Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα.

16-05-11

23:25
Αν είναι όλο πλαστικό, τότε γιατί κάποια μπατσάκια το κρατούν ανάποδα;Μπατσολότζικ θα μου πεις...
Τα πιο παλιά γκλομπ έχουν στη λαβή τους περίβλημα ελαστικό και η μεταλλική βέργα στη βάση της είναι αλουμινένια. Μπορεί να μην είναι "σιδηρολοστός" με την απόλυτη ακρίβεια της λέξης αλλά σίγουρα....τσούζει!![]()
Το πλαστικό στη λαβή είναι πιο μασίφ, δεν κάμπτεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο μέρος. Γι΄αυτό προτιμούν ορισμένοι να χτυπούν ανάποδα.
Τα ξέρω από πρώτο χέρι, ντε. Έχω ένα σπίτι μου δίπλα από την πόρτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.399 μηνύματα.

16-05-11

23:28
και εγω εχω ενα παλιο,,ξυλινο,Τα ξέρω από πρώτο χέρι, ντε. Έχω ένα σπίτι μου δίπλα από την πόρτα

,ενθυμιο πριν πολλα χρονια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.