pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαΗ αίσθηση της ανάγκης δεν είναι ανάγκη;![]()

-----------------------------------------
ποτέ, ποτέ;![]()
δηλαδή, οι κοπέλες δεν φουντώνουν ποτέ, ποτέ;
και λέω γω τώρα, αν φουντώσουν τι γίνεται; πώς ξεφουντώνουν;![]()
![]()
λολ,ναι ρε,εννοείται.Απλά ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να ικανοποιηθώ μόνη μου..μου φαίνεται λίγο μπούρδα

δηλαδή να πω ότι τώρα θα κλειδωθώ στο δωμάτιό μου κ θα αρχίσω να σκέφτομαι αισθησιακά πράγματα κ θα αυνανιστώ,ε,δε μου κάθεται:Ρ
αν και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό να εξερευνάς τον εαυτό σου έτσι.Έτσι όταν έρθει η στιγμή να φουντώσεις με ένα άλλο άτομο να μην νιώθεις τελείως μα τελείως άσχημα κ ελεεινά κ τα λοιπα,όπως ένιωσα εγώ ας πούμε...
φυσικά και φουντώνουμε

αν είναι υπερβολή να το κάνεις μια φορά την ημέρα, δυο ή περισσότερες φορές (ν φορές)...την ημέρα τι θεωρείται;![]()
![]()
...γυμναστική του μυ...![]()
χαχαχαχαχαχα
ν φορές...

τι σπουδάζεις? xD
[μη μου πεις ότι δεν είναι θετική επιστήμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άρρωστης Εικόνας
Νεοφερμένο μέλος

Σοβαρά τώρα, είναι φυσιολογικότατο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

senior14
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά είναι θέματα που δεν ανοίγονται βέβαια δημοσίως, αλλά είναι ευκαιρία να μιλήσουμε από εδώ έστω και ανώνυμα αφού τα φόρουμ είναι και μια μορφή ψυχανάλησης. Ασχολούμενος λοιπόν με τη ζωή του PC από την αρχή της εφηβείας, του γυμνασίου δηλαδή, έφαγα το Internet με το κουταλάκι σε βαθμό που να μην μπορώ να το ελέγκξω, ξεπερνώντας δυστυχώς τα όρια. Και όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνα γίνονται τα πράγματα όταν ξεπερνούνται τα όρια στο διαδύκτιο, ειδικά τώρα με τις κοινωνικές δυκτιώσεις (τύπου facebook κτλ) που η προσωπική ζωή του κόσμου γίνεται βιτρίνα.
Δυστυχώς, μια φορά έτυχε να είχα συνομιλία με κάποια του στενού μου κύκλου και η κουβέντα το έφερε στο Cyber. Παρασυρόμενος ήρθε και ο αυνανισμός μπροστά στην κάμερα, αλλά στο τέλος ήταν φάρσα. Από τότε σχεδόν τα πάντα έχουν αλλάξει. Δεν χρησιμοποιώ πλέον το διαδύκτιο, παρά μόνο ακαδημαϊκά, και στο σχολείο μερικοί με βλέπουν με άλλο μάτι, χωρίς να έχει ποτέ όμως κανείς μιλήσει μπροστά μου γι' αυτό το θέμα. Λες και δεν συνέβηκε τίποτα. Ενώ, προφανώς, κάποιοι το γνωρίζουν.
Από τη μια αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή για όσους κάνουν κατάχρηση του διαδυκτίου, αλλά από την άλλη με έχει επηρεάσει αρκετά και δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω. Το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει το σχολείο και να φύγω, πιο ώριμος και σοβαρός.
Anthony
Δραστήριο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

