dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης ένα φετίχ που πάντα είχα είναι η πλάτη. Ποτέ δεν είχα σχέση με άντρα που να μην είχε φαρδιές πλάτες. Ή που να μήν ήταν τουλάχιστον μισό κεφάλι ψηλότερος και πάντα μεγαλύτερος απο μένα.. Μια φίλη μου μου είχε πεί οτι αυτό έχει να κάνει με ''το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας'',κατά τον Φρόιντ, το αντίστοιχο Οιδειπόδιο για τις γυναίκες. Κάτι σαν το κακομαθημένο κοριτσάκι και ο αυστηρός άντρας..
Εγώ πάλι νομίζω οτι απλά μ'αρέσουν οι ρόλοι και οι πειραματισμοί.. Άρης στον Λέοντα,τι να πώ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Η φετιχιστική συμπεριφορά δεν είναι εγκληματική ούτε άρρωστη(όχι η παιδοφιλία δεν είναι φετίχ! είναι παραφιλία και δυσλειτουργία του εγκεφάλου που χρίζει θεραπευτικής παρέμβασης!!). Επίσης κάτι στατιστικές του τύπου ο σαδισμός καταλήγει στον θάνατο του πάρτνερ κτλ κτλ που διάβασα παραπίσω(όσο άντεξα) είναι παπάντζες και βασισμένες στη παρα-λογική του γράφοντος!
Δεν κάνω αυτό το πόστ για να επιτεθώ σ'αυτούς που έγραψαν παραπίσω, αλλά για να διαβεβαιώσω κάθε μικρότερο εδώ μέσα που ενδεχομένως τα διαβάζει όλα αυτά και δε γνωρίζει 2 πράγματα παραπάνω πως ο φετιχισμός, όσο δεν κάνει το άτομο δυσλειτουργικό(αντικοινωνικό, εμμονικό κτλ), είναι απολύτως νορμάλ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης η ψυχανάλυση, όρος βιασμένος καθώς όλοι τον χρησιμοποιούν αντί για τον όρο "ψυχοθεραπεία", είναι ψυχοθεραπευτική μέθοδος. Η γνωσιακή-συμπεριφορική ενδείκνυεται για φετιχισμό fyi, όχι η ψυχανάλυση.
P.S. Επειδή μιλάω με facts: Sexual fetishism or erotic fetishism is the sexual arousal a person receives from a physical object, or from a specific situation. The object or situation of interest is called the fetish; the person who has a fetish for that object/situation is a fetishist.[1] A sexual fetish may be regarded as an enhancing element to a romantic/sexual relationship "achieved in ordinary ways.
Προτού πεις ότι τα παίρνω από το ίντερνετ, να σου θυμίσω ότι το wikipedia είναι έγκυρο, μιας και βασίζεται σε βιβλιογραφία που θα βρεις στο τέλος της σελίδας. Γιατί όμως ισχύει η πρόταση που είναι σε bold? Γιατί για να εμπιστευτείς κάποιον π.χ. να σε δέσει και να πάρει τον έλεγχο, σωματικό και ψυχολογικό, (σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας) θα πρέπει να τον εμπιστεύεσαι απόλυτα. Χαρακτηριστικό δηλαδή μιας υγειούς κοινωνικής σχέσης.
If a sexual fetish causes significant psychosocial distress for the person or has detrimental effects on important areas of their life, it is diagnosable as a paraphilia in the DSM and the ICD.[2] Many people embrace their fetish rather than attempting treatment to rid themselves of it, especially in an age where they can easily find communities of like-minded people via the internet.[vague]
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης η ψυχανάλυση, όρος βιασμένος καθώς όλοι τον χρησιμοποιούν αντί για τον όρο "ψυχοθεραπεία", είναι ψυχοθεραπευτική μέθοδος. Η γνωσιακή-συμπεριφορική ενδείκνυεται για φετιχισμό fyi, όχι η ψυχανάλυση.
Είμαι σίγουρη ότι ο Fast χρησιμοποίησε τον όρο ψυχανάλυση, θέλοντας ουσιαστικά να μιλήσει για ψυχοθεραπεία. Απλά όσοι δε σπουδάζουν ιατρική ( ειδικότητα ψυχιατρικής-παιδοψυχιατρικής) ή δεν έχουν "γνωρίσει" την ψυχοθεραπεία σε προσωπικό επίπεδο, δεν γνωρίζουν για να κάνουν αυτή την διαφοροποίηση θεωρώντας πως όλα υπάγονται (λανθασμένα μεν) στην ψυχανάλυση. Σκέψου μόνο πόσοι γνωρίζουν για την Ψυχοδυναμική θεραπεία ή την Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία ή την Διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία ή την ομαδική κλπ κλπ κλπ;
Όσο για τον Φρόιντ,μην ξεχνάς πως ακόμα και σήμερα, αρκετά σημεία των θεωριών του αποτελούν αντικείμενο αντιπαραθέσεων στον χώρο της ψυχιατρικής.
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι σίγουρη ότι ο Fast χρησιμοποίησε τον όρο ψυχανάλυση, θέλοντας ουσιαστικά να μιλήσει για ψυχοθεραπεία. Απλά όσοι δε σπουδάζουν ιατρική ( ειδικότητα ψυχιατρικής-παιδοψυχιατρικής) ή δεν έχουν "γνωρίσει" την ψυχοθεραπεία σε προσωπικό επίπεδο, δεν γνωρίζουν για να κάνουν αυτή την διαφοροποίηση θεωρώντας πως όλα υπάγονται (λανθασμένα μεν) στην ψυχανάλυση. Σκέψου μόνο πόσοι γνωρίζουν για την Ψυχοδυναμική θεραπεία ή την Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία ή την Διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία ή την ομαδική κλπ κλπ κλπ;
Όσο για τον Φρόιντ,μην ξεχνάς πως ακόμα και σήμερα, αρκετά σημεία των θεωριών του αποτελούν αντικείμενο αντιπαραθέσεων στον χώρο της ψυχιατρικής.
Και πάλι, όμως, μιλάει με μια φαινομενική σιγουριά και απολυτότητα...χωρίς να ξέρει τίποτα πάνω στο θέμα.
Συμφωνώ για τον Φρόϋντ, ωστόσο τα κομμάτια από το wiki δεν είναι από τη θεωρία του Φρόϋντ και αποδεικνύουν πως ο φετιχισμός, σε λειτουργικά πλαίσια, εκτόνωσης της σεξ. ενέργειας, δεν είναι ούτε άρρωστος ούτε εγκληματικός.
Guest 209912
Επισκέπτης

