Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-04-24

09:34
Οι πολυβιταμινες βοηθούν (επικουρικά) ή είναι placebo; 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

09-04-24

09:45
Βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικου και δίνουν ενέργεια, όμως δεν κάνουν και θαύματα. Πχ να παίρνεις τον χειμώνα που έχει πολλές ιώσεις ή για μια γυναικα οταν εχει περιοδο, μέχρι εκεί.Οι πολυβιταμινες βοηθούν (επικουρικά) ή είναι placebo;![]()
Καλή και σωστή διατροφή, πολύ νερό και σωστός ύπνος ειναι το κλειδί.
Ένα από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα που έχουμε έλλειψη οι περισσότεροι, και είναι πολύ περίεργο καθώς είμαστε σε μια χώρα με ήλιο, είναι η βιταμίνη D, η οποία επίσης βοηθά και στο ανοσοποιητικο και στη διάθεσή κι σε όλα.
Το αμελει πολύς κόσμος
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-04-24

10:16
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Ραφαέλα!Βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικου και δίνουν ενέργεια, όμως δεν κάνουν και θαύματα. Πχ να παίρνεις τον χειμώνα που έχει πολλές ιώσεις ή για μια γυναικα οταν εχει περιοδο, μέχρι εκεί.
Καλή και σωστή διατροφή, πολύ νερό και σωστός ύπνος ειναι το κλειδί.
Ένα από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα που έχουμε έλλειψη οι περισσότεροι, και είναι πολύ περίεργο καθώς είμαστε σε μια χώρα με ήλιο, είναι η βιταμίνη D, η οποία επίσης βοηθά και στο ανοσοποιητικο και στη διάθεσή κι σε όλα.
Το αμελει πολύς κόσμος

Ισχύει αυτό για τη βιταμίνη D. Γράφω εκ πείρας.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει δοκιμάσει κανεις κάποια συγκεκριμένη εταιρεία και έμεινε ευχαριστημένος;

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

09-04-24

10:37
Τακτικά στη ζωή μου μια φορά μόνο έπαιρνα, τις Centrum σε συνδυασμό με τα Moller's. Δεν κάνουν και θαύματα, ωστόσο σε συνδυασμό με τους παράγοντες που ανέφερε και η Ραφαέλα βελτιώνουν (αισθητά θα έλεγα) την εκάστοτε υπάρχουσα κατάσταση.Έχει δοκιμάσει κανεις κάποια συγκεκριμένη εταιρεία και έμεινε ευχαριστημένος;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

09-04-24

10:42
Δεν έχουν και τρελες δισφορες μεταξύ τους, όλες την ίδια δουλειά κάνουν, health aid, lanes, pharmalead, power health κτλ κτλΈχει δοκιμάσει κανεις κάποια συγκεκριμένη εταιρεία και έμεινε ευχαριστημένος
Και τα μουρουνελαια που λέει η Κατερίνα καλά είναι εννοείται.
Είναι και εμπορικοί οι σκοποί από ένα σημείο και μετά, κι τι κάθεται καλύτερα στον καθένα (πχ κάποιες κάθονται βαριά στο στομάχι σε μερικούς)
Ψάξε για αφεψιματα και βαμματα ποθ φτιάχνεις και μόνος σου αν θες, κάνουν επίσης πολύ καλή δουλειά.
Πχ βάμμα πρόπολης ή σπρέι πρόπολης, βάζω κάθε μέρα φέτος μια ψεκασια στο στόμα και δεν αρρωστησα καθόλου.