ακριβως.. ο αυνανισμος απο μονος σου δεν εχει τιποτα απολυτως το κακο η το βλαβερο.. η συνδεση με το γεγονος αυτο ειναι που το κανει να τον βλεπει ετσιφιλε μου το "προβλημα" που παραθετεις πιστευω δεν εχει να κανει σχεση τοσο με τον αυνανισμο οσο με ενα ασχημο περιστατικο που συνεβη σε σενα μεσω του διαδικτυου...και δυστυχως αυτο σ εκανε να δεις αλλιως καποια [ραγματα σχετικα με τον αυνανισμο καθαυτον......με λιγα λογια σ αφησε κατα καποιο τροπο ενα "ιντερνετικο" τραυμα.....
ε? τι λετε ρε? ψυχοπαθεις ειναι οποιος σκεφτεται το σεξ η οποιος αυνανιζεται σε καθημερινη βαση? βλακειες ειναι αυτα.. αυτο που σε ωθει στον αυνανισμο ειναι το σεξουαλικο ενστικτο ακριβως επειδη δεν εχεις σεξουαλικες επαφες με καποιο ατομο. αλλα και να εχεις μπορει να συμβει καθως ο αυνανισμος αποτελει εξερευνηση της ατομικης σεξουαλικοτητας των ανθρωπων.Προχθες μας μιλουσε στο σχολειο μια της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης και ελεγε πως οποιος σκεφτεται αυτο ολη τη μερα ειναι...ψυχοπαθης...
Αλλα μαλλον τ'αγορια αυτο σκεφτονταιδεν κανουν αλλη δουλεια!:nono::nono::nono:
Darkness
Περιβόητο μέλος

ακριβως.. ο αυνανισμος απο μονος σου δεν εχει τιποτα απολυτως το κακο η το βλαβερο.. η συνδεση με το γεγονος αυτυο ειναι που το κανει να τον βλεπει ετσι
ε? τι λετε ρε? ψυχοπαθεις ειναι οποιος σκεφτεται το σεξ η οποιος αυνανιζεται σε καθημερινη βαση? βλακειες ειναι αυτα.. αυτο που σε ωθει στον αυνανισμο ειναι το σεξουαλικο ενστικτο ακριβως επειδη δεν εχεις σεξουαλικες επαφες με καποιο ατομο. αλλα και να εχεις μπορει να συμβει καθως ο αυνανισμος αποτελει εξερευνηση της ατομικης σεξουαλικοτητας των ανθρωπων.
συμφωνω με αυτο..:xixi:
Goseithor
Διάσημο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε....στις μεγαλες ξηρασιες κακο δεν κανει...αλλα μη το παραχεσουμε κιολας....![]()
Είσαι ένας απο τους 7 σοφούς
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άννυ
Νεοφερμένο μέλος

Aμα δεν έχεις γυναίκα και οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν σε κάποια φάση της ζωής σου να βρείς βλέπε διαβάσματα, στρατός κτλπ.. αναγκαστικά αυνανίζεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Ντάξει οχι και καθε μέρα. Εξαντλεί.Μια με δύο φορές την εβδομάδα καλά είναι.
ρε παιδια δν ειναι απαραιτητο να γινεται οταν δν εισαι με καποιον...δν μιλω απο προσωπικη πειρα γτ δν μ εχει τυχει ν ειμαι μ καποιον κ ν....αλλα δν σημαινει οτι οταν εισαι με καποιον σταματας να αυνανιζεσαι.......
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!!Να πω κι εγώ την άποψή μου:
Ο αυνανισμός είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό... Κυρίως το κάνουν οι έφηβοι, αλλά σίγουρα πού και πού το κάνουν και μεγαλύτεροι έτσι για να θυμούνται. Είναι αναγκαίο, καθώς τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και τι προτιμάς, απλώς το έχουν συνδυάσει περισσότερο με την εφηβεία... Προσωπικά δεν μπορώ χωρίς να το κάνω μια μέρα, αισθάνεσαι κάποια χαλάρωση.
Τώρα αν προκαλεί στραβισμό ή μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή τα σπυριά τι να πω... ??? Πολλά ακούω, αλλά τίποτα δε βλέπω να αληθεύει.
Τέλος είμαι σίγουρος ότι το κάνουν και γυναίκες...![]()
PavloS
Νεοφερμένο μέλος

τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του
nPb
Επιφανές μέλος

δηλαδή να πω ότι τώρα θα κλειδωθώ στο δωμάτιό μου κ θα αρχίσω να σκέφτομαι αισθησιακά πράγματα κ θα αυνανιστώ,ε,δε μου κάθεται:Ρ
ποτέ μην λες ποτέ...

