Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. Σήμερα στις 14:39 Ο Skiyo έγραψε: #161 Σήμερα στις 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω σχεδόν τίποτα για αυτές τις περιοχές, οι διπλανές περιοχες όπως Καλλιθέα, Πετράλωνα κλέβουν όλη τη δόξα. Ξέρω μόνο ότι έχουν θέμα με τις πλημμύρες. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 14:49 Ο Wonderkid: #162 Σήμερα στις 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πετράλωνα κλέβουν όλη τη δόξα. Click για ανάπτυξη... Τα Άνω ειδικά θυμίζουν πολύ παλιά Αθήνα έχω ακούσει με ταβερνάκια. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Ξέρω μόνο ότι έχουν θέμα με τις πλημμύρες. Click για ανάπτυξη... Λόγω Κηφισού; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. Σήμερα στις 15:02 Ο Skiyo έγραψε: #163 Σήμερα στις 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Λόγω Κηφισού; Click για ανάπτυξη... Ναι και έχει πολύ τσιμέντο, λίγο πράσινο για να απορροφήσει όλο το νερό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. Σήμερα στις 15:08 Η Λένω έγραψε: #164 Σήμερα στις 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Η Κηφισιά. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Wonderkid: #165 Σήμερα στις 15:38 Ρε σεις σας αρέσει τόσο η Κηφισιά; Μετά τις 21:00 δε κυκλοφορεί ψυχή Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 17:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #166 Σήμερα στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω σχεδόν τίποτα για αυτές τις περιοχές, οι διπλανές περιοχες όπως Καλλιθέα, Πετράλωνα κλέβουν όλη τη δόξα. Ξέρω μόνο ότι έχουν θέμα με τις πλημμύρες.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 14:49 Ο Wonderkid: #162 Σήμερα στις 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πετράλωνα κλέβουν όλη τη δόξα. Click για ανάπτυξη... Τα Άνω ειδικά θυμίζουν πολύ παλιά Αθήνα έχω ακούσει με ταβερνάκια. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Ξέρω μόνο ότι έχουν θέμα με τις πλημμύρες. Click για ανάπτυξη... Λόγω Κηφισού; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. Σήμερα στις 15:02 Ο Skiyo έγραψε: #163 Σήμερα στις 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Λόγω Κηφισού; Click για ανάπτυξη... Ναι και έχει πολύ τσιμέντο, λίγο πράσινο για να απορροφήσει όλο το νερό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. Σήμερα στις 15:08 Η Λένω έγραψε: #164 Σήμερα στις 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Η Κηφισιά. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Wonderkid: #165 Σήμερα στις 15:38 Ρε σεις σας αρέσει τόσο η Κηφισιά; Μετά τις 21:00 δε κυκλοφορεί ψυχή Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 17:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #166 Σήμερα στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πετράλωνα κλέβουν όλη τη δόξα. Click για ανάπτυξη... Τα Άνω ειδικά θυμίζουν πολύ παλιά Αθήνα έχω ακούσει με ταβερνάκια. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Ξέρω μόνο ότι έχουν θέμα με τις πλημμύρες. Click για ανάπτυξη... Λόγω Κηφισού;
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. Σήμερα στις 15:02 Ο Skiyo έγραψε: #163 Σήμερα στις 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Λόγω Κηφισού; Click για ανάπτυξη... Ναι και έχει πολύ τσιμέντο, λίγο πράσινο για να απορροφήσει όλο το νερό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. Σήμερα στις 15:08 Η Λένω έγραψε: #164 Σήμερα στις 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Η Κηφισιά. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Wonderkid: #165 Σήμερα στις 15:38 Ρε σεις σας αρέσει τόσο η Κηφισιά; Μετά τις 21:00 δε κυκλοφορεί ψυχή Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 17:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #166 Σήμερα στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Λόγω Κηφισού; Click για ανάπτυξη... Ναι και έχει πολύ τσιμέντο, λίγο πράσινο για να απορροφήσει όλο το νερό.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. Σήμερα στις 15:08 Η Λένω έγραψε: #164 Σήμερα στις 15:08 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Η Κηφισιά. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Wonderkid: #165 Σήμερα στις 15:38 Ρε σεις σας αρέσει τόσο η Κηφισιά; Μετά τις 21:00 δε κυκλοφορεί ψυχή Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 17:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #166 Σήμερα στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Η Κηφισιά.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Wonderkid: #165 Σήμερα στις 15:38 Ρε σεις σας αρέσει τόσο η Κηφισιά; Μετά τις 21:00 δε κυκλοφορεί ψυχή Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 17:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #166 Σήμερα στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 17:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #166 Σήμερα στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? Click για ανάπτυξη... Πλατεία Υμηττού, Πλατεία Βαρνάβα, προς τον λόφο εχει ωραιες καφετεριες, Δαφνη επίσης, οποτε έβγαινα γεμάτο νεολαία ήταν μεχρι αργα το βράδυ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.854 μηνύματα. Σήμερα στις 18:01 Η amarelia έγραψε: #167 Σήμερα στις 18:01 α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα.
α ξέχασα να πω πόσο ΔΕΝ μου αρέσει το Μαρούσι, πραγματικά το σιχαίνομαι. Κάθε φορά που πάω νιώθω πως είμαι στην Πρέβεζα.