IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Μια χαρά είναι ο αυνανισμός, και μαζί και μόνος...
Σκέφτομαι να τον εντάξω μόνιμα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ως μορφή άσκησης και συμπληρωματικό φρεσκάρισμα...
Έχω προσέξει πως όσο πιο συχνά κάνω οργασμούς, τόσο πιο έντονοι και με διάρκεια είναι...οπότε ας τους τονώσουμε κ'άλλο λίγο, με έναν καλό αυνανισμό ανά εβδομάδα με 3-4 οργασμούς για refresh...
υγ. για όποιο μυαλουδάκι προτρέξει-ανατρέξει σε αναγωγή τύπου ύπαρξη αυνανισμού = κακή σεξουαλική ζωή, ξεκόλλα!
Για μένα ύπαρξη αυνανισμού, με όποιον τρόπο κ'αν γίνεται = πικάντικη ερωτική ζωή!
Αρκεί να μην την υποκαθιστά-αντικαθιστά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

εγω αρχισα απο age of 9 χρονων![]()
Eγώ στα 9 έπαιζα μπάλα στη πλατεία και μάθαινα ποδήλατο.

Εσυ δεν εισαι νορμαλEγώ στα 9 έπαιζα μπάλα στη πλατεία και μάθαινα ποδήλατο.![]()

Neraida
Επιφανές μέλος

Στην ενήλικη ζωή ο αυνανισμός είναι φυσιολογικός σε περιόδους που κάποιος δεν έχει σύντροφο. Όταν έχει σύντροφο και συνεχίζει να αυνανίζεται, τίθεται το ερώτημα γιατί παίρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τον αυνανισμό, κάτι που παραπέμπει ξανά σε σε ανώριμη προσωπικότητα με άγνοια της τέχνης του σχετίζεσθαι και αδυναμία να δώσει και να πάρει χαρά.
Οταν τα ελεγα εγω, υποτιθεται οτι ημουν υπερβολικη...κβατς

Guest 515609
Επισκέπτης

Κοπελα μου,διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και πραγματικα εισαι πνευμα ειρωνιας και ειδιοτροπιας
Οταν τα ελεγα εγω, υποτιθεται οτι ημουν υπερβολικη...κβατς
Ειμαι σε μια σχεση.Τυχαινει και μια μερα εχω γκ@#%$βλες.Ε δεν μπορει η συντροφος μου ολη την ωρα να .....Εχει και δουλειες η μπορει να μην εχει ορεξη αυτη.
Εγω ομως τι να κανω?(μην ξεχνας οτι οι αντρες πρεπει να εκσπερματωνουν και να μην το κρατανε,αλλωστε φροντιζει ο οργανισμος για αυτο,ονειρωξη λεγετε αν το εχεις ακουστα)Πρεπει να γινει η δουλεια και αφου δεν μπορει αυτη θα αρκεστω σε αυτο.
Επισης μπορει απλα να θελω να κανω την δουλεια χωρις ολη την διαδικασια του σεξ.Χρονος,ορεξη κτλ.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το αρθρο, με αυτην την παραγραφο ως εχει, δεν αντιπροσωπευει την επιστιμονικη κοινοτητα. Ενα απλο ψαξιμο σε βιβλια, ερευνες και ειδικους, θα το επιβεβαιωσει. Δεν πρεπει να ψαχνουμε τι επιβεβαιωνει αυτο που θελουμε να πιστευουμε, αλλα να ψαχνουμε την αληθεια.
Να βρε αυστηροί ανθρωποι μια τεκμηριωμενη μελετη...

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Να βρε αυστηροί ανθρωποι μια τεκμηριωμενη μελετη...
Aυτός είναι δηλαδή γιατρός που έκανε το αγροτικό του στον αυνανισμό. Ολόκληρη διατριβή στο μαστουρμπέισιον.
Danielhealthy
Νεοφερμένο μέλος

Λόγω ψυχαναγκαστικού οργασμού
Με απόφαση δικαστηρίου μια βραζιλιάνα μπορεί να αυνανίζεται για 15 λεπτά κάθε 2 ώρες κατά τη διάρκεια της εργασίας της.
Η Ana Catarina Bezerra Silvares, ετών 36, κατά τα λεγόμενά της πάσχει από ψυχαναγκαστικό οργασμό, μία πάθηση κατά την οποία ο ασθενής βρίσκεται σε σχεδόν συνεχή επιθυμία επίτευξης οργασμού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι αισθάνεται βαριάς μορφής καταπίεση όταν δεν είναι εφικτό να αυνανιστεί, και μάλιστα στο παρελθόν χρειαζόταν να προβεί σε 40 αυνανισμούς σε μια μέρα. Αναγκάστηκε να προσφύγει στο δικαστήριο, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μιας και είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στη λογιστική εταιρεία που εργάζεται.
Υποτίθεται ότι ακολουθεί πλέον μία θεραπεία που την βοήθησε να μειώσει τον αριθμό αυτό σε 18 την ημέρα. Την θεραπεία την ακολούθησε οικειοθελώς γιατί είχε διαπιστώσει και η ίδια ότι δεν ήταν και τόσο φυσιολογική αυτή της η ανάγκη. Πλέον και νομικά κατοχυρωμένη είναι ελεύθερη να αυνανίζεται και κατά την διάρκεια της εργασίας της, ενώ μπορεί να παρακολουθεί και πορνογραφικό φωτογραφικό υλικό.
και η σελιδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καθε μερα.Ακομα και στην δουλεια ! Εγω παντως αν εβλεπα μια κοπελα στην δουλεια μου να πηγαινει τουαλετα
για να ερθει σε οργαμσο θα της εριχνα και ενα χερακι....

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Κοιτα να δεις η κοπελα επασχε οπως βλεπεις και εσυ απο το να εχει οργασμους και μπολικους
καθε μερα.Ακομα και στην δουλεια ! Εγω παντως αν εβλεπα μια κοπελα στην δουλεια μου να πηγαινει τουαλετα
για να ερθει σε οργαμσο θα της εριχνα και ενα χερακι....![]()
Ξέροντας ότι είτε είσαι εκεί,είτε όχι,ένα και το αυτό;

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

η' δεν αυνανιζεται γιατι νιωθει ενοχες?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

4 φορές σε ένα 8ωρο; Λίγες, για μια γυναίκα.Kαλά ειναι δυνατόν τόσες φορές την ημέρα?!![]()
Εκτός αν υποθέσουμε ότι έχει δύο οργασμούς σε 15 λεπτά, οπότε είναι αρκετά reasonable νούμερο.

υπαρχεις καποιος που οταν αυνανιζεται μετα νιωθει ενοχες?
Ειναι λιγο περιπλοκο θεωρω διοτι εξαρταται ποσες φορες αυνανιζετε καποιος ή καποια
εγω παντως οχι

Εσυ που εκφραζεις την ερωτηση νιωθεις ενοχες?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

υπαρχεις καποιος που οταν αυνανιζεται μετα νιωθει ενοχες?
Στην εφηβεία καμιά φορά εννοείς;Θέμα ορμονών είναι,είναι και μπερδεμένος κάποιος,κι όχι και τόσο εξοικειωμένος.Αρνούμαι να συζητήσω θρησκοληπτικούς λόγους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.