self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

πιο ανδρας ναι..
και εσεις οι γυναικες το ξερετε αυτο..ποιοι ειναι πιο σοφτ και δειλοι,,ποιοι μιλανε πιο ευθεως..
ή δειχνουν τα συναισθηματα τους με πραξεις,, ακομα και με την εκφραση του προσωπου τους..
και δεν εννοω κατι προστυχο..απλα κατευθειαν επικοινωνια χωρις χαρτακια κλπ..
προσωπικα τουλαχιστον δεν τα καταλαβαινω τα χαρτακια κλπ..ψυχρο τελειως..
«όταν κάποιος μας αγαπάει, πρέπει να το γράφουμε σε χαρτάκια
όπου αν η δασκάλα σταθεί κοντά μας , μπορείς να το σβήσεις.
Αλλά όταν κάποιος νιώθει κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για μας, πρέπει να το χαράζει στο θρανίο μας,
όπου κανένας δόλιος επιμελητής δεν μπορεί να το σβήσει».
είμαστε καταρασμένοι, να αναζητούμε το διάλλειμα, για να την διεκδικήσουμε στην ουρά του κυλικείου.
Nωευς (όταν με κοντά παντελονάκια και πεταχτά αυτιά , συμπλήρωσε με ορθογραφικά και αγωνία το λεύκωμα της μουνλάιτ που τον αγνοούσε για τον αθλητή του σχολείου , αντωνάκη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ποιο?το "σ'αγαπώ?"ειναι στην συγκεκριμενη φραση
αυτο πρεπει να λεγεται λιγες και σπανιες φορες.οταν πραγματικα εννοειται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

ο καλύτερος τρόπος πεσίματος που μου κάναν πρόσφατα
στην Κηφισιά
στον δρόμο με τα ακριβά μαγαζιά και τα αναρριχώμενα φυτά που ευωδιάζουν
ήτανε τρεις με μηχανάκι , είχα το φτηνό κινητό αλλά κουβαλούσα μετρητά
θα κάνω μήνυση κατά αγνώστων να με κλέψει και το κράτος
με τα παράβολα
τι ρομαντικό![]()
Ρίλι ρε ή μούφες;

Μπορώ να γίνω απείρως ειρωνική με όσους έρχονται με ύφος <<την έχω ήδη ρίξει, είμαι και ο πρώτος>> ή με αυτούς που σε κοιτάνε και τους τρέχουν τα σάλια
Μπορώ να κουτουλήσω αυτόματα τους επιδειξιομανείς που νομίζουν πως επειδή έχουν μούσκουλα (sic) / πολύ ωραία εμφάνιση / χρήματα / ακριβά αμάξια και τα ρέστα, σ'έχουν κερδίσει και πρέπει να υποκλιθείς και να λες κι ευχαριστώ.
Μπορώ να σκοτώσω (ώπα ρε φρέντι κρούγκερ) όσους μου κάνουν την ερώτηση <<με τι ασχολείσαι;>>

Μια φορά ένας με είχε ρωτήσει <<λοιπόν, τι φρούτο είσαι εσύ;>> Έλεος.
Βέβαια δε λέω, φταίνε και οι γυναίκες, ας μην τα ρίχνουμε όλα στους άνδρες. Όσο υπάρχουν άντρες που με τέτοια συμπεριφορά πηδ@νε, γιατί να αλλάξουν συμπεριφορά;
Α, ξέχασα τα γλυκανάλατα. Βέεεβαια. Όταν ακούω ότι είμαι νεράϊδα, άγγελος που έπεσε από τη γη, ότι μες τα μάτια μου βλέπει όλο τον κόσμο, ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι και τέτοια, μου έρχεται να του φιμώσω το στόμα, να του δέσω τα χέρια και να τον βάλω μπροστά σε μια οθόνη να βλέπει όλη μέρα ταινίες με το Χιου Γκραντ
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Όταν ακούω ότι είμαι νεράϊδα, άγγελος που έπεσε από τη γη, ότι μες τα μάτια μου βλέπει όλο τον κόσμο, ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι και τέτοια, μου έρχεται να του φιμώσω το στόμα, να του δέσω τα χέρια και να τον βάλω μπροστά σε μια οθόνη να βλέπει όλη μέρα ταινίες με το Χιου Γκραντ