Και πάλι, όμως, μιλάει με μια φαινομενική σιγουριά και απολυτότητα...χωρίς να ξέρει τίποτα πάνω στο θέμα.
Εντάξει 18 είναι αν δεν είναι τώρα απόλυτος και ξερόλας πότε θα είναι? Στα 19 θα ξέρει καλύτερα.
Άσε με να ξέρω περισσότερα, μιας και σπουδάζω ψυχολογία.
Yes master, πρωτοετής?
θα πρέπει να τον εμπιστεύεσαι απόλυτα. Χαρακτηριστικό δηλαδή μιας υγειούς κοινωνικής σχέσης.
Εγώ δεν νομίζω πως η απόλυτη εμπιστοσύνη είναι στοιχείο υγιούς κοινωνικής σχέσης, αλλά αυτή είναι η άποψη μιας αλεπούς
με καμένη γούνα που ίσως κάνει λάθος.
InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Invalid argument, αλλά ούτως ή άλλως το έκανα "θέμα" περισσότερο για τους υπόλοιπους 18ρηδες που θα το διαβάσουν και παίζει να νομίσουν πως είναι όντως έτσι. No hard feelings.Εντάξει 18 είναι αν δεν είναι τώρα απόλυτος και ξερόλας πότε θα είναι? Στα 19 θα ξέρει καλύτερα.
Δευτεροετής. Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα με ενδιαφέρει και έχω διαβάσει εξτρά.Yes master, πρωτοετής?
Καμμένη γούνα από μονόπλευρη απόλυτη εμπιστοσύνη, στην αμφίπλευρη είναι αλλιώς τα πράγματα. Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις, δε μελετάμε τα άκρα.Εγώ δεν νομίζω πως η απόλυτη εμπιστοσύνη είναι στοιχείο υγιούς κοινωνικής σχέσης, αλλά αυτή είναι η άποψη μιας αλεπούς
με καμένη γούνα που ίσως κάνει λάθος.
El Salazar
Νεοφερμένο μέλος