Θα το λέω μέχρι να βαρεθείτε για τη πρόπολη

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

09-04-24

11:49
Για πρωτη ίσως φορά παίρνω συμπληρώματα διατροφής. Πάντα έτρωγα υγιεινα και οι αιματολογικές μου ήταν καλές και δε χρειαζόμουν.
Τον τελευταίο καιρό τραβώ πολύ μεγάλα ζόρια. Αρχικά έπαθα την άπνοια και ο ΩΡΛ μου συστησε μαγνήσιο. Η παθολόγος μου είπε να πάρω τη συσκευασία με σύμπλεγμα Β, γιατί κι αυτη βοηθά στο νευρικό σύστημα συν αποφυγή αλτσχάιμερ που είχε ο μπαμπάς. Παίρνω μια φτηνή συσκευασία που κυκλοφορεί σε μια αλυσίδα καταστημάτων, (πχ ας πούμε ΑΒ βασιλόπουλος). Δεν ξέρω αν είναι καλή.
Επίσης μου πρόσθεσε και την D3 για την οστεοπενία. Αυτή θέλει προσοχή. Επειδή δεν είναι υδατοδιαλυτή και δεν φεύγει η παραπανίσια, πρέπει να παίρνει κανείς μια δοσολογία. Είτε 1000iE κάθε μέρα, είτε της μεγάλης συγκέντρωσης (δε θυμάμαι ποσότητα) αλλά μια φορά την εβδομάδα. Εγώ παίρνω την 1η, επίσης της ίδιας οικονομικής εταιρείας.
Θα σας πω νεώτερα.
Τον τελευταίο καιρό τραβώ πολύ μεγάλα ζόρια. Αρχικά έπαθα την άπνοια και ο ΩΡΛ μου συστησε μαγνήσιο. Η παθολόγος μου είπε να πάρω τη συσκευασία με σύμπλεγμα Β, γιατί κι αυτη βοηθά στο νευρικό σύστημα συν αποφυγή αλτσχάιμερ που είχε ο μπαμπάς. Παίρνω μια φτηνή συσκευασία που κυκλοφορεί σε μια αλυσίδα καταστημάτων, (πχ ας πούμε ΑΒ βασιλόπουλος). Δεν ξέρω αν είναι καλή.
Επίσης μου πρόσθεσε και την D3 για την οστεοπενία. Αυτή θέλει προσοχή. Επειδή δεν είναι υδατοδιαλυτή και δεν φεύγει η παραπανίσια, πρέπει να παίρνει κανείς μια δοσολογία. Είτε 1000iE κάθε μέρα, είτε της μεγάλης συγκέντρωσης (δε θυμάμαι ποσότητα) αλλά μια φορά την εβδομάδα. Εγώ παίρνω την 1η, επίσης της ίδιας οικονομικής εταιρείας.
Θα σας πω νεώτερα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

15-04-24

16:28
Υπάρχει κάποια οδηγία ή tips για να πιει κανείς τα γνωστά συμπληρώματα Centrum;
Η μόνη οδηγία που λέει στο site τους είναι να το πιεις με νερό.
Όμως έλεγα μήπως υπάρχουν και εξτρα tips:
πχ η φαρμακοποιός για ξεχωριστές βιταμίνες μου έχει πει να μην τις πίνω με καφέ λόγω προβληματικής απορρόφησης με την καφεΐνη ή την έντονη κίνηση του εντέρου ή κάτι τέτοιο. Ισχύει;
Επίσης να πίνονται με φαγητό;
Τι ώρα να πίνονται για να δώσουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Σε πόσες μέρες βλέπεις την πρώτη διαφορά;
Η μόνη οδηγία που λέει στο site τους είναι να το πιεις με νερό.
Όμως έλεγα μήπως υπάρχουν και εξτρα tips:
πχ η φαρμακοποιός για ξεχωριστές βιταμίνες μου έχει πει να μην τις πίνω με καφέ λόγω προβληματικής απορρόφησης με την καφεΐνη ή την έντονη κίνηση του εντέρου ή κάτι τέτοιο. Ισχύει;
Επίσης να πίνονται με φαγητό;
Τι ώρα να πίνονται για να δώσουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Σε πόσες μέρες βλέπεις την πρώτη διαφορά;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

