trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :×áëáóáí??? Âñå ãéáííç êïéôá ëéãï ôï ðéóé óïõ Þ ðåò óå êÜðïéïí Üëëï íá ôï êïéôÜîåé, ìéá Ý÷åéò ðñïâëÞìáôá ìå ôéò ðáñáèÝóåéò ìéá ìå ôá smilies, å äåí ìðïñåé êÜðïéï ðñüâëçìá èá Ý÷åé ï õðïëïãéóôÞò óïõ áëëéþò èá ôá åß÷áí üëïé.![]()
Είναι προβληματικό το ξέρω ! Θα σου στείλω pm μετά για βοήθεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Πάντως κάνοντας το poll δεν είχα κατα νου μόνο τις ακραίες μορφές αλλά και τις πολύ πιο "ηπιες". Δηλαδή πχ αν κάποιου του αρεσει πολυ να τον δένουν κλπ ας ψηφίσει "μαζοχισμό" κι ας έχει απλώς μια μικρή τάση. Δεν χρειάζεται να πρεπει να του αρέσει να τον κανουν τοπι στο ξύλο για να το ψηφίσει!
Ε ναι διαφορετικά όλοι θα ψηφίσουν είμαι αγνός.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος
Δηλωνω αγγελουδι

φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας
διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από katerina :Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη?
Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος
Δηλωνω αγγελουδι![]()
Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από katerina :Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite.
Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

:

επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία;
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία;
Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless :επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία;
Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια!

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless ::: :
: :
:
![]()
:: :
: :
:

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..."

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο
ναι.
είναι δικό μου όμως.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless :ναι.
είναι δικό μου όμως.
%&^*&$(^&(^&($%&^(%
Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο
4@&#^#^%*&*$&*%*
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.