οκ τοτε να κανω αλλη μια ερωτηση που μπορει να σχετιζεται..
απο τι ηλικεια (για κοριτσια ενδιαφερομαι περισσοτερο) αρχισατε να αυνανιζεστε ;
το θεμα ειναι οτι εγω ξεκινησα απο πολυ μικρη, παρα πολυ μικρη (σε σημειο που δεν ηξερα τι ηταν και καθε φορα που το εκανα μετα ενιωθα πολυ ασχημα, σκεφτητε τις πρωτες φορες ημουν τοσο μικρη που δεν ηξερα τι ηταν κ το εκανα μπροστα στην οικογενεια μ ,και τοτε με πηρε η μανα μ και μ ειπε οτι δεν κανει να το κανω αυτο κ οτι δεν πρεπει κ τοτε ενιωσα πολυ ασχημα κ το κρυβα). εχω μια ιδεα γιατι ξεκινησα τοσο νωρις αλλα δεν ειμαι σιγουρη.. ειχα ακουσει μια μερα την μανα μ να λεει οτι μικρη η γιαγια μ οταν εβλεπε ταινιες κ ειχε ερωτικες σκηνες δεν μ εκλεινε τα ματια γιατι ημουν περιπου μωρο... τι να πω.. παντως με την μανα μου δεν μπορω να το συζητησω γενικα γιατι γενικα ειμαι πολυ κλειστος χαρακτηρας κ με την μανα δεν μπορω να συζηταω τι-πο-τα ..! :/
(και ξαναζηταω σορρυ για τις προσωπικες πληροφοριες, αν δειτε οτι ξεπερναω τα ορια πειτε μου, γιατι ισως να μην το καταλαβω..!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.