15-04-24

16:44
Αν ειστε υγιεις μεινεται μακρια απο τα συμπληρωματα... δεν εχουν να προσφερουν κατι ..και οι ιδιοι το λενε...δεν αντικαθιστουν την ισορροπημενη διατροφη..
Πλακωθείτε στα φρουτα και τα λαχανικα οπως τα δινει η φυση (πχ οχι χυμο αλλα ολο το πορτοκαλι) και ολα καλα...δεν υπαρχει κατι καλυτερο ..και ηλιο... καλο ηλιο οχι να καιει. Η Ελλαδα τα εχει ολα.
Τωρα αν αθληστε ή αγχωνεστε παρτε λιγο μαγνησιο ..φαρμακευτικο οχι συμπληρωμα.
Τα υπολοιπα θα τα πει ενας νοημων γιατρος ή διαιτολογος που σεβεται την επιστημη του και εφοσον εχεται παρεκλιση και οχι να μιζαρει.
Εγω μικρος επαιρνα ενισχυτικές βιταμιμες και ταυρινη να βαζω πιο πολα καλαθια ..μπουρδες...ενας καλος υπνος ηταν η λυση.
Πλακωθείτε στα φρουτα και τα λαχανικα οπως τα δινει η φυση (πχ οχι χυμο αλλα ολο το πορτοκαλι) και ολα καλα...δεν υπαρχει κατι καλυτερο ..και ηλιο... καλο ηλιο οχι να καιει. Η Ελλαδα τα εχει ολα.
Τωρα αν αθληστε ή αγχωνεστε παρτε λιγο μαγνησιο ..φαρμακευτικο οχι συμπληρωμα.
Τα υπολοιπα θα τα πει ενας νοημων γιατρος ή διαιτολογος που σεβεται την επιστημη του και εφοσον εχεται παρεκλιση και οχι να μιζαρει.
Εγω μικρος επαιρνα ενισχυτικές βιταμιμες και ταυρινη να βαζω πιο πολα καλαθια ..μπουρδες...ενας καλος υπνος ηταν η λυση.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

15-04-24

17:16
αμ το θέμα Γιάννη μου είναι πως πλέον τα φρούτα και τα λαχανικά (όπως και τα υπόλοιπα βέβαια) είναι πολύ μακριά από το πως τα δίνει η φύσηΠλακωθείτε στα φρουτα και τα λαχανικα οπως τα δινει η φυση

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

15-04-24

17:51
Ναι ετσι ειναι τιγκα στο φυτοφαρμακο.. πλην ομως εχεις την φυση που φιλτραρει οτι μπορει γιατι απο το ροδακινο θελει να κανει αλλα ροδακινακια.αμ το θέμα Γιάννη μου είναι πως πλέον τα φρούτα και τα λαχανικά (όπως και τα υπόλοιπα βέβαια) είναι πολύ μακριά από το πως τα δίνει η φύση![]()
Παντως εγω τα εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο απο το μπουκαλι καθε βιομηχανου που πουλα χωρις ελεγχο ..υποσχομενος πραγματα αοριστα που δεν θα τα δεις ποτε.
Παρε λεει την βιταμινη c που εβαλα στο μπουκαλι να εχεις γερο ανοσοποιητικο...οχι εγω ειμαι στην χωρα του πορτοκαλιου και θα κατσω κατω απο την πορτοκαλια και οτι πορτοκαλι ριχνει θα το τρωω.
Παρε λεει μουρουνελαιο να εχεις γερο μυαλο και γερα ματια... και λοιπον που ειναι? θεριζει η ανοια και ωχρα κοιλάδα .
Οχι εγω δε θα παρω κονσερβα μουρουνας θα τρωω γαυρο και σαρδελα αντε και σαφριδια να τα εφραινομαι.
Οι φαρμακοποιοι λενε οτι ναι παρε το φαρμακο που εφτιαξα ειναι καλο αλλα μονο αν αυτο που θα κερδισεις ειναι περισσοτερο απο αυτο που θα χασεις.
Δεν ειπε κανεις ομως μην τρως καρυδια γιατι θα χασεις? ( με μετρο εχουν 7.000 χιλιοθερμιδες το κιλο...50 γρ την μερα ειναι σουπερ)
Τωρα εχω βρει κατι φυστικια τραγανα με παρπικα ... πορωση ειναι 1,85€
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