Ανωμαλία είναι αν δεν μπορεί να λειτουργήσει σε περίπτωση που η εκάστοτε γκόμενα δεν φοράει μαύρα εσώρουχα.
Guest 875331
Επισκέπτης

Είναι ένα μικρό βιβλιαράκι που λέγεται Φετικισμός, Ναρκισσισμός και κάτι άλλο, το χα διαβάσει πριν από πολύ καιρό δε θυμάμαι, από Φρουντ που λέει αυτό που έχει η wikipedia, give it a look. Δε θα απαντ΄ησω στα άλλα.Και πάλι, όμως, μιλάει με μια φαινομενική σιγουριά και απολυτότητα...χωρίς να ξέρει τίποτα πάνω στο θέμα.
Συμφωνώ για τον Φρόϋντ, ωστόσο τα κομμάτια από το wiki δεν είναι από τη θεωρία του Φρόϋντ και αποδεικνύουν πως ο φετιχισμός, σε λειτουργικά πλαίσια, εκτόνωσης της σεξ. ενέργειας, δεν είναι ούτε άρρωστος ούτε εγκληματικός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Όπως και να χει ειναι ωραίο αρκει αν βάλεις τα σωστα όρια..Επίσης τρελένομαι να παίζω ρόλους....Οποιουσδηποτε..Δασκαλας,Ασθενής,Μασερ,Υπηρετριας,Λατίνας κλπ...
(σε λίγο καιρό δε θα έχω σπίτι ,αλλά βεστιάριο...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ μπορώ να πώ οτι είμαι αρκετά βιτσιόζα..Πρώτα πρώτα γουστάρω ξύλο.Να τον δένω ,να τον δαγκώνω,να τον γδέρνω και γενικότερα να τον κάνω οτι θέλω και αντιστροφα βεβαίως..αλλα..δεν αρέσει δυστυχώς και σε πολλούς ή μάλλον δε τ' αντέχουν όλοι..
Όπως και να χει ειναι ωραίο αρκει αν βάλεις τα σωστα όρια..Επίσης τρελένομαι να παίζω ρόλους....Οποιουσδηποτε..Δασκαλας,Ασθενής,Μασερ,Υπηρετριας,Λατίνας κλπ...
Πού μένεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Thatcherite
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ μπορώ να πώ οτι είμαι αρκετά βιτσιόζα..Πρώτα πρώτα γουστάρω ξύλο.Να τον δένω ,να τον δαγκώνω,να τον γδέρνω και γενικότερα να τον κάνω οτι θέλω και αντιστροφα βεβαίως..αλλα..δεν αρέσει δυστυχώς και σε πολλούς ή μάλλον δε τ' αντέχουν όλοι..
Στειλε PM

Αν και ο Γιαννης εχει προτεραιοτητα...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Έκανα upvote λογικά το έπιασες το μήνυμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν κρίνω και από τα υπόλοιπα upvotes έχεις λίγο ανταγωνισμό.
Guest 186240
Επισκέπτης

Επίσης τρελένομαι να παίζω ρόλους....Οποιουσδηποτε..Δασκαλας,Ασθενής,Μασερ,Υπηρετριας,Λατίνας κλπ...
Seriously? Καμία αναφορά στον υπέρτατο ρόλο ''Αεροσυνοδός'' ? Ντροπή!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Αν κρίνω και από τα υπόλοιπα upvotes έχεις λίγο ανταγωνισμό.
Αρχικά έκανα πρώτος.
Αλλά και πάλι, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Έχω κάνει πολεμικές τέχνες ρίχνω καλό ξύλο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.