Μα αυτό που σου λέω είναι ότι η κτηνοβασία, κοπρολαγνία, παιδεραστία, σαδισμός, μαζοχισμός, νεκροφυλία είναι στην ίδια κατηγορία! Και ο σαδισμός είναι μεταξύ 2 ατόμων και γίνετε με την συναίνεση και των 2 και απο ότι είδες στο site μπορεί να καταλήξει ακόμα και στον θάνατο του μαζοχιστή. Ο βιαστής και αυτό θα στο βρώ απο site, δεν ξυπνάει μια μέρα και απλά λέει τώρα θα βιάσω κόσμο αλλα εξελισετε απο κάποια απο τις παραπάνω κατηγορίες. Το κακό είναι ότι και ο κοπρολάγνος δεν έχει φραγμούς σε τίποτα ρε συ Michelle ο τύπος τρώει σκατά πώς μπορεί να είναι νορμάλ κάτι τέτοιο εσύ το θεωρείς φυσιολογικό? ότι γράφω για την κοπρολαγνία το έχω διαβάσει δεν το κατεβάζω απο το μυαλό μου. Φυσικά και δεν έχω γνωρίσει κοπρολάγνο. Εσύ πιστεύεις ότι μετά απο 20 χρόνια η κοπρολαγνία θα θεωρείτε νορμάλ γιατί τώρα θεωρείτε απλά ένα ταμπου? Πιστέυεις ότι κάποια μέρα τα ζευγάρια θα την βρίσκουν με το να το κάνουν μέσα στα περιτώματα τους? Πρέπει να το έχεις μέσα σου και να το θες για να το κάνεις. Το τρίο, ο στοματικός, το δέσιμο το σεξ σε εξωτερικούς χώρους, τα σέξυ εσώρουχα είναι παρενθέσεις στην σεξουάλική ζωη του ζευγαριου. Η κοπρολαγνία και τα άλλα όμως δεν έιναι. Το θέμα με το ποιός έιναι μπροστά ακούστηκε υποτιμητικό σε εμένα και για αυτό έβαλα και το πουριτανός! Μην κολαμε σε κουβέντες όμως τίποτα δεν γίνετε με σκοπο να μειώσει ο ένας τον άλλο και αυτό πιστέυω να είναι κατανοητό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.