(τι φρούτο και αυτός)
Πηνελοπη"angel"
Νεοφερμένο μέλος

οκ ενταξει πειτε πως αυτα ειναι ξενερωτα τι μπορει να κανει .Για να απελευθερωσει καποιος τα συναισθηματα του δεν μπορει να το κανει με ενα ξερο τροπο.. αλλα με ενα γλυκο απαλο και ηρεμο ετσι ωστε ο αλλος ουτε να "τρομαξει" αλλα ουτε και να σε κοροιδεψει .Αυτα τα θεματα ειναι πολυ μα παρα πολυ λεπτα θελει ειδικο χειρισμο για το καθε ανθρωπο οποτε δεν μπορειται να κρινετε και να λετε καποια πραματα ξενερωτα.....

Άγγελος
Επιφανές μέλος

σωστηη..Όσο υπάρχουν άντρες που με τέτοια συμπεριφορά πηδ@νε, γιατί να αλλάξουν συμπεριφορά;

η καθε γυναικα "πεφτει" με διαφορετικους τροπους..
GoodDayToDie
Νεοφερμένο μέλος

Μου είχε τύχει πριν αρκετό καιρό το εξής:
Περπατούσα στο δρόμο και ερχόταν ένας από την αντίθετη κατεύθυνση, ο οποίος λέει:
- Ωραία πόδια. Τι ώρα ανοίγουν?
-.-
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν θεωρεις τη γυναικα μονο ως ποδια που ανοιγουν,,
ε,,αυτα τα ποδια δεν θα ανοιξουν,,τελικα για σενα..

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

λολ ειχα γνωρισει εναν τυπο που μου ελεγε κατι τετοια (ηταν βραδυ κ τ αστρα φαινονταν πολυ καθαρα) αλλα αυτός ελεγε ψεματα για να εντυπωσιασει μαλλον. στην αρχη ειχα μεινει με το στομα ορθανοιχτο και τον θαυμαζα () αλλα σε καποια φαση μου λεει: "να κ αυτος εκει ειναι ο Διας".
FAIL ελεος, αυτη ειναι η αφροδιτη. η πουλια κ ο αυγερινος που λεμε.
εκει καταλαβα οτι με δουλευε κανονικα
(απ οτι μου πανε μετα ο τυπος ειναι γενικα του "ψεμματος")
Ισχύει όμως.. Μπορείς να τα δεις με γυμνό μάτι..Ειδικά την Αφροδίτη είναι πάντα το πιο φωτεινό αστέρι του ουρανού... Πάντως κρίμα που χωρίσατε επειδή δεν ήξερες για τα άστρα...

Τι κάφρος θεέ μου...Υπάρχουν και πολύ χειρότερα..
Περπατούσα στο δρόμο και ερχόταν ένας από την αντίθετη κατεύθυνση, ο οποίος λέει:
-.-
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν και πολύ χειρότερα..
-.-
Σόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι να μην σκάσω στα γέλια... Κορυφαίος ο τύπος!!!
Το μεγαλείο της απόλυτης καφρίλας εν δράσει!!!

GoodDayToDie
Νεοφερμένο μέλος

ε αυτα δεν υπαρχουν

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

λολ δεν καταλαβαινω τι εννοεις. η αφροδιτη ητανε το ξερω(αυτος ελεγε οτι ν ναι) αλλα δεν τα ειχαμε κ ποτε απλα υπηρξε ενα φλερτΙσχύει όμως.. Μπορείς να τα δεις με γυμνό μάτι..Ειδικά την Αφροδίτη είναι πάντα το πιο φωτεινό αστέρι του ουρανού... Πάντως κρίμα που χωρίσατε επειδή δεν ήξερες για τα άστρα...![]()
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Είχα καταλάβει ότι ένας συμφοιτητής μου με ζαχάρωνε καιρό πριν κι "έτυχε" στο συγκεκριμένο μάθημα να κάτσουμε δίπλα - δίπλα. 9 το πρωί 10 άτομα όλα κι όλα είμασταν. Σκέφτηκα τώρα είναι η ευκαιρία του, όλο και κάτι θα μου πει.
Βγαίνουμε για διάλειμμα τίποτα.. επιστρέφουμε στις θέσεις μας και κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει:
"Ξέρεις κάποιες φορές που σε κοιτάζω, είναι σαν να έχεις βγει από πίνακα του Μανέ"
Oh mon cherie!

