xristaras9
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

οτι υπαρχουν ατομα που τον εκτιμουν τοσο ωστε να τον βαλουν προφιλ θα επρεπε οχι απλα να σε παραξενευει, αλλα να σε θλιβει
Κοίτα είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς είναι ο πρόεδρος της Αμερικής οπότε είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που τον σέβονται. Αλλά στην τελική ο το avatar δεν παίζει και κάποιον ρόλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν παιρνω κοκκαλα απο κανενα κομμα, δεν γλειφω κουληδες και τζημερους, δεν παω 3ημερα με την ΔΑΠαρα.
α και προφανως δεν γινονται εκρηξεις μεσα μου επειδη καποιος χαζουλης εβαλε τον τρομπ προφιλ, jesus, εχω και καλυτερα πραματα να κανω
xristaras9
Διάσημο μέλος

μα να μην ειμαι ουτε κνιτης ομως, κοιτα κατι πραματα
δεν παιρνω κοκκαλα απο κανενα κομμα, δεν γλειφω κουληδες και τζημερους, δεν παω 3ημερα με την ΔΑΠαρα.
α και προφανως δεν γινονται εκρηξεις μεσα μου επειδη καποιος χαζουλης εβαλε τον τρομπ προφιλ, jesus, εχω και καλυτερα πραματα να κανω
Αμα δεν πέσει ποντικός στην τσέπη του κνίτη σκοτώνεται που θα μου πεις εσύ δεν τρώς τα ψωροκόκκαλα απο κανένα κόμμα.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι η ΚΝΕ προετοιμάζει τον μελλοντικό στρατό κομματόσκυλων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αφού όσοι παλιάχρηστοι είναι σήμερα στις υψηλές καρέκλες απο εκεί έχουν έρθει (Τσίπρας,Στουρνάρας κτλ)."Εχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις αλλά όλο εδώ στους φιλελέδες τριγυρνάς με διακόσους πενήντα λογαριασμούς.'Έλεγες τον ξεχασμένο no lifer 'οταν έφτιαχνε λογαριασμούς ψεύτικους και στην έλεγε αλλά δεν πας πίσω.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

τα φιλια μου ψηλε, παω για κοκτειλαρες, σμουτς
boo fucking hoo xristara, σου ξαναλεω δεν υπαρχουν ψευτικοι λογαριασμοι, δεν ξερω τι κολληματα και φρικες εχεις φαει
harry akritas
Διάσημο μέλος

Mαριο με λενε,20/3/99 γεννηθεις.
boo fucking hoo xristara, σου ξαναλεω δεν υπαρχουν ψευτικοι λογαριασμοι, δεν ξερω τι κολληματα και φρικες εχεις φαει
Μην τα λες αυτά ρε φίλε, εκτίθεσαι. Έλεος δηλαδή.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

εχω και καλυτερα πραματα να κανω
Apparently not. Αλλιως δεν θα εφτιαχνες ακαουντ για να πεις την παπαρια σου.
Κοίτα είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς είναι ο πρόεδρος της Αμερικής οπότε είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που τον σέβονται. Αλλά στην τελική ο το avatar δεν παίζει και κάποιον ρόλο![]()
Και να μη τον σεβεσαι ή να μην τον θαυμαζεις, δεν μπορεις παρα να τον χειροκροτησεις για τον πονο που μοιραζει σε χιπηδες, αριστερους, οικολογους κλπ. Τους γραφει ξεκαθαρα ολους στα παπαρια του. Το να τους βλεπεις να ουρλιαζουν στο τουιτερ και να κανουν το οικολογικο τους βρακι σφεντονα απο τον "εκνευρισμο" τους, ειναι ερεθιστικο.
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

https://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/04/5.html
https://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/04/5.html
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

αφού είναι κρυφές δημοσκοπήσεις πως σκατα αυτά τ έγκαιρα site ξέρουν τις κρυφές δημοσκοπήσεις
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

ω μον ντιε, μονο η Alt-right λειπει τωρα...
δε λείπει....
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

δε λείπει....
γιατί να λείπει; Εφόσον η alt-right δεν επιβάλλει τις απόψεις τις με την βία (ή τουλάχιστον έτσι λέει) δεν βλέπω κανένα λόγο να μην υπάρχει. Από την άλλη, οι βίαιοι σταλινικοί κάνουν πάρτυ

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Le παρτάκιας...
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα, οτι σου εχει κατσει οτι ειμαι βιαιος σταλινικος ή οτιδηποτε τετοιο, μ'αρεσει παρα πολυ, αν και για κατι τζημερουληδες δεν μπορω να πω, στα γκουλαγκ θα προσεφεραν περισσοτερα απ'οτι προσφερουν με το να περιφερουν το σκατοψυχο κουφαρι τους και να εκφερουν αποψη ^_^
juste un instant
Επιφανές μέλος

Εσύ πνιγεις τη θλιψη σου στα ανελευθερα γκουλαγκ των ποτων σου...

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

ετσι, να πεφτουν οι φιλελευθερες μασκουλες, ποσο το χαιρομαι.
τωρα, οτι σου εχει κατσει οτι ειμαι βιαιος σταλινικος ή οτιδηποτε τετοιο, μ'αρεσει παρα πολυ, αν και για κατι τζημερουληδες δεν μπορω να πω, στα γκουλαγκ θα προσεφεραν περισσοτερα απ'οτι προσφερουν με το να περιφερουν το σκατοψυχο κουφαρι τους και να εκφερουν αποψη ^_^
Ρε φιλαράκι, είσαι σίγουρος πως εσύ δίνεις πανελλήνιες; γιατί εγώ από κάτι γυρες που κόβω δηλαδή και μιλάω με συνομηλίκους, το μόνο που ξέρουμε για πολιτική είναι ότι έχουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.