Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ε, δεν ξέρω, ρώτα το.Θα αργισει ομως;

Restart έκανες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αμα κρατησεις το profile δεν χανονται οι κωδικοι που εχεις αποθηκευσει. Εναλλακτικα πας στο security που ειναι μεσα στα options και τα βλεπεις.Αμα κανω reinstal θα χαθουν ολοι οι αποθηκευμενοι κωδικοι κλπ;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Firefox 3, beta 1
https://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Εντούτοις συνιστούν οι developers να "μείνετε με την έκδοση 2, καθώς αυτή η έκδοση είναι δοκιμαστική και μόνο για developers και testers".
Περισσότερες πληροφορίες
Giovanna
Επιφανές μέλος

θελω να βαλω στον firefox μου κατι buttons λιγο πιο ωραια γραφικα... ξερετε, πανω πανω... πχ τα βελακια (μπρος, πισω) το κουμπι της ανανεωσης, το home button Κλπ να φαινονται λιγο πιο διαφορετικα-κατι σαν αυτο που ειχαν βαλει στο στεκι, οσο ηταν κλειστο. που μπορω να βρω τετοια και πως μπορω να τα δω, να δω αν μου αρεσουν, πρν τα εγκαταστησω?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

δες εδώ https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:2να ρωτησω κατι?
θελω να βαλω στον firefox μου κατι buttons λιγο πιο ωραια γραφικα... ξερετε, πανω πανω... πχ τα βελακια (μπρος, πισω) το κουμπι της ανανεωσης, το home button Κλπ να φαινονται λιγο πιο διαφορετικα-κατι σαν αυτο που ειχαν βαλει στο στεκι, οσο ηταν κλειστο. που μπορω να βρω τετοια και πως μπορω να τα δω, να δω αν μου αρεσουν, πρν τα εγκαταστησω?

Giovanna
Επιφανές μέλος

κρονακο, αμα βαλω ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ στον μπραουζερ χαθηκα..!!!
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν του Firefox πάντως και με βολεύει μια χαρά.Έχετε υπόψιν σας κανέναν καλό RSS Reader? Έχω αλλάξει 3 σε διάστημα 2 μηνών και με κανέναν δεν βολεύομαιΕσείς ποιον χρησιμοποιείτε;

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αν επιμένεις σε πρόγραμμα, δοκίμασε τον thunderbird!
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Google Reader... Απλά το καλύτερο! Έχω δοκιμάσει 2-3 διαφορετικά προγράμματα, αλλά κανένα δεν μου άρεσε! Το Google Reader έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού reader, δεν χρειάζεται ούτε ΚΒ για να στηθεί και σου δίνει πολλές δυνατότητες να επεξεργαστεις τα feed σου (π.χ. να κάνεις public την λίστα με τα feeds που παρακολουθείς, να δεις ενδιαφέροντα posts/news που βρήκαν οι φίλοι σου κτλ).
Μου πήρε λίγη ώρα να εξοικειωθώ, καλό μου φαίνεται so far, για να δούμε

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μέσα σ' αυτά, "ενεργοποιήθηκε" μία λειτουργία που γνώριζα μεν την ύπαρξή της, αλλά για κάποιο λόγο δεν δούλευε πριν (και δεν τη χρειαζόμουν).
View attachment 2225
Έστω ότι συμπληρώνω στην αναζήτηση του Youtube το "Bill Gates" και πατήσω enter. Αν αρχίσω νέα λέξη από "B" εμφανίζει προηγούμενες φράσεις που 'χα συμπληρώσει στο συγκεκριμένο πεδίο.
Γνωρίζετε πώς απενεργοποιείται τούτο;
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης, έχω να πω ότι είναι πολύ καλό το Google Reader, ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας Μοναχέ![]()
πες και σε μας τι ειναι

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

πες και σε μας τι ειναι![]()
Αν ανέβεις λίγο πιο πάνω, θα δεις την συζήτησή μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.