Γελάσαμε πολύ τότε, γιατί ο επόμενος ζωγράφος που έπιασε η καθηγήτρια ήταν ο Manet. Το βρήκα γλυκό κι αθώο (αν εξαιρέσεις την Οδαλίσκη

Ναι, έτσι την πέφτουν οι αρχιτέκτονες, ντάξει;

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Μάθημα ιστορία τέχνης, δεύτερο έτος.
Είχα καταλάβει ότι ένας συμφοιτητής μου με ζαχάρωνε καιρό πριν κι "έτυχε" στο συγκεκριμένο μάθημα να κάτσουμε δίπλα - δίπλα. 9 το πρωί 10 άτομα όλα κι όλα είμασταν. Σκέφτηκα τώρα είναι η ευκαιρία του, όλο και κάτι θα μου πει.
Βγαίνουμε για διάλειμμα τίποτα.. επιστρέφουμε στις θέσεις μας και κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει:
"Ξέρεις κάποιες φορές που σε κοιτάζω, είναι σαν να έχεις βγει από πίνακα του Μανέ"
Oh mon cherie!
Γελάσαμε πολύ τότε, γιατί ο επόμενος ζωγράφος που έπιασε η καθηγήτρια ήταν ο Manet. Το βρήκα γλυκό κι αθώο (αν εξαιρέσεις την Οδαλίσκη) και παρόλο που δεν προχώρησε το μεταξύ μας, είναι ό,τι πιο ωραίο έχω ακούσει σαν πρώτη ατάκα.
Ναι, έτσι την πέφτουν οι αρχιτέκτονες, ντάξει;![]()
-μαθηματικός: Όταν σε βλέπω το χ μοιάζει με χ^2
-φυσικός: Είσαι το ποζιτρόνιο που πάντα έψαχνα
-γιατρός (χειρουργός): Ώρες-ώρες νομίζω ότι το βλέμμα σου είναι νυστέρι στα πλευρά μου (άουτς)
-γιατρός (ορθοπεδικός): Η κνήμη είναι η όαση της ψυχής μου
-νεκροθάφτης (sic): Μια ματιά σου μπορεί να μεε στείλει στο Α' νεκροταφείο
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ρίλι ρε ή μούφες;
Μπορώ να γίνω απείρως ειρωνική με όσους έρχονται με ύφος <<την έχω ήδη ρίξει, είμαι και ο πρώτος>> ή με αυτούς που σε κοιτάνε και τους τρέχουν τα σάλια
Μπορώ να κουτουλήσω αυτόματα τους επιδειξιομανείς που νομίζουν πως επειδή έχουν μούσκουλα (sic) / πολύ ωραία εμφάνιση / χρήματα / ακριβά αμάξια και τα ρέστα, σ'έχουν κερδίσει και πρέπει να υποκλιθείς και να λες κι ευχαριστώ.
Βρε ουστ!
Μπορώ να σκοτώσω (ώπα ρε φρέντι κρούγκερ) όσους μου κάνουν την ερώτηση <<με τι ασχολείσαι;>>
Μια φορά ένας με είχε ρωτήσει <<λοιπόν, τι φρούτο είσαι εσύ;>> Έλεος.
Βέβαια δε λέω, φταίνε και οι γυναίκες, ας μην τα ρίχνουμε όλα στους άνδρες. Όσο υπάρχουν άντρες που με τέτοια συμπεριφορά πηδ@νε, γιατί να αλλάξουν συμπεριφορά;
Α, ξέχασα τα γλυκανάλατα. Βέεεβαια. Όταν ακούω ότι είμαι νεράϊδα, άγγελος που έπεσε από τη γη, ότι μες τα μάτια μου βλέπει όλο τον κόσμο, ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι και τέτοια, μου έρχεται να του φιμώσω το στόμα, να του δέσω τα χέρια και να τον βάλω μπροστά σε μια οθόνη να βλέπει όλη μέρα ταινίες με το Χιου Γκραντ
ααααχ πόσο σπάνια είσαι

Alessandra
Διάσημο μέλος

θειο-τραγι
Νεοφερμένο μέλος

Damn!
Το χρησιμοποιήσε κάποτε φίλος για πλάκα και έπιασε.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάρεσε πολύ που ήταν διαφορετικό, αυθόρμητο και χύμα..

nikos kant
Νεοφερμένο μέλος

" Ψ Ι Τ !!!! "

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.