iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Την εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών;
Αν ναι Προβολή-Εργαλειοθήκες-Εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

View -> Toolbars -> Bookmarks ToolbarΞέρεις κάνεις πως μπορώ να αφαιρέσω αυτή την μπάρα; Από τα opition ενώ αφαίρεσα ακόμη και όλες τις μπάρες, αυτή παραμένει
View attachment 35072
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ δεν έχω τέτοια "κενή" μπάρα.Αυτό το κενό κάτω από την bookmark bar ...

Μήπως ξεχείλωσαν τα bookmarks;

Όταν αφαιρείς την bookmarks toolbar, εξαφανίζεται αυτό το "κενό";
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όταν ξεχειλίζουν βγάζει το διπλό βέλος, δεν πάνε σε δεύτερη σειρά.Εγώ δεν έχω τέτοια "κενή" μπάρα.
Μήπως ξεχείλωσαν τα bookmarks;
Όταν αφαιρείς την bookmarks toolbar, εξαφανίζεται αυτό το "κενό";
Υποθέτω πως είναι το Ευέλικτο διάστημα ή Διάστημα από την προβολή.

Επειδή άλλαξες τη διάταξη ας πούμε;
Σε εμένα για παράδειγμα, αυτός ο κενός χώρος καλύπτεται από τις καρτέλες που ανοίγω και όταν έχω 1 καρτέλα ανοιχτή τότε φαίνεται ο κενός χώρος.
Εχμ και μία ερώτηση, όταν σβήσουμε το μενού, πώς το επαναφέρουμε; Με δεξί κλικ δεν είδα κάτι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καθώς πειραματιζόμουν, κατέληξα στο παρακάτω

Firefox -> Opition -> Menu BarΕχμ και μία ερώτηση, όταν σβήσουμε το μενού, πώς το επαναφέρουμε; Με δεξί κλικ δεν είδα κάτι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

- Reset Sync και ζήτησα σβήσει τα δεδομένα του FF και να αντικαταστήσει με αυτά που υπάρχουν στους servers.
- Διαγραφή του λογαριασμού sync και ζήτησα σβήσει τα δεδομένα του FF και να αντικαταστήσει με αυτά που υπάρχουν στους servers.
- Διαγραφή του profile του firefox και δημιουργία νέου
*Ξέρω ότι ο FF είναι ιδιαίτερα βαρύς για netbook, αλλά δεν μπορώ χωρίς τα bookmark μαζί μου. Και δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο καλό cross-browser plugin.

Θα κάνω. :Ρ
Επειδή στον firefox έχω αποθηκευμένους κάποιους κωδικούς, γίνεται να έχω μόνο εγώ πρόσβαση και όταν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το pc να μη βλέπει τα στοιχεία μου;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Να βάλεις Master Password.Να κάνω μια βλακεία ερώτηση;
Θα κάνω. :Ρ
Επειδή στον firefox έχω αποθηκευμένους κάποιους κωδικούς, γίνεται να έχω μόνο εγώ πρόσβαση και όταν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το pc να μη βλέπει τα στοιχεία μου;![]()

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Και ποιο το νόημα?Αφού όποιος θέλει να τους βρει πάει tools->options->security->saved passwords->show passwordsΝα βάλεις Master Password.![]()

edit:άκυρο,ζητάει master password και εκεί

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Never second-question me, again.edit:άκυρο,ζητάει master password και εκεί![]()

Με το Master Password, πολύ απλά, αποθηκεύονται όλοι οι κωδικοί σας κρυπτογραφημένοι. Εάν χάσετε το Master Password, τα χάνετε όλα και θα πρέπει να τα ξαναπεράσετε.
Διαλέξτε ένα δύσκολο Master Password, για να μην είναι ευάλωτο σε brute force attacks ή dictionary attacks.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Ναι,,,,, το κατεβάσαμε κι αυτό το μοντελάκι

(βέβαια στην αρχή ψιλόπαθα γιατί το αρχικό θέμα ήταν φτυστό ο ΙΕ9 και για ένα ατελείωτο δευτερόλεπτο αναρωτιώμουνα τί κατέβασα τελικά, αλλά μόλις του έβαλα ένα πιο χαρούμενο θεματάκι,... συνήλθε

και τώρα, η εξερεύνηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω να πω, ότι δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά, εκτός κάποιων βελτιώσεων. Καθόλου νέες δυνατότητες, ούτε τίποτα.
Καλύτερα να έβγαζαν 4.1, παρά 5.0, άλλα θέλουν την τούρτα της Microsoft

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.