον Υ τρυφερές γατούλες;![]()
Να γιατί είναι τρυφερές γατούλες με τον άλλον ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΙΙΙΙΙΙ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

13-06-24

16:59
Είναι αυτό που έλεγε ο λοποδυτης ο απατεωνας που έχω για γνωστό.... Οι γυναίκες θέλουν να πηγαινεις με τα νερά τους.
Και αυτός το ίδιο κάνει... Και είναι ο ιδανικός συζυγος παιδια δεν έχει χωρίσει ποτε.
Από πισω την έχει φλομώσει στα κερατα βέβαια αλλά και τι σημασία έχει ; ουδείς τέλειος.
Εμείς που τα ψάχνουμε όλα ιδανικά στο τέλος θα μείνουμε μόνοι. Νόμος αυτό
Και αυτός το ίδιο κάνει... Και είναι ο ιδανικός συζυγος παιδια δεν έχει χωρίσει ποτε.
Από πισω την έχει φλομώσει στα κερατα βέβαια αλλά και τι σημασία έχει ; ουδείς τέλειος.
Εμείς που τα ψάχνουμε όλα ιδανικά στο τέλος θα μείνουμε μόνοι. Νόμος αυτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.