Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ για το θεμα!![]()
"DA WANKAZ" - A BBC production, copyright 08.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

(οκ...οκ...σε κάποια φάση έκλεισα την τηλεόραση μπας και κοιμηθώ και λέτε για το αμέσως επόμενο

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν βλέπαμε το ίδιο ντοκυμαντέρ, δεν είχε να κάνει με τον εθισμό στο πορνό;
(οκ...οκ...σε κάποια φάση έκλεισα την τηλεόραση μπας και κοιμηθώ και λέτε για το αμέσως επόμενο)
Εσυ τι λες; Να εχουν εθισμο στο να...βλεπουν απλα πορνο; Να ειναι μανιωδεις συλλεκτες πορνο ή να εκτιμουν την τεχνη του καλλιτεχνη;

Μιλουσε για τον εθισμο των εφηβων στο πορνο & τον αυνανισμο γενικα. Αλλα εμενα μου φανηκε τρελα υπερβολικο - διδακτικο. Να λενε πχ οι νεοι (αφου ειχαν παει πρωτα στον παπα της ενοριας τους) ποσο λαθος εκαναν μεχρι τοτε, και οτι τωρα καταλαβαινουν τι επιπλοκες ειχε αυτο στη ζωη τους, ή οι κοπελες να αναφερουν οτι οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν οτι στις γυναικες δεν αρεσει το πορνο, και οτι οποια λεει κατι τετοιο το λεει για να τους εντυπωσιασει, κτλ.
Βεβαια καποια απο τα παιδια ειχαν οντως προβλημα καθως πχ αυνανιζονταν υπερβολικα λογω ψυχολογικων προβληματων, ή τοσο που δεν μπορουσαν να διαβασουν!

Klaus
Διάσημο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Kargas
Νεοφερμένο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

lol μα καλα τι ερωτισαρες ειναι αυτες? θα με τρελανεις βραδιατικα και είσαι και 21 χρονων![]()
![]()
please πες μου οτι κάνεις πλακα
![]()
![]()
![]()
γιατι τι προβλημα εχει η ερωτιση μου?![]()
Νοημα δεν εχει, δεν ειναι κακη.
Και εγω η αληθεια εξεπλαγην οταν ειδα την ερωτηση, και ειδικα σε συναρτηση με την ηλικια σου. Αλλα ειπα να μην γραψω τιποτα μηπως και εβγαλα λαθος συμπερασμα. Μιας και το ανεφερε ο Kargas ομως, ας ρωτησω:
Τι μπορει να σε ενδιαφερει αυτο ή να σου χρησιμευει; Τουλαχιστον οπως το εθεσες φαινεται ακομψο και αδιαφορο.

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Kargas
Νεοφερμένο μέλος

btw νομιζω το ποσο γρήγορα τελειώνεις εχει να κανει με το ποσο δυνατο χέρι έχεις

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα σορρυ που ημουν απότομος, απλα... αυτο που είπε και ο insomniac...
btw νομιζω το ποσο γρήγορα τελειώνεις εχει να κανει με το ποσο δυνατο χέρι έχεις![]()

Οκ οποιος θελει ας γραψει κατι οκ? και παλι σορι αμα ηταν λιγο ή πολυ ακομψη και μη σωστη η ερωτηση μου

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω περιπου στα 18 αμα δεν κανω λαθος . δηλ. δεν θυμαμε συγκεκριμενα και συνεχιζω τωρα ακαθεκτος.

Εσεις?

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Men could reduce their risk of developing prostate cancer through regular masturbation, researchers suggest. They say cancer-causing chemicals could build up in the prostate if men do not ejaculate regularly.
And they say sexual intercourse may not have the same protective effect because of the possibility of contracting a sexually transmitted infection, which could increase men's cancer risk.
[...]

Αλλο να τη παίζεις πεντε φορές την εβδομάδα στα πενήντα και άλλο στα είκοσι. Εγω πχ επιτρέψτε μου μια καπως σοκιν (πάλι;

Οπότε νομίζω πως το πολ χρειάζεται απαραίτητα και ηλικίες
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σορι τι ειναι το πολ?
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Τωρα δηλαδη δεν αυνανιζεσαι καθολου?Δηλαδη οταν δεν κανετε για καποιους λογους σεχ με την κοπελα σου εσει δεν αυτοϊκανοποιήσε καθολου?
Σορι τι ειναι το πολ?
πππσσσσσσσσ.....γεμάτος απορίες!!

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα ειναι να επεξεργαστουμε την δημοσκοπηση ετσι ωστε να γραψετε και τις ηλικιες στις οποιες αρχισατε να αυνανιζεστε και ποτε το ελλατωσατε
Γινεται αυτο να τροποποιηθη η δημοσκοπηση?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.