16-04-24

16:09
Τελικά ξέρει κάποιος tips για τα Centrum για μας που γουστάρουμε (αλ)χημείες; 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

16-04-24

16:27
Λοιπόν, αυτά που ξέρω εγώ είναι πως είναι καλό να τα παίρνεις μαζί με φαγητό και σε σταθερή ώρα μέσα στη μέρα και ισχύει αυτό που σου είπε για τον καφέ.Τελικά ξέρει κάποιος tips για τα Centrum για μας που γουστάρουμε (αλ)χημείες;![]()
δεν ξέρω αν κανείς άλλος έχει άλλα mega/pro tips
Scandal
Διαχειριστής

14-08-24

17:10
Μια άποψη pls από όποιον ξέρει.
Είχα πάρει πριν καιρό αυτές από φαρμακείο online επειδή τις βρήκα φθηνές:
Το κακό: είναι απαίσιες στη γεύση και στις οδηγίες λέει να τις βάζεις στο στόμα και να λιώνουν. Είναι μικρό χάπι - καραμέλα, σε μέγεθος depon.
Η ερώτηση: μπορώ απλά να τις καταπίνω σαν χάπι με νερό; Θα αποδίδουν έτσι ή τζάμπα θα τις πίνω;
Στην αρχή τις έπινα σαν χάπι και μετά είδα ότι είναι διασπειρόμενη στο στόμα.
Η μόνη μου παρατήρηση ότι μετά είχα κάπως κίτρινα ούρα μετά την κατανάλωση για λίγο (όπως είχα και με το αντίστοιχο σύμπλεγμα βιταμινών Β, εκδοχή μεγάλης κάψουλας που διαλύεται σε νερό).
Οι φαρμακοποιοί τι λέτε;
Το κακό: είναι απαίσιες στη γεύση και στις οδηγίες λέει να τις βάζεις στο στόμα και να λιώνουν. Είναι μικρό χάπι - καραμέλα, σε μέγεθος depon.
Η ερώτηση: μπορώ απλά να τις καταπίνω σαν χάπι με νερό; Θα αποδίδουν έτσι ή τζάμπα θα τις πίνω;
Η μόνη μου παρατήρηση ότι μετά είχα κάπως κίτρινα ούρα μετά την κατανάλωση για λίγο (όπως είχα και με το αντίστοιχο σύμπλεγμα βιταμινών Β, εκδοχή μεγάλης κάψουλας που διαλύεται σε νερό).
Οι φαρμακοποιοί τι λέτε;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

14-08-24

17:29
Οι βιταμινες συμπλεγματος Β ειναι οι πλεον ωφέλιμες και ενεργειακές αλλα τετοιες ελλείψεις σπανια παρουσιαζονται .Μια άποψη pls από όποιον ξέρει.
View attachment 136924
Οι φαρμακοποιοί τι λέτε;
Δινονται και υπο συνταγογραφουμενο φαρμακο με το ονομα neurobion (B1.B6.B12) για προβληματα νευρων και οτι αλλο. Ειναι το φαι των νευρων.
H εταιρια που το παραγει αυτο της φωτο ειναι πολυ και καλη και αξιοπιστη ελληνικη..ειναι ιδια που ζει ολους τους απειρους θυροειδοπαθεις με την ορμονη Τ4.
Στα πλαισια του γενικου μαρκετινκ της big Farma υπαρχει και αυτο...το ερωτημα που γεννάται ειναι.... το εχεις αναγκη?
ΥΓ ... οι βιταμινες ειναι φτηνες διοτι για ενα παραξενο λογο οι ελληνικες βιομηχανιες παραγουν φτηνα και πολυ καλα φαρμακα και ενίοτε ανωτερα του πρωτοτυπου και σιγουρα φτηνοτερα.
Scandal
Διαχειριστής