αν και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό να εξερευνάς τον εαυτό σου έτσι.:iagree::iagree::no1:
ακριβώς!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΤΣ.
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνεις λάθος!(Μια παρατήρηση εκτός θέματος: δεν πρέπει να υπάρχει άλλο θέμα το οποίο να έχει περισσότερα posts αυτή τη στιγμή! Δεν είναι καθόλου τυχίο θαρρώ!)
είσαι γυναίκα.....εσύ θα μας πεις!:no1:Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου;
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ryer
- georgosbpefkh
- John2025
- giorgos5002
- teoaenaos
- bilakooc
- Andante
- alexis.patrinos
- naturale
- angela_k
- hana.rotki
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- Luludaki
- paolo1
- iew
- jj!
- Wonderkid
- epote
- American Economist
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Kely1234567
- Scarface21
- kagkoyros
- Re_Alexis
- gmoutzour
- DimitraA.
- Hased Babis
- synopsis
- marww
- aggorf
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- roundi1985
- iiTzArismaltor_
- Memetchi
- Georgepap_21
- estrela
- Sherlockina
- Nikoleta05
- User2350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Libertus
- Helen06
- Abiogenesis
- ArisKladis999
- Viktor1a
- lepipini
- Koninakon
- gepapad
- Theophilus
- oups
- Ilma
- Sevasti
- GiorgosAsi
- mpapa
- spring day
- Circe
- Melina.
- Μαυρίκιος
- johnietraf
- ggl
- plus i bo?
- fourkaki
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- _pathfinder_
- SakisRM
- Antonius
- Manuela98
- malenaaa
- grtt
- Pen_addict
- kn9919
- kalhkardia
- alexd99
- louminis
- SlimShady
- thenutritionist
- Aria88
- Unboxholics
- tourourou3
- Nnn
- Kippo
- Annou1
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Πύρος
- qwertyuiop
- nikodimos89
- panosveki
- Konstantinos4
- imyrcarn
- Nikkkpat
- _Aggelos123
- ΘανάσοςG4
- Spyro
- Necropolis
- TonyMontanaEse
- Georgekk
- constansn
- neurogirl
- BioChemical
- globglogabgalab
- GiwrgosLxs
- Dimitris9
- anastasis06
- No name
- iminspain
- azula
- Athens2002
- physicscrazy
- clevercat
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- roud
- ag97
- NEKTARIOS11
- aekaras 21
- marakiloveee
- pacheiko
- ale
- T C
- Zoigian
- johnsala
- Mary Jane
- Κλημεντίνη
- penelopet
- Giii
- anastasia papa
- Alexecon1991
- MarcoReus
- Eri0611
- Pharmacist01
- nucomer
- Greg1900
- vivus
- Theodora03
- korlef
- Panagiotis849
- minfaspringianafasme
- George_2099
- το κοριτσι του μαη
- Darkking
- Danaoula2020
- Χάβος
- den antexw allh apotyxia
- Πα.Κ
- Intruder1
- Nick0007
- Mukumbura
- Satan Claus
- Superhuman
- Konstantinos_m
- uni77
- Stroka
- Ggpg
- Φινεύς
- Idontknoww
- niknik2002
- Meow
- Dimitris2001
- JohnGreek
- Μί–Κά-Ἔλ
- Thanos_D
- cortomaltese
- Stelios725
- S¡mos
- SweetGirl
- Dr. Gl. Luminous
- suaimhneas
- Ν.Χ.
- Έμμα
- nicole1982
- γιω99
- Griff
- Nefiki
- stefan
- aekarare
- mitsakos
- Panos blg
- eri548
- kiyoshi
- Tina02
- Trolling Stones
- PanosBat
- the purge
- panagiotis econ
- Arvacon
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- St11
- harisk18
- jul25
- Unseen skygge
- panagiotis23
- Nefeloula
- KingOfPop
- TommyMak
- civilian
- nick 3484
- gwgw_5
- Kostakis45
- Intravenous_drug
- valantis21
- Ανδρεας 1970
- fockos
- Viedo
- future.nurse.29
- Arianara S3
- iManosX13
- Johnny15
- Ststst02
- cel123
- victor 21
- tymvorixos
- mikadimple
- george777
- Nia Skg
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- MIkeTr123
- Johanna Mark
- Anonym0s
- PanosCh002
- Eva
- Jocaste
- jimis2001
- Yiorgosk
- GeoCommand
- Tommy_civil
- desna
- NightOwl
- Rene2004
- Scott
- Serotonin
- KaterinaL
- ioannaion
- tasost
- fearless
- Μαρία234
- ROSSONERO
- luisnazariodelima
- tslef8
- notis_19
- geo1230
- panagiotis G
- Vasilis25
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.