14-08-24

17:55
Το θέμα είναι ότι είναι κρίμας να τις πετάξωΟι βιταμινες συμπλεγματος Β ειναι οι πλεον ωφέλιμες και ενεργειακές αλλα τετοιες ελλείψεις σπανια παρουσιαζονται .
Δινονται και υπο συνταγογραφουμενο φαρμακο με το ονομα neurobion (B1.B6.B12) για προβληματα νευρων και οτι αλλο. Ειναι το φαι των νευρων.
H εταιρια που το παραγει αυτο της φωτο ειναι πολυ και καλη και αξιοπιστη ελληνικη..ειναι ιδια που ζει ολους τους απειρους θυροειδοπαθεις με την ορμονη Τ4.
Στα πλαισια του γενικου μαρκετινκ της big Farma υπαρχει και αυτο...το ερωτημα που γεννάται ειναι.... το εχεις αναγκη?
ΥΓ ... οι βιταμινες ειναι φτηνες διοτι για ενα παραξενο λογο οι ελληνικες βιομηχανιες παραγουν φτηνα και πολυ καλα φαρμακα και ενίοτε ανωτερα του πρωτοτυπου και σιγουρα φτηνοτερα.

Γι αυτό ρώτησα για τον τρόπο κατανάλωσης.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

14-08-24

18:00
Γνώμη κανείς για nevralip και neurobion?
Οχι για κατι απλό, αλλά για εκφυλιστικες αλλοιώσεις νευρων στα πόδια, οσφυαλγια και κηλες μέσης, κάνουν δουλειά στον πονο;
Οχι για κατι απλό, αλλά για εκφυλιστικες αλλοιώσεις νευρων στα πόδια, οσφυαλγια και κηλες μέσης, κάνουν δουλειά στον πονο;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

14-08-24

18:19
Ναι το κριμας θα ηταν το αναποδο ..να τις παρεις εφοσον δεν τις χρειαζεσαι.Το θέμα είναι ότι είναι κρίμας να τις πετάξω
Γι αυτό ρώτησα για τον τρόπο κατανάλωσης.
Οκ... τις παρεις δεν τις παρεις δεν θα νιωσεις τιποτα. ουτε καμια επιπτωση θα εχεις... Η φυση οτι δεν θελει το κατουραει.
Ο τροπος καταναλωσης προφανως ειναι ο συνηθισμένος... ενα χαπι την ημερα και για αυτο ειναι 30.
ε αμα λεει απο στομα ..τοτε στομα θελει για απορροφηση απο τον βλενογονο του...στο στομαχι θα τις πηδάει το οξυ
------------------------------------------------------------------------------------------
ΤοB Complex fixείναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε μια ποικιλία βιταμινών Β. Τα συστατικά που περιέχει το βοηθούν στο να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματοςκαι των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Επίσης, η περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη Β1, Β6 & Β12ωφελεί τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργίακαι τημείωση της κούρασηςκαι της κόπωσης.
Πιο αναλυτικά:
- ΗΒιταμίνη Β1(θειαμίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.
- ΗΒιταμίνη Β2(ριβοφλαβίνη) βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στο μεταβολισμό του σιδήρου, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη διατήρηση της όρασης και της κατάστασης του δέρματος.
- ΗΒιταμίνη Β6(πυριδοξίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και της ρύθμισης της ορμονικής δραστηριότητας. Ωφελεί επίσης το φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών, του γλυκογόνου και της ομοκυστεΐνης καθώς και τη φυσιολογική σύνθεση τη κυστεΐνης και τέλος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
- ΗΒιταμίνη Β12(κοβαλαμίνη) συμβάλλει στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και στο φυσιολογικό μεταβολισό της ομοκυστεΐνης.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

14-08-24

20:36
παρόμοιες έπινα και γω, απλά αλλη μάρκα. Μου τις είχε συστησει γιατρός για 3 λόγους: 1. Για τη Β12, προς αποφυγή αλτσχάιμερ που είχε ο πατερας μου. 2. για όλες τις Β για να μην πονάνε οι αρθρωσεις μου και 3. Για καλύτερη λειτουργία του νευρικού συστηματος.Μια άποψη pls από όποιον ξέρει.
View attachment 136924
Οι φαρμακοποιοί τι λέτε;
Ναι ήταν άσχημες στη γευση. Εγώ δεν παρατηρησα τιποτα, απλά όταν με πονούσε γόνατο και έπινα το βράδυ, την άλλη μέρα ξυπνούσα δίχως πόνο.
Τωρα παίρνω ένα σκεύασμα που έχει και μαγνήσιο
touvlo
Διάσημο μέλος

30-09-24

18:00
Help!
Η μητέρα μου 91 ετών έχει μεγάλη έλλειψη βιταμίνης D.
Τα αποτελ'εσματα των εξετασεων τα στειλαμε με μέιλ στον παθολόγο την Παρασκευή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει απαντησει. Από το πρωί τον πήρα περίπου 5 φορές, αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Σκεφτομαι να της αρχίσω τις δικές μου D3 με 1000 iu. Σίγουρα δεν αρκούν για τη μαμά, αλλά θα πάθει κάτι; Θυμάμαι, πριν χρόνια της είχε δώσει η παθολόγος ένα σκεύασμα μεγάλης περιεκτικότητας, μια φορά την εβδομάδα. ΔΕ θυμάμαι πόσες μονάδες ήταν.
Γιατροί, τι λέτε; Αύριο πρέπει να βρω το γιατρο οπωσδήποτε
Τα αποτελ'εσματα των εξετασεων τα στειλαμε με μέιλ στον παθολόγο την Παρασκευή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει απαντησει. Από το πρωί τον πήρα περίπου 5 φορές, αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Σκεφτομαι να της αρχίσω τις δικές μου D3 με 1000 iu. Σίγουρα δεν αρκούν για τη μαμά, αλλά θα πάθει κάτι; Θυμάμαι, πριν χρόνια της είχε δώσει η παθολόγος ένα σκεύασμα μεγάλης περιεκτικότητας, μια φορά την εβδομάδα. ΔΕ θυμάμαι πόσες μονάδες ήταν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

30-09-24

18:19
Ενταξει δεν θα παθει κατι για μια μερα..τοσο καιρο το ειχε.Help!
Τα αποτελ'εσματα των εξετασεων τα στειλαμε με μέιλ στον παθολόγο την Παρασκευή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει απαντησει. Από το πρωί τον πήρα περίπου 5 φορές, αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Σκεφτομαι να της αρχίσω τις δικές μου D3 με 1000 iu. Σίγουρα δεν αρκούν για τη μαμά, αλλά θα πάθει κάτι; Θυμάμαι, πριν χρόνια της είχε δώσει η παθολόγος ένα σκεύασμα μεγάλης περιεκτικό(τητας, μια φορά την εβδομάδα. ΔΕ θυμάμαι πόσες μονάδες ήταν.
οκ δωσε το δικο σου..εδω θεραπευτικα οι γιατροι δινουν το one alpha 1μικρογραμμαριου (1μg)...ενα την ημερα
Υπερδοσολογια της d προκαλει πονοκοιλο, διαρεια , ναυτια , εμετο , ζαλη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- fockos
- Scandal
- Kate1914
- charmander
- iew
- vasilis123321
- fourkaki
- American Economist
- Wonderkid
- touvlo
- Unboxholics
- chester20080
- fmarulezkd
- Jack of Spades
- ghоul
- Libertus
- Joji
- taketrance
- Hased Babis
- rafaela11
- Paragontas7000
- Εχέμυθη
- louminis
- Giii
- Btw
- tslef8
- orchidea
- SlimShady
- Luke.
- Ermina's
- Ace of Spades
- KaterinaL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.